Ο χρήστης eleos έγραψε:
Με τους μετανάστες δεν εχω πρόβλημα, αρκει να μην υπερβαίνουν το 5% του συνολικού πληθυσμού.
Τροφή για σκέψη: Στο Ντουμπάι οι ντόπιοι είναι 10%, οι λοιποί Αραβες άλλο ένα 10% και οι υπόλοιποι μετανάστες, από κυριλέ gastarbeiter σαν και του λόγου μου έως Νεπαλέζους και Μπαγκλαντεσιανούς 'σκλάβους' που σκάβουν τους δρόμους. 50% του πληθυσμού είναι Ινδο-πακιστανοί. Πρόβλημα: κανένα.
Οσο για τα 10 δις που λες, καμιά πηγούλα έχει ? Γιατί και γω μπορώ να πω, ότι η συμβολή των μεταναστών τα προηγούμενα χρόνια στην οικονομία (ποιοί έφτιαξαν νομίζεις ολυμπιακά έργα, μετρό, δρόμους κτλ. χώρια οικοδομές, προσωπικό σε ξενοδοχεία, μάζεμα ελιές και πορτοκάλια κοκ.) ήταν 15 δις το χρόνο. Δεν το λέω όμως, γιατί δεν έχω κάποια πηγή
Κατοικοι του εξωτερικου ,δεν σας συμφερει η ανοδος της χρυσης αυγης διοτι ετσι διακινδυνευει η παραμονη σας στις χωρες οπου ζειτε.
Γιατί ?
Σου έχει περάσει από το μυαλό, ότι ίσως ως κάτοικοι εξωτερικού να είναι κάποιοι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο τι σημαίνει 'μετανάστης', όντες 'μετανάστες' και οι ίδιοι ?