-
Θα το οδηγούσα πρώτα (μόνος φυσικά) και θα έκρινα αν θα το αγόραζα ή όχι. Γνωρίζω πάντως, καθώς έχω αρκετή εμπειρία από εκτός δρόμου οχήματα, ότι η συμπεριφορά τους διαφέρει αρκετά από αυτή ενός επιβατικού.
ΥΓ: Φαντάζομαι ότι δεν μπαίνεις ποτέ σε λεωφορείο. Εκεί να δεις οδική συμπεριφορά...
-
παιδια το αυτοκινητο ειναι ακαταλληλο και ειναι πασιφανες...
στην τελικη καθε ευρωπαικο αντιστοιχο οχημα ειναι ανωτερο σε ολους τους τομεις. ενεργητικη, παθητικη ασφαλεια, οδικη συμπεριφορα , κινητηρες,κιβωτια ,μεταδοση, ποιοτητα κλπ..... -
Όταν η Χ5 ή η ML κολλήσει θα δεις ποιο έχει καλύτερη μετάδοση.
-
το niva
-
Χαλαρώστε λίγο. Έχουν γίνει tests διαφόρων τύπων σε όλα τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών για να ξέρουμε τι ισχύει?? Ποιός μου λέει εμένα πως και το evoque δεν τα κάνει αυτά ή τα q5/7, ml/gl, pathfinder κοκ.
Αν έχουν γίνει τέτοια tests με επιτυχή για αυτά αποτελέσματα και μονο το G.Cherokee δεν το πέρασε θα επιθυμούσα να τα δω... -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
στην τελικη καθε ευρωπαικο αντιστοιχο οχημα ειναι ανωτερο σε ολους τους τομεις. ενεργητικη, παθητικη ασφαλεια, οδικη συμπεριφορα , κινητηρες,κιβωτια ,μεταδοση, ποιοτητα κλπ.....Εξακολουθητικά οδήγησα το νέο Cherokee το οποίο σε σχέση με το παλιό είναι έτη φωτός εμπρός, αλλά πραγματικά είναι πολύ μέτριο αμάξι σε όλα εκτός της ... 'ποζεριάς'
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
στην τελικη καθε ευρωπαικο αντιστοιχο οχημα ειναι ανωτερο σε ολους τους τομεις. ενεργητικη, παθητικη ασφαλεια, οδικη συμπεριφορα , κινητηρες,κιβωτια ,μεταδοση, ποιοτητα κλπ.....Εξακολουθητικά οδήγησα το νέο Cherokee το οποίο σε σχέση με το παλιό είναι έτη φωτός εμπρός, αλλά πραγματικά είναι πολύ μέτριο αμάξι σε όλα εκτός της ... 'ποζεριάς'
Θα είχε ενδιαφέρον να μας τα έγραφες στο οδήγησα.
ΥΓ: Φαντάζομαι στο 'μέτριο' δεν συμπεριλαμβάνεις ούτε τις εκτός δρόμου δυνατότητες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν η Χ5 ή η ML κολλήσει θα δεις ποιο έχει καλύτερη μετάδοση.Ειδικα η ML μια χαρα μεταδοση εχει...Τα λαστιχα ειναι το θεμα.
-
Το ίδιο hardware και τις ίδιες εκτός δρόμου δυνατότητες έχουν πάνω-κάτω. Η διαφορά είναι ότι το Wrangler φαίνεται πιο χωμάτινο. Στα ίδια μέρη μπορούνε να πάνε και τα δύο.
Όποιος αγοραστής δεν τα καταλαβαίνει αυτά δεν ξέρει τι αγοράζει. Σαν να πάρεις σπορ κουπέ και να παραπονιέσαι ότι δεν φτάνει στο χωράφι που έχεις στην Τραχανοπλαγιά!
Φυσικά δε φταίει ο κατασκευαστής αν κάποιος δεν ξέρει τι αγοράζει. Ο μέσος αγοραστής όμως - η κι εγώ - εύκολα μπορεί να αγνοήσει τον off road προσανατολισμό του και να νομιζει οτι πήρε ένα ασφαλές οχημα για την άσφαλτο, χάρη στον τρόπο που προωθειται το cherokee - ειδικά στο δικίνητο που μαλλον δεν προορίζεται για off roader. Απο τη στιγμή δηλαδή που πολλοί θα το αγόραζαν ως περισσότερο ασφαλές υπάρχει θέμα. Τους ποζεράδες δεν τους αναφέρω ξανά, γιατί είναι επίφοβη κατηγορία ό,τι και να οδηγούν.
Χαλαρώστε λίγο. Έχουν γίνει tests διαφόρων τύπων σε όλα τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών για να ξέρουμε τι ισχύει?? Ποιός μου λέει εμένα πως και το evoque δεν τα κάνει αυτά ή τα q5/7, ml/gl, pathfinder κοκ.
Αν έχουν γίνει τέτοια tests με επιτυχή για αυτά αποτελέσματα και μονο το G.Cherokee δεν το πέρασε θα επιθυμούσα να τα δω...Αυτό θα είχε πράγματι πολύ ενδιαφέρον.
-
Το Touareg & το Xc90(που είναι και μοντέλο δεκαετίας) τα είδαμε.
