-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
@ giannis39 Προσωπικά έχω κάποιο θέμα να σε καταλάβω με τον τρόπο που γράφεις και την ορθογραφία σου αλλά δεν πειράζει, στο τέλος βγαίνει νόημα.Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ενημερώνεις για τη χρήση του αυτοκινήτου (ειδικά τις καταναλώσεις μια και έγινε τέτοιο θέμα), όταν με το καλό το αποκτήσεις και το χρησιμοποιήσεις σε κανονικές συνθήκες. Θα δεις ότι οι τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης και τα σύντομα test-drive, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και θα έχεις προσωπική εικόνα για το πόσο λίγο παραπάνω ή παρακάτω καίει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που αγόρασες.
Επίσης, οι γνώμες των κατόχων συγκεκριμένων αυτοκινήτων έχουν περισσότερη αξία από τις γνώμες ανθρώπων «που άκουσαν», «τους είπαν» ή έκαναν ένα 20λεπτο test drive, ή ακόμη χειρότερα τις γνώμες ανθρώπων που γράφουν ως οπαδοί του ενός καυσίμου ή του άλλου και αδυνατούν να δουν τα πράγματα αντικειμενικά (υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο φόρουμ), μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν το απόλυτο δίκιο της επιλογής τους.Kαλημερα, διάβασε τις προηγουμενες σελιδες να δεις οτι γραφω ακριβως αυτο που ειπες, γραφω οτι πηρα γνωμη απο ενα κατοχο lancer ο οποιος μου εδωσε το αυτ/το να το δοκιμασω, και αλλες γνωμες απο άλλους κατοχους σε άλλα forum.Ακομη υποστήριξα κ το άλλο που λες εσυ ποιο πάνω, οτι δεν βασιζομαι μονο στο τι γραφουν τα αρθρα, απλά πήρα μια 1η γνωμη για να το ψάξω...τα γραφω αυτα .Η ορθογραφια δεν ειναι καλη αλλά βγαινει ακρη
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
@ giannis39 Προσωπικά έχω κάποιο θέμα να σε καταλάβω με τον τρόπο που γράφεις και την ορθογραφία σου αλλά δεν πειράζει, στο τέλος βγαίνει νόημα.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ενημερώνεις για τη χρήση του αυτοκινήτου (ειδικά τις καταναλώσεις μια και έγινε τέτοιο θέμα), όταν με το καλό το αποκτήσεις και το χρησιμοποιήσεις σε κανονικές συνθήκες. Θα δεις ότι οι τυποποιημένες μετρήσεις κατανάλωσης και τα σύντομα test-drive, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα και θα έχεις προσωπική εικόνα για το πόσο λίγο παραπάνω ή παρακάτω καίει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που αγόρασες.
Επίσης, οι γνώμες των κατόχων συγκεκριμένων αυτοκινήτων έχουν περισσότερη αξία από τις γνώμες ανθρώπων «που άκουσαν», «τους είπαν» ή έκαναν ένα 20λεπτο test drive, ή ακόμη χειρότερα τις γνώμες ανθρώπων που γράφουν ως οπαδοί του ενός καυσίμου ή του άλλου και αδυνατούν να δουν τα πράγματα αντικειμενικά (υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο φόρουμ), μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν το απόλυτο δίκιο της επιλογής τους.Kαλημερα, διάβασε τις προηγουμενες σελιδες να δεις οτι γραφω ακριβως αυτο που ειπες, γραφω οτι πηρα γνωμη απο ενα κατοχο lancer ο οποιος μου εδωσε το αυτ/το να το δοκιμασω, και αλλες γνωμες απο άλλους κατοχους σε άλλα forum.Ακομη υποστήριξα κ το άλλο που λες εσυ ποιο πάνω, οτι δεν βασιζομαι μονο στο τι γραφουν τα αρθρα, απλά πήρα μια 1η γνωμη για να το ψάξω...τα γραφω αυτα .Η ορθογραφια δεν ειναι καλη αλλά βγαινει ακρη
Δε διαφωνούμε σε προσωπικό επίπεδο, περιμένουμε ημερολόγιο χρήσης.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε αυτή την ταχύτητα δεν έχω δει βενζινοκίνητο να καίει κάτω από 10. Η δική μου άποψη φυσικά είναι να πάρεις αυτό που θέλεις κι εγώ είμαι γνωστός υπέρμαχος της βενζίνης αλλά η κατανάλωση είναι πλεονέκτημα του πετρελαίου.Τελικα το Α5 στα 150 η στιγμιαια καταναλωση παιζει απο 6,3 εως 8.Δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να το δοκιμασεις για να βγαλεις σταθερη τιμη,αλλα ειναι σιγουρα αρκετα κατω απο 10.
