-
Τότε κάνε τον κόπο να διαβάσεις και εσύ το λινκ που παρέθεσα.
-
1986 Το Fiat Croma είναι το πρώτο ΙΧ με πετρελαιοκινητήρα άμεσου ψεκασμού.
-
ayto p s esteila einai apo to link sou.apla thelw na s pw oti to common rail einai apo tis simantikoteres patentes sta petrelaia
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα ταξι Οκταβια αγοραζονται λογω τιμης και τα Μερσεντε λογω μουρης κι ανεσης. Κυκλοφορουν και πολλα Γαλλικα παντως.Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ρωτησε σε ενα συνεργειο μεγαλης πολης να σου πουν γιατι βγάζουν λιγοτερες βλαβες τα γερμανικα ταξι... γιατι επιλεγουν γερμανικα ταξι οι ταξιτζιδες... και τι βλαβες βγαζουν τα γερμανικα και τι τα μη γερμανικα
-
παντως φιλος μου ταξιτζης με octavia βλαστημαει με τα προβληματα που του χει βγαλει..
και απο την επαφη που εχει με αλλους συναδελφους του μου λεει οτι ειναι γενικο το φαινομενο
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Τα ταξι Οκταβια αγοραζονται λογω τιμης και τα Μερσεντε λογω μουρης κι ανεσης. Κυκλοφορουν και πολλα Γαλλικα παντως.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ρωτησε σε ενα συνεργειο μεγαλης πολης να σου πουν γιατι βγάζουν λιγοτερες βλαβες τα γερμανικα ταξι... γιατι επιλεγουν γερμανικα ταξι οι ταξιτζιδες... και τι βλαβες βγαζουν τα γερμανικα και τι τα μη γερμανικα
Σιγά τα αξιόπιστα αυτοκίνητα. Να μου έλεγες για ιαπωνικά, να το δεχθώ. Αν και δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις.
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Τα ταξι Οκταβια αγοραζονται λογω τιμης και τα Μερσεντε λογω μουρης κι ανεσης. Κυκλοφορουν και πολλα Γαλλικα παντως.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
τα γερμανικα δεν βγαζουν ζημιες? δεν νομιζω...
σαν μηχανες δεν ξερω, αλλα απο ταξιτζη με octavia δεν ακουσα τα καλυτερα...
του εμπαζαν οι πορτες νερο οπως εκανε σε εμενα το fabia! και μιλαμε για αμαξι που υποτιθεται για τα λεφτα του οτι θα επρεπε να εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης!
σαν πετρελαιο λογικο ειναι ενα αμαξι οτι δεν βγαζει τοσες ζημιες οσο ενα με βενζινη, αλλα οχι οτι τα γερμανικα δεν βγαζουν ζημιες...οι μονοι ταξιτζιδες που εχω ακουσει να ειναι ευχαριστημενοι, ειναι οσοι ειχαν/εχουν toyota!
-
πως νομιζετε οτι η μερσεντες και η βαγκ ειναι τοσο πλουσιες?..απο τα ανταλλακτικα λογω βλαβων φυσικα. Ενω η λαντα που δεν παθαινει τιποτα εχει βουλιαξει. Μια ιδεα ειναι ολα.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
εν παση περιπτωση και επειδη ακομη και σημερα εχω και BMW θεωρω οτι οι Γερμανοι ειναι εξαιρετικοι στα αυτοκινητα.....εσυ ειπες την ατελειωτη μα ατελειωτη ελαφρυτητα οτι Citroen ισον Lada ......επικη ελαφρυτητα για την μαρκα που εβγαλε την DS την XM την Xantia οταν οι Γερμανοι εβγαζαν Passat Makedon ημαρτον........τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου λεω....σου λεω απλα προσεχε τι γραφεις για ισως την ιστορικοτερη μαρκα στον κοσμο , την μαρκα που πρωτοχρησιμοποιησε τον κινητηρα Diesel στην αυτοκινηση......χαρη στους Γερμανους οι Γαλλοξ γιναν χειροτερη και καταργησαν υστερουντες βραχιονες, υδροπνευματικες αναρτησεις και αλλες καινοτομιες....λανθανουσα πολιτικη για ανιδεους καταναλωτες ....ε τωρα τι να σου πω πηγενε και αγορασε πολο 1.2 τρικυλινδρο.Aυτή είναι η απάντηση σου στα δυο πόστ που σου έγραψα
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
πως νομιζετε οτι η μερσεντες και η βαγκ ειναι τοσο πλουσιες?..απο τα ανταλλακτικα λογω βλαβων φυσικα. Ενω η λαντα που δεν παθαινει τιποτα εχει βουλιαξει. Μια ιδεα ειναι ολα. -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
σαν πετρελαιο λογικο ειναι ενα αμαξι οτι δεν βγαζει τοσες ζημιες οσο ενα με βενζινη, αλλα οχι οτι τα γερμανικα δεν βγαζουν ζημιες...
