-
Ο χρήστης zioa έγραψε:
Ηθελα παρόλαυτα να ρωτησω για τον auto trovas στο χαλανδρι αν ξερει κάποιος κατι στο Χαλάνδρι,
Πολλά χρόνια στο Χαλάνδρι. Από το 1983!
Κάτι σαν το Αλιβιζάτο στα Βριλήσσια.Δύο φορές έχω πάει στον Τρoβά. Το 1990 και το 1996.
Τότε ήταν ο πατέρας του. Και τις δύο φορές τα πήρα στο κρανίο.
Αδιαφορία και στυλάκι ότι πουλάνε καινούρια μεταχειρισμένα που δεν έχουν βγει ποτέ στο δρόμο...
Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει. -
Kατάλαβα Είναι η τελευταία των τελευταίων λύση μου οι έμποροι, απλά ήθελα να έχω μια εικόνα. Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης zioa έγραψε:
Kατάλαβα Είναι η τελευταία των τελευταίων λύση μου οι έμποροι, απλά ήθελα να έχω μια εικόνα. Ευχαριστώ πολύ!Ο Παντοπίκος έχει εξουσιοδοτημένο συνεργείο και πωλήσεις Volvo. Δεν ξέρω για φορντ. Νομίζω ότι κάποια περίοδο έδινε Jazz ως όχημα αντικατάστασης.
-
ναι όντως volvo και καποιες αλλες μαρκες, ειχα δει μια μακρυνη φωτο της εισοδου της εκθεσης που εμοιαζε με το λογκο της φορντ και το μπερδεψα...
-
Έχει και εξουσιοδοτημένο συνεργείο Φορντ.
-
Για αφοι Φιλοσίδη ξέρουμε τίποτα;
-
Προσωπικά, δεν έχω μείνει ευχαριστημένη. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια και πήγα να κάνω το πρώτο σερβις στο δικό μου και έγινε αυτό.
Επίσης, όταν βγήκε η ανάκληση που συζητούσαμε στο άλλο νήμα για τους κινητήρες με κωδικό CAV, είχα περάσει 3 φορές να ρωτήσω αν είμαι μέσα σε αυτά που την χρειάζονται και μου είπαν και τις 3 φορές όχι. Και όταν τελικά πήγα σε άλλον εξουσιοδοτημένο (στη Λ. Αλίμου), γιατί μου έκανε τρομερή εντύπωση που όσοι ήξερα την είχαν κάνει, με κράτησαν και την έκαναν κατευθείαν.
Μπορεί να έπεσα εγώ στην περίπτωση, αλλά προσωπικά ούτε απ' έξω ξανά...
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Για μτχ δειτε λιγο και προς γερμανια μερια γιατι με το λιγο που ασχοληθηκα για να αγορασω αηδιασα...η χρεπια με γυρισμενα χλμ η αυτοκινητα καλα αλλα με τιμη κοντα σε αυτη του καινουργιου..
Ακομη και με τελωνειο συμφερουν αν διαλεξετε καποιο euro 6 με χαμηλους ρυπους.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνώ. Λόγω μείωσης των διαθέσιμων οχημάτων ως μτχ. με σχετικά λογικά χλμ. ή ηλικία, οι τιμές είναι εξωπραγματικές. Δεν μπορεί το καινούργιο να έχει 20.000 ευρώ και για μτχ. άριστο ίσως, πενταετίας όμως, να ζητάνε 15.000. Εν τω μεταξύ έχει λήξει εγγύηση και θέλει τουλάχιστον λάστιχα και ένα καλό service δηλ. άλλα 600-700 ευρώ στην καλύτερη. Όλα τα 5ετίας αυτοκινητα ευρώπη είναι 60% κάτω από την αρχική τιμή.
-
Καλημέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά μεταχειρισμένου και έχω δει ένα από τον Χιώτη στο Μαρούσι. Έχουμε κάποια άποψη για τον συγκεκριμένο;
-
Καλησπέρα κι από μένα,
στην ίδια κατάσταση με το zioa, διάβασα κι εγώ όλο το thread, κράτησα τις σημειώσεις μου και ξεκινάω να ψάχνω ένα μικρό μεταχειρισμένο μέχρι 7-8 χιλιάδες το πολύ (με δόσεις). Κλίνω προς stock-center είναι η αλήθεια αλλά επειδή φίλος είχε πολύ καλή εμπειρία με Panda που αγόρασε από Autopark, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω.
