-
Θυματα των πολιτικων -οικονομικων σκοπιμοτητων καποιων δυναμεων.
-
Πω πω, αυτό το 'θύματα' το βλέπω και μου γυρίζει το μάτι.
Να μιλήσουμε για θύματα ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, να το καταλάβω. Να μιλήσουμε για θύματα ανάμεσα σε μετανάστες που πέφτουν σε νάρκες για να βρουν μια καλύτερη ζωή, ναι.
Θύματα από οικονομικά εύρωστες οικογένειες είναι απλά και μόνο θύματα της ηλιθιότητας τους και της ανατροφής τους. Άνθρωποι που έχουν μόνο μίσος στην ψυχή τους δεν είναι για λύπηση, είναι ζώα προς αποφυγή και συνετισμό.
-
30000 + 1 απόλυτες αλήθειες
10 χρόνια συνεχούς δικαίωσης
Πολυτιμότερος 4τφορουμάς για τα έτη 2003 (ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ), 2004 (ΗYUNDAI FORUM), 2005 (ΠΕΡΙ Η/Υ), 2006 (ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΙΚΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ), 2007 (ΠΕΡΙ ΔΕΗ), 2008 (ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΜΟΙΒΕΣ), 2009 (ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ), 2010 (ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ), 2011 (ΔΝΤ Η ΖΩΗ ΜΕΤΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2), 2012 (ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ-ΝΑ ΣΥΖΕΙΣ Ή ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΘΟΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΣΚ)
Το απόλυτο φαβορί και για το 2013 (ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΚΟΥ)
Αυτός είναι ο manosk
Πίσω του και με διαφορά:
- Πελέ με 541 γκολ σε 560 ματς
- Μπίκαν με 518 γκολ σε 341 ματς
- Πούσκας με 511 γκολ σε 533 ματς
- Ρομάριο με 489 γκολ σε 612 ματς
- Κάρλος Ρομπέρτο ντε Ολιβέιρα με 470 γκολ αντίστοιχα σε 758 ματς
Συνέχισε manosk - είμαστε μαζί σου
-
Αυτά έγραψα εγώ, έτσι;
Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις ακριβώς βρε gti_, αλλά μάλλον θα πρέπει να σε λυπηθώ. Δεν είναι κι εύκολο, γιατί βγάζεις κακή χολή (δεν χρησιμοποίησες τις αλοιφές που σου πρότεινα φαίνεται). Καλά ξεμπερδέματα, αν και όποιος έχει μάτια καταλαβαίνει από τις λεξούλες σου ότι τραβάς ζόρια. -
30000+2
Να σου πω, στην αρχή όταν μου έφαγες τη θέση στο δημόσιο και δεν μπήκα με την αξία σου, πόνεσα, έκλαψα. Δεν θα ταρνηθώ.
Όταν όμως είδα, περνώντας τα χρόνια, ότι χάρη σε αυτή τη θέση βρήκες τον ελεύθερο χρόνο να ξεδιπλώσεις το αστείρευτο ταλέντο σου ως 4τφορουμάς και να μεταλαμπαδεύσεις ΓΝΩΣΗ στο λαό, κατάλαβα ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ηρέμησα.Τα ζόρια που τραβάω (σταμάτησε η απεργία στο ΜΕΤΡΟ, ξυρίστηκε ο Σταματόπουλος, καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Αντώνης, η Ελλάδα σώθηκε, τα λαμόγια μπήκαν στη φυλακή, έφαγαν φάπες οι τρομοκράτες, ο ένας έφτυσε την κάμερα κα) εύχομαι να μην τα τραβήξεις ποτέ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο πειραγμένος μπάτσος που λες, πόσες πιθανότητες του δίνεις να τράβαγε όπλο αν ο Γρηγορόπουλος φόραγε μπλούζα ΧΑ και δεν ήταν στα εξάρχεια, αλλά έδερνε κανα πακιστανό στο φανάρι.Καμία, θα τον κέρναγε πίτσα...
Μα καλά είναι σενάρια αυτά; -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ο πειραγμένος μπάτσος που λες, πόσες πιθανότητες του δίνεις να τράβαγε όπλο αν ο Γρηγορόπουλος φόραγε μπλούζα ΧΑ και δεν ήταν στα εξάρχεια, αλλά έδερνε κανα πακιστανό στο φανάρι.
Καμία, θα τον κέρναγε πίτσα...
Μα καλά είναι σενάρια αυτά;Επιστημονικής φαντασίας...
http://parallhlografos.wordpress.com/20 ... %B1%CE%B9/
-
Ernani, είναι σεντόνι το κείμενο και είναι αργά, θα το διαβάσω αύριο...
