-
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Να γιατί λύσσαξαν οι άθλιοι των ΜΜΕ και της βουλής: 33% τηλεθέαση η εκπομπή “Ελεύθερος Σκοπευτής”!
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enim ... WSEmKLxqi4Οι κωμωδίες έχουν πάντα καλή τηλεθέαση. Ιδίως οι πολύ καλές που βγάζουν τρελό γέλιο.
Το άλλο το ωραίο που διάβασα στο twitter ήταν «Η Χρυσή Αυγή θέλει να απαγορεύσει την τεκνοποίηση στους διανοητικά ανάπηρους. Αυτό θα πει να πριονίζεις το κλαδί στο οποίο κάθεσαι..».
Ε, αφου το λεει το twitter θα ειναι εγκυρο.
παντως στα βιβλια ιστοριας τα περιστατικα αυτα στην Αρχαια Σπαρτη προβαλλονταν ως αποτελεσμα του αυστηρου αλλα πειθαρχικου και δικαιου καθεστωτος, παρα για εγκληματα -
Και επειδή το λέγαν τα βιβλία της Ιστορίας είναι σωστό ;
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Και επειδή το λέγαν τα βιβλία της Ιστορίας είναι σωστό ;Ακριβως αυτο. Τα παραμυθια που μας ταϊζανε. Ο 'εκπολιτιστης' των λαων Μεγας Αλεξανδρος κι ενα σωρο αλλα..
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ακριβως αυτο. Τα παραμυθια που μας ταϊζανε. Ο 'εκπολιτιστης' των λαων Μεγας Αλεξανδρος κι ενα σωρο αλλα..
Οι νεκροί του Πολυτεχνείου... κλπ
-
Εχεις περάσει ΕΣΤΩ έξω απο το Πολυτεχνείο;
-
Γεια σου ρε μιχο μπψαγμενε
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ακριβως αυτο. Τα παραμυθια που μας ταϊζανε. Ο 'εκπολιτιστης' των λαων Μεγας Αλεξανδρος κι ενα σωρο αλλα..
Δεν ξερω τι ταϊζανε για τον Μ.Αλεξανδρο στα προσφατα Ελληνικα σχολεια... ΟΜΩΣ ... αν μιλησετε με απλους πολιτες των περιοχων απο Αφγανισταν Πακισταν Περσιας ακομα και Αιγυπτιους, ΟΛΟΙ εχουν ενα θαυμασμο για τον Αλεξανδρο.... αυτο για μενα κατι λεει... εσεις μπορειτε να συνεχισετε να μην πιστευετε αυτα που σας ειπαν...
-
Και οι Μακεδονες εχουν ενα θαυμασμο για τον Μεγα, χωρις να εχουν και πολυ σχεση
-
Εδώ έχουν θαυμασμό γνήσιοι Έλληνες για τον ναζισμό, το Μεγαλέξαντρο και τα Αφγανά σαν ξάφνιασαν; Άσε που οι Αφγανοί, όπως μάθαμε σε αυτό το τόπικ, μέσα είναι ΓΤΠΚ γενικώς!!!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Τελικά εγω δεν εχω σχέση με τους Νεοελληνες. Εγω είμαι γνήσιος απόγονος των Αρχαιων Ελλήνων και οι υπόλοιποι αριστεροί κατσίβελοι, είναι αραπόδερμοι Βαλκάνιοι. Οι μελλοντικοί Νεοελληνες θα είναι οι σημερινοί λαθρομετανάστες Πακιστανοί που θα εχουν νομιμοποιήθει. Τελικά για αυτο πατώσε η Ελλάδα. Οι Νεοελληνες είναι γενετικά κατώτεροι.Οι κωμωδίες έχουν πάντα καλή τηλεθέαση. Ιδίως οι πολύ καλές που βγάζουν τρελό γέλιο.
Το άλλο το ωραίο που διάβασα στο twitter ήταν «Η Χρυσή Αυγή θέλει να απαγορεύσει την τεκνοποίηση στους διανοητικά ανάπηρους. Αυτό θα πει να πριονίζεις το κλαδί στο οποίο κάθεσαι..».
Ε, αφου το λεει το twitter θα ειναι εγκυρο.
