-
Απο ιδιωτη βρες. Και πιο φθηνα θα το παρεις(χωρις το κερδος του εμπορου) και πιο σιγουρος θα εισαι. Οι μαντραδες ειναι μεγαλα λαμογια
-
Καλησπέρα και από μένα
Θέλω τη βοήθεια σας σε μαντρα στην Αθήνα.Ψαχνω αξιόπιστο έμπορο η μάντρα για αγορά οικογενειακου αυτοκινήτου.Το κύριο μου μέλημα είναι το αμάξι να είναι χωρίς γυρισμένα χιλιόμετρα και με χαρτια.Καθε απάντηση επιθυμητή.Ακομα και στη Θεσσαλονίκη ας είναι αρκεί να είναι αξιόπιστος.Διαβασα καλά σχόλια πχ για τον παπαδημητριου
Τι κατηγορία αυτόκίνητο ψάχνεις;
-
Gmar80 wrote:
Καλησπέρα και από μένα
Θέλω τη βοήθεια σας σε μαντρα στην Αθήνα.Ψαχνω αξιόπιστο έμπορο η μάντρα για αγορά οικογενειακου αυτοκινήτου.Το κύριο μου μέλημα είναι το αμάξι να είναι χωρίς γυρισμένα χιλιόμετρα και με χαρτια.Καθε απάντηση επιθυμητή.Ακομα και στη Θεσσαλονίκη ας είναι αρκεί να είναι αξιόπιστος.Διαβασα καλά σχόλια πχ για τον παπαδημητριου
Τι κατηγορία αυτόκίνητο ψάχνεις;
Πχ Kia ceed, Hyundai i30
-
Απο ιδιωτη βρες. Και πιο φθηνα θα το παρεις(χωρις το κερδος του εμπορου) και πιο σιγουρος θα εισαι. Οι μαντραδες ειναι μεγαλα λαμογια
Στον ιδιώτη όμως αν την βρεις την ευκαιρία πρέπει να τα δώσεις μετρητοίς .
-
Στον ιδιώτη όμως αν την βρεις την ευκαιρία πρέπει να τα δώσεις μετρητοίς και εγώ που ψάχνω μέχρι 10000 δεν έχω τόσα να δώσω μετρητοις
-
Βρες ένα αυτοκίνητο από την spotawheel και κανόνισε να το πάτε ή να στο φέρουν σε ένα συνεργείο για έλεγχο και καλορίζικο.
Φυσικά θα σου έχουν στείλει πρώτα τον τεχνικό έλεγχο και εφόσον σου αρέσει παζαρεύεις και την τιμή.
Για μένα η spotawheel είναι μονόδρομος για αγορές από μάντρες και εμπορίες.
Παίζουν φυσικά και κάτι εμπορίες με μεταχειρισμένα τύπου Σφακιανάκη, StockCenter κλπ... αλλά θα πρέπει να έχεις βύσμα για να πας αυτοκίνητό τους για έλεγχο.
-
Συμφωνώ, ξεκίνα από εδώ:
https://www.spotawheel.gr/search?query=hyundai i30
Και ζήτα τους τον έλεγχο γι' αυτό που θα σου γυαλίσει.
Κι αν βρεις κάτι αλλού πάλι τους ίδιους μπορείς να ειδοποιήσεις να πάνε να το ελέγξουν.
-
Καλησπερα
Υπαρχει καποια γνωμη για τν auto gratsionis στην ελευσινα?Ευχαριστω!!
-
Καλησπέρα!
σκεφτομαι για ένα αμάξι από CRS MOTORS στην Λ.Μαραθωνος-Αγία Παρασκευή.
Έχει κάποιος σχετική εμπειρία;
-
Καλησπέρα! Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω αμάξι από την CRS MOTORS, mito εισαγωγής. Έχω προγραμματίσει να το κοιτάξει μηχανικος μου. Τελικά προχώρησες με την αγορά στην συγκεκριμένη μαντρα; Αν ναι, πως πήγε; >
Storm wrote:
Δεν λέει τίποτα... τουλάχιστον σε μένα. Εγώ όταν πήγα να δω δύο αυτοκίνητα έπαθα σοκ.
Ένας γνωστός μου όμως αγόρασε (χωρίς να το ψάξει και πολύ) ένα Ιαπωνικό μικρό SUV 4x4 16 ετών. Έχει και αέριο. Το είδα, μπήκα μέσα, το έβαλα και μπροστά και έπαιξα και λίγο με το media player που του έκαναν 'δώρο'.
