-
Η απορια μου ειναι η εξης:αστυνομικοι η εφοριακοι δεν μπαινουν στο car.gr και πολυ περισσοτερο δεν ψαχνουν για κανενα μπεμβεδακι που ειναι παρα πολλα τα δηλωμενα 1600 με μοτερ απο 2500 και πανω;
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Η απορια μου ειναι η εξης:αστυνομικοι η εφοριακοι δεν μπαινουν στο car.gr και πολυ περισσοτερο δεν ψαχνουν για κανενα μπεμβεδακι που ειναι παρα πολλα τα δηλωμενα 1600 με μοτερ απο 2500 και πανω;Αυτα συμβαινουν μόνο σε σοβαρές χωρες, απο ανθρωπους που έχουν κινητρο να κανουν τη δουλεια τους.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ετσι να κανεις... αναφαιρετο δικαιωμα της δημοκρατιας ο σχολιασμος.
ΥΓ βλέπω σχετικος με εκπαιδευση και νεος σε ηλικια... θα περιμενα μεγαλυτερη ευρυτητα πνευματος.
Μαλιστα...
Τωρα εδω θα περιμενες δηλωσεις νομιμοφροσυνης του τυπου ('πιστευω στη δημοκρατια και δεν ειμαι φασιστας') αλλα δε θα τις κανω, γιατι αν εδειχνες αντιστοιχη 'ευρυτητα' με αυτη που ζητας απο μενα θα εκανες και κατι παραπανω απο απλα να δεις το προφιλ μου και θα καταλαβαινες τη νοοτροπια μου ασχετο με το αν σ'αρεσει ή οχι και δεν θα εβγαζες επιδερμικα συμπερασματα. Και ο Αδωνις εξαλλου ειπε μια φορα οτι δε ψηφισει ξανα μετρα, αλλα δεν νομιζω να μη ξερουμε ολοι μας οτι πετα μνημονιακους σπερμοπηδακες συχνοτερα απο γκεϊζερ στην Ισλανδια...
Ας ελπισουμε λοιπον οτι θα συνεχισουν να υπαρχουν και αλλα μαργαριταρια που απο τη μια μας κανουν και γελαμε αλλα απο την αλλη μας θυμιζουν οτι σημαντικοτατο κομματι της κοινωνιας μας ειναι 'αλλου ντ'αλλου' ακομα και στα πιο απλα πραγματα οπως το να βαλουν μια αγγελια, για να μην παμε στην αισθητικη περι αυτοκινητου. Δεν μπορεις λοιπον να μην κανεις και την αναγωγη στο ιερο θεμα της ψηφου αν ενδιαφερεσαι για το που παει αυτη η χωρα, ειδικα στα χρονια που διανυουμε.
Αυταααα...Σου αφηνω τον τελευταιο λογο αν σε ικανοποιει. Ο,τι ειχα να πω επι του θεματος, το ειπα._'...ειπε μια φορα οτι δε ψηφισει ξανα μετρα...'
'...σπερμοπήδακες...'Δεν ειναι μακρια πολυ απο το 'σκουπε'...
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Η απορια μου ειναι η εξης:αστυνομικοι η εφοριακοι δεν μπαινουν στο car.gr και πολυ περισσοτερο δεν ψαχνουν για κανενα μπεμβεδακι που ειναι παρα πολλα τα δηλωμενα 1600 με μοτερ απο 2500 και πανω;αυτα που δεν ειναι δηλωμενα δεν ειναι τιποτα. στο car.gr πωλουντε αυτοκινητα, μηχανες και μηχανακια
που οι πωλητες γραφουν απο κατω 'δεν εχει χαρτια'. καποιοι τα ειχανε πριν αυτα τα οχηματα και ο κλεφτης
τα πουλαει ανετα. -
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
Η απορια μου ειναι η εξης:αστυνομικοι η εφοριακοι δεν μπαινουν στο car.gr και πολυ περισσοτερο δεν ψαχνουν για κανενα μπεμβεδακι που ειναι παρα πολλα τα δηλωμενα 1600 με μοτερ απο 2500 και πανω;
αυτα που δεν ειναι δηλωμενα δεν ειναι τιποτα. στο car.gr πωλουντε αυτοκινητα, μηχανες και μηχανακια
που οι πωλητες γραφουν απο κατω 'δεν εχει χαρτια'. καποιοι τα ειχανε πριν αυτα τα οχηματα και ο κλεφτης
τα πουλαει ανετα.Ε μην είμαστε τόσο σκληροί... Και το αμάξι-μηχανή είναι σαν τη γυναίκα... Και ας την έχει κάποιος, αν την παραμελεί και την έχει παρατημένη τόσο καιρό, τη δικαιούται κάποιος που θέλει να της δώσει ατελείωτη αγάπη και στοργή.
