-
κάνε test drive ... όχι όμως βόλτα του τετραγώνου ....
-
Με τα 105 μόνο ως Dynamic βγαινει.
Με τα 90 βγαίνει ως More και Energy.
Το more έχει τα απολύτως βασικά. Οπότε δεν το συζητάμε.
Το energy έχει τα πάντα εκτός από esp.
Το dynamic έχει esp και μόνο αυτή η έκδοση έχει καθίσματα μισό δέρμα/μισό ύφασμα και δερμάτινη επένδυση στο ταμπλό. Αρα μόνο το 105. Οχι το 90άρι. Αξίζει πάντως και το 90άρι πολύ. Απλά δεν έχει 6τάχυτο κιβώτιο όπως το 105, αν και νομίζω δεν το έχει και πολύ ανάγκη.
To 90άρι energy μπορείς να το βρεις 13.300 σε λευκό χωρίς μεταλλικό δηλαδή με τέλη/πινακίδες.
Το 105άρι dynamic 14.750 χωρίς μεταλλικό με τέλη/πινακίδες.
Με πίεση στα 13 και 14.500 τις βγάζεις τις τιμές ή αλλιώς σε αυτές και δώρο το μεταλλικό. Μπορούν. Ειδικά αν τον ξέρεις αυτόν που έχει τη Renault ζήτα. Μην ντρέπεσαι.
Για Αθήνα ξέρω αντιπροσωπεία που μπορείς να κάνεις Test drive και το 90άρι και το 105άρι. -
αν είναι να παρει το κλιο, ας περιμένει λίγους μήνες να έρθει το καινουργιο.
-
Αυτό το παίρνει κάποιος τώρα ως value for money. Το νέο δεν θα τρέχει προσφορά το πρώτο καιρό και στην αρχή θα έρχεται μόνο ως 90άρι. Και εκτιμώ θα πατάει τα 15 στην αρχή με καλό επίπεδο εξοπλισμού.
Αν θέλει κάποιος κάτι φρέσκο τότε Yaris σε diesel.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αυτό το παίρνει κάποιος τώρα ως value for money. Το νέο δεν θα τρέχει προσφορά το πρώτο καιρό και στην αρχή θα έρχεται μόνο ως 90άρι. Και εκτιμώ θα πατάει τα 15 στην αρχή με καλό επίπεδο εξοπλισμού.Αν θέλει κάποιος κάτι φρέσκο τότε Yaris σε diesel.
μα κ οι προσφορές του τωρινού δεν είναι κάτι φοβερό. όσο έχουν κ τα ανταγωνιστικά έχει. οπότε κ το καινουργιο κάπου εκεί θα έχει. Δες κ το 208 που εχει ακόμα κ πιο φθηνά από τους ανταγωνιστές του. Νομίζω πως οι γάλλοι βάλαν μυαλό τιμολογιακά τώρα που πάνε για φούντο
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Αυτό το παίρνει κάποιος τώρα ως value for money. Το νέο δεν θα τρέχει προσφορά το πρώτο καιρό και στην αρχή θα έρχεται μόνο ως 90άρι. Και εκτιμώ θα πατάει τα 15 στην αρχή με καλό επίπεδο εξοπλισμού.
μα κ οι προσφορές του τωρινού δεν είναι κάτι φοβερό. όσο έχουν κ τα ανταγωνιστικά έχει. οπότε κ το καινουργιο κάπου εκεί θα έχει. Δες κ το 208 που εχει ακόμα κ πιο φθηνά από τους ανταγωνιστές του. Νομίζω πως οι γάλλοι βάλαν μυαλό τιμολογιακά τώρα που πάνε για φούντο
E δεν το λες και φτηνό το 208 diesel.To 1.4 με τα 68 μουλάρια έχει 13500€ περίπου όσο το 90άρι clio,και το 208 1.6 hdi 90ps κοντά στα 16 πάει,πιο ακριβό και από το πιο δυνατό και πλούσιο clio dynamic.Εγώ λέω με σειρά προτεραιότητας clio dci 105 dynamic,fiesta 1.6 tdci econetic,yaris 1.4 active,c3 1.6 hdi attraction,fabia 1.6 tdi dynamic.