Οι απαιτήσεις δεν είναι ιδιαίτερες και για να δώσω μια ιδέα κοιτάω κάτι σε grande pundo ή corsa ή κάτι αυτού του τύπου. Και σε yaris δε θα'λεγα όχι αλλά απ'ό,τι έχω δει σ'αυτά τα λεφτά ή θα'ναι παλιό μοντέλο ή θα'χει αρκετά χιλιόμετρα. Επειδή βλέπω ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στην Autopark, μερικές και με ελάχιστα(!) χιλιόμετρα αλλά γενικά δεν έχει αναφερθεί σα μαγαζί πολύ στο thread, γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω για τους συγκεκριμένους;
Και σε μια γενικού περιεχομένου ερώτηση (off-topic το ξέρω αλλά αν κάποιος έχει χρόνο και θέλει, μπορεί να μου στείλει και στο inbox), σ'αυτά τα λεφτά και δεδομένης της παλαιότητας του μεταχειρισμένου, έχει νόημα να πάω για πετρέλαιο ή να προτιμήσω βενζίνη;
Ευχαριστώ πολύ!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ζήτησα τιμολόγιο αγοράς της ίδιας της εμπορίας στο ποσό που κανονίσθηκε. Αυτό δεν είναι το λογικό;
Ζήτησα τιμολόγιο και πήρα τα 'μπιππππ' μου....
Τελικά ήθελα/δεν ήθελα η εμπορία έκανε μεταβίβαση μεταξύ ιδιωτών.
Και πήρα φωτοτυπία της νέας άδειας με τα στοιχεία του νέου ιδιοκτήτη και μία απλή βεβαίωση ότι αγόρασε το αυτοκίνητο από μένα.
Και φυσικά με έβαλαν και μένα να συμπληρώσω βεβαίωση ότι πούλησα το αυτοκίνητο σε αυτόν τον ιδιώτη στο ποσό που μου το αντάλλαξε η εμπορία.Ωραίο κόλπο αυτό.
Ποιος ξέρει πόσα λεφτά έδωσε στην εμπορία, τα οποία πουθενά δεν θα φάνηκαν... -
Χαλιβελακης Λυκόβρυση:
Πουλάει αυτοκίνητα χωρίς ενημερωμένα βιβλία service. Σε Renault Megane διαβεβαίωσε πως υπάρχει βιβλίο service, το οποίο ήταν ανενημέρωτο 4 χρονια! Και η απάντηση του;;;; «Μου είπε ότι έχει κανει τα service ο προηγούμενος, απλά δεν τα έγραφε στο βιβλίο για φορολογικούς λόγους» !!!!! Σημείωση: Ο προηγούμενος κάτοχος ήταν ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ μεσήλικας κάτοικος Εκάλης με άλλα 2 αυτοκίνητα και τα φυλασει ολα σε γκαράζ. ΜΑΚΡΙΑ -
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
Σημείωση: Ο προηγούμενος κάτοχος ήταν ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ μεσήλικας κάτοικος Εκάλης με άλλα 2 αυτοκίνητα και τα φυλασει ολα σε γκαράζ. ΜΑΚΡΙΑΑ, για τον γιατρό λες; [emoji14]
-
Γεια σας, έχει ακούσει κανένας τίποτα για την ML Cars (Στρατηγού Λιόση 2, Άνω Λιόσια, 13341, ΑΤΤΙΚΗΣ);;
-
Καλησπέρα σας παιδια , θα ήθελα να σας ρωτήσω , έχει κανείς γνώμη για τον πατσουρέα στον γέρακα??
-
Καλησπέρα και από μένα κάποια άποψη για εδώ
https://www.car.gr/12822682-alfa-romeo- ... start-stop
-
Παιδιά ένα θέμα θέλω να ανοίξω.(δεν ξερω κατα ποσο το βαλει στο σωστο σημειο)Γνωριζετε απο προσωπικη αποψη σχετικα με τον filippos cars στη θεσσαλονικη?Και γενικα ποιους εμπορους ξερετε οτι ειναι απατεωνες γενικα?
-
Παιδιά έχουμε καμιά άποψη για κοντορούση στο Χαλάνδρι (kodorcars)?
-
κανείς?
-
Ο χρήστης dave7 έγραψε:
κανείς?Γράψτε στο Google την λέξη Codorcars κ ρίξτε μια μια ματιά στις αξιολογήσεις που έχει.
Έμποροι μεταχειρισμένων