-
Δεν το λεω εγω, θες να φωναξω τον μαστορα (που τωρα ασχολειται με αλλο τοπικο βεβαια) να σε πρηξει;
Θα αλλαξεις κι εσυ γνωμη μετα παντως, σε προειδοποιω
-
Εύκολο
EVO
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:

Γιατι απλα ειναι ερωτας
Δε μου αρέσει καθόλου εμφανησιακά .Το εβο παλι

-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Golf R. Ξουρίζει μιλάμε το αργαλείο -
Ο χρήστης GREY έγραψε:
http://3.bp.blogspot.com/-HsnSJ3q7hEw/T6AZvTqOdGI/AAAAAAAADok/_jDHI_XZa48/s1600/subaru_wrx_sti.jpg
Γιατι απλα ειναι ερωτας
Δε μου αρέσει καθόλου εμφανησιακά .Το εβο παλι http://i46.tinypic.com/20uswi1.jpg
γουστα ειναι αυτα ...
Απο την αλλη το Impreza το εχω συνδεσει με Carlos Sainz, kkk, Colin Mc Rae.... -
Η τελευταία γενιά τόσο του EVO όσο και του Impreza δεν μου άρεσε αρκετά. Αν ήταν να επιλέξω ένα σίγουρα θα ήταν το EVO 9 και συγκεκριμένα το MR το οποίο πρέπει να ναι και το πιο ολοκληρωμένο EVO.
Τα 2 γερμανικά είναι αδιάφορα σε μια τέτοια σύγκριση. -
Evo ευκολα..
-
Aσυζητητί Evo και μάλιστα το 10άρι, μόνο και μόνο επειδή τα προηγούμενα δε βλέπονται.
-
Εγώ θα έπαιρνα το Golf διότι απλά μου αρέσει περισσότερο απ΄όλα....
-
Evo και ξερό ψωμί
-
-

κι αν γινόταν μετατροπή σε αριστεροτίμονο θα σκεφτόμουν κι αυτό :

-
Eφόσον -απ' οτι κατάλαβα- η χρονιά παραγωγής δεν ειναι περιορισμός, εγώ επιλέγω αυτό και μόνο:

Το τοπικ μπορεί να κλειδωθεί, ευχαριστώ πολύ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eφόσον -απ' οτι κατάλαβα- η χρονιά παραγωγής δεν ειναι περιορισμός, εγώ επιλέγω αυτό και μόνο:
Το τοπικ μπορεί να κλειδωθεί, ευχαριστώ πολύ.
+10000000
-
Ντάξει, το 22Β είναι αλλού!
-
Αν το πάμε έτσι, εγώ θέλω το βελτιωμένο του Μητσοτάκη.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν το πάμε έτσι, εγώ θέλω το βελτιωμένο του Μητσοτάκη.+1
-
Scooby, οχι μονο για τους (ονειρωκτικούς!) συνειρμους της πρωτης γενιας του, αλλα κ γιατί ρυθμίζεται το κεντρικό του διαφορικο.-
-
Evo, γιατί νομίζω ότι θα περνούσα μήνες προσπαθώντας να εκμεταλλευθώ το σύστημα διαφορικού του. Τα subarίσια δεν με τραβούν τόσο, γιατί τα θεωρώ ξεκάθαρα πιο δύσκολα θεωρητικά σαν αρχή λειτουργίας.
Υ.Γ. Ουδεμία σχέση έχω με WRC και χρώματα στο αμάξωμα, δεν με απασχολούν.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν το πάμε έτσι, εγώ θέλω το βελτιωμένο του Μητσοτάκη.Εσυ είσαι καγκουρας!
Funky, από την όποια εμπειρία μου με αυτα τα δύο, το Σουμπ μου είχε φανεί πιο εύκολο, πιο ρυθμισιμο.
EVO vs STI vs S3 vs R