-
Η συμπαθεια των φορουμιτων προε το δικηγορικο επαγγελμα ας θεωρηθει δεδομενη...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οπως ειναι φυσικο μονο** Μercedes**.Θα εχεις και τη συμφωνη γνωμη του μπαμπα.Μην ακους τους απο πανω,σε ζηλευουν γιατι δεν γινηκανε δικηγοροι.Που ειναι το γραφειο ειπαμε;γιατι μπορει να σε χρειαστω.Υγ:αν ειναι κολωνακι γραψε ακυρο,θα χεις θεμα στη μετακινηση σα νεος οδηγος/ασε να περασει κανας μηνας να μαθεις και παιρνεις και χαμερ.
υγ2:ποιος παλιος χρηστης να εισαι ομως δε μας ειπες..
Καταρχάς ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον που δείχνεται!Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.Θα ήθελα να απαντήσω σε κάποια ερωτήματα που τέθηκαν πιο πάνω.Το γραφείο είναι στο κολωνάκι,ειδικευόμαστε σε πνευματικά δικαιώματα και φορολογικά.Τα τεκμήρια και τα λοιπά δεν με πολυνοιάζουν.Ντίζελ δεν θα το προτιμούσα.Όσο για το θέμα της διακριτικότητας και της πρόκλησης δεν με ενδιαφέρει,εξάλλου τα λεφτά δεν τα κλέβω,δεν δουλεύω σε ΔΕΚΟ(αυτοί θα έπρεπε να ντρέπονται).Να ενημερώσω ότι ο πατέρας μου έχει μια mercedes cls του 2008 που ενίοτε την παίρνω καμιά βόλτα και έτσι δεν θα με ενδιέφερε κάτι αντίστοιχο.Η cabrio aston martin που έδειξε ένα παιδί πιο πάνω μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον!
Eιδες που κατι μυριστηκα;
-
Στα 25 σου καλό είναι να αποφύγεις να κυκλοφορείς με αυτοκίνητα που μοιάζουν ότι στα πήρε ο μπαμπάς σου. Απλά μειώνεσαι εσύ. Βέβαια και παπάκι να έχεις σαν νέος δικηγόρος ο μπαμπάς σου στο πήρε αλλά δεν προκαλείς, δεν είναι αταίριαστο. Περί γούστου βέβαια κολοκυθόπιτα και αν εσύ αισθάνεσαι οκ εγώ πάσο. Υπάρχουν 25άρηδες με ύφος και ωριμότητα πολύ μεγαλύτερων.
Επίσης έχεις μικρή εμπειρία και θα κυκλοφορείς και πόλη. Καλύτερα λοιπόν να αποφύγεις τα πολύ μεγάλα αυτοκίνητα που περισσότερο μπελάς είναι (βέβαια μερικοί βολεύονται με μεγάλα και τα μικρότερα τους προκαλούν νευρικότητα).
Σκέφτομαι κάτι αξιοπρεπούς κατασκευής, ευγενικής προέλευσης αλλά αναγνωρίσιμο και όχι εκκεντρικό ή περιθωριακό.
Το ότι διαθέτεις αυτά τα λεφτά δε σημαίνει ότι πρέπει και να τα εξαντλήσεις. Ούτε για καύσιμα, σέρβις και ειδικά για μτχ. Μπορείς πραγματικά να πάρεις εως και εξωτικά αυτοκίνητα αλλά δεν ξέρω αν είναι το πιο φρόνιμο. Το καινούργιο είναι αλλιώς εκτός αν μιλάμε για πολύ φρέσκο μτχ. Από μτχ η Jaguar κατά τη γνώμη μου αν δεν μπορείς να την στηρίξεις (ηλικία και στύλ) έχει κάτι το ξεπεσμένο και ξεπερασμένο ενώ με Maserati θα μοιάζεις μικρός, είναι για πιο ώριμους.
Μετά από όλα τα παραπάνω ευχαρίστως θα σε χαιρόμουνα με ανοιχτά διθέσια και τετραθέσια ή και κλειστά δίπορτα από Audi, BMW, Mercedes, Porsche. Είναι σπορ στο μάτι (και για μερικά περισσότερο), δείχνεις σοβαρός και αξιοπρεπής, νέος, ελαφρά προκλητικός αλλά όχι χυδαίος. Καθώς οι απόλυτες επιδόσεις δεν μοιάζει να παίζουν σημαντικό ρόλο για σένα θα πρέπει να επικεντρωθείς όχι στις καλές γρήγορες εκδόσεις αλλά σε εξοπλισμό και δυνατότητα custοmisation, ειδική παραγγελία και χρώματα κλπ.
