-
Παιδιά κανά σχόλιο για τον Μπήτρο στο κερατσίνι έχουμε!!
-
Θεσσαλονίκη-Μαλαμίδης!μεταχειρησμένα εισαγωγής κυρίως από Γαλλία
-
Ο χρήστης anastasis_k13 έγραψε:
Παιδιά κανά σχόλιο για τον Μπήτρο στο κερατσίνι έχουμε!!Mου χε πει καποτε πριν χρονια οτι αν δεν μου κανει το αμαξι μετα απο κανα μηνα να του το επιστρεψω και να παρω πισω τα λεφτα μου
-
τον μπητρο δεν τον ξερω, αλλα απο αγγελιες του φαινεται οτι εχει καλα αμαξια-δεν εννοω μονο ακριβα- και ειναι δραστηριος πολλα χρονια, οποτε μαλλον δεν ειναι απατεωνας.
-
Αυτοκινητα του οχλου εχει αντε και μερικα λιγο πιο ''ζμπορ'' αλλα επ ουδενι supercars. Δεν ξερω αλλα η περιοχη εκει με τις δεκαδες μαντρες με αυτοκινητα ως επι το πλειστον καγκουρεμενα και σε αμφιβολη κατασταση (επιεικως) θα με απετρεπε να ψωνιζα
-
Να σας πω και γω ενα περιστατικο.Βρηκα το συγκεκριμενο αυτοκινητο http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2963298/ το οποιο βασει τιμης και χιλιομετρων φαινοταν πολυ συμφερουσα προταση.Επειδη ομως κατι δεν μου καθοτανε καλα,ειπα να το ψαξω λιγο παραπανω.Πηρα τηλεφωνο στην Mitsubishi και με τον αριθμο κυκλοφοριας βρηκα τον προηγουμενο ιδιοκτητη και μιλησαε στο τηλεφωνο.Αυτος το εδωσε στην μαντρα με 250,000 χιλιομετρα.Ουτε 100 ουτε 150, 250 χιλιαδες χλμ και αυτοι το πουλανε με 90,000.Το παλικαρι το εδωσε 2,500 χιλιαρικα αυτοι το πωλουσαν 4,500.
-
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
πολυ καλο μαγαζι, συνεννοησιμοι , εξυπηρετικοι και τιμιοι ειναι http://www.autobesikos.gr ισως ο καλυτερος που εχω γνωρισει.για οποιαδηποτε αγορα αυτοκινητου μεταχειρισμενου ειναι πολυ απλα τα πραγματα και τα βηματα που ακολουθει καποιος για να αξιολογησει την κατασταση του οχηματος.
περαν της καταστασης εωτερικου και εξωτερικου του οχηματος που φαινεται με το ματι, πρεπει να γινει ελεγχος
α) για βαμμενα κομματια - τρακαρισματα,
β) ελεγχος μηχανολογικος και ηλεκτρολογικος,
γ) αν εχουν γινει οι απαραιτητες εργασιες service στην ωρα τους,
δ) διασταυρωση χιλιομετρων οχι μονο απο το βιβλιο service, αλλα και απο το ηλεκτρονικο αρχειο της αντιπροσωπιας .αν κατι απο τα παραπανω δεν σας 'καθεται' καλα, τοτε 'ζυγιζετε' την κατασταση και αναλογα μπορει να διαπραγματευειτε την τιμη του οχηματος, η' να το αποκλεισετε και να συνεχισετε την αναζητηση.
πριν 2χρόνια περίπου, πουλούσε σε καλή τιμή ένα κίτρινο clio182. 8.000€ που μου άρεσε .... ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ - ΑΒΑΦΟ
ρώτησα με την πινακίδα τον ασφαλιστή μου .... και ..... 'πριν 3μήνες είχε ατύχημα με κόστος ζημιάς 6.000€' -
Δεν ξερω αν ενδιαφερει κανεναν αλλα προ 3 ετιας εψαχνα μτχ Honda HRV και ακουστε τι επαθα και μ εκανε να μην ξαναπατησω σε μαντρα
Βρισκω στο car.gr ενα απο εμπορο (υπαρχει ακομη επι της οδου Αγ. Παρασκευης κοντα στην πρωην Πλ Κεννεντυ) που το ειχε χωρις φωτογραφια κι ελεγε διεθεσιμο απο την επομενη μερα και ειχε ομως καποια στοιχεια του αυτοκινητου (ετος κυκλοφοριας 2006, 59.000 χλμ, ηλιοροφη, χρωμα μπλε ανοικτο κλπ)
Ρωταω εναν φιλο μου ασφαλιστη και πρωην υπαλληλο αντιπροσωπειας αυτοκινητων που ειναι χρονια στον χωρο και μου λεει για τον συγκεκριμενο εμπορο τα καλυτερα λογια!!!!
