-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Είσαι και γαύρος.Ολυμπιακός ειναι η μισή Ελλάδα ... Ξεφεύγει γενικά απο τα στενά όρια του Πειραιά και των γύρω περιοχών....
Δεν τις ξέρω καθόλου αυτές τις περιοχές γι αυτό ρωτάω για να καταλάβω ..... -
Για Μπήτρο σε Κερατσίνι έχει κάποιος εμπειρία ή άποψη?
Έχω ακούσει μόνο ότι δεν αφήνει τα αυτοκίνητα να βγουν για έλεγχο σε επιλεγμένο συνεργείο υποψήφιου πελάτη... Ισχύει???Sent from my iPhone using Tapatalk
-
διαβασε το θεμα,εχει αναφερθει αρκετες φορες.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
διαβασε το θεμα,εχει αναφερθει αρκετες φορες.Το ότι δεν αφήνει να βγουν αυτοκίνητα σε εξωτερικό συνεργείο για τεχνικό έλεγχο το έχω διαβάσει...
Από θέμα αξιοπιστίας κλπ κλπ για Μπήτρο δε βρήκα να έχει αναφερθεί κάτι... Έχει κάποιος εμπειρία ή αν έχει ακουστεί τίποτα περίεργο;Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης fpap71 έγραψε:
διαβασε το θεμα,εχει αναφερθει αρκετες φορες.
Το ότι δεν αφήνει να βγουν αυτοκίνητα σε εξωτερικό συνεργείο για τεχνικό έλεγχο το έχω διαβάσει...
Από θέμα αξιοπιστίας κλπ κλπ για Μπήτρο δε βρήκα να έχει αναφερθεί κάτι... Έχει κάποιος εμπειρία ή αν έχει ακουστεί τίποτα περίεργο;Sent from my iPhone using Tapatalk
Αν θες το καλό σου, Μακρυά!
1,το συνεργείο όπως λες
2,βιβλίο service-αν επιμείνεις, θα κάνει παραγγελία ένα με...μάντεψε! όλα τα service στην ώρα τους!
3, αγοράζει φουλ απο ενοικιαζόμενα, φουλ εισαγωγές και ούτε καν τα καλά (απασχολούμαι σε ενοικιάσεις τα τελευταία 3 χρόνια)
4,+100κ-120κ χλμ. στην καλή, απ ότι 'γράφει'
5,στο κερατσινι είναι 1 απ τις πολλές μάντρες που έχει
....6)Μελέτησε λίγο καλύτερα το post -
ξαδελφος μου πηγε πριν 1 μιση χρονο αυτοκινητο με 100.000χλμ και μηχανη με 50.000χλμ για ανταλλαγη με αλλο ΙΧ στον μπητρο και το ιδιο απογευμα ανεβηκαν στην ιστοσελιδα του-το ιχ με 70.000χλμ και η μηχανη με 25.000χλμ επισης το αμαξι που πηρε δεν εixe book service αντιπροσωπειας.
-
Σου αρκουν αυτες οι συστασεις?
-
Καλησπέρα!
Καμιά γνώμη για τον Φλαμιάτο υπάρχει ?
-
Μονο 1 μηνα;Γραψε 5μηνο και συνεχιζουμε.Εχεις ακομα χρονο
-
Ρε παιδιά, για βάλτε στο GOOGLE το ονοματεπώνυμο ΣΟΥΛΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.
Τι τρέχει με δαύτον; ; ; ; ;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ρε παιδιά, για βάλτε στο GOOGLE το ονοματεπώνυμο ΣΟΥΛΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.
Τι τρέχει με δαύτον; ; ; ; ;Μάλλον το car έχει αρχίσει και το παίρνει η κατηφόρα...
Χάνει σε αξιοπιστία με το να μην ελέγχει το περιεχόμενό του... -
Μου κάνει εντύπωση γιατί όλες αυτές οι αγγελίες αναφέρονται σε αυτόν:
http://soultatosparts.gr/Περίεργα πράγματα...
Μάλλον αυτός που έφτιαξε το car.gr πίστευε ότι θα βρισκόταν κάποια μεγάλη εταιρία και θα αγόραζε το site. Όπως έγινε και με το Skroutz. Αλλά από ότι φαίνεται, κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο τύπος το έχει παρατήσει το θέμα του car.gr.
-
Πρώτη φορά το βλέπετε αυτό;Και άλλες φορές κάποιος κάνει καταγγελίες με τέτοιο τρόπο.Απλα θα σβηστεί μετά απο λίγο.
