-
Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με τον Παπαναγόπουλο από το Βραχάτι;
Οποιαδήποτε πληροφορία έστω και με e-mail θα είναι πολύτιμη
-
Εχω δει και εγω καποιο αυτοκινητο απο την CRS MOTORS. Εχουμε καμια ιδεα τι λεει σαν μαντρα;
Σας ευχαριστω προκαταβολικα.
-
Δεν λέει τίποτα... τουλάχιστον σε μένα. Εγώ όταν πήγα να δω δύο αυτοκίνητα έπαθα σοκ.
Ένας γνωστός μου όμως αγόρασε (χωρίς να το ψάξει και πολύ) ένα Ιαπωνικό μικρό SUV 4x4 16 ετών. Έχει και αέριο. Το είδα, μπήκα μέσα, το έβαλα και μπροστά και έπαιξα και λίγο με το media player που του έκαναν 'δώρο'.
Μου είπε ότι είχε κανονίσει να το πάει για έλεγχο σε συνεργείο που ασχολείται με εγκαταστάσεις αερίου. Δεν μου είπε γιατί. Δεν επέμενα να μάθω.
Και ξαφνικά όπως το κοιτούσα γύρω-γύρω είδα το πλαίσιο της πινακίδας που έγραφε CRS MOTORS.
Με έπιασε ένα τρέμουλο... Δεν είπα τίποτα, ευχήθηκα να είναι καλοτάξιδο και έφυγα.
Τρεις βδομάδες μετά είχε βάλει πωλητήριο και ακόμη το έχει. Τον ρώτησα γιατί το πουλάει τόσο γρήγορα και δεν μου έδωσε κάποια σαφή απάντηση. Κάτι αοριστίες και γενικόλογα. Μέσα σε ένα μήνα είχε βάλει πωλητήριο.
Φυσικά ακόμη είναι απούλητο. Το πλαίσιο της CRS MOTORS το έχει βγάλει...
-
Δεν λέει τίποτα... τουλάχιστον σε μένα. Εγώ όταν πήγα να δω δύο αυτοκίνητα έπαθα σοκ.
Ένας γνωστός μου όμως αγόρασε (χωρίς να το ψάξει και πολύ) ένα Ιαπωνικό μικρό SUV 4x4 16 ετών. Έχει και αέριο. Το είδα, μπήκα μέσα, το έβαλα και μπροστά και έπαιξα και λίγο με το media player που του έκαναν 'δώρο'.
Μου είπε ότι είχε κανονίσει να το πάει για έλεγχο σε συνεργείο που ασχολείται με εγκαταστάσεις αερίου. Δεν μου είπε γιατί. Δεν επέμενα να μάθω.
Και ξαφνικά όπως το κοιτούσα γύρω-γύρω είδα το πλαίσιο της πινακίδας που έγραφε CRS MOTORS.
Με έπιασε ένα τρέμουλο... Δεν είπα τίποτα, ευχήθηκα να είναι καλοτάξιδο και έφυγα.
Τρεις βδομάδες μετά είχε βάλει πωλητήριο και ακόμη το έχει. Τον ρώτησα γιατί το πουλάει τόσο γρήγορα και δεν μου έδωσε κάποια σαφή απάντηση. Κάτι αοριστίες και γενικόλογα. Μέσα σε ένα μήνα είχε βάλει πωλητήριο.
Φυσικά ακόμη είναι απούλητο. Το πλαίσιο της CRS MOTORS το έχει βγάλει...
Εκτος οτι δινουν εγγυηση γραπτη αναφερει οτι μπορεις να πας να το ελεγξεις και μονος σου κ ελεγα να παω με τον μηχανικο μου. Ελπιζω να ηταν τυχαιο το περιστατικο. Περιμενω μπας και απαντησει και καποιος αλλος.
Σε ευχαριστω πολυ παντως.
-
Τους αναζητώ στο google maps και διαπιστώνω ότι έχουν διαγράψει τα καταστήματά τους; Ή κάνω λάθος;
Είχαν πολύ χαμηλές αξιολογήσεις και για τα δύο καταστήματα και τους έκραζαν πολλοί αγοραστές.
-
Ενα Colt CZT 'αψογο' που ειχα παει να δω καποτε,πρεπει στην καλυτερη,να το ειχαν ανασυρει απο βυθο λιμνης....