Δε βλέπω το λόγο να πας σε τζιποειδές, δεν έχουν την χάρη των προηγουμένων, είναι πιο κατάλληλες για εργολάβους ή λίγο μεγαλύτερους. Εκτός αν έχεις ανάγκες σε χώρους και τετρακίνηση (εκδρομές, σκι, σκάφος κλπ) οπότε τότε θα κοιτάζεις πάλι σε οχήματα της γνωστής γερμανικής τετράδας... Αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που έχεις πει για τις πραγματικές ανάγκες σου είναι..... τίποτα;; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
το μόνο που έχεις πει για τις πραγματικές ανάγκες σου είναι..... τίποτα;;Αυτοκίνητο για νέο δικηγόρο λέμε...
Πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνει πια... -
Εγώ επιμένω ....Golf (αλλά GTi)
-
αν δεν εισαι trollara βαλε λιγο το χερι στη τσεπη και πανε για 981 cayman / boxster, θα ειναι για 5-7 χρονια καινουργιο και θα εισαι ο πρωτος βερος κωλονακιωτης που εσκασε μυτη με το 'ργαλείο
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2315749/Αν τυχόν βλέπεις ότι χάνεις την υπόθεση να απειλήσεις το δικαστή ότι θα πας το βράδυ σπίτι του και θα σπινάρεις 1ες...
true story
Για να μην χάνεις δίκες και να τρομοκρατείς συναδέλφους,δικαστικούς κλπ ΟΦΕΙΛΕΙΣ να έχεις ένα τέτοιο : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1470016/
Με τέτοια εξάτμιση http://www.lingenfelter.com/mm5/merchan ... _Code=C338 εννοείται !
-
Με γεια !!!
-
Eγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι τετοια ειρωνεια και κακοηθεια οταν εδω μεσα υπαρχει δισεκατομμυριουχος με ferrari 430, cayenne και διαφορα αλλα τον οποιο οχι μονο δεν κοροϊδευετε αλλα πολλοι εκθειαζετε
Εκτος αν η ηλικια του ειναι αυτη που βγαζει αυτα τα κομπλεξ (25 αρης με Πορσε ενω εγω στην ηλικια του κυκλοφορουσα με το Νισαν Σανι του μπαμπα)
-
Ναι σιγα μην ειναι και τρισεκατομμυριουχος
-
ναι εχεις δικιο με το επιδομα του οαεδ ζει
-
Δισεκατομμυριούχος με 430 χλωμό έως απίθανο. Θα είχε πουληθεί ήδη για μια Italia...
-
Ρε μάγκες, ο τυπάς μας τρολλάρει όλους και κάθεται στο pc του και γελάει. Δικηγόρος που να γράφει το β' πληθυντικό με 'αι' δεν υπάρχει. Ακόμα και αυτός που σπούδασε στο τελευταίο πανεπιστήμιο της Ρουμανίας. Επίσης θα είχε την ευθιξία μετά το δούλεμα που έπεσε να μας αποχαιρετήσει με ελαφρά πηδηματάκια ποστάροντας και καμιά φώτο από την Merc της οικογένειας μπροστά από το δικηγορικό γραφείο. Ούτε υπάρχει περίπτωση κάποιος που διαθέτει τέτοιο ποσό για αγορά αυτοκινήτου αυτήν την εποχή να περιμένει να τον συμβουλέψει κάποιος σε φόρουμ. Και για το 1% που δίνω να μην έχουμε να κάνουμε με τρολ, αν εγώ είχα αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να προβώ σε τέτοια αγορά θα επέλεγα:
- Καινούρια Ζ4 που είναι κούκλα και λόγω κρίσης σπάνιο θέαμα
- Καινούρια C class coupe, εξίσου κούκλα και σπάνια
- Toyota GT-86 / Subaru BRZ
Εγώ προσωπικά τους χαίρομαι αυτούς που ξέρουν να τρώνε τα λεφτά τους (ή και της οικογένειας). Αυτό που δεν μπορώ είναι η μιζέρια ορισμένων σπαγκοραμμένων πλουσίων που κυκλοφορούν με Nissan, Toyota και Hyundai και κρατάνε τα ωραία τους λεφτά στην τράπεζα και τα καμαρώνουν.
-
ΤΤ coupe quattro απο μενα
-
s2000 το μοντελο πριν το 2004,και τα ξαναλεμε στη κηδεια σου
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
.... Δικηγόρος που να γράφει το β' πληθυντικό με 'αι' δεν υπάρχει....
Ούτε υπάρχει περίπτωση κάποιος που διαθέτει τέτοιο ποσό για αγορά αυτοκινήτου αυτήν την εποχή να περιμένει να τον συμβουλέψει κάποιος σε φόρουμ.
...θα επέλεγα:- Καινούρια Ζ4 που είναι κούκλα και λόγω κρίσης σπάνιο θέαμα
- Καινούρια C class coupe, εξίσου κούκλα και σπάνια
- Toyota GT-86 / Subaru BRZ
...χαίρομαι αυτούς που ξέρουν να τρώνε τα λεφτά τους (ή και της οικογένειας). Αυτό που δεν μπορώ είναι η μιζέρια ορισμένων σπαγκοραμμένων πλουσίων που κυκλοφορούν με Nissan, Toyota και Hyundai και κρατάνε τα ωραία τους λεφτά στην τράπεζα και τα καμαρώνουν.