-
βοηθάει πάρα πολύ το αεροδυναμικό του σχήμα...
είδες πόσες στροφές είχες στα 150 ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
βοηθάει πάρα πολύ το αεροδυναμικό του σχήμα...είδες πόσες στροφές είχες στα 150 ?
Δε θυμαμαι ακριβως.
Στις 3000σαλ παει με 165-167.Οποτε υπολογιζω τα στα 150 να αντιστοιχουν 2600σαλ.Θα το κοιταξω παντως. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
βοηθάει πάρα πολύ το αεροδυναμικό του σχήμα...
είδες πόσες στροφές είχες στα 150 ?
Δε θυμαμαι ακριβως.
Στις 3000σαλ παει με 165-167.Οποτε υπολογιζω τα στα 150 να αντιστοιχουν 2600σαλ.Θα το κοιταξω παντως.Εντυπωσιακή κατανάλωση. Ροπάτος κινητήρας + Θεόμακρο κιβώτιο + Αεροδυναμικό σχήμα = .
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
....αν το φορουμ ειχε κανονα στις 5 αστοχες παρατηρησεις στα post τρώτε ποινή** 1 μηνα εκτος** θα γραφαμε μονο εγω και εσυ....Αν ίσχυε αυτό που λες ούτε εσύ αλλά ούτε κι εγώ θα βρισκόμασταν εδώ!
Για τα άλλα έχω ήδη πει, δεν έχει νόημα να τα ξαναλέω είναι προφανές ότι είτε δεν τα διαβάζεις είτε όπως τα λέω εσύ τα παρεξηγείς οπότε ας μη χαλάμε τις καρδιές μας.
Το έκλεισες το αυτοκίνητο; Το πήγες καμιά βόλτα ακόμα; Δοκίμασέ το με την οικογένεια όχι μόνος σου.
Και περιμένουμε εντυπώσεις όταν το πάρεις στα χέρια σου.Οι στροφές που λειτουργεί ο κινητήρας παίζουν μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση σε ταξίδι οπότε με μακριές σχέσεις πας πιο φτηνά. Όμως αφενός πρέπει να έχεις αρκετές σχέσεις πιο χαμηλά ώστε να μπορείς να επιβιώνεις σε πόλη, σε επαρχιακό και να επιταχύνεις αν χρειαστεί και αφετέρου αρκετή ροπή σε χαμηλές στροφές για να μπορείς να κρατήσεις την μακριά σχέση.
Ενώ παλιά αυτό το έκαναν με επιτυχία τα ντίζελ τώρα και τα βενζίνης λόγω τούρμπο και καλής ρύθμισης το πετυχαίνουν πολύ καλά ενώ διατηρούν και καλύτερο εύρος χρήσιμων στροφών. -
Οnyx και οι υπόλοιποι που δώσατε τις ευχές σας, ευχαριστώ αλλά είμαι κατσικοπόδαρος.Δεν βλέπω να κάθετε η κατάσταση, θα σας πω την ιστορία μου .
