-
Ή να βάλεις το λινκ από το car.gr....
-
Δεν θα γραψω κατι που να χαρακτηριζει τον εμπορο γιατι στο παρελθον πηγα να βρω το μπελα μου οταν εγραψα για αντιπροσωπεια που ειχε το αμαξι μου για τσεκ για δυο μερες και το πηρε υπαλληλος δικο του για βολτες (εγραψε 150 χλμ!)
Ωστοσο δεν ειναι καποιος απο τους γνωστους εμπορους, προκειται για μικρο μαγαζι.
Να σημειωσω οτι τα οχηματα δεν ηταν τροπετα, αλλα ειχαν χτυπηματα και ηταν εμφανως σε κακη κατασταση. Πχ ενα Πεζω 207 με μπασμενες πορτες απο τη μερια του συνοδηγου και ξηλωμενους μαρσπιεδες και σπασμενο φαναρι. Κι ενα αλλο σενταν νομιζω μερσεντες c class με εμφανεις σκουριες πανω στο τσαλακωμενο καπω.
Φανταζομαι οτι αυτα φτιαχνονται εδω με ανταλλακτικα απο αλλα τροπετα, πεφτει ενα γυρισματακι χιλιομετρων και ενας βιολογικος καθαρισμος και να σου το ατρακαριστο απο ενα ιδιοκτητη
-
Την γνώμη σας για το παρακάτω ;
-
Ωραίο φαίνεται. Όσα λέει στην αγγελία μπορούν να επιβεβαιωθούν πολύ εύκολα.
-
@fama. Αν μπορείς στείλε μου σε μήνυμα τι πρέπει να κανω για να τα ελένξω όλα αυτα. Ειμαι λιγάκι αδαής σε αυτοκίνητα.
-
Αν είναι καθαρό, φαίνεται too good to be true
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ΕΓΓΎΗΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟΥ
ΕΓΓΎΗΣΗ ΑΡΙΣΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ -
φιλε @dpapan επειδη λες οτι εισαι ολιγον αδαης, το μονο που μπορω να σου πω για να σε βοηθησω στην αναζητηση σου ειναι οτι εαν πας καπου και ρωτησεις για ενα αυτοκινητο και ο ενας απο τους πωλητες σε διαβεβαιωσει οτι το αυτοκινητο ειναι απο κατασχεση,απαντηση που θα παρεις για οποιο αυτοκινητο και αν ρωτησεις,ενω αν ρωτησεις τον αλλον απο το ιδιο μαγαζι σε ποια leasing ηταν το υποτιθεται κατασχεμενο συμφωνα με τον προηγουμενο,επειδη θα νομισει οτι στο ειπε ο προηγουμενος και σου πει απο την h.... και ειδικα αν κανεις το λαθος και ζητησεις ιστορικο σερβις και αριθμο πλαισιου για να κανεις και εσυ τα ψαξιματα σου και η απαντηση που θα παρεις ειναι οτι δεν τα εχουν αυτη τη στιγμη και οτι θα πρεπει να τους τηλεφωνησεις αυριο που θα τα εχουν και οταν τους τηλεφωνησεις σου πουν οτι το οχημα δεσμευτηκε παρολο που μεχρι και σημερα ειναι απουλητο,τοτε καταλαβαινεις οτι δεν χρειαζεται να μην εισαι αδαης για να καταλαβεις οτι κατι παιζει..αυτα εν ολιγοις και μιλωντας γενικα για να μην παρεξηγιομαστε........
-
Καλημέρα και καλώς σας βρηκα.
Μήπως έχει κανείς κάποια πληροφορία/εμπειρία, για το τι εστί ο συγκεκριμένος έμπορος?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Το Σάββατο που πήγα αυτό μου είπε. Οτι ειναι απο κατάσχεση. Αρνείται να το πάμε σε επίσημη αντιπροσωπεία και μου είπε αν θελω να το πάμε στο διπλανό συνεργείο που ειναι εξειδικευμένο Renault.
-
Ε, στο δίπλα που θα 'γνωρίζονται' και τα παιδιά....
-
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
@xp1277Το Σάββατο που πήγα αυτό μου είπε. Οτι ειναι απο κατάσχεση. Αρνείται να το πάμε σε επίσημη αντιπροσωπεία και μου είπε αν θελω να το πάμε στο διπλανό συνεργείο που ειναι εξειδικευμένο Renault.