Αν είσαι ανορθόγραφος είσαι έτσι όσες σπουδές κι αν έχεις κάνει. Στο λέω με απόλυτη σιγουριά.
Επειδή έχει λεφτά πρέπει να ξέρει κι από αυτοκίνητα; Καμία σχέση. Και πού θα πάει για συμβουλές;, Ρωτάει κανέναν φίλο του και αυτός του λέει αλλά του προτείνει να μπει στο φόρουμ αυτό που είναι πολλοί που το κατέχουν για να πάρει μια πιο σφαιρική ενημέρωση. Φυσικά και μπορεί να τρολάρει αλλά δεν πειράζει, όλοι το διασκεδάζουμε!
Λεφτά τους είναι και όπως θέλουν τα χαίρονται. Άλλοι τα ρίχνουν σε αυτοκίνητα ενώ άλλοι επιλέγουν χλιδάτα ταξίδια, σπίτια, κοσμήματα, πίνακες ή ότι γουστάρουν. Δεν είναι απαραίτητο να πληρώνουν για αυτοκίνητο αν το μόνο που το θέλουν είναι για βασική μετακίνηση. Είναι δηλαδή πιο σωστό αυτό που έκαναν μερικοί, να παίρνεις δάνειο για να πάρεις Μερσέντα όταν δεν έχεις σπίτι να μείνεις...;
Για τα αυτοκίνητα που λες συμφωνώ αν και τα ιαπωνικά μπορεί να μην ταιριάζουν με το συντηρητικό προφίλ που οφείλει(;) να έχει ο νέος δικηγόρος, υιός φτασμένου δικηγόρου. Για κάτι χυδαία κίτρινα, κόκκινα, άσπρα σούπερκαρς να μην μιλήσω. Πάντως η ανοιχτή Ferrari μου άρεσε κι ας μήν κάνει για μοναδικό ή καθημερινό αυτοκίνητο... -
Παρακαλω θα ηθελα τα φωτα της για την αγορα αυτοκινητου απο νεο διπλωματη,ο κυκλος συναναστροφης οπως καταλαβαινεται θα ειναι υψηλου επιπεδου και οπως και να το κανουμε πρεπει το αυτοκινητο να συμβαδιζει με το κυρος του οδηγου.Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις.(Υ.Γ λογω θεσης να μου απευθυνεστε στον πλυθηντικο)
-
Στην αρχη ο τιτλος του θεματος μου εφερε στο μυαλο εκεινο το περιφημο θεμα:
Aυτοκινητο για gay
Στη συνεχεια ομως διαπιστωσα οτι ενω σε τεχνικα θεματα το 4t forum ειναι πραγματικο εργαλειο, τετοιες απλες ερωτησεις αντιμετωπιζονται με καποια επιπολαιοτητα θα ελεγα, πολυ λιγες ηταν οι καλες προτασεις που εγιναν.
Πιστευω οτι οι περισσοτεροι αν ξανασκεφτοντουσαν το θεμα μετα απο μια ωρα θα ειχαν αλλαξει γνωμη σε αυτο που πρωτειναν.
Προβληματιζομαι ιδιαιτερα για το εαν αυριο η΄ μεθαυριο χρειαστω αναλογη βοηθεια για αυτοκινητο 50.000-100.000 ευρω π.χ. (εκει εστιαζω την αδυναμια πληροφορησης) θα μπορεσω να βασιστω στις προτασεις που θα μου γινουν.
Εγω θα πρωτεινα στο φιλο κατι σαν αυτο:
http://www.mynextcar.gr/autos/89025-nissan-gt-r-09 -
Η σοβαρότητα της απάντησης εξαρτάται από την σοβαρότητα της ερώτησης. Όπως θυμάσαι, πολλές φορές έχουν γίνει σοβαρές συζητήσεις για αγορά πανάκριβων αυτοκινήτων. Μάλλον η ερώτηση ήταν πιο σοβαρή σε εκείνες τις περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
Παρακαλω θα ηθελα τα φωτα της για την αγορα αυτοκινητου απο νεο διπλωματη,ο κυκλος συναναστροφης οπως καταλαβαινεται θα ειναι υψηλου επιπεδου και οπως και να το κανουμε πρεπει το αυτοκινητο να συμβαδιζει με το κυρος του οδηγου.Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις.(Υ.Γ λογω θεσης να μου απευθυνεστε στον πλυθηντικο)ME 3 fiatares θα ειστε πολυ ικανοποιημενος κε ΠΡΕΣΒΗ...αν και μας κακομαθαινετε....γνωμη μας
(οι πληθυντικοι με μαραναν)
Αυτοκίνητο για νέο δικηγόρο