-
+Έχω μια αδελφή κουκλίτσα αληθινή
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ελπίζω να μην βγεί σε λίγο καιρό οτι το χαράκωσε κανας μερακλής Αφγανός που δεν του καθόταν να το καρφώσει. Γιατί θα γελάσει πολύ ο κόσμος.
οποιος και να του το κανε δεν αλλαζει το οτι η ΧΑ αποτελειται απο ζωα και την ψηφιζουν μονο ζωα.
Τι θες να πεις;
Οτι εγω που την ψηφησα,ειμαι ζωο;Εγω, εσυ και ενα εκατομμυριο ακομη...Οι υπολοιποι 9 εκατομμυρια ειναι τα γατονια
425990 ψήφους έλαβε η ΧΑ στις εκλογές του 2012
http://ekloges.ypes.gr -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δλδ, για να καταλάβω, ένας σκληροπυρηνικός ναζί φεύγει κ κατηγορεί τους άλλους ότι δεν είναι (πια) σκληροπυρηνικοί ναζί κ εμείς τον κάνουμε σημαία;
Ή κάτι δεν κατάλαβα, πάλι;Από ότι καταλαβαίνω έφυγε γιατί κατάλαβε ότι οι άλλοι παραήταν σκληροπυρηνικοί Ναζί για τα δικά του πιο ήπια φασιστικά γούστα.
-
Αν μιλαμε για το του 14χρονο Αφγανο που τον χαρακωσαν, καληνυχτα.
Ιδιο επιπεδο πληροφορησης με τον αλλο, Σομαλος τι ηταν, πριν λιγο καιρο, που επεσε θυμα ρατσιστικης βιας και τον μαστιγωσαν οι κακοι... βουιξε ο τοπος.... και σε 1 μηνα ειχε ουλες 3ων ετων . Τωρα βρισκεται στη Mayo Clinic οπου μελετουν την εκπληκτικη ικανοτητα ιασης του, προς οφελος της ανθρωποτητας. -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Και να καταργησουμε και τα θρησκευτικα, οπως κανανε τα σκουπιδια-δασκαλοι στο δημοτικο.Άντε ρε, έγινε τέτοιο καλό στην χώρα;! Τελικά υπάρχει ελπίδα!!!
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
+Έχω μια αδελφή κουκλίτσα αληθινήτην λενε βορειο ηπειρο, την πολυ!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπορεις να καταλαβεις την διαφορα ενος εγκληματια απο μια κομματικη οργανωση?
Θες να βγαινω και να γραφω για καθε εναν που σκοτωνεται για να εισαι ευχαριστημενος?Μην απευθύνεσαι σ' εμένα - εκτός κ πιστεύεις ότι το θέμα είναι να πεισθώ εγώ προσωπικά.
Όταν αποδειχτεί ότι η κομματική οργάνωση σκότωσε, τότε βάλε φωτό.
Μέχρι τότε θα σου έλεγα άσε τις φωτό (που δεν κατάλαβα κ τον λόγο που τις χρησιμοποιείς, δλδ) κ ζήτα να συλληφθούν οι εγκληματίες κ να ελεγχθεί η δράση τους. -
-
-
Αυτο ειναι για το γυμνασιο, στο δημοτικο δεν μπορουν.
-
Εγώ έβαλα Μπρεχτ που είναι και Γερμανός να είμαστε μέσα ...
-
Εγώ έβαλα Μπρεχτ που είναι και Γερμανός να είμαστε μέσα ...Ειναι ομως ο σωστος Γερμανος:
Bertolt Brecht (German: [ˈbɛɐ̯tɔlt ˈbʁɛçt] ( listen); born About this sound Eugen Berthold Friedrich Brecht (help·info); 10 February 1898 – 14 August 1956) was a German poet, playwright, theatre director, and Marxist.
Δινει το σωστο παραδειγμα αριστερου με δεξιες τσεπες:
An offer of his own theatre (completed in 1954) and theatre company (the Berliner Ensemble) encouraged Brecht to return to Berlin in 1949. He retained his Austrian nationality (granted in 1950) and overseas bank accounts from which he received valuable hard currency remittances. The copyrights on his writings were held by a Swiss company.[57] At the time he drove a pre-war DKW car—a rare luxury in the austere divided capital.
να τα λεμε αυτα
απο wikipedia -
Άντε ρε μαρξιστής ήταν ο Μπρεχτ?
-
Άντε ρε μαρξιστής ήταν ο Μπρεχτ?ναι, με δεξιες τσεπες, οπως οι περισσοτεροι και εδω και αλλου
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ναι, με δεξιες τσεπες, οπως οι περισσοτεροι και εδω και αλλου
Και ο Έγκελς βιομήχανος ήτανε αλλά έγραψε μαζί με τον φτωχό Μαρξ το Κεφάλαιο.Επίσης ο Χριστός όπως λένε ήταν υιός του Θεού κι όμως ασχολήθηκε με τους φτωχούς και τις πόρνες
Οπότε έχει καταντήσει τετριμμένη και κλισέ η φράση περί δεξιών τσεπών.Είναι κάτι που ελέγαν οι παλιότεροι,όπως με εκείνο που έλεγε οτι στη χούντα υπήρχανε λεφτά.
Οπότε αριστερός δεν είναι αυτός που δεν έχει τσέπες, αλλά εκείνος που έχει και τις χρησιμοποιεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου
-
Να μην μιλήσουμε για καπιταλιστικά πιστεύω με άδειες τσέπες...
Εκεί είναι τουλάχιστον αστείο
-
εγώ πάντως διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το reference [57] που επιβεβαιώνει πλήρως τα γραφόμενα της wiki
http://www.gradesaver.com/author/bertolt-brecht/ -
δεν υπάρχουν δεξιές τσέπες dear sir. Δεξιός= Καλός Χριστιανός --> ούτε δεύτερο χιτώνα
Σφάλμα ΛογικήςΥ.Γ
Πρόσεξε θα κάψεις motherboard, και έχουν περάσει προ-πολλού τα δύο χρόνια της ευρωπαϊκής -
Ειναι αυτο που λεμε καλυτερα να μασας παρα να μιλας
-
...θές να πείς ότι μόνο οι.. 'δεξιές τσέπες' δικαιούνται να έχουν μεγάλη... χωρητικότητα?!..
...τριπλά εύστροφος!!!
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]