δεν είναι καθόλου λογικό...
μην σου πω οτι έχει και περισσότερες -
Ρε παιδια σορυ που θα το πω αλλα...μας εχουνε γαργαλησει οι γερμαναραδες και ακομα υποστηριζουμε τα προιοντα τους?
Να τα παρουνε και να τα βαλουνε στο ποπο τους και τα ντιζελ τους και τα tsi τους και ολα τους. -
Πωλήτρια σε αντιπροσωπία ειναι η Μέρκελ ?
Η Αίγυπτος μας 'υποστηριζει' αλλα δεν παραγει αυτοκινητα!
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πωλήτρια σε αντιπροσωπία ειναι η Μέρκελ ?Κυριολεκτικά όχι ,
αλλά με την ευρύτερη έννοια , Φυσικά και είναι ... απλά σε λίγο υψηλότερη θέση ... υπάρχει κάποιος που πιστεύει το αντίθετο ? -
Με την ευρύτερη έννοια πάντως ... δεν πουλάει Passat κλπ.
Δεν νομίζεις όμως πως είναι λίγο η λογική δεν παιρνω γερμανικό αμαξι διότι οι Γερμανοί είναι ... αυστηροι σαν δανειστές? Από το 40 θα έπρεπε να μην υπάρχει ούτε ένα γερμανικό αμαξι αλλά ... τόσα χρόνια μια χαρα πουλάνε τα Golf, Focus, C200, Α3 κλπ!
Και οι Γαλλοι πάντως επι του παρόντος δεν είναι και τόσο φίλοι! Οπότε ΕΞΩ και τα γαλλικά αμαξια! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η Αίγυπτος μας 'υποστηριζει' αλλα δεν παραγει αυτοκινητα!
Μην το λες!
http://arabiangazette.com/egypt-auto-industry-future/ -
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Αυτος τωρα εχει δικαιωμα ψηφου εντωμεταξυ...
Τα ειπε ολα ο νονος....αλλα επειδη ισως και το δικο μου μυνημα να ειχε ιχνη ως και ελεφαντοπατηματα τρολαρισματος ας μην το συνεχισουμε. Ημουν και εγω υπερβολικος και εδωσα αφορμη. Παντως νομιζω οτι μεγαλυτερη τεχνογνωσια στα τρακτερ εχουν και παλι οι Ιταλοι .....ιδου και το τρανταχτο παραδειγμα
http://www.lamborghini-tractors.com/UNI ... omeuk.html
Και μιας και απο οτι καταλαβα εισαι μαλλον βουνισιος-δασοπυροσβεστης- εχω ανθρωπους που ορκιζονται οτι δεν μπαινουν σε σκαφος που δεν εχει iveco marine. Να μην ειμαστε ξεροκεφαλοι οταν οι Ιταλοι βγαζαν common rail στην VW ταλαιπωροντουσαν με κατι pumpen!
Επισης να αναφερεουμε οτι η ποιοτητα των μηχανων ΜΑΝ ανεβηκε πολυ μολις αγοραστηκε η Γαλλικη εταιρια SEMT Pielstick
http://en.wikipedia.org/wiki/SEMT_Pielstick
Με την εξαιρεση της Mercedes-Benz κανεις Γερμανος κατασκευαστης δεν πειστηκε οτι το diesel εχει μελλον και γι αυτο το λογο το diesel εχει penetration 'μολις' 50% στην Γερμανια σε σχεση με τις κατω χωρες και Γαλλια που ξεπερναει το 70%. Οι Γερμανοι μειναν τοσο πισω στην τεχνολογια αυτη που προσελαβαν τον ανθρωπο που εφτιαξε το common rail στην Φιατ στην VW.
Ειναι δε αποριας αξιο πως απεγνωσμενα προσπαθει η VW να μας πεισει οτι το μελλον ειναι στον πολυπλοκοτατο- με τουρμπο και κομπρεσσορα σε σειρα- βενζινοκινητρα και οχι στον DPF Diesel που εχει λυσει κατα πολυ τα προβληματα μικροσωματιδιων και η αποδοση του μπορει να φτασει και το 40% εναντι του 30%. Βεβαια αυτο απ οτι βλεπω επιτυγχανεται μονο στην Ελλαδα γιατι στην υπολοιπη Ευρωπη τα παρα πολλα VW που πωλουνται ειναι ολα 2.0 Tdi εξου και το μεγαλυτερο recall στην ιστορια του 1 και πλεον εκατομμυριου πετρελαιοκινητων VW Group.