Το νόημα είναι όμως το εξής: Αν αύριο το βράδυ φορέσω μία στολή ΧΑ και πάω στα εξάρχεια ή όπου αλλού να βρίσω τη μάνα κάθε αστυνομικου που θα πετύχω στο δρόμο ενώ του πετάω μπουκάλια κλπ, είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος ψυχάκιας να μου τη μπουμπουνίσει;
Δε μου πολυ-αρέσουν τα σενάρια, γιατί, και ποτέ δεν τελειώνουν και είναι πάντα υποστηρικτικά ως προς αυτό που θέλει κάποιος να πει...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ernani, είναι σεντόνι το κείμενο και είναι αργά, θα το διαβάσω αύριο...Το νόημα είναι όμως το εξής: Αν αύριο το βράδυ φορέσω μία στολή ΧΑ και πάω στα εξάρχεια ή όπου αλλού να βρίσω τη μάνα κάθε αστυνομικου που θα πετύχω στο δρόμο ενώ του πετάω μπουκάλια κλπ, είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος ψυχάκιας να μου τη μπουμπουνίσει;
Δε μου πολυ-αρέσουν τα σενάρια, γιατί, και ποτέ δεν τελειώνουν και είναι πάντα υποστηρικτικά ως προς αυτό που θέλει κάποιος να πει...
_Τωρα πλεον ειναι πιο δυσκολο, γιατι την μετα Κορκονεα εποχη, ακομα και οι τρελλοι ειναι γνωστικοι αρκετα για να κρατηθουν. Θα φας όμως της χρονιάς σου, οτι και να φορας, μην το δοκιμάσεις. Αν το εκανες ομως παλιότερα, σημερα θα εβγαιναν οι δικοί σου φιλοι στα καναλια με racoon eyes και οι μαναδες τους θα ηταν περηφανες.
BTW
Textbook ψωλοβροντιά ειναι το κειμενο, ανακατευει πραγματικα γεγονοτα με φημες και τα παρουσιαζει όπως του γουσταρει.Παραβιάζει ανοικτές πόρτες και βελαζουν απο κατω τα προβατα στα σχολια. Εχουμε δει και πολυ καλυτερα και πιο αξιόπιστα κειμενα να λενε το ιδιο πράγμα.inb4 ερνανοβιτς, ντριφτερωφ κλπ.
οπως λεει και εδω http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=53150&p=2727877#p2727877 ο μελετητης, τα ακρα συνεργαζονται με την κυβερνηση καθε χωρας. Ποιητική αδεία, στο παράλληλο συμπαν που η Ελλαδα ειναι Κομμουνιστάν, τα ΚΝΑΤ πανε παρεα με τα ΜΑΤ στις διαδηλωσεις και βαράνε ΧΑυγιτες και Απριλιανούς κλπ και ο δαρμενος απο την αστυνομια πιτσιρικας (των φτωχών συνοικιών αυτη τη φορά) φωναζει στις καμερες 'ΖΙΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΒΓΗ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑΙΣ' κλπ. Απλα του ελειπε ενα μεροκαματο του αρθρογραφου και ειπε να γραψει ενα 'νέο' μπας και πληρωσει το ρευμα.[εδιτ]
ΥΓ Guardian.... -
παντως τα συγκεκριμενα παλικαρακια, (δεν θα κρινω τις φατσες τους γιατι ειναι τουλαχιστον αδικο να κρινεις καποιον απο την εμφανιση του) κρινοντας απο την συμπεριφορα τους μετα την συλληψη τους ειναι ακρως επικινδυνα και παρανοικα η τετοια γραμμη εχουν παρει απο τους δικηγορους τους να πουλανε τρελα μηπως και φανε μικροτερη ποινη. Αλλωστε ειναι οι ιδιοι που αποκαλεσαν ρουφιανο τον ταξιτζη επειδη πηγε αυθορμητα να εμποδισει μια ληστεια .Η αστυνομια μαλιστα δηλωσε πως ενας απο αυτους ειχε παρει και μερος στην ληστεια αυτη. Το θεμα ειναι να καταλαβουμε ολοι πως εχουμε μπει σε μια περιοδο αρκετα περιεργη για την χωρα . Γινονται συλληψεις τρομοκρατων και υπαρχει κοσμος που τους υποστηριζει.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Επιστημονικής φαντασίας...http://parallhlografos.wordpress.com/20 ... %B1%CE%B9/
Δεν είναι στο στυλ των κειμένων που βρίσκω ενδιαφέροντα ή κάνω bookmark, στην πρώτη παράγραφο θα το είχα παρατήσει, ωστόσο το διάβασα όλο, ο παραλληλογράφος (ή παραλληλόγραφος), δεν είναι κατα την άποψή μου αντικειμενικός όσες φορές έχω διαβάσει κάτι εκεί, μάλλον μονόπλευρα αντιμετωπίζει τα πράγματα...
Αυτό που θυμάμαι να έχω διαβάσει εκεί είναι το 'Χρυσή Αυγή - Όλο το πακέτο'...
_
-
http://news247.gr/eidiseis/koinonia/egl ... 19072.html
Απ την αλλη βεβαια αν ειχα κανει κατι τετοιο νομιζω οτι ο πατερας μου θα χε τετοια ντροπη για μενα που δεν θα βγαινε να μιλαει στη τηλεοραση.
