-
Ξερουμε τιποτα για τον εμπορο ή το αμαξι?
https://www.car.gr/16499562-nissan-qash ... navi-klima
-
Καλησπερα και από μένα.
Θέλω να ρωτήσω γνώμες και απόψεις, για το Auto Vasilopoulos. Μένω εκτός Αθηνών, και έχω στείλει φίλο μαζί με μηχανικό και φαναρτζη και έχω πάρει το οκ από επι τόπου ελέγχο.
Και η κατάσταση του αυτοκίνητου εσωτερικά και εξωτερικά,μηχανικά αντιστοιχεί στα χλμ που αναφέρει. , για fiesta ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα.
Γνωρίζω ότι είναι εισαγωγής από Ιταλία, υπάρχει βιβλίο σέρβις ενημερωμένο (ξέρω ότι αυτό δεν το εμπιστεύομαι και σαν ευαγγέλιο) αλλά αφού είναι σωστό,και πολύ καλύτερο από άλλα που έχω τσεκάρει και από ιδιώτες,δεν βρίσκω λόγο να το απορρίψω, μόνο και μόνο επειδή είναι εισαγωγής.
Ειχα διαβάσει σε ένα άρθρο, για κάποιον επιτήδειο έμπορο, που ο πελάτης είχε τσεκάρει εκ των υστέρων μέσω εταιρείας στο εξωτερικό, το ιστορικό του αυτοκίνητου μέσω αντίστοιχου ΚΤΕΟ και εξουσιοδοτημένων συνεργείων, και του είχαν απαντήσει με email ότι είχε τριπλάσια χλμ κτλ. γνωρίζει κάποιος ποια εταιρεία αναλαμβάνει κάτι τέτοιο, και ειδικά για Ιταλία πχ;; -
Μία επίσκεψη σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο μιας και ενδιαφέρεσαι για ford
θα βοηθούσε. Το διαφημίζουν άλλωστε:https://www.ford.gr/owner/owner-services/technical-check
Αν δεν το δεχτεί ο έμπορος, τότε κάτι μυρίζει. Δεν σε εξασφαλίζει 100% αφού μπορούν να δουν
μόνο ότι έχει γίνει σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία, αλλά μια ιδέα θα δώσει -
Κανε και ενα τσεκ με το vin στο https://www.autodna.com/ μηπως εχουν τπτ στα αρχεια τους.
-
σε εξοντωτική ποινή 6 μήνες μόνο με αναστολή ....
η καθαρίστρια εφαγε 10 χρόνια φυλακή πάντως ...βεβαίως - βεβαίως ...
τώρα που καταδικάστηκε θα μάθουμε το ονομά του για να γλυτώσουν αλλα μελλοντικά θύματα ????
μπά οχι βέβαια ...στήν ελλάδα τών απατεώνων αυτά δέν γίνονται
διαβάστε για να φρίξετε τι απολογήθηκε ο απατεώνας μαντράς ...
https://www.newsauto.gr/news/pini-molis ... proastion/ -
Αυτο που ειπε εχει μια βαση
Για ενα κινητηρα diesel δεν σημαινουν πολλα πραγματα αυτα τα χλμ
Και φυσικα θα μπορουσε καποιος εμπορος καλοπιστα να αγορασει ενα με γυρισμενα χλμ
Επισης αν τα θυματα δεχονται συμβιβασμο,αυτο ειναι κατι θεμιτο
Τελος,εφοσον εχει κι αλλα δικαστηρια η ποινη αυτη με αναστολη ειναι πλεον πολυ επιφοβη,δαμοκλειος σπαθη. -
Τελικά θα πεί κανείς το όνομά του, εφ' όσον υπάρχει και δεδικασμένο; Αναπαράγονται click bait άρθρα και στο forum;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και φυσικα θα μπορουσε καποιος εμπορος καλοπιστα να αγορασει ενα με γυρισμενα χλμΚαμία βάση δεν έχει ο αστείος ισχυρισμός τι 50.000 τι 200.000 Km επειδή έιναι diesel! Μην τρελαθούμε...
Επίσης ο συγκεκριμένος έμπορος δεν 'επλανήθη' μια δυο φορές, αλλά κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση!
Επιπλεόν, ακόμη κι αν ήταν καλόπιστος (που δεν είναι) φέρει την ευθύνη του προϊόντος που πουλάει, το οποίο δεν έχει τις ιδιότητες (χιλιόμετρα) με τις οποίες το πουλάει.
Τέλος, όντας επαγγελματίας και αγοράζοντας από αντίστοιχους επαγγελματίες του εξωτερικού, δεν μπορεί να έχει τα ελαφρυντικά της αγνοίας που έχει ένας ιδιώτης. -
Ο χρήστης CandlemassGTR έγραψε:
Τελικά θα πεί κανείς το όνομά του, εφ' όσον υπάρχει και δεδικασμένο; Αναπαράγονται click bait άρθρα και στο forum;ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ
Δεν φοβάμαι να το πω κι έχω στοιχεία στα χέρια μου για αυτοκίνητο (ελληνικό μάλιστα και όχι εισαγωγής) που πούλησε με 44.000 km και είχε 103.000 Km.
