-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Οτι να ναι λετε,δεν την ενδιαφερει την apple να παρει το κινητο της και ο τελευταιος ρωσοποντιος
Βασικά τη apple την ενδιαφέρει να πάρει το κινητό της ΚΑΙ ο τελευταίος ρωσοπόντιος.
Τα έχει καταφέρει παρά πολύ καλά (πραγματικά πρέπει να διδάσκονται αυτά). Πουλάει ένα κινητό 1000+€ και ο κόσμος πάει και το παίρνει τυφλά ενώ μπορεί να κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια ταχύτητα με 500€
Με 800€ τα κάνει με μεγαλύτερη ταχύτητα.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ακριβως τα ιδια δεν θα κανει, εκτος από διαφορες στο λογισμικο υπαρχει μεγαλη διαφορα στο θεμα της καμερας. Τα μηλοφωνα βγαζουν καλυτερες φωτογραφιες από τα φθηνα κινητα. Και οι επεξεργαστες είναι πολύ ποιο δυνατοι. οποτε ιδια ταχυτητα δεν θα εχεις.
ο κοσμος δεν το αγοραζει τυφλα αλλα γιατι το θελει και ουτε πληρωνουν 1000, συνηθως 30$ τον μηνα για 2 χρονια βγαινει και μετα το αλλαζεις. 1$ την μερα είναι, εδώ για καφε χαλας 4-5 ευρω την μερα.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
ουτε πληρωνουν 1000, συνηθως 30$ τον μηνα για 2 χρονια βγαινει και μετα το αλλαζεις. 1$ την μερα είναι, εδώ για καφε χαλας 4-5 ευρω την μερα.
με αυτό το σκεπτικό τίποτα δεν είναι ακριβό
αν μπορεις να το πληρωσεις και το χρησιμοποιείς όχι δεν είναι ακριβο! το σκεπτικο είναι τι θελεις και τι θα παρεις θετικη χρηση από αυτό. το μηλοκινητο σου δινει πολλα σαν χρηση αρα δεν είναι τοσο ακριβο οσο φαινεται αρχικα γιαυτο και πουλανε εκατομυρια από αυτά. το δικο μου το εχω 6 χρονια σχεδόν!!
-
Yπάρχει κάτι (σοβαρό) που κάνεις μόνο με το μηλόφωνο και δεν μπορείς π.χ. με ανδρόιντ? Πέρα από το να πουλήσεις μούρη σε μαρίδα εννοώ.
-
Εξειδικευμενες εφαρμογες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εξειδικευμενες εφαρμογεςΌτι εφαρμογές υπάρχουν για iPhone υπάρχουν και για Android.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Οχι.Υπαρχουν (σχετικα λιγες και εξειδικευμενες) εφαρμογες για τις οποιες δεν υπαρχει android.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οχι.Υπαρχουν (σχετικα λιγες και εξειδικευμενες) εφαρμογες για τις οποιες δεν υπαρχει android.Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, αλλά επειδή πραγματικά θέλω να μάθω, πόσες και ποιες;;; Τι εφαρμογές είναι;;; Τι κάνουν;;; Και πόσο κάνουν;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Είναι 11 χρονια που εχει κυκλοφορησει το μηλοφωνο και υπαρχει ακομα κοσμος στα ελληνικα φορουμς που ρωτάνε γιατι τα αγοραζει ο κοσμος. Περισσοτερα από 1.4 δις μηλοφωνα εχουν πουληθεί σε αυτά τα 11 χρονια αλλα εδώ είναι Βαλκανια και πρεπει να βρουμε κατι να λεμε
-
Δεν έχω μηλόφωνο, δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δε νιώθω να μου έχει λείψει, ρωτάω για να μάθω. Δεν έχω πρόβλημα να αγοράσω ένα, αλλά θέλω να ξέρω πιο πριν και το καλό του και το σκατό του. Μετά θα κρίνω.
-
Περα απο την τιμη, οι φωτογραφιες που βγαζει οπως και το αντιστοιχο σαμσουνγκ ειναι πολυ καλες για εναν ερασιτεχνη που παει βολτα με την παρεα του και θελει να απαθανατισει την στιγμη με εξαιρετικες φωτο.
-
Εχουν κυκλοφορήσει ανά εποχές φτηνά κινητά που είχαν φωτογραφική που τα μηλόφωνα έκαναν χρόνια να τις δουν , ΑΝ τις έχουν δει .
Από την άλλη έχει αρκετά θέματα συμβατότητας με άλλα προγράμματα , που μπορεί σε κάποιους να δημιουργήσουν σημαντικό πρόβλημα .
Αυτό πάντως που έχει πετύχει, είναι να το ξαναγοράζουν όσοι το πάρουν πρώτη φορά και το βολευτούν , αν και υπάρχουν και αρκετοί που δεν το βολεύονται ...
-
Το μόνο iphone που είχα ήταν το 3gs το οποίο τότε το έπαιρνες με συμβόλαιο σχεδόν τζάμπα!
Ηταν όμως πρωτοποριακό,με touch screen και εφαρμογές οταν όλα τα άλλα ήταν σχεδόν με κουμπιά ακόμα.Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης katsim έγραψε:
Το μόνο iphone που είχα ήταν το 3gs το οποίο τότε το έπαιρνες με συμβόλαιο σχεδόν τζάμπα!