Από χθες ο αντιπρόσωπος βοιωτιας μου τα βγάζει σκούρα τα πράγματα. Στην αρχή είχαμε πει με 0 προκαταβολή, μετά μου ζήτησε το 10% το οποίο του είπε η τράπεζα να βάλω, βρήκα λοιπόν 1325ευρω που είναι το 10% και του είπα προχώρα. Χθες μου είπε περίμενε διότι περιμένω μια ενημέρωση από τον αντιπρόσωπο, μπορεί να είναι για καλό, δλδ να έχουν καμία προσφορά για τον νέο μήνα, είπα οκ θα περιμένω άλλα να πω την αληθεια δεν μου καλό άρεσε αυτη η αναμονή αφού έχουμε φάει είδη μια εβδομάδα στο περίμενε. Τελικά περίμενα τηλέφωνο σήμερα το πρωί κ δεν με πήρε, τον παίρνω σήμερα τηλ κ αφου πρωτα του ζητησα τον λογο γιατι δεν με πηρε τηλέφωνο μετα μου εσκασε την βομβα, μου είπε ξέρεις το αυτοκίνητο θα παραδοθεί σε ένα μήνα επειδή υπαρχη πρόβλημα με τα πιστοποιητικά από Ιαπωνία, το έχω κλείσει για σένα και ήταν το τελευταίο inform στον ΣΑΡΑΚΑΚΗ. Στο 2ο τηλ που τον πήρα επειδή στο 1ο τηλ είχε δουλειά κ δεν μπορούσε να εξηγήσει μου είπε ότι υπάρχη πρόβλημα με το υπουργείο, δλδ μετά το άλλαξε και βγήκε στην μέση το υπουργείο... και για ένα μήνα δεν θα δοθεί κανένα αυτοκίνητο καμίας εταιρείας αν παραγγείλω καινούριο. Εγω πιστεύω οτι 'εδωσε το ινφορμ αλλου' διότι πήρα σε αλλη αντιπροσωπία και μου είπαν οτι δεν υπάρχουν ινφορμ και ψάχνει να δικαιολογηθεί με βλακείες, κ προκειμένω να μην πάρω από αλλού αμάξι μου λεει οτι δεν θα παραδοθούν απο πουθενά αυτοκίνητα. Σαν λύση μου λέει να πάρω ένα colt απ τον Σαρακακη μέχρι της 5/12/2012 που θα έρθουν κ καλά τα χαρτιά του ινφορμ για να παραλάβουν το αυτοκίνητο, και να το πάρω μετά της 31/12/2012 απο την εκθεση για να μην πληρώσω τέλη (θα παραμείνει δλδ το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία 20 μέρες). Το τρελο τωρα ειναι το εξεις 'οτι ξαναπειρα στην άλλη αντιπροσωπεία της mitsubishi τηλέφωνο' και ειπαν ότι δεν τους έχουν πει τίποτα απο τον Σαρακακη για πρόβλημα με πιστοποιητικά και εκτελωνισμό αυτοκινήτων .... τι ψεμα ηταν αυτο βρε παιδια...το ψεμα του αιωνα, αμαααααν.
Με αναγκαζει να φυγω μακρια απο τον τοπο μου και να ψαχτω αλλου, βοηθηστε με παιδια διοτι εχω τρελαθει, που να παω για αμαξι στην αττικη μια και ειμαι στα 80χλμ μακρια.. και μπορω να ψαχτω εκει, και τι λετε για ολα αυτα που συνέβησαν -
Γενικα απ οτι ακουω ο Σ εχει ενα θεμα με τις διαθεσιμοτητες. Αντι να φευγεις απ τον τοπο σου μπορεις να παρεις αλλο αυτοκινητο, βλεπεις οτι το συμπαν συνομωτει να μη παρεις lancer
-
Ο χρήστης krotos έγραψε:
Γενικα απ οτι ακουω ο Σ εχει ενα θεμα με τις διαθεσιμοτητες. Αντι να φευγεις απ τον τοπο σου μπορεις να παρεις αλλο αυτοκινητο, βλεπεις οτι το συμπαν συνομωτει να μη παρεις lancerΤι να πω ρε φίλε, ολα τα κουφά σε μένα θα συμβούν.