Μου είπε ότι είχε κανονίσει να το πάει για έλεγχο σε συνεργείο που ασχολείται με εγκαταστάσεις αερίου. Δεν μου είπε γιατί. Δεν επέμενα να μάθω.
Και ξαφνικά όπως το κοιτούσα γύρω-γύρω είδα το πλαίσιο της πινακίδας που έγραφε CRS MOTORS.
Με έπιασε ένα τρέμουλο... Δεν είπα τίποτα, ευχήθηκα να είναι καλοτάξιδο και έφυγα.
Τρεις βδομάδες μετά είχε βάλει πωλητήριο και ακόμη το έχει. Τον ρώτησα γιατί το πουλάει τόσο γρήγορα και δεν μου έδωσε κάποια σαφή απάντηση. Κάτι αοριστίες και γενικόλογα. Μέσα σε ένα μήνα είχε βάλει πωλητήριο.
Φυσικά ακόμη είναι απούλητο. Το πλαίσιο της CRS MOTORS το έχει βγάλει...
Εκτος οτι δινουν εγγυηση γραπτη αναφερει οτι μπορεις να πας να το ελεγξεις και μονος σου κ ελεγα να παω με τον μηχανικο μου. Ελπιζω να ηταν τυχαιο το περιστατικο. Περιμενω μπας και απαντησει και καποιος αλλος.
Σε ευχαριστω πολυ παντως.
-
Άσχετο με τα παραπάνω , ίσως και off topic, αλλά θυμάται κανείς μια παλιά κινεζική παροιμία που έλεγε για τη γκλίτσα τού τσομπάνη ?
-
Καλησπέρα!
Εξαρτάται τι ψάχνεις. Πάντως καλό είναι να το ξανασκεφτείς ή ακόμα καλύτερα να μην το σκέφτεσαι καθόλου.
-
NioD wrote:
Καλησπέρα!
Εξαρτάται τι ψάχνεις. Πάντως καλό είναι να το ξανασκεφτείς ή ακόμα καλύτερα να μην το σκέφτεσαι καθόλου.
Ψάχνω mito πετρέλαιο του 11-12 τα οποία είναι όλα εισαγωγής. Ακόμα και από ιδιώτες εισαγωγής είναι.
Βλέπω έχεις και εσυ Mito. Τι έχει ακουστεί δλδ γι αυτήν την μαντρα; -
Ψάχνω mito πετρέλαιο του 11-12 τα οποία είναι όλα εισαγωγής. Ακόμα και από ιδιώτες εισαγωγής είναι.Βλέπω έχεις και εσυ Mito. Τι έχει ακουστεί δλδ γι αυτήν την μαντρα;
Δεν μπορώ να τα γράψω δημόσια, αλλά είχα πάει και εγώ εκεί να δω για ΜιΤο πριν φέρω την δικιά μου (την οποία πουλάω εαν σε ενδιαφέρει) και έφυγα τρέχοντας.
Περισσότερες πληροφορίες με email η τηλεφωνικά.
-
NioD αν εισαι Αθηνα, δες την Μιτο του Φανη. Δεν θα βρεις καλυτερη Mito στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Ολοι οι μαντραδες εχουν γυρισμενα χλμ ειδικα στα diesel εισαγωγης.Του Φανη εχει τα πραγματικα χλμ, γιατι την εφερε μονος του, δεν υπηρχε λογος να γυρισει τα χλμ.Αλλάζει αμαξια πολυ συχνα γι αυτο την πουλαει και αυτη. Παρε του Φανη, με κλειστα ματια
-
Ε το 2011/12 δεν νομίζω να αγόραζε και κάποιος Έλληνας πετρέλαιο. Όλα είναι εισαγωγής. Ακόμα και οι ιδιώτες όλοι μ λένε το έφεραν μόνη του ή όλοι είχαν έναν φίλο που τους βοήθησε. Μόνο εγώ δεν έχω κολλητό μαντρά μάλλον που κάνει εισαγωγές.