-
Στην αρχή το IV θα παίξει με τιμη καταλόγου - απόσυρση. Οχι κάτι παραπάνω. Στη καλύτερη δώρο κανένα πακέτο εξοπλισμού μικρής αξίας.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
E δεν το λες και φτηνό το 208 diesel.To 1.4 με τα 68 μουλάρια έχει 13500€ περίπου όσο το 90άρι clio,και το 208 1.6 hdi 90ps κοντά στα 16 πάει,πιο ακριβό και από το πιο δυνατό και πλούσιο clio dynamic.Εγώ λέω με σειρά προτεραιότητας clio dci 105 dynamic,fiesta 1.6 tdci econetic,yaris 1.4 active,c3 1.6 hdi attraction,fabia 1.6 tdi dynamic.
το 208 εχει πολύ καλό εξοπλισμό με 13500 (εκδοση ακτιβ)
απλά +2,5 χλρ για να παρεις τον 1600αρι είναι μεγάλη μαλακία της πεζώ, την στιγμή που στο C3 δίνεις +1200 για την ίδια 'αναβάθμιση' κινητήρα
όσο το σκέφτομαι το καινουργιο i30 κ το c4 με τιμή 15χλρ κ υπερπλουσιο εξοπλισμό είναι best deals -
Οπως βλεπεις φιλε γιαννη οτι σου ειπα εγω,σου λενε και οι υπολοιποι συμφορουμιτες...αν θελεις απλα diesel ολα αυτα που ανεφερες στο αρχικο σου post ειναι ολα πιθανες επιλογες...αν θελεις οικογενειακο τοτε πας για C4 και Ι30..ετσι ειναι τα πραγματα..με ολη την καλη διαθεση παντα..
-
Εχω το c4 μολις ειδα το hundai , φαινεται εξαιρετικο , θα επαιρνα οπως και πηρα ενα απο τα δυο αυτα. Το hyundai ειναι πιο σπορ εμφανισιακα και πιστευω και οδηγικα, τι c4 ειναι αρχοντια και 410 λιτρα πορτ μπαγκαζ μ απο καταναλωση σημερα στην Αθηνα εγραφα 5αρι .....μονοδρομος το diesel , παρε hyundai brand new kai κουκλακι .
-
καλώς ήρθες στο φόρουμ
Καλος σας βρηκα
οικογενειακά ντίζελ δεν είναι τα σουπερμινι. εσύ μπορεί να μετακινείς την οικογένεια σου με βέσπα. αυτό δεν κάνει την βέσπα 'οικογενειακή'.
Τα εχουμε κανει οικογενειακα οι ελληνες με πολλές παραχωρήσεις επειδη δεν παιζουν χρηματα και οι δρομοι μας δεν ειναι για μεγαλα αυτοκινητα μεσα στις πόλεις.
για το αβεο: εχει πραγματικά πλούσιο εξοπλισμο που στο φιατ πχ αν τον βάλεις ξεφευγεις σε τιμή (πχ esp, δερμάτινο τιμόνι, κρουζ κοντρολ, παρκινγκ ασιστ, bluetooth, 17αρες ζάντες κτλ).
Πιστεψε τα ρωτησα και τα δυο και τα ειδα απο κοντα, μιση φορα καλητερη τουλαχιστο ποιοτητα κατασκευης το φιατ απο το αβεο, και οσο για το εξοπλισμο το αβεο ερχετε στα 14500 ενω το φιατ 14000ευρω με τα ιδια ακριβως πραγματα μεσα σε πολυ καλυτερη ποιοτητα το φιατ... εχθες τα ειδα κ τα 2 απο κοντα... κ τους πωλητες τους παιδευω με τις ερωτησεις, δεν παιρνουν καλα μαζι μου... με την καλη εννοια οπως λεει κ ο ψινακης
Επίσης, η θέση οδήγησης του είναι τουλάχιστον καλή, αφού ρυθμίζεται κ το τιμόνι κ το ύψος του καθίσματος. Βγαίνει κ σε σεντάν στα ίδια λεφτά με αχανή χώρο αποσκευών
Ακριβως το ιδιο εχει και το φιατ
για το 208: αν σου φάνηκε κ σε αυτό μέτριο το εσωτερικό ποιοτικά, δεν θα σου αρέσει κανένα. από χώρους είναι οριακά καλύτερο από το 207 αν κ πιο μικρό εξωτερικά. Επίσης, το κιτ μάλλον δουλεύει, δυναμομετρησε το drive ένα κ αναρωτιόταν γιατί έβγαλε 85 άλογα. Μάλον η lion δεν τους είπε πως είχαν βάλει το κιτ. Οι επιδόσεις του πάντως δεν είναι κάτι ιδιαίτερο παρολαυτά
για πεζω μην μου λες..φιλικα παντα, τα εχω φαει με το κουταλι, η ποιοτητα κατασκευης των πλαστικων ειναι σαν την δικη μου πριν 10χρ με dizain 2012, δεν εχει πλουσιο εσωτερικο εκτος απο την οθονουλα που σε πάει στα 14900... ε οχι για αυτοκινητο μεγεθους λιγο ποιο μεγαλο απ το i10 ή λιγο μεγαλητερο απο το chevrolet spark.Τα καθισματα καλα αλλα δεν δικαιολογουν την τρελη τιμη του... το ειδα την προηγουμενη εβδομαδα.