Ηταν όμως πρωτοποριακό,με touch screen και εφαρμογές οταν όλα τα άλλα ήταν σχεδόν με κουμπιά ακόμα.Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό το εχω ακομα και εγω. Για την εποχη του ηταν μονόδρομος αλλα το hadware ηταν μετριο, βεβαια το λογισμικο ηταν φοβερο. Γιαυτο δεν το κρατησα ουτε 3 χρονια, αναγκαστηκα να παω στο 5 (βεβαια το εχω ακομα σαν δευτερο). Αντίθετα το 5 ειχε φοβερο hardware για την εποχη του όπως εχουν και αλλα που εχουν παρουσιασει.
Ένα σημειο υπεροχης είναι οι φωτογραφιες και η καμερα. Συνηθως πολύ μπροστα από κινητα των 200 ευρω ακομα και 6 χρονων τηλεφωνο που είναι.
-
Εκτος απο καποιες εξαιρεσεις σε συγκεκριμενες συνθηκες ή καποια ειδικα μοντελα οπως εκεινο το νοκια με τα 42 μεγκαπιξελ, τα κορυφαια σαμσουνγκ και μηλοφωνα εχουν μεχρι στιγμης την καλυτερη καμερα.
-
Τα ΝΟΚΙΑ πάντα είχαν από τις καλύτερες κάμερες καθώς έφεραν φακούς Carl zeiss. Δεν κάνουν τα πίξελ την ποιότητα. Η χρωματική παλέτα της samsung είναι εύπεπτη για τους αδαείς. Τα apple όμως είχαν πάντα κάμερες αναφοράς.
-
Τα πολλα μεγκαπιξελ του νοκια ηταν κατι επαναστατικο οχι για τα πολλα πιξελς, αυτο το ξερω πως ειναι βλακεια, αλλα για την δυνατοτητα για ενα φοβερα ποιοτικο ζουμ χωρις απωλειες.
Χρησιμοποιουσε λιγοτερα πιξελς κανονικα και τα περισσοτερα τα ειχε για το ποιοτικο ζουμαρισμα. Ακομα και σημερα δεν εχω δει αλλο τετοιο κινητο.Πας διακοπες και εχεις ενα κινητο με πολυ καλη καμερα και φοβερο ζουμαρισμα. Οτι δηλαδη χρειαζεται για να βγαζεις φωτογραφια.
Youtube VideoTο παν ειναι ο αισθητηρας για εμενα και επειτα το σοφτγουερ.
Στην σαμσουνγκ τα χρωματα ειναι δυνατα αλλα το σοφτγουερ μπορει να καταλαβει καταστασεις και τονιζει ταυτοχρονα πολλα σημεια της εικονας που αλλα κινητα, τα φθηνιαρικα, απλα δεν μπορουν.
Τα μηλοφωνα και αυτα στο ιδιο υψηλο επιπεδο.
-
Σύμφωνα με το φωτογραφικό benchmark https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews/ το πρώτο iPhone είναι στην 8η θέση! Μάλιστα την μοιράζεται μαζί με άλλα 2 τηλέφωνα που έχουν χαοτική διαφορά σε τιμή.
Σχεδόν όλα τα προϊόντα της Apple είχαν ξεκινήσει με κάποιο desirability γιατί χωρίς να είναι πολύ ακριβότερα προσέφεραν έναν συνδυασμό σχεδιασμού-απόδοσης-τιμής που δεν μπορούσες να βρεις, τότε, εύκολα αλλού.
Πλέον όμως τόσο στα τηλέφωνα όσο και στους υπολογιστές έχει σπάσει αυτό το τρίπτυχο που έκανε τόσο ποθητά τα προϊόντα της. Υπάρχουν τηλέφωνα με επιδόσεις ανώτερες του άιφον, με φακούς εφάμιλλους αν όχι καλύτερους και με design που η apple δεν έχει τολμήσει ούτε στο ελάχιστο.
Δεν βρίσκω λόγο να πληρώσει κάποιος το καπέλο της Apple (300€-400€ περισσότερα) από το αντίστοιχο της κατηγορίας τηλέφωνο/υπολογιστή/gadget -
Πατωντας πανω στα τηλεφωνα βλεπεις τις φωτογραφιες που βγαζουν και εγω απο οτι βλεπω τα μηλοφωνα μαζι με αυτο της γκουγκλ και της σαμσουνγκ, εχουν πολυ καλυτερες φωτογραφιες υπο δυσκολες συνθηκες φωτισμου και ωρα της ημερας, σε συγκριση με τα φθηνοτερα.
Τωρα, πως βγαζουν καλυτερα τα κατα πολυ φθηνοτερα κινητα, δεν το γνωριζω. -
Βλέπω το νέο βίντεο με το Ζακ Κωστόπουλο.
Μου αφήνει μία αίσθηση ότι τον κάποια καλόπαιδα ήθελαν να τον βάλουν σε διαδικασία ληστείας.
Μπαίνει ένας τύπος άνετα σε ένα ταχυφαγείο, αφήνει το κέρμα, παίρνει ένα νερό, βγαίνει έξω το δίνει στον Κωστόπουλο και ταυτόχρονα τον περικυκλώνουν κάποιοι και τον εμποδίζουν να μπει στο μαγαζί.
Λάθος μαγαζί; Εκβιασμός για χρήματα;Πάντως μετά από λίγο τον άκουσαν να φωνάζει 'βοήθεια'. Μπλεγμένος; Πιθανά...
https://www.newsit.gr/ellada/zak-kostop ... u/2629407/
-
Μαλλον παιρνεις κι εσυ ναρκωτικα σαν τον μακαριτη
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]