-
γι αυτο και ρωτω για σωστους αντιπροσωπους στην θεσσαλονικη και αλλου στην μακεδονια,αλλα ουδεις μου εδωσε ακομα πληροφορηση...παιζει μεγαλο ρολο στην αγορα ενος αμαξιου ο σωστος 'εμπορας'..οπως και τα κατοπιν..συνεργεια κτλ
ποια εταιρεια θεωρειται τοπ σε αυτον τον τομεα?προσεχει δηλαδη και τους αντιπροσωπους της και το μετα?
-
Εγώ πάντως που είχα πάρει ένα Jazz από κατάστημα του Σαρακάκη πριν ένα χρόνο έχω τα χειρότερα να λέω. Είχα τις καλύτερες εντυπώσεις από τους πωλητές, που ήταν τα παιδιά μια χαρά, αλλά δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτούς. Το αμάξι το καθυστερήσανε 2 βδομάδες και βάλε, καθώς περιμένανε να μαζέψουνε κι άλλες παραγγελίες για να το μεταφέρουν στο κατάστημα που το πήρα(να μου πεις θα πληρώνανε γερανό για ένα μόνο;) . Από τη στιγμή που το πήραμε παρατήρησα πως στην οροφή δεν είχανε βγάλει εντελώς το κερί. Και έτσι παρέμεινε μέχρι που το πούλησα... Μετά είχα ένα περίεργο πρόβλημα με το συναγερμό, και το ραδιοCD. Που και που δεν έπαιρνε μπρος το αμάξι και ακουγόταν ήχος από τη μονάδα του συναγερμού, και καμιά φορά εν κινήσει έσβηνε το ραδιοCD. Και πολλές φορές χανόταν η ώρα και ήθελε κωδικό το ραδιοCD για να ανοίξει. Όπως αποδείχτηκε μετά, δεν είναι σφίξει τους πόλους της μπαταρίας. Και σε ανωμαλίες παίζει να πεταγότανε κανένας. Απαράδεκτο για καινούριο αμάξι που του έχει γίνει έλεγχος πριν παραδοθεί. Όπως επίσης λείπανε κάτι λαστιχένιες τάπες από κάτω, οι οποίες έρχονται σε ένα σακουλάκι μαζί με την κεραία. Όχι μόνο δεν τις είχανε να μου τις βάλουν, αλλά αναγκάστηκα και τις πλήρωσα από πάνω.
-
Κοντά είσαι, πήγαινε στην Αθήνα σε 1 ή περισσότερα μαγαζιά και ξεκίνα από την αρχή, έχω μελετήσει, μου αρέσει αυτό, έτσι το θέλω, υπάρχει? Πόσο πότε κλπ.
Εσύ προσπάθησες να βοηθήσεις τον τοπικό σου αλλά αν αυτός σε κοροϊδεύει στα μούτρα σου μπορείς να έχεις συνεργασία μαζί του;; Και θα του πηγαίνεις εκεί και το αυτοκίνητό σου;; Εγώ θα δίσταζα όταν βλέπω να με δουλεύουν από πριν ξεκινήσουμε.... -
Τελικά όπως διασταύρωσα κ έμαθα πριν λίγο υπάρχη πρόβλημα με τα πιστοποιητικά των αυτοκινήτων στον εκτελωνισμό, και μπορώ να έχω άμεσα μόνο εκθεσιακά κομμάτια για γρήγορα και ετοιμοπαράδοτα.Το πρόβλημα στα εκθεσιακά είναι ότι δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ το πλεονέκτημα της απόσυρσης που έχω όπως μου είπαν, οπότε χάνω ένα 1130ευρω, αν πουλήσω την απόσυρση
θα χανω 1130-250=880 ευρω, καθολου μικρο ποσο για τα σημερινα δεδομενα. Γμτ ολα αναποδα -
Αυτό ισχύει μόνο για Μίτσου, μόνο για Σαρακάκη ή γενικότερα.