-
Και δεν είναι μόνο αυτό! Googlάρω το ονοματεπώνυμό του, μπαίνω στο car.gr και βρίσκω αγγελίες τύπου: 'Πωλείται Μεγαλοαπατεώνας Σουλάτος Αντώνης'. Μετά από αυτή την φράση (που είναι εντός εισαγωγικών), αναφέρεται το αντικείμενο που πωλείται.
edit 8:48: Και πού είστε; Δείτε τι άλλο βρήκα στις περιγραφές των αγγελιών:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΟΥΛΑΤΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΙΝΑΙ
Τηλ: 2810711523 Κιν:6972258144 ΜΕ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΟΔΟΣ ΓΩΝΙΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, ΓΑΖΙ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, 71414 2810373288 2810711523, 6972258144, 6947532709 6947532708 6972258144,70001,2810711523,6972258144, 2810711523, 6930275654, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ !!!!!!!!
Καλά, είμαστε σοβαροί; Γίνεται ένας άνθρωπος να έχει 12 τηλέφωνα;
-
Δεν ξέρω ποσα τηλέφωνα έχει αλλά αυτός που ανεβάζει τέτοιες αγγελίες-κείμενα μπορεί άνετα να δεχτεί μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση .
-
Συνέχεια έχει τέτοιες 'καταγγελίες' το car. Τίποτα καινούργιο.
-
εχει καποιος πληροφοριες για Σκονδρα στην Πατρα?
-
Ίσως να ακούγεται λίγο εκτός θέματοσ, αλλά έχει σχέση με την αξιοπιστία των εμπόρων: 9 στα 10 αυτοκίνητα που πουλάνε πλέον έχουν προκύψει από leasing αφού κανένας δεν πάει να αγοράσει καινούριο για να δώσει το παλιό. Οι τράπεζες και οι εταιρείες leasing καταλαβαίνω ότι κάνουν τα σερβις μόνοι τους σε δικά τους συνεργεία (προφανώς κοψοχρονιά σε σχέση με το τι ζητάνε οι αντιπροσωπείες από εμάς τους ατυχείς ιδιώτες)
Υπάρχει τρόπους κάποιος να διαπιστώσει από την εταιρεία leasing τα χλμ και το ιστορικό συντήρησης? Ή πρέπει να αρκεστώ σε αυτά που μου δείχνει ο έμπορος, μην μπορώντας να εξακριβώσω αν είναι γνήσια ή αν τα έγραψε μόνος του χτες βράδυ, πριν πάει για ύπνο?
-
Δεν έχουν όλες οι εταιρείες δικό τους συνεργείο. Απο την μια που είχα leasing η συντήρηση γινόταν σε δικό τους συνεργείο.Αυτό που έκανα με την συγκεκριμένη για να το παρακάμψω αυτό ήταν να κάνω την συντήρηση όταν το αυτοκίνητο ήταν εκτός Αττικής, στα συνεργεία της αντιπροσωπείας. Το ίδιο κάνουν και οι πωλητές που έχουν έδρα εκτός Αττικής και δεν το φέρνουν εδώ για service. Το βιβλίο φυσικά δεν το σφραγίζανε.
Απο άλλη εταιρεία όμως που έχω πάρει τα service τα έκανα στην αντιπροσωπεία όπου και μου γράφανε τα πάντα στο σχετικό βιβλίο.
Αν έχεις να κάνεις με τα τυπικά αυτοκίνητα που δίνουν στους πωλητές 1300-1400 κυβικά υπολόγιζε περίπου 25000-30000 χλμ το χρόνο (εργασίας-ιδιωτικά) αν είναι μεγαλύτερης κατηγορίας μπορεί να έχουν αρκετά λιγότερα καθώς τα δίνουν σε στελέχη που πάνε γραφείο-σπίτι.
Τα πάντα αλλάζονται με βάση το χρονοδιάγραμμα του κατασκευαστή, για αμορτισέρ πρέπει να βάλεις τις φωνές, λάστιχα κάθε 40000 χλμ.
Προσωπικά πάντως πλήρωνα κάποιες εργασίες απο την τσέπη μου π.χ.αλλαγή λαδιών-φίλτρο A/C (με την σχετική έκπτωση της εταιρείας leasing) προκειμένου να είναι σε καλύτερη κατάσταση το αυτοκίνητο.
Έχε υπόψιν αρκετά απο αυτά τα δίνουν και σε κοπέλες οπότε δεν έχουν σημαντικές φθορές, τώρα εαν πέσεις σε αυτοκίνητο που το είχε κάφρος και ξεσπούσε στο εταιρικό, εντάξει συμβαίνουν και αυτά. -
Ισχυει το μακρια απο Μπιτρο ? καλα θυμαμαι?
Έμποροι μεταχειρισμένων