-
Θα το οδηγούσα πρώτα (μόνος φυσικά) και θα έκρινα αν θα το αγόραζα ή όχι. Γνωρίζω πάντως, καθώς έχω αρκετή εμπειρία από εκτός δρόμου οχήματα, ότι η συμπεριφορά τους διαφέρει αρκετά από αυτή ενός επιβατικού.ΥΓ: Φαντάζομαι ότι δεν μπαίνεις ποτέ σε λεωφορείο. Εκεί να δεις οδική συμπεριφορά...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
τα χοροπηδήματα με τις δυο ρόδες ξεκάθαρα στον αερα κ τα κλαταρίσματα που έγιναν στις δοκιμες που έγιναν με τις οδηγίες της chrysler δεν είναι κάτι μεμπτό?
εσύ θα έβαζες την οικογένεια σου (υποθετικά, δεν ξέρω αν εχεις) μέσα σε αυτό το πράγμα κ θα πήγαινες ταξίδι ενώ το αμάξι πάει έτσι με 70χλμ την ώρα?Βασικά αν προσέξεις χορόπηδαει και στο τεστ της EURONCAP απλά όχι τόσο έντονα.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
-
To τεστ της Euroncap, οπως το βλέπω τουλάχιστον, δεν μου φαίνεται για αποφυγή εμποδίου και άμεση επιστροφή στην ίδια λωρίδα.
Μοιαζει με απότομη αλλαγή λωρίδας μόνο. -
... και ουτα καν αυτο , απλά κουνάει δεξια αριστερά το τιμόνι , και μάλιστα τοσο γρηγορα λόγω ρομποτικου , που το αμάξι δεν προλαβαίνει να κάνει την αντιδρασή του. Αν ήταν οδηγός σίγουρα θα είχε τουμπάρει.
-
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
Θα το οδηγούσα πρώτα (μόνος φυσικά) και θα έκρινα αν θα το αγόραζα ή όχι. Γνωρίζω πάντως, καθώς έχω αρκετή εμπειρία από εκτός δρόμου οχήματα, ότι η συμπεριφορά τους διαφέρει αρκετά από αυτή ενός επιβατικού.
ΥΓ: Φαντάζομαι ότι δεν μπαίνεις ποτέ σε λεωφορείο. Εκεί να δεις οδική συμπεριφορά...
Στην 1η στροφή θα είχε τουμπαρει χωρίς τις βοηθητικές.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
... και ουτα καν αυτο , απλά κουνάει δεξια αριστερά το τιμόνι , και μάλιστα τοσο γρηγορα λόγω ρομποτικου , που το αμάξι δεν προλαβαίνει να κάνει την αντιδρασή του. Αν ήταν οδηγός σίγουρα θα είχε τουμπάρει.Η σιγουριά μου αρέσει.
ΥΓ: Μπορώ να σου τουμπάρω οποιοδήποτε ψηλό όχημα. Εδώ έχω τουμπάρει χαμηλό και στριφτερό!
-
Στην 1η στροφή θα είχε τουμπαρει χωρίς τις βοηθητικές.
εκει το δοκιμαζει χωρις esp.
-
Να βαλουν αυτοκόλλητο στο σκιαδιο τοτε.Προσοχη !!Μπορει να τουμπαρει σε αποτομους ελιγμους!
-
Ολα τα αυτοκίνητα χωρίς τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και πάνω απο τα 'όρια' τους μπορούν να τουμπάρουν!
Το ότι σε καποια μπορεί να συμβαινει σε ταχύτητες μικρότερες απο καποια άλλα ... δεν μου λεει τιποτα!
Φανταζομαι κεντρο βάρους, αναρτηση, ακόμα και ποιοτητα ελαστικού ή δρόμου παιζουν τον ρόλο τους. Ποιος μου λεει ότι ένας βαρυς εξοπλισμός που ειναι στο πορτμπαγκαζ και μετατοπίζεται την ώρα του ελιγμού δεν μπορεί να προκαλέσει τουμπαρισμα που αν δεν υπήρχε ... ή λίγα χιλιοστά παραπανω στριψίματος του τιμονιού ή ένας πλευρικός άνεμος κλπ! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ολα τα αυτοκίνητα χωρίς τα ηλεκτρονικά βοηθήματα και πάνω απο τα 'όρια' τους μπορούν να τουμπάρουν!
Το ότι σε καποια μπορεί να συμβαινει σε ταχύτητες μικρότερες απο καποια άλλα ... δεν μου λεει τιποτα!
Φανταζομαι κεντρο βάρους, αναρτηση, ακόμα και ποιοτητα ελαστικού ή δρόμου παιζουν τον ρόλο τους. Ποιος μου λεει ότι ένας βαρυς εξοπλισμός που ειναι στο πορτμπαγκαζ και μετατοπίζεται την ώρα του ελιγμού δεν μπορεί να προκαλέσει τουμπαρισμα που αν δεν υπήρχε ... ή λίγα χιλιοστά παραπανω στριψίματος του τιμονιού ή ένας πλευρικός άνεμος κλπ!Μας έδειξαν 2 διαφορετικά στο όριο της τούμπας πάντως.
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
Tαρανδος Vs Jeep Grand Cherokee