-
Ισχύει ότι και για τις περισσότερες μάντρες, η πλειοψηφία των αυτοκινήτων είναι εισαγωγής με άπειρα χιλιόμετρα. Μπορεί να βρεις και κάποια καλά, αλλά θέλουν πολύ καλό έλεγχο. Η γραπτή εγγύηση δεν λέει τίποτα.
Το έχω ξαναγράψει, θέλει τρομερή προσοχή στα αυτοκίνητα των εμπόρων, ειδικά τα εισαγωγής...είναι απίστευτο το τι γίνεται, πραγματικά όμως! π.χ. Volvo V40 μπαίνει στο καράβι στην Ιταλία με 360.000χλμ και κατεβαίνει στην Πάτρα με 90.000χλμ, πρίν καταλήξει στον γνωστό έμπορο των ΒΠ.
-
Εγω πηρα απο συνεργειο εισαγωγης smart 451 εδω και 2 χρονια δεν εχει βγαλει κατι. Κανω τα service και ολα καλα. Με εχετε προβληματισει με αυτα που ειπατε κ σκεφτομαι να μην παω να πω την αληθεια.
Σας ευχαριστω πολυ παντως για τις αποψεις σας.
-
Εγω πηρα απο συνεργειο εισαγωγης smart 451 εδω και 2 χρονια δεν εχει βγαλει κατι.
Μα δεν είπα κάτι για τα εισαγωγής, υπάρχουν πολύ καλά αυτοκίνητα εισαγωγής (και εγώ μάλλον ένα απο έξω θα φέρω), αλλά πρέπει ή να το φέρεις μόνος σου ή να πετύχεις κάποιον ειλικρινή, πράγμα σπάνιο στους μαντράδες. Πολύ πιθανόν το δικό σου να είναι 'σωστό' αυτοκίνητο, υπάρχουν αρκετά. Αλλά οι περισσότεροι μεγάλοι μαντράδες αγοράζουν χρέπια (ή καλά αυτοκίνητα με πολλά χιλιόμετρα) λόγω τιμής και κόστους.
Έχω γράψει και άλλα παραδείγματα παλαιότερα.
-
Δεν διαφωνουμε. Απλα ανεφερα την εμπειρια μου για αυτο το ειπα. Εχω παρει κ απο γνωστο μου μεσα απο αντιπροσωπεια που ηταν μηχανικος κ βγηκε τρελλο χρεπι. Ειναι πως θα σου κατσει.
-
Με εχετε προβληματισει με αυτα που ειπατε κ σκεφτομαι να μην παω να πω την αληθεια.
Σας ευχαριστω πολυ παντως για τις αποψεις σας.
Να πας. Γιατί να μην πας; Να πας να δεις το αυτοκίνητο που έχεις ξεχωρίσει. Δεν κοστίζει και τίποτα στην τελική. Πας το βλέπεις, ζητάς χαρτιά, κάνεις ερωτήσεις, ανοίγεις καπό μηχανής, κοιτάς για σκουριές, λάδια κλπ... Δες τα λάστιχα αν είναι όλα ίδια, χτύπα το σασί σε διάφορα σημεία να δεις αν ακούς τον ίδιο ήχο π.χ. στις πόρτες. Βάλτο μπροστά το αυτοκίνητο, άκου την μηχανή, κούμπωσε ταχύτητες. Εύκολα μπορείς να καταλάβεις αν είναι εισαγωγής.
Βασικό να δεις χαρτιά, δηλ. ΚΤΕΟ και χαρτί εφορίας πληρωμής τελών προηγούμενων ετών. Αν δεν σου δώσουν τίποτα τότε ξέρεις σίγουρα ότι είναι εισαγωγής πιθανά με πειραγμένα χιλιόμετρα.
Και αν στο δώσουν να κάνεις καμιά βόλτα ακόμη καλύτερα. Εμένα πάντως δεν με άφησαν. Οπότε φέρνεις μηχανικό και αν σου δώσει το Ok. προχώρα το.
-
Πάντως αυτή η αγάπη του Ελληνα να πηγαίνει στους εμπόρους ενώ υπάρχουν ιδιώτες που δέχονται κάθε έλεγχο με τρελαίνει .