παντως στα βιβλια ιστοριας τα περιστατικα αυτα στην Αρχαια Σπαρτη προβαλλονταν ως αποτελεσμα του αυστηρου αλλα πειθαρχικου και δικαιου καθεστωτος, παρα για εγκληματαΠολύ λατρεία βλέπω για την αρχαία Ελλάδα και τις συνήθειες των προγόνων μας
ο Πλάτων στο συμπόσιο αναπτύσσει φανερά την εξευγενισμένη ερωτική ηθική της αθηναϊκής αριστοκρατίας της εποχής του, που έβλεπε τον έρωτα, και ιδιαίτερα τον ομόφυλο έρωτα, που δεν συνδεόταν με τη σωματική πράξη της αναπαραγωγής, ως ένα μέσο ελευθερίας και αισθητικής τελειότητας του ανθρώπου (Vegetti,p199). Ο σεξουαλικός προσανατολισμός του Πλάτωνος είναι φανερά ομοφυλοφιλικός, όπως και πολλών συμπολιτών του. Εξυμνεί μάλιστα το ηθικό όφελος που μπορεί να έχει η φυσική έλξη ενός άντρα προς έναν άλλον (Audi,p899). Ο Πλατωνικός έρωτας στα ανώτερα στάδια μεταμορφώνεται σε μια καθαρά μεταφυσική, θρησκευτική ανάταση προς το Ιδεώδες, λαμβάνοντας τη θρησκευτική χροιά που προσιδιάζει στη χριστιανική αγάπη (Τάγκας,σ162).
Κρατήρας Κλειτία, 560 π.Χ. -
κι εσυ ρε Λαππα, ενα σκευος γκει τεχνιτη βρεθηκε ολο κι ολο και μας το πετας στη μουρη.....αλατι στην πληγη...
μηπως δεν ειναι ελληνικο; γιατι ειναι αλλη μια αποδειξη οτι δεν προερχομαστε απ αυτους.....πολυ μεγαλες τις εχουν....
-
Ναι έχω περάσει έξω απ' το Πολυτεχνείο, αλλά δεν έριξα ούτε ένα βλέφαρο... Τι σχέση έχει?
Ευχαριστώ Drifter...
Γιατί, οι νεκροί του Πολυτεχνείου δεν είναι παραμύθι? Την άποψη σας παρακαλώ, κόσμια και πολιτισμένα, αν είστε ικανοί...
-
όχι, είναι κίνηση σε στίχους
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ναι έχω περάσει έξω απ' το Πολυτεχνείο, αλλά δεν έριξα ούτε ένα βλέφαρο...Ειναι πασιφανεστατο
-
Να δει την πορτα του πολυτεχνειου που ελιωσε το αρμα;
Η να δει τους αραπαδες και το λαθρεμποριο; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ναι έχω περάσει έξω απ' το Πολυτεχνείο, αλλά δεν έριξα ούτε ένα βλέφαρο...
Ειναι πασιφανεστατο
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Να δει την πορτα του πολυτεχνειου που ελιωσε το αρμα;
Η να δει τους αραπαδες και το λαθρεμποριο;Καλα εκει η κατασταση ειναι επιεικως απαράδεκτη, δεν μπορεις να σταθεις...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
όχι, είναι κίνηση σε στίχους'στοίχους' παναθεμα σε...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Ναι έχω περάσει έξω απ' το Πολυτεχνείο, αλλά δεν έριξα ούτε ένα βλέφαρο... Τι σχέση έχει?Ευχαριστώ Drifter...
Γιατί, οι νεκροί του Πολυτεχνείου δεν είναι παραμύθι? Την άποψη σας παρακαλώ, κόσμια και πολιτισμένα, αν είστε ικανοί...
αλοίμονο, τί λες τώρα.
Μόνο επειδής έχουμε ακούσει ξανά αντίστοιχες κλαπαρχιδιές μόλις πριν λίγους μήνες και δε λέει να μιλάς σε ντουβάρια, να σου παραθέσω έναν λύγκα να εντριφύσεις με την ησυχία σουviewtopic.php?f=13&t=51893&p=2660545&hilit=%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%2A#p2660545
α
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]