-
Ναι, ακριβώς αυτό.
Συννενοείσαι σχεδόν παντού. Το να μιλάς ολλανδικά όμως είναι τεράστιο ατού, και σε πολλές περιπτώσεις προαπαιτούμενο -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ελληνίδες = παολογκομενες
Αγγλικές = πατομουνα...Λεφτά μπορει να μην εχουμε , γυναικαρες όμως ...
Mιλαω για το μεσο ορο μωρε..και μην ξεχνας οτι εκει παιζουνε κατι τρισμεγιστα πατακια απο ΟΛΗ την ευρωπη δεν αναφερομαι δλδ μονο σαυτες που εχουν αγγλικο διαβατηριο.. Εχουμε και μεις νιτσες αλλα τετοια τριμπουρδελα και βρωμιτσες δεν εχουμε.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ναι, ακριβώς αυτό.
Συννενοείσαι σχεδόν παντού. Το να μιλάς ολλανδικά όμως είναι τεράστιο ατού, και σε πολλές περιπτώσεις προαπαιτούμενοΟΚ, thanks
-
Μαθε ολλανδικα η γερμανικα«Βραδυφλεγής βόμβα» η ολλανδική φούσκα ακινήτων
Να μάθει ολλανδικά ή θα πάνε 'χαμένα';
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μαθε ολλανδικα η γερμανικα
«Βραδυφλεγής βόμβα» η ολλανδική φούσκα ακινήτων
Πολύ καλή σκέψη αυτή!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μαθε ολλανδικα η γερμανικα
«Βραδυφλεγής βόμβα» η ολλανδική φούσκα ακινήτων
Ετσι και παω εγω Ολλανδια, θα δουλεψω καθαριστρια στον Ντριφτερ. Δε μου χρειαζονται τα Ολλανδικα.
-
Η κατάσταση με τα στεγαστικά εδώ είναι τραγική, γι αυτό κι εγώ επενδύω σε βενζίνες
-
100άρες;
-
edit mod
-
Η κατάσταση με τα στεγαστικά εδώ είναι τραγική, γι αυτό κι εγώ επενδύω σε
There, I fixed it for you.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελληνίδες = παολογκομενες
Αγγλικές = πατομουνα...Λεφτά μπορει να μην εχουμε , γυναικαρες όμως ...
Mιλαω για το μεσο ορο μωρε..και μην ξεχνας οτι εκει παιζουνε κατι τρισμεγιστα πατακια απο ΟΛΗ την ευρωπη δεν αναφερομαι δλδ μονο σαυτες που εχουν αγγλικο διαβατηριο.. Εχουμε και μεις νιτσες αλλα τετοια τριμπουρδελα και βρωμιτσες δεν εχουμε.
γεωργία σάλπα φαν κλαμπ
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η κατάσταση με τα στεγαστικά εδώ είναι τραγική, γι αυτό κι εγώ επενδύω σε
There, I fixed it for you.
Ωραιο το καινουργιο τουοτα, αν και αργο
edit mod
-
Μιας και το πιασαμε το θεμα με τα στεγαστικα, αν και πρεπει να το εχω ξαναποσταρει
Ετσι και σκασει εδω η φουσκα, θα γελασει κι ο καθε πικραμενος.
Τοσα χρονια, για να κουνηθει η αγορα επιδοτουσαν τους τοκους απ τα δανεια (εξεπιπταν απ τον φορο). Αυτο ειχε σαν αποτελεσμα να παιρνουν οι μεν τιμες των ακινητων την ανηφορα, οι δε ολλανδοι κατι δανεια σαν το μπόι τους (πολυ συχνα 10-12 φορες το ετησιο ακαθαριστο ).Επαιζε πολυ το σεναριο, αγοραζω, πληρωνω μονο τους τοκους, το πουλαω μετα απο 10 χρονια και ειμαι στη χειροτερη στα ιδια. Αμ δε τωρα...
Τωρα οποιος παει να πουλησει παιρνει το πουλι. -
Ειναι λιγο τραγικα τα πραγματα εκει οσον αφορα τα σπιτια. Φιλος μου μενει μεσα σε σπιτι με νιοπαντρο ζευγαρι. Αγορασαν σπιτι αυτοι και επειδη δεν εβγαιναν οικονομικα νοικιαζαν το ενα δωματιο για να βγαζουν καποιο ποσοστο της δοσης. Συνηθισμενη ισως ιστορια για εκει αλλα για εμας που ειμαστε μαθημενοι αλλιως εως και θλιβερη.
-
Παιζει πολυ συχνα αυτο που περιγραφεις, φαντασου να εχεις πληρωσει ενα 300αρι για ενα διαμερισμα και να νοικαζεις ενα δωματιο για να βγαλεις κανα φραγκο
-
Για την Αγγλία που είναι το θέμα μιλάτε ή για την Ολλανδία ?
-
Το ιδιωτικό χρέος στην Ολλανδία είναι τεράστιο . Νομίζω ότι το συνολικό δημόσιο και ιδιωτικο είναι 440 % του ΑΕΠ , έναντι 240 % που είναι το δικό μας . Θα το ψάξω αργότερα .
-
-
Αγγλία - Ολλανδία ένα τσιγάρο(ιλικι) δρόμος είναι.
-
ένα τσιγαριλίκι δρόμος μπορούν να είναι πολλές αποστάσεις, αναλόγως του πόσο καλό ήταν
Για το ζήτημα εργασίας/ζωής στο εξωτερικό,η αλήθεια είναι ότι πέρα από τη διασκέδαση, που είναι πολύ σημαντικό, ζωή δεν είναι μόνο σπίτι-δουλειά , τίθεται και το θέμα παροχών υγείας. Αυτό και μόνο -δυστυχώς- μπορεί να είναι reason enough για να φύγει κάποιος από ελλάδα
Δεν ξέρω αν επ' αυτού η αγγλία είναι πρώτη επιλογή, αλλά μια γερμανία π.χ. σίγουρα είναι πολύ ψηλά.
Η ζωή στην Αγγλία για εργαζόμενους. Τι γνωρίζετε;