για το C3: Ράδιο αρβύλα έχεις ακούσει. Έχεις κ γαλλικό ήδη κ τα πιστεύεις Με 13 χιλιάρικα παίρνεις την έκδοση ατραξιον με τα 90 άλογα στα 1600 κυβικά που για μένα είναι η καλύτερη πρόταση της αγοράς.
πως μου φανηκε οτι ο αντιπρωσοπος της cintroen μου το πηγε πανω απο 14000 το c3 στην αξιοπρεπη εκδοση του με 90hp μηχανη, για cintroen πανω απο 13000 δεν δινω, κ βασικα δεν δινω πανω απο 14500 για αγορα αυτοκινητου εκτος και αν κανει 15000 κ μου παρει το 106 με 1000ευρω και πεσω στα 14000ε.
στη θέση σου, αφού υπάρχει οικονομική δυσκολία, θα έπαιρνα το χιουνται I20 με 12χλρ, αν όντως είναι φουλ εξοπλισμένο κ κάνει όσο λες κ θα πουλαγα μόνος μου το 106 μετά. Μικρό είναι, δεν θα δυσκολευτείς να το δώσεις
οντως το χιουνται i20 εχει καλο κινητηρα και 6ταχητο, απο εξοπλισμο τα εχει ολα, θα ερθει με την φατσα του i30, δεν εχει ερθει ακομη στις εκθεσεις μου ειπε ο αντιπρωσοπος και έρχετε αν το παραγγειλω το Σεπτεμβριο κ το παιρνω, ειχε το i30 στην εκθεση το οποιο εφερε την δευτερα για πρωτη φορα... κ καταλαβα πως περιπου θα ειναι το i20.Τωρα καινουριο μοντελο ειναι αυτο ή face lifting εχει φαει δεν ξερω, ας πει καποιος που ξερει απο hioyntai.Για diesel κινητηρα χιουνταει , κατα ποσο καλος ειναι και αξιοπιστος δεν μου ειπε καενις απο εδω.Ας πει κατι καποιος εχων diesel χιουνταει
Για οικογενειακό πάντως το C4 με 14χιλιάρικα κ πολύ καλό εξοπλισμό είναι η καλύτερη λύση μαζί με το καινούργιο χιουνται I30 στα 15χιλιάρικα (αν έχει κ αυτό τον ίδιο εξοπλισμό)
νομιζω οτι το c4 το εβγαζε στα 14800 με αποσυρσεις κλπ στην φτωχη εκδοση, και το χιουνταει I30 στα ιδια λεφτα
,αν και μπορει για το cintroen να κανω λαθος μια και μου φανηκε λιγο λαμογιο στην χαλκιδα ο ....
Οτι λεμε με καλη διαθεση χωρις προθεση αντιπαράθεσης, τα λεω αυτα επειδη ειμαι καινουριος στο φορουμ να μην παρεξηγηθω -
face lift είναι το i20, με μικρές διαφορές- καλύτερη ποιοτητα στο εσωτερικό (μαλακά πλαστικά)
δες εδώ
http://www.whatcar.com/car-news/2012-hyundai-i20-1-2-85-review/263100
απλά μια κ δεν έχει έρθει ακόμα ελλάδα, σιγουρεψε ότι η τιμή θα είναι αυτή κ κυρίως τον εξοπλισμό -
Υπάρχει και το fiesta 1.6 tdci econetic 95ps με μηδέν τέλη και 3,6 κατανάλωση που είναι πολύ καλύτερο από το αργό 1.4 και το δίνουν 14490€ με όλες τις προσφορές .Oμορφο μέσα-έξω,το πιο καλοστημένο και ενδιαφέρον στην οδήγηση μικρό στα ντίζελ,ποιοτικό ταμπλό,καλές επιδόσεις,και καλό εξοπλισμό-τιμή,+ τα 0 τέλη.