Ίσως η μοίρα θέλει να σπρώξει σε κάτι άλλο... Κάνε ένα καλό ψάξιμο, ίσως σε κάποιον ψιλοανεξάρτητο ή κάτι τέτοιο και μετά πάρτο απόφαση και πάμε πάλι από την αρχή... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αυτό ισχύει μόνο για Μίτσου, μόνο για Σαρακάκη ή γενικότερα.
Ίσως η μοίρα θέλει να σπρώξει σε κάτι άλλο... Κάνε ένα καλό ψάξιμο, ίσως σε κάποιον ψιλοανεξάρτητο ή κάτι τέτοιο και μετά πάρτο απόφαση και πάμε πάλι από την αρχή...Τελικά βρήκα στην Αθηνα αντιπροσωπεία που έχει αυτ/το εκθεσιακό και στο χρώμα που το θέλω, μου εκοψε 300ευρω, αυτο νομιζω ολοι το κανουν... και με το ζορι να μου βαλει ενα συναγερμο.Ρε παιδια αφου ειναι εκθεσιακο δεν επρεπε να μου κόψει κατι παραπανω, ανοιξε κλεισε τις πόρτες όσοι το βλέπουν δεν έχει υποστεί καμιά μεταχείριση το αυτοκίνητο?
Ασε που ειχε λερωθεί σε καποια σημεια (στον τεμπελη και στην μεση του πισω καθίσματος.. ισως καποιο μικρο είχε πατήσει με τα πόδια). Του ειπα να καθαριστους αυτα και μου ειπε ενταξη.Νομιζω οτι επρεπε να μου κανει μια καλύτερη τιμη για το εκθεσιακό, για πειτε καποιοι που ξερετε απο αγορες -
Εκθεσιακό δε θα έπαιρνα... Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορείς να βάλεις τα έξτρα που θέλεις...
Και πάλι αν τα έχει, 1002 άτομα θα έχουν δει πως γυρίζουν τα φλας, πως ανοίγουν τα ντουλαπάκια κ γενικώς ό,τι έχει το αμάξι
Σαν τον Χάρη Θεοφράστου ένα πράγμαΔιαφορετικά αν σου ταιριάζει, να κάνεις μεγάλο σκόντο στην τιμή
-
ουτε εγω θα επαιρνα εκθεσιακο....τι 300 σου λεει
-
Κάποιος θα το πάρει.... αν όχι εσύ κάποιος άλλος που να το θέλει ακόμα περισσότερο...
-
Άσε που μπορεί να το βγάλει έξω και να πει ότι είναι στην αποθήκη απο πελάτη που ακυρώθηκε η παραγγελία του.
Γιατί να το πουλήσει πιο φθηνά, αν δεν αναφέρει πουθενά και σε κανέναν ότι ήταν εκθεσιακό.Δεν είναι και τόσο τρομερό πια...και εγώ είχα πάρει εκθεσιακό αυτοκίνητο...εντάξει είχε χαλασμένον τον έναν αεραγωγό του καλοριφέρ, τον άλλαξαν και τελείωσε. Ούτε οι πόρτες έπεσαν επειδή ανοιγόκλεισαν 3000 φορές σε στεγασμένο περιβάλλον, ούτε οτιδήποτε άλλο σταμάτησε να δουλεύε. Το βιαζόμουν, το ήθελα, ήταν το μοναδικό στην Ελλάδα εκείνη την στιγμή που είχε r/cd με mp3 και το πήρα. Δεν κέρδισα τίποτα γιατί σε 3 μήνες που ήρθαν είχαν στάνταρ το mp3 και δεν το χρέωναν 150 ευρώ που το πλήρωσα εγώ.
οικογενειακο diesel?