Και άντε να είναι για ακριβά αμάξια που χρειάζονται χρηματοδότηση . Αλλά για ποσά μέχρι 5000 € για να πας σε έμπορο ?
Με τα ποσοστά κέρδους που θέλουν , γύρω στα 2000 τουλάχιστον σε κάθε αμάξι , καταλαβαίνεις πόσο τα έχουν αγοράσει και τι χρέπια ήταν για να κάνουν τόσο .
-
Πάντως αυτή η αγάπη του Ελληνα να πηγαίνει στους εμπόρους ενώ υπάρχουν ιδιώτες που δέχονται κάθε έλεγχο με τρελαίνει .
+1.000!! Μερικές φορές είναι σαν να 'ζητάμε' να μας πιάσουν κορόιδο.
-
Θυμάμαι που έψαχνα και ο bήτρος είχε τα πάντα όλα, με εξοπλισμό απίστευτο για την κατηγορία και σε σχετικά οκ τιμές. Αλλά τον φοβήθηκα, όπως όλους τους μαντράδες (επισκέφτηκα κάποιους και το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδωτικό).
θυμήθηκα πριν χρόνια είχα πάει στο auto parκ (αν θυμάμαι καλά) και είχα δει ένα πεζώ 106 gti. Πρέπει να είχε 1 δις χλμ πραγματικά. Το χρώμα έξω άθλιο, το εσωτερικό; Κομμάτια. Αλλά..... 60κ χλμ μου είπαν, χωρίς βιβλίο σέρβις. Δεν ξαναπάτησα ποτέ.
-
Θυμάμαι που έψαχνα και ο bήτρος είχε τα πάντα όλα, με εξοπλισμό απίστευτο για την κατηγορία και σε σχετικά οκ τιμές. Αλλά τον φοβήθηκα, όπως όλους τους μαντράδες (επισκέφτηκα κάποιους και το αποτέλεσμα ήταν αποκαρδωτικό).
θυμήθηκα πριν χρόνια είχα πάει στο auto parκ (αν θυμάμαι καλά) και είχα δει ένα πεζώ 106 gti. Πρέπει να είχε 1 δις χλμ πραγματικά. Το χρώμα έξω άθλιο, το εσωτερικό; Κομμάτια. Αλλά..... 60κ χλμ μου είπαν, χωρίς βιβλίο σέρβις. Δεν ξαναπάτησα ποτέ.
Και οτι εχω σταμπαρει αυτοκινητο στον Bitro, σκεφτομαι σοβαρα να παω να το δω
Εχει καποιος επειρια απο τον συγκεκριμενο?
-
xenos wrote:
Εγω παντως δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τον συγκεκριμενο.
-
Όπως έχω ξαναγράψει θεωρώ φυσιολογικό να προτιμούν οι αγοραστές τους εμπόρους.
Όπως και εγώ άλλωστε.
Πολλές φορές έχω ξεκινήσει (όπως και πριν δύο μήνες με το 206) να βρω αυτοκίνητο από ιδιώτη και τελικά πάλι κατέληξα σε έμπορα.
Μόνο ως βασανιστήριο μπορώ να δω την αναζήτηση αυτοκινήτου από ιδιώτη.
-
Δυστυχως οι περισσοτεροι τα σπρωχνουν στους εμπορους για να παρουν το επομενο μιας κ τους κανει κ ευκολιες πληρωμης. Ο εμπορος το παιρνει για ενα κομματι ψωμι και το πουλαει χρυσαφι.
-
xenos wrote:
εχει τεραστια ποικιλια και νουμερο μεταχειρισμενων, αυτα που θα χρειαστουν χιλιομετρικο λιφτινγκ θα το υποστουν αλλα και μονο λογο νουμερου αυτοκινητων μερικα θα ειναι παρθενα.
-
Απο Μπητρο πήρε ο σπιτονοικοκύρης μου Q3 TDi 184hp Stronic του '16. Είχε χλμ (100.000) αλλά ήταν ο,τι καλύτερο με την έννοια ότι το πλήρωσε όσο κάνουν τα 150αρια στα ίδια km περιπου. Μηχανικός με δικό του συνεργείο οπότε να τον γέλασαν δεν παίζει. Όμως μπορεί να έπεσε στην εξαιρεση αν κρίνω από καποιες κριτικές...
Έμποροι μεταχειρισμένων