Έχω και σύζυγο δικηγόρο, αν παραστεί (που δεν το νομίζω) ανάγκη... -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και φυσικα θα μπορουσε καποιος εμπορος καλοπιστα να αγορασει ενα με γυρισμενα χλμ
Επισης αν τα θυματα δεχονται συμβιβασμο,αυτο ειναι κατι θεμιτο
Τελος,εφοσον εχει κι αλλα δικαστηρια η ποινη αυτη με αναστολη ειναι πλεον πολυ επιφοβη,δαμοκλειος σπαθη.απλα και μόνο για τα χιλιόμετρα . Για ποιον λόγο τα γύριζε 150.000 πίσω , αφού δεν έχουν και πολλές διαφορες?
-
Για τους πελάτες το έκανε μωρέ, που είναι περίεργοι τύποι και προτιμάνε τα 'άστρωτα' με τα 50.000 Km από τα καλοστρωμένα με τα 200.000 Km!
Θυσία γίνεται ο καλός ο άνθρωπος για να τους ευχαριστήσει. Και του το ανταποδίδουν με τόση αχαριστία...
-
Μετά από όλα αυτά τα δημοσιεύματα και όλες αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο για κάτι τέτοια σκουπίδια που εξαπατούν συστηματικά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πελάτες οι οποίοι συνήθως τους δίνουν τα ωραία ζεστά τους λεφτουδάκια που μαζεύουν με κόπο για κάποια χρόνια, όποιος υποψήφιος κάτοχος αυτοκινήτου πηγαίνει και αγοράζει από εκεί, φέρει και αυτός μερίδιο ευθύνης.
Εννοείται πως η ποινή αυτή είναι γελοία αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς οφείλουμε και εμείς οι ίδιοι να έχουμε καταναλωτική συνείδηση και να ψαχνόμαστε λίγο...αμάξι αγοράζουμε, όχι αναπτήρα από το περίπτερο.Η σκληρότερη τιμωρία για κάθε κατακάθι από το χώρο του εμπορίου είναι να το ξεράσει η ίδια η αγορά με την απαξίωση που του αρμόζει. -
Έτσι μου έρχεται να παω απο την μάντρα του και να του πω οτι θέλω να δώσω το yaris ,θα περιμένω να το εκτιμήσει και να μου δώσει τιμή , θα του αντιπροτείνω τα διπλά γιατί τι 20 τι 120 χιλ χλμ , θέλω ενα βοηθό να τραβάει με το κινητό όμως να το ανεβάσουμε στο you tube ,τι μ@λ@κ@ς θεέ μου !
-
ωραία κ super κερδοφόρα η απάτη τού ανωτέρω...(και πόσοι αλλοι τέτοιοι υπάρχουν...)
φέρνει π.χ. 500 μετ/να αυτοκίνητα τόν χρόνο ,γυρίζει σε ολα τα χιλιόμετρα ,τό παίρνουν χαμπάρι οι 10-20 το πολύ αγοραστές ...(οι πιό πολλοί-πολλές ειναι βόδια ...με μηδέν γνώσεις για αυτοκίνητα ) αποζημιώνει τούς 10-20 με κανα δωρεάν service αλλαγή λαδιών δηλ. κλπ (εχει τεράστιο κέρδος απο αυτή την κομπινάρα ,σε δικαστήριο αν πάει ,τού κάνουν αέρα στά ...αχαμνά του και η ζωή συνεχίζεται στήν ελλάδα τού 2018 ....
οι ελάχιστοι τίμιοι μαντράδες (αν υπάρχουν....) γιατί ΔΕΝ ξεσηκώνονται απαιτώντας απο την πολιτεία να δημοσιοποιούνται τα ονόματα τών μαντράδων πού καταδικάζονται στα δικαστήρια ?? -
Μάλλον γιατί δεν υπάρχουν. Δεν επιβιώνουν παρθένες στην ζούγκλα.
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Μάλλον γιατί δεν υπάρχουν. Δεν επιβιώνουν παρθένες στην ζούγκλα.Υπάρχουν αλλά λίγοι. Κυρίως κάποιοι εξουσιοδοτημένοι που πουλάνε και μεταχειρισμένα (π.χ Σπανός, Σφακιανάκης, Κυριακούδης κλπ) και το Stock Center.
-
Για να εισαι τιμιος πρεπει να εχεις προσβαση σε καλο στοκ. Πχ αυτοκινητα στελεχων που τα αλλαζουν καθε 6 μηνες, καποια καλα εταιρικα κλπ
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Τελικά θα πεί κανείς το όνομά του, εφ' όσον υπάρχει και δεδικασμένο; Αναπαράγονται click bait άρθρα και στο forum;
ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ
Δεν φοβάμαι να το πω κι έχω στοιχεία στα χέρια μου για αυτοκίνητο (ελληνικό μάλιστα και όχι εισαγωγής) που πούλησε με 44.000 km και είχε 103.000 Km.
Έχω και σύζυγο δικηγόρο, αν παραστεί (που δεν το νομίζω) ανάγκη...επιτελους!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δόξα σοι.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Προσωπικές αρνητικές εντυπώσεις από τις:
- CRS Motors Παλλήνη **και **Αγία Παρασκευή.
- KARAGRIGORIS AUTO MOTO στον Καρέα.
- Patsoureas Cars στον Γέρακα.
Καλύτερα να μην αναλύσω αυτά που διαπίστωσα.
Έμποροι μεταχειρισμένων