Όντως το 70ps ειναι ψωφιο, το φιεστα πολυ καλο μεσα φιλε...γενικα καλο...κ μην ψεχναμε την προσφορα 1000ευρω της bp,αλλα 1600κ.ε κ φοβαμαι μην αρχισουν σε λιγο καιρο κ φορολογουν τα 1600κ.ε.Ακομη δεν ξερω ποσο κανει με τις μειωσεις και ολα αυτα.
Επίσης καλό και το νέο ibiza f/l 1.6 tdi 90ps style,αυτό στα 14.750.
καλο ειναι άλλα το φιεστα καλύτερο
Το polo 1.6 tdi 5d comfortline 15600€(με τις προσφορές που τρέχουν,με 0 τέλη και αυτό) και το skoda fabia 1.6 tdi style 105ps όμως 14650€.Η καλύτερη επιλογή για μένα είναι το clio 1.5 dci 105ps dynamic(14800€) .Γρήγορο με καλές επιδόσεις και ροπάκλα,6άρι σασμάν,φουλ φουλ εξοπλισμό,ευρύχωρο,ποιοτικότατο,καλοστημένο και με πολύ καλή ποιότητα κύλισης σαν κλασικό γαλλάκι και 5 χρόνια εγγύηση
Λεω παλι δεν δινω πανω απο 14.500 για αυτοκινητο, το polo κορυφη αλλα ακριβο.Το scoda καλο, καλα που το ειπες να παω να το δω.Το ρενο καλο γρηγορο εξοπλισμενο αλλά, απο φιλο που εχω σε συνεργειο και ξερει πολυ καλα την αγορα κ παει σβαρνα απο δουλεια το συνεργειο του ακομη κ τωρα με την κριση μου ειπε...Το ρενο ετσι κ μου παθει τιποτα την πο@τσισα, πανακριβα ανταλακρικα,ασε που ερχονται απο Γαλια και περιμενεις καιρο.Οποτε το σκεφτομαι
Σαν 2η & 3η επιλογή θα είχα τα fiesta 1.6 econetic & yaris 1.4 d4d active.Τώρα αν θες μικρομεσαίο οικογενειακό,γιατί τα άλλα είναι μικρά,πολύ καλές επιλογές είναι το νέο hyundai i30 1.4 crdi 90ps comfort(15490€ με όλες τις εκπτώσεις και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση) & το citroen c4 1.6 hdi 90ps attraction(15430€).Ποιοτικά και ευρύχωρα αυτοκίνητα με τιμή σούπερ για το πακέτο που προσφέρουν .
Το φιεστα το εχω υποψιν οπως και το toyta, μαλιστα στο yaris εχω κανει αιτηση κ μου εχει εγκριθει κ το δανειο, απλα δεν εχω πει το ο.κ ακομη για την παραγγελια.Τωρα θα μου πεις γιατι το εκανα, μου ειπε ο πωλητης να κανω αιτηση γιατι θα παψει να ισχηει μια προσφορα που μου εχει βγαλει για τον αυγουστο..κ ετσι πρωχορησα, οτι ωρα θελω την ακυρωνω κ προχωραω σε αλλο αυτοκινητο.I30 kai c4 πανε ακριβα.Το toyta paei 14100eyrw
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το 208 εχει 14800 με οθονουλα και 14300 χωρις οθονουλα κ κατι αλλα... δεν με εντυπωσιαζει για 65ps και μικροτερο μεγεθος απο τα αλλα.