Άσχετα αν αυτοί που λες τα πουλάνε. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3579028/
Γκρινιαζετε για τα greeklish; Παρτε τα shqipgreeklish!
Αιμα, τιμη, αγγελια σωστη!
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3437391/
απλα ο ....καραγκιοζης ....
-
Συγγνώμη, όποιος δε συμφωνεί με το γούστο σου (ή το δικό μου ή του οποιονδήποτε) κατατάσσεται στους καραγκιόζηδες; Πέρα από τα δύο ορθογραφικά λάθη στην περιγραφή, δεν έχει κάτι άλλο μεμπτό.
-
ποια 2 ρε φιλε πλακα μας κανεις ??? 652 λαθη εχει ...επισης ειναι κ γλωσσοπλαστης...μοτερικα...
Επισης η τιμη ειναι ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΚΡΙΒΗ για 13 ετων αυτοκινητο. Και τελος το απαισιο μουσι μaσκα s8 το κανει ακομα χειροτερο... -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
ποια 2 ρε φιλε πλακα μας κανεις ??? 652 λαθη εχει ...επισης ειναι κ γλωσσοπλαστης...μοτερικα...
Επισης η τιμη ειναι ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΚΡΙΒΗ για 13 ετων αυτοκινητο. Και τελος το απαισιο μουσι μaσκα s8 το κανει ακομα χειροτερο...οπως ειπε και ο dimsabas,περα απο τα ορθογραφικα και το ψιλοκαγκουρεμα με τη μασκα (που κι αυτο συζητιεται),
γενικα ειναι νορμαλ η αγγελια!....εχουν δει τα ματια μας...οσο για την τιμη,κι΄αυτο υποκειμενικο ειναι -ο καθενας ειναι ελευθερος να κοστολογει οπως θελει
το αυτ/το του,αναλογα με το ποσο το εχει αγορασει,τα εξτρα που εχει,και πανω απο'ολα την κατασταση
που βρισκεται! οκ,εντος καποιον λογικων ορίων!.
...α,και γιατι πρπ ολα τα 13χρονων αμαξια να τα ισοπεδωνουμε....?
δν πουλαει οπως βλεπεις swift,αλλα ΤΤ. -
τι συζητιεται η απαισια μασκα σαν εμετος ?? οι γελοιοτητες που γραφει μεσα ο παλικαρος ?? επισης ειναι 13 ετων με 130 χιλ χλμ τα 7 χιλ σας μοιαζουν λογικα ???? το οτι ειναι audi ΤΤ (golf με αλλα ρουχα το συγκεκριμενο..) δεν μου λεει κατι θετικο . Απο οπου κ αν το δεις ειναι για για γελια η συγκεκριμενη αγγελια
-
Δηλαδή άμα σε πειράζει η μάσκα του TT τί θα έλεγες για αυτό?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3639412/ -
υπερβολικος ο προφυλακτηρας του audi ΤΤ κατα τη γνωμη μου, αλλα φενεται προσεγμενο στις φωτογραφιες.
οσο για την τιμη, αν αυτος νομιζει οτι κοστιζει τοσο, εμεις περισσευουμε. δεν εχουν ολοι αναγκοι
τα λεφτα για να το δωσουν σε τιμη εφημεριδας. -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2650923/
200SX SKAFOS ME RB25 KINHTHRA-MPLOKE DIAFORIKO-48 TOURMPINA-E3TERNAL-XEIROPOIHTH EISAGOGI KAI XTAPODI-ELEYTERA EJATMISI ME TILIKO ANO3IDOTA OLA-AREXI EGKEFALO-HXOSYSTHMA-KOLONES NTIMENES DERMA-FRENA AKRA OLA APO RB25-MPLISTAN AMORTISER.--------DEXTI KAI ANTALAGH KAI ME MHXANH KAI TA IPOLIPA TA BRISKOYME-------KAI POULIETE KAI TO MOTER MONO TOU SKETO XORIS TO SKAFOS------ANIKTOS SE POLES PROTASH-----MHN PERNETE ME APOKRYCH DEN TO SIKONO-----
-
μεσα στη λερα το αμαξι.ελεος.
-
15877 η τιμή. την υπολόγισε με κανά μαθηματικό τύπο?
-
http://primes.utm.edu/primes/page.php?id=21658
Γατάκια ...
-
-
Σήμα 300 ευρώ;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3585693/ -
τέως ΕΛ.ΑΣ.,απο τον οδδυ vargas,γιατί τόσο μίσος για την αγγελία του ΤΤ?? Αν είναι για γέλια και κλάματα η αγγελία του ΤΤ ,τότε η bmw και το nissan,που σου δείξανε οι συμφορουμίτες,τι πρέπει να είναι??
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα