-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ο έμπορος των βορείων προαστίων ...
Γκουχου γκουχου!Ο οποιος ανοιγει, δε ξερω μην ανοιξε κιολας, και επιπλεον χωρο στο Σταυρο. Τοσο καλα πανε οι δουλειες!
-
Αφού ακόμα δεν τον έχουν κλείσει!! (ή δεν του έχει κάψει κανείς το μαγαζί)
Φταίνε βέβαια και όσοι αγοράζουν από αυτόν...έχει βουίξει το τόπος.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αφού ακόμα δεν τον έχουν κλείσει!! (ή δεν του έχει κάψει κανείς το μαγαζί)Φταίνε βέβαια και όσοι αγοράζουν από αυτόν...έχει βουίξει το τόπος.
ρε παιδιά εδώ φοβούνται να γράψουν όνομα-διεύθυνση τι λέμε τώρα ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γραψτο εσυ , εδω
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Γραψτο εσυ , εδωδεν είμαι παθών
-
Ενω αυτοι που τον ανεφεραν ειναι, ας πουμε...
-
Ενω αυτοι που τον ανεφεραν ειναι, ας πουμε...τουλαχιστον δέκα ιστορίες-περιστατικά έχω διαβάσει ενυπόγραφα
-
Οτι την πατησαν οι ιδιοι ?
-
Οτι την πατησαν οι ιδιοι ?εντελως
-
Εχεις επιστολες των παθόντων ?
-
Νομίζω ότι είναι λόγος που δεν γράφεται το όνομα στο άρθρο είναι επειδή δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση του δικαστηρίου και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας (δεν είμαι δικηγόρος, αλλά εικάζω πως αυτό είναι).
Όσο για το όνομα, πολλά έχουν γραφτεί όμως δεν διαβάζουν όλοι το φόρουμ, ούτε έχουν όλοι την κ@ύλα να ασχολούνται με τα αυτοκίνητα όπως εμείς εδώ μέσα. Οπότε είναι λογικό ο κάθε κομπιναδόρος να βρίσκει 'χώρο' για να τα παίρνει από τους ανυποψίαστους. Σε πολλά πράγματα υπάρχουν τέτοιοι τύποι στο Ελλάντα, μέχρι και εκεί απέναντι από την πλατεία Συντάγματος...
-
Εχεις επιστολες των παθόντων ?τωρα κάνω ανάκτηση αρχείων
-
Αρα δεν υπαρχουν ενυπογραφες ιστοριες παθοντων
Και τον λογο, τον εγραψε ο φιλος, 2 ποστ πιο πανω -
ατομο και μάλιστα με δικό του συνεργείο και καταστήματα με ανταλ/κά δηλαδή οχι ασχετος (οπως ειμαστε οι περισσότεροι
υποψήφιοι αγοραστές ι.χ. μεταχ/νων στην ελλάδα ) αγόρασε με 33.000 euro BMW Μ3 μεταχ/νη απο εμπορα στη θεσαλ/κη και εχασε και την bmw και εμπλεξε και
με δικαστήρια ...δυστυχώς εχουμε γεμίσει απο απατεώνες εμπόρους αυτοκινήτων σε ολη την ελλάδα ,ειτε γυρίζοντας χλμ -
ειτε πωλούν τρακ/να για ατρακάριστα η πουλάνε κλεμμένα κλπ ,οσο για το ελληνικό κράτος απλά ανύπαρκτο ...ουτε τα ονόματα των απατεώνων εμπόρων δεν τολμούν να γράψουν ...γιατί τούς προστατεύει ο νόμος ...προσωπικά δεδομένα λέγεται η προστασία αυτή ...για διαβάστε τι επαθε ο αγοραστής bmw m3
https://www.newsauto.gr/news/eboros-ich ... titi-roma/ -
Οταν βρισκεις αμαξι 10χιλ κατω απο το επομενο νομιζω τα καμπανακια αρχιζουν βαρανε....κριμα στο
τυπο..Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει , όνειρο ζωής και χρόνια συνεργείο στις BMW αλλα το ηλεκτρονικό αρχείο συντήρησης το έψαξε μετα την αγορά 33 χιλιάρικα έδωσες ρε μεγάλε χωρίς έλεγχο στο Νο 1 στις κλοπές και μαιμουδιές σοβαρό αυτοκίνητο (δε μιλάμε για smart ) !
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Νομίζω ότι είναι λόγος που δεν γράφεται το όνομα στο άρθρο είναι επειδή δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση του δικαστηρίου και ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας (δεν είμαι δικηγόρος, αλλά εικάζω πως αυτό είναι).Όσο για το όνομα, πολλά έχουν γραφτεί όμως δεν διαβάζουν όλοι το φόρουμ, ούτε έχουν όλοι την κ@ύλα να ασχολούνται με τα αυτοκίνητα όπως εμείς εδώ μέσα. Οπότε είναι λογικό ο κάθε κομπιναδόρος να βρίσκει 'χώρο' για να τα παίρνει από τους ανυποψίαστους. Σε πολλά πράγματα υπάρχουν τέτοιοι τύποι στο Ελλάντα, μέχρι και εκεί απέναντι από την πλατεία Συντάγματος...
Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος μη δημοσιοποίηση των στοιχείων της επιχείρησης κλπ. Όντως υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν χωρίς να διαβάζουν, γνώμες για εμπόρους τους οποίους επισκέπτονται. Βασίζονται στην εμπιστοσύνη (θεωρητικά) που αποπνέει ο έμπορος. Όμως και κατά τη διάρκεια της έρευνας αγοράς, δεν ξέρω πόσοι ψάχνουν, όσο θα έπρεπε, μηχανολογικά και όχι μόνον (αν είχε σοβαρό τρακάρισμα) το αυτοκίνητο που επιθυμούν να αγοράσουν. Όπως δεν είναι λίγοι αυτοί που κινούνται συναισθηματικά, 'μου αρέσει, θα το αγοράσω'.
-
Άλλο ένα κρούσμα με γυρισμένα χλμ εταιρικού Ι.Χ από διαφορετικό έμπορο αυτή τη φορά στο Χαλάνδρι, έπεσε κατά τύχη στον παλιό χρήστη/οδηγό του οχήματος !
https://www.movenews.gr/sto-fanari-emat ... iliometra/ -
το βασικο πλεονεκτημα ενος αυτοκινητου απο χρονομισθωση ειναι οτι υπαρχει σιγουρα διαθεσιμο το πληρες ιστορικο του.
βλακεια ειναι να μην το ζητας. -
καλησπέρα.... ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και το βρήκα σε καλή τιμή σε ένα έμπορα στο Κερατσίνι britos.com
επειδή είδα κάποια αρνητικά σχόλια και τα λεφτά είναι πολλά..
μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη για τον συγκεκριμένο.
ευχαριστώ,.
Έμποροι μεταχειρισμένων