-
Αν υποθέσουμε ότι στο μέλλον θα έχουν κυρώσεις τα ρυπογονα οχήματα και πάμε στην λογική τι βγάζεις από την εξάτμιση τότε σχεδόν μόνο τα VAG ( για βενζίνη) και Renault diesel μένουν... Είναι δυνατόν να μπει τέτοιο μέτρο??? Εμένα μου αρέσει πολύ το NISSAN... Δεν θα μπω όμως στην διαδικασία αγοράς όταν σε 7 χρόνια πχ μου μείνει εκθεσιακό κομμάτι. Αν το λέει μόνο ο Καμινης ( ο κάθε Καμινης) δεν θα το λαμβάνω υπόψη αλλά αν το διατπανιζει η Ευρώπη... Αλλάζει το θέμα...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εγω δε θα παρω απο τωρα ηλεκτρικο επειδη σε 10-15 χρονια θα ειμαι αυτα. Στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη απαγορευουν σε μερικες πολεις τα diesel euro 4. Εγω εχω euro 6. Αν ειναι να παρω βενζινη και να πληρωνω παραπανω σε καυσιμα μεχρι να ερρθει εδω η απαγορευση και τα προστιμα θα μου εχει βγει ο κουκος αηδονι
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
KOSTASAG απο που παραγγελθηκε το xtrail;
ειχε καμια εκπτωση, κανενα δωρο;Σου στειλα pm Δεν ξερω τι παιζει βεβαια τωρα που εκλεισε ο χρονος...
Σχετικα με τις καταναλωσεις που συζητανε τα παιδια παραπανω, τα υπολογισαμε περιπου 650 με 750 ευρω το χρονο διαφορα απο τις βενζινες, χωρις καποια ταξιδακια στο εξωτερικο. ( χωρια σε Θηβα, λιμνη πλαστηρα, Καρδιτσα και Καστορια, κουμπαροι Καλαματα και Κερκυρα κ.λ.π... you get the point... Καλα να μαστε να πηγαινουμε!
Τωρα το ποσο ειναι πολλα ή λιγα, ο καθενας με το πορτοφολι του. -
Το αυτοκινητο αυτο για μένα ειναι πολυ καλο στην εκδοση 4x4 diesel. Οι υπόλοιπες ειναι απο λιγο ως πολυ ημίμετρα.
-
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
ειχε καμια εκπτωση, κανενα δωρο;Σου στειλα pm Δεν ξερω τι παιζει βεβαια τωρα που εκλεισε ο χρονος...
Αν θέλεις στείλε και σε μένα, ευχαριστώ πολύ.
-
Εγώ που δεν θα το παω σε δυσβατα μονοπάτια, που θέλω χώρους και να περνάω από λακουβες αέρα... Μια χαρά μου κάθεται το 2x4.... Υπέροχο αυτοκίνητο....
-
Γιατί τέτοιος μυστικισμός με τις τιμές και τα δώρα; Δλδ αν πει κάποιος πήρα το τάδε μοντέλο τόσο και μου έδωσαν αυτά και αυτά δώρα θα υπάρξει θέμα με την αντιπροσωπεία; NDA υπογράψατε με την αγορά;
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Γιατί τέτοιος μυστικισμός με τις τιμές και τα δώρα; Δλδ αν πει κάποιος πήρα το τάδε μοντέλο τόσο και μου έδωσαν αυτά και αυτά δώρα θα υπάρξει θέμα με την αντιπροσωπεία; NDA υπογράψατε με την αγορά;[emoji23]
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Εγώ που δεν θα το παω σε δυσβατα μονοπάτια, που θέλω χώρους και να περνάω από λακουβες αέρα... Μια χαρά μου κάθεται το 2x4.... Υπέροχο αυτοκίνητο....Τότε μαλλον με ενα πολυμορφικό θα κανεις καλύτερα τη δουλειά σου, με λιγότερα χρήματα, μαλλον καλύτερους χώρους κ μικρότερες διαστάσεις για την πολη .
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Εγώ που δεν θα το παω σε δυσβατα μονοπάτια, που θέλω χώρους και να περνάω από λακουβες αέρα... Μια χαρά μου κάθεται το 2x4.... Υπέροχο αυτοκίνητο....Κατανοώ απόλυτα το σκεπτικό σου γιατί με αυτό πήρα το 1.5dci 4x2 duster και έπειτα από 3,5 χρόνια παρόλο που το έχω πάει και σε δύσβατα μέρη το 4χ4 δεν το χρειάστηκα ποτέ. Από εκεί και μετά το 4χ4 να ξέρεις πως μπορεί να μη σου χρειαστεί ποτέ αλλά δεν είναι σε καμια περίπτωση κάποιο ακόμη γκάτζετ. Στα 105000χλμ δεν το χρειάστηκα αλλά γνωρίζοντας πόσο καλά πήγα με το 4χ2 μια κρυφή σκέψη τι θα μπορούσα να έκανα με 4χ4 πάντα την έχω. Σε κάθε περίπτωση εάν γνωρίζεις ποιος είσαι που είσαι και που θέλεις να πας και το 4χ2 μια χαρά μπορεί να σε συντροφεύσει.
Αλλωστε το ίδιο το αυτοκίνητο αυτό, μπορεί και έτσι να σε πάει πολύ μακρύτερα από οποιοδήποτε σεντάν ενώ με σπηλαιώδεις διαστάσεις μπορεί να χωρέσει άνετα μια οικογένεια και τις αποσκευές της.ΥΓ Το αυτοκίνητο σε χρώμα ανθρακί είναι απλά πανέμορφο!!!