Αυτό που έχει γίνει με την νομοθεσία και ζητάει ΚΤΕΟ από την άλλη χώρα πριν μπει Ελλάδα, δεν είσαι αξιόπιστο έγγραφο;
NioD αν εισαι Αθηνα, δες την Μιτο του Φανη. Δεν θα βρεις καλυτερη Mito στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη. Ολοι οι μαντραδες εχουν γυρισμενα χλμ ειδικα στα diesel εισαγωγης.Του Φανη εχει τα πραγματικα χλμ, γιατι την εφερε μονος του, δεν υπηρχε λογος να γυρισει τα χλμ.Αλλάζει αμαξια πολυ συχνα γι αυτο την πουλαει και αυτη. Παρε του Φανη, με κλειστα ματια
-
Αυτό που έχει γίνει με την νομοθεσία και ζητάει ΚΤΕΟ από την άλλη χώρα πριν μπει Ελλάδα, δεν είσαι αξιόπιστο έγγραφο;
Νομιζεις δεν βρισκουν τροπους οι μαντραδες ? . Παντα εχουν τροπους να ξεγελασουν το συστημα κι εμας. Αν θες λεπτομεριες θα σου πει ο Φανης. Ξερει πολλά επι του θεματος, γι αυτο και αποφασισε να φερει μονος του το αμαξι
-
Ε το 2011/12 δεν νομίζω να αγόραζε και κάποιος Έλληνας πετρέλαιο. Όλα είναι εισαγωγής. Ακόμα και οι ιδιώτες όλοι μ λένε το έφεραν μόνη του ή όλοι είχαν έναν φίλο που τους βοήθησε. Μόνο εγώ δεν έχω κολλητό μαντρά μάλλον που κάνει εισαγωγές.
Αγόραζαν ντίζελ από το 2011 (τέλος) και μετά που επιτράπηκε στην Αθήνα-Θεσσαλονίκη (επαρχία πιο νωρίς). Απλά ήταν πολύ λιγά. Πολλοί θα που ότι το έφεραν μόνοι τους, το θέμα είναι να είναι αλήθεια (εγώ δεν το έφερα με μαντρά π.χ., 1 καμπανάκι).
Όχι το έγγραφο του ΚΤΕΟ δεν είναι αξιόπιστο. Βασικά δεν υπάρχει τίποτα που να εγγυάται την αξιοπιστία της διαδικασίας.
-
ξέρουμε τι τρόπο; Με δύο μηχανικούς που μίλησα μου είπαν πως το αμάξι περνάει ΚΤΕΟ στο εξωτερικό άρα πριν φύγει δεν μπορεί να ρίξει χιλιόμετρα και στην Ελλάδα το χαρτί αυτό χρειάζεται για να γίνει η μεταβίβαση. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν είναι απλά ένα χαρτί και αν μπορώ να το διασταυρώσω με ελληνικό ΚΤΕΟ πχ
NioD wrote:
Νομιζεις δεν βρισκουν τροπους οι μαντραδες ? . Παντα εχουν τροπους να ξεγελασουν το συστημα κι εμας. Αν θες λεπτομεριες θα σου πει ο Φανης. Ξερει πολλά επι του θεματος, γι αυτο και αποφασισε να φερει μονος του το αμαξι
-
Καλησπέρα!
Πήγα για Citroen C1, Daihatsu Sirion και ΚΙΑ PICANTO και έφυγα τρέχοντας.
Δεν έφυγε όμως ο γείτονάς μου. Πριν ένα χρόνο ήθελε Daihatsu. Δεν σπάει, δεν χαλάει μου έλεγε. Είναι JAPAN μου έλεγε και κάτι τέτοια. Είχε και υγραέριο, εργοστασιακό.
Στην βδομάδα πάνω του έβαλε πωλητήριο... Τα έφτυσε το JAPAN.
Ακόμη στο car.gr το έχει. Το φορτώθηκε και αναζητά εναγωνίως να το ξεφορτωθεί. Καλά να πάθει.
JAPAN, δεν σπάει, δεν χαλάει...
Το πωλητήριο ξέφτυσε μετά από τόσο καιρό... Αλλά είναι εκεί όμως ακόμη κολλημένο για να μου θυμίζει ότι έμεινε στα αζήτητα...
α! έβγαλε και το πλαίσιο CRS που είχαν βάλει στην πινακίδα πίσω γιατί του έδιωχνε τους πελάτες. Τώρα έχει πλαίσιο από συνεργείο υγραέριου κλπ... Μάλλον και αυτό διώχνει πελάτες...μπου!χα!χα!
Έμποροι μεταχειρισμένων