-
Ο χρήστης Θερσίτης έγραψε:
Σου εύχομαι καλή δύναμη και σύντομα να βρεις κάτι καλό. Καλημέρα και καλό μηνα.
Ευχαριστώ φίλε. Καλό μήνα.
Τί πήρες τελκά;Βρήκαμε ένα Α-150 μοντ 05 στα 6000€. Το αυτοκίνητο δεν ήταν για μένα αλλά για έναν ξάδερφο μου. Το ήθελε για την γυναίκα του. Αβαφο, ατρακαριστο με βιβλίο σερβις και πραγματικά 80000 ΧΛΜ. Αγορασμενο καινούριο από Μερσέντες Ιωαννίδης στη Θεσσαλονίκη , ήταν πρώτος ιδιοκτήτης και τρίτο αυτοκίνητο στην οικογένεια. Ήμασταν πολύ τυχεροί που βρήκαμε καλό αυτοκίνητο την πρώτη ημέρα που αρχίσαμε το ψάξιμο. Σου εύχομαι και εσύ να έχεις την ίδια τύχη με εμάς και να βρεις από ιδιώτη κάτι καλό.
-
Χωρίς λόγια...
https://portal.automotivetradecenter.co ... iew/318250
https://www.car.gr/10764864-toyota-hiac ... ntercooler
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Χωρίς λόγια...https://portal.automotivetradecenter.co ... iew/318250
https://www.car.gr/10764864-toyota-hiac ... ntercooler
Κακεντρεχής, ούτε 10 φορές την περίμετρο της Γης δε το γύρισε. Άστρωτο είναι.
-
Το ξεφτυλισε ο απατεώνας....
-
Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος αλλά ειναι διαφορετικό πράγμα η καχυποψία και άλλο να βλέπεις μπροστά σου την απάτη σε τέτοιο βαθμό,εξόφθαλμα...σου'ρχεται να τον πνίξεις τον π@@η που σε εξαπατά και σου πουλάει φύκια.
Δε θα γράψω το χιλιοειπωμένο 'απορώ με το θράσος του' διότι έχω πάψει προ πολλού να απορώ... οι άνθρωποι γύρω μας επιστρατεύουν θράσος σε άλλα πολύ σημαντικότερα θέματα, σιγά μην κώλωναν σ'αυτό.
Ας το δουν τα μέλη από την Κρήτη για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. -
Η πλειοψηφια απο τους μαντραδες ετσι βγαζει λεφτα. Ο κοσμος πρεπει να ειναι ψιλιασμενος και να μη πιστευει τυφλα τον καθε τυχαρπαστο.
Εμαθα απο γνωστο οτι πηρε αμαξι απο εδω πριν κανα 6μηνο και του βγηκε οντως τιμιο:
Ειναι το μαγαζι με τα μεταχειρα της Καρεντα απ οσο ξερω. Εχει κανεις εμπειρια;
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος............
Ας το δουν τα μέλη από την Κρήτη για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν.Θα συμφωνήσω με τα γράφωμενα του φίλου Λεωνίδα και επ αυξάνω. Μεγάλη προσοχή στους φίλους μας στην Κρήτη.
-
Τρώγομαι να πάρω τηλέφωνο...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τρώγομαι να πάρω τηλέφωνο...Πληρώνω για να ακούσω την ηχογράφηση
-
Να μην πάρετε τηλέφωνο για να μην την κατεβάσει...στείλτε παντού τις 2 αγγελίες για να ξεφτιλιστεί δεόντως!
-
Εντάξει ρε παιδιά έκανε μια στρογγυλοποίηση προς τα κάτω ο άνθρωπος.
Έκανε και δουλειά όμως, έφτιαξε το χτυπηματάκι στη δεξιά πόρτα.
Να μην πάρει και 5 χιλιαρικάκια για τον κόπο του; -
Φαντάζομαι οποιαδήποτε καταγγελία θα καταλήξει σε ρακές με τον ελεγκτή ε;
-
Καλησπερα σας
Η γνωμη σας για Μπητρο και Σφακιανακη ειναι θετικη?μου φαινονται σοβαροι σε σχεση με τους περισσοτερους.Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπητρος: οσο πιο μακρια γινεται!
Σφακιανακης: δεν εχω αποψη αλλα εικαζω οτι θα ειναι σχετικα ΟΚ. -
Επειδή αγόρασα μεταχειρισμένο , έχω να δώσω μια συμβουλή. Μην αγοράσετε το αμάξι, αγοράστε τον πωλητή. Είδα 27 αυτοκίνητα (όλα ίδια ). Πήγα σε όλους μαντράδες , είδα χρεπια αδιανόητα.....είδα και καλά αμάξια αλλά οι πωλητές κρυβόντουσαν πίσω από χαζές δικαιολογίες...όποτε έφυγα . Αγόρασα τελικά από τον Βασιλάκη και την Stock center. Κύριοι σε όλα, άψογο αμάξι, παράδοση όπως συμφώνησαμε αλλά και πανάκριβοι . Πλήρωσα 10% παραπάνω αλλά.....σε δυόμιση χρόνια χρήσης και 20 χιλιαδες χιλιομετρα μετά σε ένα ειδικό αμάξι( Mazda MX-5) δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτε πέρα από μια αλλαγή λαδιών αξίας 70 ευρώ . Μετά από δυόμιση χρόνια έριξα φέτος στο αμάξι 750 ευρώ αλλάζοντας όλα τα αναλώσιμα και τα λάστιχα ( λάδια κινητήρα, βαλβολίνες, διαφορικά , ψυκτικά, λάδια κρεμαγιέρας , τακάκια μπρος πίσω και λάστιχα ). Ηθικό δίδαγμα ........πλήρωσα 400 ευρώ παραπάνω από το καλύτερο που υπήρχε, έκανα δυόμιση χρόνια να ξανά πληρώσω για να κάνω το αμάξι καινούργιο . Φέτος που το ξαναέκανα καινούργιο διαπίστωσα τι ποιοτικό και καλό μεταχειρισμένο πήρα. Buy the seller not the car....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μπητρος: οσο πιο μακρια γινεται!
Σφακιανακης: δεν εχω αποψη αλλα εικαζω οτι θα ειναι σχετικα ΟΚ.Έχεις πάει μπητρο ποτέ?
-
Ωχ καταλαβα...δεν εχω παει γιαυτο και ρωτησα πριν παω..
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@dasimo: το stock center ειναι γνωστό οτι ειναι ισως ο καλυτερος εμπορος μεταχειρισμενων...και ο πιο ακριβος. Αλλα ο,τι πληρωνεις παιρνεις.
@aikibil: οχι δεν εχω παει μπητρο.
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Ωχ καταλαβα...δεν εχω παει γιαυτο και ρωτησα πριν παω..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ερώτηση δεν πήγαινε σε εσένα αλλά στον φανη.
Ήθελα να ξέρω γιατί τοοοοσο κακή εντύπωση για τον μπητρο, κλασσικός μαντράς είναι. Γυρίζει χλμ όπως το 90% των μαντραδων (σε όσα έχουν πολλά χλμ), έχει όμως πολλά αυτοκίνητα,με αναπόφευκτα μέσα σε αυτά και κάποια χωρίς γυρισμένα χλμ. -
Κακη εντύπωση γιατι το παίζει τίμιος, κατα τα αλλα δεν διαφωνω μαζι σου!
Έμποροι μεταχειρισμένων