Επειδη περναγα για την δουλεια μου την αλλη μερα πρωι απο εκει και λιγο πριν ανοιξει το μαγαζι βλεπω να πλενουν ενα πολυ σκονισμενο HRV απεξω απο το μαγαζι που ταιριαζε γαντι στην περιγραφη της προηγουμενης μερας....Παω κοντα και διαπιστωνω πως ειχε ακομη τον αριθμο κυκλοφοριας και μαλιστα φαινονταν καθαρα και το λογοτυπο 'Honda Δεληγιαννης' στο κατω μερος του αριθμου....
Το μεσημερι ολο χαρα παω στον μαντρα και μου λεει ο,σα ελεγε και η αγγελια δειχνοντας το ιδιο αλλα πεντακαθαρο πια αμαξι
Το αμαξι φαινοταν σε αρκετα καλη κατασταση αλλα (προφανως ) του ελειπε ο αριθμος κυκλοφοριας ομως χαρηκα πολυ που επιτελους βρηκα αυτο που εψαχνα.Τον ρωταω τον μαντρα απο που ειναι το αμαξι και μου λεει απο Κρητη και μου εμφανιζει ενα βιβλιο σερβις απο την αντιπροσωπεια Honda στο Ηρακλειο Κρητης...
Καπου εδω αρχισα να χαλιεμαι...
Δεν του πα τιποτε αλλα αυτος βλεποντας πως ενδιαφερομαι μου πε να βιαστω γιατι απο το πρωι εχουν ερθει αλλοι 4 και το ζηταγαν το αμαξιΕυτυχως ο Honda Δεληγιαννης ηταν κοντα εκει και παω στο σερβις του.
Ηταν μια ευγενεστατη κοπελα που της ειπα πως ενδιαφερομαι ν αγορασω ενα μτχ απο εμπορο κι επειδη ξερω τον αριθμο κυκλοφοριας κι οτι εκανε σ αυτους σερβις θα ηθελα να μαθω ποτε εγινε το τελευταιο σερβις και σε ποια χλμ.Δεν περιμενα να μου απαντουσε αλλα εκεινη προθυμα μου πε πως το αμαξι ειχε κανει τελευταιο σερβις προ 6 μηνων στα 170.000χλμ!!!!!!!
Καπου εκει τελειωσε η σχεση μου με 'εμπορους - μαντραδες μεταχειρισμενων με καλες συστασεις' .
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πολυ καλο μαγαζι, συνεννοησιμοι , εξυπηρετικοι και τιμιοι ειναι http://www.autobesikos.gr ισως ο καλυτερος που εχω γνωρισει.
.
πριν 2χρόνια περίπου, πουλούσε σε καλή τιμή ένα κίτρινο clio182. 8.000€ που μου άρεσε .... ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ - ΑΒΑΦΟ
ρώτησα με την πινακίδα τον ασφαλιστή μου .... και ..... 'πριν 3μήνες είχε ατύχημα με κόστος ζημιάς 6.000€'εξαρταται αν ηταν δικες του οι ζημιες του ΚΛΗΩ η του αλλουνου..αν ηταν δικες του ελπιζω να εφυγες τρεχοντασ
-
παιδια για τον αλιβιζατο στα βριλησσια και στα γλυκα νερα που κανει εισαγωγες diesel τι γνωμη εχετε? και τι θα λεγατε για ολλανδικο η βελγικο αυτοκινητο?
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
παιδια για τον αλιβιζατο στα βριλησσια και στα γλυκα νερα που κανει εισαγωγες diesel τι γνωμη εχετε? και τι θα λεγατε για ολλανδικο η βελγικο αυτοκινητο?οι Ολλανδοί θεωρούνται ταξιδιάρικος λαός, κ οι Γερμανοί κάπως, αλλά οι Ολλανδοί με τα αυτοκίνητα κάνουν άπειρα χλμ...
-
Τα τελευταια 4 χρονια αγοραζουμε σαν οικογενεια μονο μεταχειρισμενα,απο τα 6 τα 2 ηταν απο μαντρα και εμφανισαν και τα 2 προβληματα τυχαιο η οχι αλλα χτυπα ξυλο τα αυτοκινητα που πηραμε απο ιδιοτες ηταν ολα αριστα και στην τελικη εμεινε και η καλη σχεση με τους ανθρωπους.
Αλλα απο μαντρα δεν θελω ουτε πατινι,γιατι και αυτο με γυρισμενα χιλιομετρα θα ειναι. -
Ολλανδικό και ντίζελ σημαίνει το λιγότερο 30.000km το χρόνο και μπόλικο αλάτι
-
παιδια για τον αλιβιζατο στα βριλησσια και στα γλυκα νερα που κανει εισαγωγες diesel τι γνωμη εχετε? και τι θα λεγατε για ολλανδικο η βελγικο αυτοκινητο?αυτον που ειχε τουμπαρισμενο mx5 (το ξεραμε το αμαξι) και το παρουσιαζε σαν ''ατρακαριστο'' ? στην πεντελης πανω ηταν
-
Αυτον.
Επισης αυτον που εβγαζε μια Porsche με ολο και λιγοτερα χλμ καθε φορα
-
ωραια αλλος ενας με καλες συστασεις..