Τωρα που πεθαινει η εταιρικη πωληση θα διαπιστωσουν οι Γερμανοι ποσα απιδια βαζει ο σακος και βεβαια ποιο ειναι ποιο οικονομικο η βενζινη η το πετρελαιο ..........
α να μην ξεχασω να βαλω λιγο πετρελαιακι στο Σιτροενακι-Λαντα μου κατα το τελος του μηνα....Mαλλον δεν γνωρίζεις και πολλα φίλε μου απο το θεμα diesel.Για τα τρακτερ που αναφέρεις επειδη έχω lambo τρακτερ απο το 1982,δεν πρόσεξες στο σαιτ που πόσταρες τι γράφει Μιας και αναφέρεις την vw,εκτος απο τον διπλοτουρμπινο βενζίνα που αναφέρεις, τα diesel μοτερ της vw τα ξέρεις?? Τους κινητηρες που βάζει σε κάθε μοντελο τους έχεις διαβάσει-ακουσει??Οταν το golf-leon-toledo-a3-octavia,είχαν τον tdi με 90-105-110-130-150 ίππους,το xsara τι diesel moteur είχε?? Εχεις δει πότε έβαλαν dpf στα αυτοκινητα τους οι bmw-mb-vw group?? Τα vw t4,mb sprinter,vito με πόσους κινητηρες βενζίνης έβγαιναν πριν το 2000 και με πόσους diesel??? Mιας και αναφέρεις για εξελιξη των diesel και για κινητηρες marine. volvo,scania και ειδικά οι V8 της scania σου λένε κάτι?? Και κάτι τελευταιο τον V10 tdi της vw τον έχεις ακούσει?? Tα χιλιαδες ταξι που υπάρχουν γιατί δεν είναι psa group ή ρενω και είναι mb kai vw group?? Ενημερώσου καλύτερα για ολα αυτα που αναφέρεις και μετα να εκθιάσεις το c4 hdi, το οποιο και εγω συμπαθω σαν προσπάθεια απο την πλευρα των Γαλλων,αλλα θα πρεπει να μας αποδείξουν,τι αντοχή θα έχει στο πέρασμα του χρόνου.
Κατ αρχην τι να πεις στον ΝΟΝΟ που απανταει πρωτος, αντι να βουτηξει την γλωσσα μεσα στο μυαλο του πριν μιλησει..πεταει μια Μ@Λ@ΚΙΑ- ΕΙΡΩΝΙΑ κ ολα πανε καλα... με το υφακι εγω τα ξερω ολα και αντε και τουτ μ@κακες εδω περα που εχετε 50 post κ πατε να την πείτε σε μενα το 'γαμ@ω κ δερνω' εδω μεσα.Αυτο μας εφαγε εδω στην ελλαδα..τσαμπα μαγγες.
Οσο για σενα dasimo... αποκλειεται να σου ειπαν οτι το iveco marine ειναι ποιο up απο unimock macig masine, αν στο ειπαν το εχουν ακουσει και αυτοι απο κανεναν ασχετο.Μη το πεις πουθενα αυτο σε σχετικους με δασοπυροσβεση θα σε κοροιδευουν, εκει που παει το unimock ονειρευεται στα επομενα 20 χρονια να φτασει το iveco.K παρεπιπτωντος δεν ειμαι βουνισιος ουτε καμπισιος... το unimock ανεβαινε σε πλαγια με κλιση 20μοιρες σε χωμα με 2 τονους νερο και το iveco εβαζε τα δυνατα του απο πισω χωρις νερο κ δεν...
Και οσο αναφορα την εταιρικη πωληση δεν θα παθουν τιποτα οι γερμανοι μην φοβασε..., και επειδη η μερκελ ειναι ΓΤΠ με τα μνημονια απεναντι στους Ελληνες... το να βγάζουμε το passat και ολα τα αλλα μοντελα τους ΓΤΠ δεν σημαινει οτι κερδιζουμε κατι.
