-
Πλάκα μου κάνεις τώρα? επειδή είδες μερικές γελάδες έβγαλες συμπέρασμα για όλους??
τι θες να σου πουν, οτι είστε ΓΤΠ την ώρα που σαβουρώνουν ?
άσε που γενικά οι γερμαναράδες δεν γουστάρουν ούτε τα άντερα τους...μπαι δε γουει 1. στο γραφείο της αδερφής μου μια χαρά τσακίζουν σπανακόπιτες, χορτόπιτες, σκορδαλιές κλπ κλπ
μπαι δε γουει 2. οι τούρκοι ανεβαίνουν ταχύτατα... έχουν πλέον μεγάλα κεφάλαια σε όλες τις επιχειρήσεις... -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Με τους μετανάστες δεν εχω πρόβλημα, αρκει να μην υπερβαίνουν το 5% του συνολικού πληθυσμού.Τροφή για σκέψη: Στο Ντουμπάι οι ντόπιοι είναι 10%, οι λοιποί Αραβες άλλο ένα 10% και οι υπόλοιποι μετανάστες, από κυριλέ gastarbeiter σαν και του λόγου μου έως Νεπαλέζους και Μπαγκλαντεσιανούς 'σκλάβους' που σκάβουν τους δρόμους. 50% του πληθυσμού είναι Ινδο-πακιστανοί. Πρόβλημα: κανένα.
Οσο για τα 10 δις που λες, καμιά πηγούλα έχει ? Γιατί και γω μπορώ να πω, ότι η συμβολή των μεταναστών τα προηγούμενα χρόνια στην οικονομία (ποιοί έφτιαξαν νομίζεις ολυμπιακά έργα, μετρό, δρόμους κτλ. χώρια οικοδομές, προσωπικό σε ξενοδοχεία, μάζεμα ελιές και πορτοκάλια κοκ.) ήταν 15 δις το χρόνο. Δεν το λέω όμως, γιατί δεν έχω κάποια πηγή
Κατοικοι του εξωτερικου ,δεν σας συμφερει η ανοδος της χρυσης αυγης διοτι ετσι διακινδυνευει η παραμονη σας στις χωρες οπου ζειτε.
Γιατί ?
Σου έχει περάσει από το μυαλό, ότι ίσως ως κάτοικοι εξωτερικού να είναι κάποιοι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι απέναντι στο τι σημαίνει 'μετανάστης', όντες 'μετανάστες' και οι ίδιοι ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσο για τα 10 δις που λες, καμιά πηγούλα έχει ?Τις αμερόληπτες στατιστικές μελέτες της Χ.Α.!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Με τους μετανάστες δεν εχω πρόβλημα, αρκει να μην υπερβαίνουν το 5% του συνολικού πληθυσμού.
Τροφή για σκέψη: Στο Ντουμπάι οι ντόπιοι είναι 10%, οι λοιποί Αραβες άλλο ένα 10% και οι υπόλοιποι μετανάστες, από κυριλέ gastarbeiter σαν και του λόγου μου έως Νεπαλέζους και Μπαγκλαντεσιανούς 'σκλάβους' που σκάβουν τους δρόμους. 50% του πληθυσμού είναι Ινδο-πακιστανοί. Πρόβλημα: κανένα.
Στο Ντουμπαι δεν υπαρχει κανενα εθνος παρα ενα συνονθυλευμα .
Ακυρο το παραδειγμα σου. -
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Με τους μετανάστες δεν εχω πρόβλημα, αρκει να μην υπερβαίνουν το 5% του συνολικού πληθυσμού.
Τροφή για σκέψη: Στο Ντουμπάι οι ντόπιοι είναι 10%, οι λοιποί Αραβες άλλο ένα 10% και οι υπόλοιποι μετανάστες, από κυριλέ gastarbeiter σαν και του λόγου μου έως Νεπαλέζους και Μπαγκλαντεσιανούς 'σκλάβους' που σκάβουν τους δρόμους. 50% του πληθυσμού είναι Ινδο-πακιστανοί. Πρόβλημα: κανένα.
Ακυρο το παραδειγμα σου.Τσ τσ τσ,μα τι λες. Τρομερό το Ντουμπαι. Είναι γνωστοί οι φιλοσοφοι τους και οι ποιητές τους και η ιστορία τους . Περιμένω απο τον nass να μου πει και για το Καταρ...
Γελάει ο Μπιν Λάντεν απο τον τάφο του με αυτα που λένε ορισμένοι εδω μεσα. Εκτος τόπου και χρόνου. Λένε μισές αλήθειες υποκινούμενοι απο ιδιοτελείς σκοπούς. Για παράδειγμα ο nass δουλεύει στο Ντουμπαι,οπότε για ποιο λόγο να βρίσει τους μετανάστες; Τα ίδια και ο ξάδερφος μου που δουλεύει στον Καναδά και βγάζει 100.000 δολλαριάκια τον χρόνο.
Φυσικά Καναδάς,Αυστραλία και USA ήταν Βρετανικές αποικίες και είναι πολυπολιτισμικά κράτη. Οι σημερινοί Αυστραλοί είναι κατα κυριο λόγο Βρετανοί ,οπως και αρκετοί Αμερικανοι(καλά αυτοί είναι ενα μίγμα δεκάδων φυλών)
-
eleos, τους δικούς μας φιλοσόφους και ποιητές τους ξέρεις; Εννοώ πέρα από απλά ονόματα (που και γι' αυτό αμφιβάλω).