-
παιδια για τον αλιβιζατο στα βριλησσια και στα γλυκα νερα που κανει εισαγωγες diesel τι γνωμη εχετε? και τι θα λεγατε για ολλανδικο η βελγικο αυτοκινητο?- Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι πρέπει να πάρεις Euro5 για να κυκλοφορείς νόμιμα Αθήνα έτσι;
- Τα εισαγωγής πολλές φορές δεν είναι εντελώς ίδια με τα Ελληνικά με αποτέλεσμα να αναγκαστείς να περιμένεις πολύ καιρό για κάποια ανταλλακτικά μιας και παραγγέλλονται με αριθμό πλαισίου. Φίλος με Civic προηγούμενης γενιάς Γερμανικό περίμενε κοντά στον μήνα για Ρουλεμάν και μουαγιέ γιατί τα Ελληνικά είχαν άλλον κωδικό που δεν ταίριαζε.
- Το ίδιο και χειρότερο πρόβλημα θα αντιμετωπίσεις αν πας σε εισαγωγής που δεν κυκλοφόρησε πολύ το μοντέλο στην Ελλάδα. Ποιός σήμερα με τέτοια πείνα στο εμπόριο θα στοκάρει ανταλλακτικά που δεν κινούνται; Η μόνη σίγουρη λύση είναι να πας σε αυτοκίνητα που τα αγοράζανε ταρίφες. Πχ για octavia diesel βρίσκεις ανταλλακτικά και στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς και μεταχειρισμένα πολλά, όπως και Mercedes αλλά και κάποιες άλλες μάρκες.
- Το θέμα με τα γυρισμένα χιλιόμετρα θέλει μεγαλύτερη προσοχή μιας και αν έχει φίλτρο μικροσωματιδίων η αντικατάσταση του δεν είναι και φθηνή. Μερικοί κάνουν και πατέντες πχ το ξυλώνουν , γενικά θέλει προσοχή και να τσεκάρεις και αυτό, αν έχει το αυτοκίνητο.
Γενικά θέλει σκέψη το πράγμα και επειδή για να πάρεις Euro5 θα δώσεις αρκετά χρήματα μήπως συμφέρει να πας σε καινούργιο για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;
-
Γεια σας,
λόγω τρόπου ζωής είμαι υποχρεωμένη να οδηγώ αυτοκίνητο.
Έχω ένα Νισσάν Μίκρα του '93 που του είχα αλλάξει κινητήρα προ 5ετίας, πάει καλά αλλά το αμάξωμα έχει μεγάλες φθορές και φοβάμαι πως δεν θα περάσει ΚΤΕΟ φέτος.
Για λόγους χρημάτων δεν με συμφέρει να φτιάξω το αμάξωμα (αλλαγή 2 πόρτες μεταξύ άλλων) και πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να ψάξω για μεταχειρισμένο.
Είμαι πολύ απαισιόδοξη ως προς αυτό γιατί είχα υποφέρει πάρα πολύ παλιότερα από μεταχειρισμένο που διαρκώς έμενε (δεν ξεκινούσε), που δεν το έφτιαχνε αυτός που μου το πούλησε (συνεργείο αυτοκινήτων) ή κανένας άλλος και απαλλάχτηκα μόνο άμα τρακάρησα και το έδωσα για παλιοσίδερα.
Μετά βρήκα το φόρουμ σας, που χωρίς να έχω ιδέα από αμάξια, από το όνομα 4τροχοί το θεωρώ αξιόπιστο.
Διάβασα όσα γράφονται εδώ και από απαισιόδοξη έπεσα να πεθάνω.
Και το χειρότερο είναι το τελευταίο.
Διαθέτω μόνο 1000 ευρώ για αυτό που πρέπει να αγοράσω.
Υπάρχει αυτή η σελίδα http://carbloggergr.blogspot.com/2013/02/1000.html που λέει ότι βρίσκεις αξιόπιστα μεταχειρισμένα με 1000 ευρώ, αλλά αν κρίνω από όσα λέτε ότι παθαίνουν άνθρωποι που διαθέτουν μεγαλύτερα ποσά, τι ελπίδες έχω να βρω αμάξι να με πηγαίνει με τόσα λίγα;
Mήπως επειδή τώρα με την κρίση πουλιούνται καλά αμάξια σχετικά φτηνά.
Δεν με νοιάζει η εμφάνιση, η ταχύτητα, ένα πράγμα μόνο με νοιάζει να μην ξαναπατήσω ποτέ μου σε συνεργείο.
Ευχαριστώ πολύ για κάθε (πολύτιμη) συμβουλή.
Y.Γ. Ψάχνω για κάτι μικρό με λίγα κυβικά και έξοδα κίνησης γενικά. -
Φίλε μου πιστεύω πως μπορείς να βρεις κάτι αξιόπιστο αν κοιτάξεις προς Ασία. Εννοώ κάτι σε Γιαπωνέζικο ή Κορεάτικο. Αν μάλιστα βάλεις και κανένα 500άρι παραπάνω θα είσαι μια χαρά.
Ενδεικτικά:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3542577/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3675949/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3664646/
Έμποροι μεταχειρισμένων