Ενας φιλος ποιο πανω εγραψε οτι το passat μπαζει νερα .Το pasat μπαζει νερα πως γινετε αυτο??.. Οταν κλεινεις τις πόρτες σε passat νομιζεις οτι εκλεισες πορτα απο θυσαυροφυλακιο... κ μη μου πεις οτι αυτην την αισθηση την νιωθεις στα ΙΤΑΛΙΚΑ-ΓΑΛΙΚΑ.Απο τα γαλικα τα πεζο τα θεωρουσα ενα τικ πανω απο τις αλλες μαρκες γαλικων..., αλλα τα τελευταια χρονια χαλασε απο εμφανιση η πεζω.. και εχασε κ την ταυτοτητα του ιδιετερου χαρακτηρα που ειχε.Υ.Γ: Τα τελευταια 3 χρονια τα μεσαια αυτοκινητα αλλων χωρων εχουν αποκτισει αυτο το μπαμ στο κλεισιμο της πορτας σε σχεση με τα german... αλλα πιστευω υπολειπονται ακομη.Η toyota ειναι η εταιρεια που δεν εχει αντιπαλο σε πολλα θεματα... αν διωρθωσει καποια προβληματα που εχει, θα την βριζουν ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΑΛΟΙ κλπ.(ααα και οι Γαλοι τσιρακια των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ δεν ειναι φιλοι μας...ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ειναι για τα παραμυθια.
-
Ίδια ικανότητα ανάβασης και ελκτική έχουν Ιταλικά και Γερμανικά. Εξαρτάται από την κλάση τους. Μη λέμε χαζά τώρα και γελάει ο κοσμάκης.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πωλήτρια σε αντιπροσωπία ειναι η Μέρκελ ?Η Αίγυπτος μας 'υποστηριζει' αλλα δεν παραγει αυτοκινητα!
Sent from my MT27i using Tapatalk
Παράγει βαμβάκι ... είναι εξαιρετικό και το μάλιστα το πληρώνουμε ακριβά
Με την ευρύτερη έννοια πάντως ... δεν πουλάει Passat κλπ.
Δεν νομίζεις όμως πως είναι λίγο η λογική δεν παιρνω γερμανικό αμαξι διότι οι Γερμανοί είναι ... αυστηροι σαν δανειστές? Από το 40 θα έπρεπε να μην υπάρχει ούτε ένα γερμανικό αμαξι αλλά ... τόσα χρόνια μια χαρα πουλάνε τα Golf, Focus, C200, Α3 κλπ!
Και οι Γαλλοι πάντως επι του παρόντος δεν είναι και τόσο φίλοι! Οπότε ΕΞΩ και τα γαλλικά αμαξια!Μια χαρά πουλάει ... όπως και ο Σαρκοζί μας πουλάει αεροπλάνα για να πεί ότι είναι 'φίλος' ή την φράση 'η Μακεδονία είναι Ελληνική' αυτή μας πουλάει από κουζίνες μέχρι Μετροπόντικες και από Αεροδρόμια μέχρι Υποβρύχια .
Γιατί σε χαλάει η λογική των αντιποίνων , ελεύθερη αγορά έχουμε ας επιλέξει ο καθένας μόνος του ...
Το αν πρέπει η όχι είναι άλλη συζήτηση ... Αλλά, το ότι μπορούμε να διαλέξουμε ότι θέλουμε είναι αναυθαίρετο δικαίωμα μας . Είτε υποστηρίζουμε είτε μποϊκοτάρουμε .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ίδια ικανότητα ανάβασης και ελκτική έχουν Ιταλικά και Γερμανικά. Εξαρτάται από την κλάση τους. Μη λέμε χαζά τώρα και γελάει ο κοσμάκης.Για να στο λεω σημαινει οτι το εψαξα, και το iveco ηταν ποιο καινουριο κατα 8 χρονια κ ειχε σχεδον ιδια υποδυναμη με το unimock.K δεν ειναι μονο η ελτικη δυναμη αλλα και το συσπασιον των τροχων-τα διαφορικα και αλλα πραγματα που χαρακτιριζουν ενα εργαλειο.Μπορει να εχουν την ιδια ελκτικη οπως λες αλλα για να κοψει πίρο που λεμε λαϊκιζον το unimock δεν ξερω και εγω τι επρεπε να γινει... το iveco εκοψε αξονα που δινει κινησει στους πισω τροχους σαν φετα τυρι, ειμουν μπροστα... αρα παιζει ρολο και η ποιοτητα μεταλων σε ενα μηχανημα, και τα unimock τα εχουν παρεδεχτει όλοι παγκοσμιως...μονο εδω δεν τα παραδεχομαστε γιατι αραγε .
Ποιος λεει χαζα
ειμαστε stop
τα φτηνότερα ντιζελάκια της αγοράς αυτήν την περίοδο...