-
Aκριβώς αυτό!! Αντί να ντρέπονται βγαίνουν και παίρνουν και το μέρος τους. Θυμάμαι παλαιότερα είχαν προσπαθήσει να επικοινωνήσουν με πατέρα δολοφόνου (νομίζω είχε σκοτώσει την κοπέλα του) ο οποίος στην αναφορά του ονόματος του γιου του ρωτούσε ποιος είναι αυτός.
-
τωρα εχουμε ξεπερασει το γεγονος αν τις εφαγαν κατα τη συλληψη και δεχομαστε απροβληματιστα οτι τις εφαγαν μετα τη συλληψη ? (εχω χασει επεισοδια για αυτο ρωταω)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τωρα εχουμε ξεπερασει το γεγονος αν τις εφαγαν κατα τη συλληψη και δεχομαστε απροβληματιστα οτι τις εφαγαν μετα τη συλληψη ? (εχω χασει επεισοδια για αυτο ρωταω)Το οτι μάλλον τις έφαγαν μετά τη σύλληψη δεν αποδυκνύει ότι η αστυνομικοί χρησιμοποίησαν υπέρμετρη βία. Δεν ξέρουμε κάτω απο ποιες συνθήκες έπεσαν οι μπουνιές.
Για κάποιον που μισεί το νόμο και την αστυνομία τις έφαγαν στα καλά καθούμενα επειδή οι 'μπάτσοι' έβγαλαν τα αποθυμένα τους.
Για άλλους, μεταξύ τους και εγώ, οι τύποι (και όχι τα παιδιά, στα 20 εισαι αντρας) δεν καθοντουσαν καλά, έβριζαν συνεχώς και έφτυναν οπότε έπεσαν και 5-10 ψιλές για να ησυχάσουν. Σε όλες τις αστυνομίες του δυτικού κόσμου αυτο είναι standard practice. Ας γίνει η ΕΔΕ να δούμε τί ακριβώς έγινε. Αλλά όχι. Το χρησιμοποιούμε γιατί συμφέρει τον αναρχο αγώνα μας κατά του κατεστημένου.Συνεχίστε να χαιδευετε εγκληματίες.
-
Ο χρήστης Aris G έγραψε:
Το χρησιμοποιούμε γιατί συμφέρει τον αναρχο αγώνα μας κατά του κατεστημένου.Συνεχίστε να χαιδευετε εγκληματίες.
μαλλον δε καταλαβαινεις ποιο ακριβως ειναι το προβλημα, μπορει να το καταλαβεις καμια μερα αν στα καλα του καθουμενου καποιος μαγκας που τσακωθηκε με τη γυναικα του σου σκασει καμια , γιατι ετσι κανουν ολες οι δυτικες αστυνομιες
-
τωρα εχουμε ξεπερασει το γεγονος αν τις εφαγαν κατα τη συλληψη και δεχομαστε απροβληματιστα οτι τις εφαγαν μετα τη συλληψη ? (εχω χασει επεισοδια για αυτο ρωταω)Ναι αφού δεχθήκαμε απροβλημάτιστα ότι λήστεψαν με ΑΚ47, δύο ναούς του κεφαλαίου παίρνοντας και όμηρο τώρα έχουμε ξεπεράσει και το ότι δεν είναι έγκλημα αλλά εμπανάσταση. Γιούχου κατάσταση.
-
μαλλον δε καταλαβαινεις ποιο ακριβως ειναι το προβλημα, μπορει να το καταλαβεις καμια μερα αν στα καλα του καθουμενου καποιος μαγκας που τσακωθηκε με τη γυναικα του σου σκασει καμια , γιατι ετσι κανουν ολες οι δυτικες αστυνομιες
Για τα καλά του καθούμενου μιλάμε τόση ώρα;
-
και που ξερω εγω τι σημαινει για τον καθενα 'καλα του καθουμενου' , μπορει επειδη δε του αρεσει η φατσα μου για καποιον να ειναι λογος
το ζητουμενο ειναι οι νομοι να εφαρμοζονται για ολους και για αυτους που παρεκτρεπονται
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι αφού δεχθήκαμε απροβλημάτιστα ότι λήστεψαν με ΑΚ47, δύο ναούς του κεφαλαίου παίρνοντας και όμηρο τώρα έχουμε ξεπεράσει και το ότι δεν είναι έγκλημα αλλά εμπανάσταση. Γιούχου κατάσταση.
ξερεις οτι εγω προσωπικα δεν ειμαι με αυτες τις μαλακιες
-
Σύντροφοι, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τους νοικοκυραίους, ο Φαήλος έχει κάνει επαναστατική στροφή
http://www.avantipopolo.gr/2013/02/blog ... l?spref=tw
(ειλικρινής απορία, αυτός ο άνθρωπος είναι δυνατόν να είναι σύμβουλος πρωθυπουργού? το λιγότερο που μπορώ πω, άσχετα με την πολιτική του τοποθέτηση, είναι ότι πρόκειται περι τεράστιου μαλάκα σε βαθμό κακουργήματος )
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]