Έχουν καταντήσει πολύ προβλέψιμοι...
-
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Αλλα τι κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις; Αν δηλαδή χρειάζεται ενα αυτοκίνητο για να μπορείς να κινείσαι με την οικογένεια αλλα δεν βρίσκεις; Προσωπικά ψάχνω περί τους 5 μήνες. Το τι έχω δει δεν μπορώ να το περιγράψω. Μια λύση ειναι να πας σε καινούργιο, αλλα προσωπικά δεν εχω τα χρήματα και ουτε μπορώ να αντέξω δάνειο για καινουργιο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
@xp1277Το Σάββατο που πήγα αυτό μου είπε. Οτι ειναι απο κατάσχεση. Αρνείται να το πάμε σε επίσημη αντιπροσωπεία και μου είπε αν θελω να το πάμε στο διπλανό συνεργείο που ειναι εξειδικευμένο Renault.
Όπως ειπώθηκε μάλλον δίπλα είναι το φιλαράκι του. Την κάνεις με ελαφρά και πας αλλού.
Η βιασύνη δεν οδηγεί σε κάτι θετικό. Λες ότι θες να μετακινείς την οικογένεια, αν κάνεις κάτι βιαστικό έχεις μεγάλη πιθανότητα να συνεχίσεις να μην τη μετακινείς αν ακινητοποιηθει και θέλει συνεργείο.
Μην κοιτάς εμπόρους, κοίτα περισσότερο ιδιώτες, ηλικιακά κάτω των 50... (νταξει δε θα ρωτάς και ηλικία, ανάλογα πως θα τον κόψεις).Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστός Πάνο. Σκέφτομαι να κινηθώ προς stock center μεριά. Μπορεί να πληρώσω κάτι παραπάνω, αλλα πιστευώ οτι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να πέσω σε κάτι 'σάπιο' με πολλά γυρισμένα km.
-
Καταρχήν καλημέρα παιδιά.
Γνωρίζουμε τπτ για τον http://www.korfiatis.gr;
Αξιόπιστος; -
Γνώμη κανείς για τον acars;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 137 περιστέρι -
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
Σωστός Πάνο. Σκέφτομαι να κινηθώ προς stock center μεριά. Μπορεί να πληρώσω κάτι παραπάνω, αλλα πιστευώ οτι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να πέσω σε κάτι 'σάπιο' με πολλά γυρισμένα km.Σοβαρη λυση. Προχωρα το εφοσον ψαχνεις και τοσο καιρο. Συμφωνω με αυτα που λες και ακουγονται μονο καλα λογια στη πιατσα.
-
Ο χρήστης dpapan έγραψε:
Γνώμη κανείς για τον acars;
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 137 περιστέριΠοιο παλιά είχε αρκετά παρτάλια......Τα τελευταία χρόνια ανέβηκε κατηγορια και δουλεύει ληζινγκ κυρίως και μικρά κυβικά που τα πουλάει σχετικά γρήγορα. Φίλος πήγε για μικρό χιουνται αλλά δεν του έκανε χρηματοδότηση. Ήθελε τα μισά λεφτά προκαταβολή λέει η τράπεζα. Πήγε άλλου και πήρε καινούριο και ησύχασε....... Λίγη προσοχή φίλε μου εάν τελικά θες κάτι από αυτόν.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σωστός Πάνο. Σκέφτομαι να κινηθώ προς stock center μεριά. Μπορεί να πληρώσω κάτι παραπάνω, αλλα πιστευώ οτι υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να πέσω σε κάτι 'σάπιο' με πολλά γυρισμένα km.
Σοβαρη λυση. Προχωρα το εφοσον ψαχνεις και τοσο καιρο. Συμφωνω με αυτα που λες και ακουγονται μονο καλα λογια στη πιατσα.
Το θεμα ειναι οτι και αυτοι, ναι μεν ειναι αξιοπιστοι, αλλα ειναι τοσο ακριβοι που σε ωθουνε στην αγορα καινουργιου αυτοκινητου. Το ιδιο και η sportmechanic. Πολυ φουσκωμενες τιμες. Αλλα τι να κανουμε η αξιοπιστια πληρωνεται αδρα στις μερες μας.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έμποροι μεταχειρισμένων