-
Φυσικά δεν σε κακολογώ ωρε nass. Καλά κάνεις και βγάζεις λεφτά στο Ντουμπαι και θα πρέπει να σε ευγνωμονούν κιόλας,αφου το 99% των γηγενών στην Μέση Ανατολή είναι υποανάπτυκτα ζωα που ντροπιάζουν την ανθρώπινη φυση. Κανε μου μονο μια χάρη και πήγαινε μια βόλτα και στην Υεμένη. Αν επιζήσεις αφηγήσου μας την εμπειρία σου. Μην μας λες μονο για τους πετρελαιάδες(ξέχασες να μας πεις αν επιτρέπουν στις γυναίκες να βγάζουν δίπλωμα)
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
eleos, τους δικούς μας φιλοσόφους και ποιητές τους ξέρεις; Εννοώ πέρα από απλά ονόματα (που και γι' αυτό αμφιβάλω).Ελα γατάκι να σε κανω σκόνη. Για ποιον θες να μιλήσουμε; Πριν λίγο διάβαζα Πρωταγόρα όπου ελεγε οτι μαθαίνει στους μαθητές τους την ευβουλιαν(να σκέφτονται σωστα) ώστε να φτάσουν στην αρετή που οδηγεί στην ευδαιμονία. Για πες μου τωρα εσυ για την ιδεατή πολιτεία του Πλάτωνος.
-
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, θα μου τα μάθεις;
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ακυρο το παραδειγμα σου.Σαφώς και υπάρχει έθνος: ΑΡΑΒΕΣ. Με ιστορία μεγαλύτερη απ΄όση γνωρίζεις, φιλοσόφους, ποιητές, αστρονόμους, μαθηματικούς παγκόσμιας κλάσης.
Αν δεν ξέρεις, μην πετάς κοτσάνες. -
Aκριβως.
Αλλωστε εκει υπαρχει οργανωση και οι νομοι ειναι νομοι -
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Ακυρο το παραδειγμα σου.Τσ τσ τσ,μα τι λες. Τρομερό το Ντουμπαι. Είναι γνωστοί οι φιλοσοφοι τους και οι ποιητές τους και η ιστορία τους . Περιμένω απο τον nass να μου πει και για το Καταρ...
Αλλος άσχετος ημιμαθής Τον SkylineGT-R τι τον έχεις ?
Δες την απάντηση στον παραπάνω.
Γενικά η απάντηση στις κοτσάνες σου είναι εδώ:όταν πας, τα ξαναλέμε, μέχρι τότε
Γελάει ο Μπιν Λάντεν απο τον τάφο του με αυτα που λένε ορισμένοι εδω μεσα. Εκτος τόπου και χρόνου. Λένε μισές αλήθειες υποκινούμενοι απο ιδιοτελείς σκοπούς. Για παράδειγμα ο nass δουλεύει στο Ντουμπαι,οπότε για ποιο λόγο να βρίσει τους μετανάστες; Τα ίδια και ο ξάδερφος μου που δουλεύει στον Καναδά και βγάζει 100.000 δολλαριάκια τον χρόνο.
Η ερώτησή μου είναι απλή:
Θεωρείς ότι πρέπει οι Ελληνες του εξωτερικού, όπως εγώ και ο ξάδελφός σου, να τύχουν ακριβώς της ίδιας αντιμετώπισης, που προτείνεις για τους μετανάστες στην Ελλάδα ?Οσο για τις 'μισές αλήθειες', κατά πάσα πιθανότητα, έχοντας δει το νόμισμα και από τις 2 πλευρές, ξέρω πολύ περισσότερες 'αλήθειες' από σένα.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Aκριβως.
Αλλωστε εκει υπαρχει οργανωση και οι νομοι ειναι νομοιΣε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο!
-
Κανε μου μονο μια χάρη και πήγαινε μια βόλτα και στην Υεμένη
άκυρο παράδειγμα, είναι σαν να έρχεται κάποιος στην ελλάδα και να λέει μετά ότι το 99% της ευρώπης είναι αμόρφωτοι, αγενείς και διεφθαρμένοι
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Κανε μου μονο μια χάρη και πήγαινε μια βόλτα και στην Υεμένη
άκυρο παράδειγμα, είναι σαν να έρχεται κάποιος στην ελλάδα και να λέει μετά ότι το 99% της ευρώπης είναι αμόρφωτοι, αγενείς και διεφθαρμένοι
...αμόρφωτοι, αγενείς και διεφθαρμένοι... μάλιστα, μάλιστα!..
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Για πες μου τωρα εσυ για την ιδεατή πολιτεία του Πλάτωνος.Μια ολιγαρχική μπούρδα. Και γενικά ο Πλάτωνας, εξαιρώντας τη διάσωση της 'κληρονομιάς' του δασκάλου του, τρελλά υπερτιμημένος.
Βέβαια, διαβάζοντας πολλές δημοσιεύσεις εδώ μέσα, σκέφτεσαι αν είχει δίκιο ο Πλάτωνας σε κάποια που έλεγε -
Ο πολιτισμος των Αραβων γνωστος κάποτε... μετα τους πηρε η κατρακυλα.
http://en-maktoob.news.yahoo.com/abu-dhabi-expat-teacher-detained-after-lunch-date-with-male-friend-045726698.html -
Όχι λιγότερο από 'μας.
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ο πολιτισμος των Αραβων γνωστος κάποτε... μετα τους πηρε η κατρακυλα.Mόνο τους Άραβες;
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]