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Γιατί τέτοιος μυστικισμός με τις τιμές και τα δώρα; Δλδ αν πει κάποιος πήρα το τάδε μοντέλο τόσο και μου έδωσαν αυτά και αυτά δώρα θα υπάρξει θέμα με την αντιπροσωπεία; NDA υπογράψατε με την αγορά;Έλα μου ντε! Σαν το ανέκδοτο με το «ε, εσυ που έφαγες το αυγό»
-
6ο στο κοσμο το 2016 διαβαζω:To Χ-Τrail αποτελεί το best seller της Nissan, ενώ στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες κυκλοφορεί ως Rogue. Το 2016 πουλήθηκαν 785.235 Nissan X-Trail, που ισοδυναμούν με αύξηση 11% σε σχέση με το 2015.
-
Στην αναζήτηση για ένα ψιλό αυτοκίνητο για να χωραω και να περισσευω..... Αυτό ήταν το πρώτο που αισθάνθηκα ωωωωωωπ είμαι σπίτι μου.... Ωραίο και το kodiaq αλλά αυτό..... Έρωτας.... Σε φανάρι σταμάτησα xtrail του 16 ( τα κάνω αυτά) ο παππούς μου είπε φίλε με χτυπάνε που και που και δεν βγαίνω καν... Απλά εύχομαι να μην τους το χαλασα.....Αθάνατο με 102000 χιλιόμετρα....!!!!!!! Μόνο service... Η γυναίκα του δίπλα έλεγε πολύ άνετο αλλά μέχρι να ανέβει έκανε και εγχείριση στο γοφο....[emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Γιατί τέτοιος μυστικισμός με τις τιμές και τα δώρα; Δλδ αν πει κάποιος πήρα το τάδε μοντέλο τόσο και μου έδωσαν αυτά και αυτά δώρα θα υπάρξει θέμα με την αντιπροσωπεία; NDA υπογράψατε με την αγορά;
Έλα μου ντε! Σαν το ανέκδοτο με το «ε, εσυ που έφαγες το αυγό»
χα χα ! (δυο χα για έμφαση!)
Βασικά ααααααααααν αναφέρεστε σε μενα κανένας μυστικισμός .
Απλά δεν θέλω να διαφημίσω κανέναν έμπορο .Σε εμας εκανε καλυτερη προσφορα μετα απο πολλα παζαρια η αντιπροσωπεία της Γλυφάδας. 1.000 ευρώ και συναγερμό + φιμέ. Αλλα πηγαμε σε 3 αντιπροσωπειες απο 2-3 φορές. Ηταν τέλος του χρόνου όμως αν παίζει ρόλο.
(Να βάλω και banner του μαγαζιού? χιουμορακι!!! )
-
Όχι ρε συ! Μην παραξηγεισαι. Εγώ ειδικά στο γενικότερο σχόλιο απάντησα επειδή και σε αλλά νήματα το έχω δει.
Καλό είναι να υπάρχει ενημέρωση για να ξέρει κανείς τι παίζει στην αγορά -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Όχι ρε συ! Μην παραξηγεισαι. Εγώ ειδικά στο γενικότερο σχόλιο απάντησα επειδή και σε αλλά νήματα το έχω δει.
Καλό είναι να υπάρχει ενημέρωση για να ξέρει κανείς τι παίζει στην αγορά -
Ο χρήστης KOSTASAG έγραψε:
Σχετικα με τις καταναλωσεις που συζητανε τα παιδια παραπανω, τα υπολογισαμε περιπου 650 με 750 ευρω το χρονο διαφορα απο τις βενζινες, χωρις καποια ταξιδακια στο εξωτερικο. ( χωρια σε Θηβα, λιμνη πλαστηρα, Καρδιτσα και Καστορια, κουμπαροι Καλαματα και Κερκυρα κ.λ.π... you get the point... Καλα να μαστε να πηγαινουμε!
Τωρα το ποσο ειναι πολλα ή λιγα, ο καθενας με το πορτοφολι του.Πρέπει να συνυπολογίσεις και τυχόν διαφορά στα τέλη κυκλοφορίας λόγω μειωμένων ρύπων CO2 στο πετρέλαιο.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δεν εκανε τιποτε κακο ο ανθρωπος. ενα pm εστειλε που στη συνεχεια το κοινοποιησε σε ολους κιολας.
τον ευχαριστω-ουμε για την πληροφορια μιας και ενδιαφερομαι για το αυτοκινητο.
απλως βλεπω η nissan ειναι γενικως σφιχτη...ενα ερωτημα ειναι αν τα φιμε αξιζει να τα τοποθετησεις στην αντιπροσωπεια;
-
Εγω εχω μιλησει ηδη με 4 αντιπροσωπειες,οι δυο δεν παιρνουν καν το αμαξι μου με ανταλλαγη(λογω ελλειψης book service),ο ενας μου τα ειπε καπως 'ινδιανικα',και την καλυτερη προσφορα,τοσο για το αμαξι μου,οσο και για το xtrail την πηρα απο την Γλυφαδα....
-
κανενας κατοχος του νεου μοντελου να διαβασουμε κανενα review;
έστω καποιος απο εδω που να εκανε πιο εκτεταμενο test drive...
Nissan X-Trail 2013