-
Ο χρήστης maniatis87 έγραψε:
Οπως βλεπεις φιλε γιαννη οτι σου ειπα εγω,σου λενε και οι υπολοιποι συμφορουμιτες...αν θελεις απλα diesel ολα αυτα που ανεφερες στο αρχικο σου post ειναι ολα πιθανες επιλογες...αν θελεις οικογενειακο τοτε πας για C4 και Ι30..ετσι ειναι τα πραγματα..με ολη την καλη διαθεση παντα..οταν εχεις κ τα λεφτα για ΤΟ I30 15000+ και για το c4 15000ε τοτε ο.κ, εγω δεν τα εχω
-
Yaris.
Αν θέλεις να ξοδευτείς και σου περισσεύουν polo. Έχει κορυφαία ποιότητα κύλισης αλλά υστερεί στον κινητήρα.
Μου κάνουν εντύπωση τα κακά σχόλια για το εσωτερικό του corsa. Νόμιζα ότι είχε ποιοτικό εσωτερικό. -
αληθεια, επειδη διαβασα οτι σε δυσαρεστησε στο fiat οτι εχει 5 ταχυτητες και οχι 6, το εκανες καποιο test drive?
κανεις γενικα ταξιδια? εκει θα σου χρειαστει η 6η περισσοτερο.οπως σου ειπα και πιο πισω, για εμενα no1 επιλογη ειναι punto-corsa και το clio.
-
Για την ιστορία έκλεισα το i20 1.4 GL diesel σε λευκό με 13.000 με το κλειδί στο χέρι σχεδόν πλήρως εξοπλησμένο.ήθελα κάτι μεγαλύτερο αλλά στη Χίο δε νομίζω ότι είναι απαραίτητο συν το ότι ψάχνω πάντα για παρκάρισμα.Ο κινητηρας του είναι είναι ίδιος με του yaris.Επειδή είναι λίγα τα κομμάτια (15 αυτοκίνητα μόνο) πάρε τηλέφωνο στον Κομβο και ρώτησε.Εγώ είχα κόλλημα που το L δεν είχε πίσω ηλεκτρικά παράθυρα.Με πήραν όμως τηλεφωνο πριν 2 εβδομάδες και μου είπαν ότι θα εκτελωνίσουν και μερικά GL.Είναι το προ facelift μοντέλο.Αν δεν αλλάζεις αυτοκίνητα συνέχεια χτύπα το! Α!Έχει 6 ταχύτητες.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Yaris.
Αν θέλεις να ξοδευτείς και σου περισσεύουν polo. Έχει κορυφαία ποιότητα κύλισης αλλά υστερεί στον κινητήρα.
Μου κάνουν εντύπωση τα κακά σχόλια για το εσωτερικό του corsa. Νόμιζα ότι είχε ποιοτικό εσωτερικό.όντως εχει κορυφαία ποιότητα κύλισης, αλλα το 1600cc που μετράει παει πολλά.Οσο για τo εσωτερικο του corsa... αν δεις φιλε to yaris το fiesta και ειδικα το punto... θα το αποριψεις με την μια, ειναι πολυ ψευτικο, ακομα και το chevrolet aveo ειναι καλυτερο σε αυτο τον τομεα... γτπ το opel
-
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
αληθεια, επειδη διαβασα οτι σε δυσαρεστησε στο fiat οτι εχει 5 ταχυτητες και οχι 6, το εκανες καποιο test drive?
κανεις γενικα ταξιδια? εκει θα σου χρειαστει η 6η περισσοτερο.οπως σου ειπα και πιο πισω, για εμενα no1 επιλογη ειναι punto-corsa και το clio.
To κοστος βενζινης κ το αυτοκινητο που εχω δεν μου επετρεπε να κανω πολλα χλμ, αλλα με το καινουριο θα κανω πανω απο 30000χλμ το χρονο.Το φιατ δεν το εκανα τεστ ντριβε, να πω κ κατι αλλο πανω στο φιατ...την φιατ ακουω να την κατηγορουν πολυ κ εκτος φορουμ, εχω να πω οτι τα τελευταια 12χρονια εχει κανει φιλοτιμες προσπαθειες και εχει ανεβασει πολυ την ποιοτητα της... για οσους ειναι πανω απο 35χρ θα θυμουντε οτι παλια καθε 20χλμ εβρισκες ενα φιατακι στο δρομο με ανοικτο καπο, κ στα συνεργεια τους μαστορες να βριζουν τους ιταλους... πανε αυτα boys αλλαξαν οι εποχες
οικογενειακο diesel?