-
Thanks
Οτι θελω διαβαζω πρωι πρωι -
1000 την ημέρα! Δλδ εύκολα 250 χιλ το χρόνο με δεδομένο ότι δεν δουλεύουν κάθε μέρα, δεν κάνουν κάθε μέρα 1000κτλ..
Πολλά χλμ! Λάδια κάθε 12 μέρες!
Δλδ θέλουν τακάκια κάθε 1.5 μήνα, λάστιχα κάθε 2 μήνες !!!! -
Mεχρι 1000 την μερα κανουν τα ταξι/ενοικιαζομενα κλπ. Δεν δουλευουν καθε μερα τα αμαξια ουτε κανουν 1000 την μερα. Νομιζω μια τυπικη χρηση πρεπει να ειναι απο 60 χιλ μεχρι το πολυ 100 χιλ χμ τον χρονο. Δηλαδη αλλαζουν αυτοκινητα καθε 3-4 χρονια. Νομιζω τα ενοικιαζομενα τα αλλαζουν καθε χρονο οι μεγαλες εταιρειες.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Mεχρι 1000 την μερα κανουν τα ταξι/ενοικιαζομενα κλπ. Δεν δουλευουν καθε μερα τα αμαξια ουτε κανουν 1000 την μερα. Νομιζω μια τυπικη χρηση πρεπει να ειναι απο 60 χιλ μεχρι το πολυ 100 χιλ χμ τον χρονο. Δηλαδη αλλαζουν αυτοκινητα καθε 3-4 χρονια. Νομιζω τα ενοικιαζομενα τα αλλαζουν καθε χρονο οι μεγαλες εταιρειες.Όταν ζούσα Αγγλία έκανα περίπου 80 χλμ την ημέρα τις καθημερινές.
Το αυτοκίνητο που πήρα (μτχ από Γερμανία) έκανε περίπου 30 χιλιάδες το χρόνο (καρατσεκαρισμένο γιατί ελέγθηκε από τα αρχεία service της αντιπροσωπείας).
Δεν είναι λογικό να βρεις αυτοκίνητο με 10 χιλιάδες αλλά δεν είναι απαραίτητο να κάνει τουλαχιστον 60 χιλιάδες.Για αυτοκίνητα εισαγωγής ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ από τον έμπορο:
- αντίγραφο της πράξης εκτελωνισμού που να αναγράφονται τα χιλιόμετρα που έχει κάνει (συνήθως πειράζουν τα οδόμετρα μετά την ολοκλήρωση του εκτελωνισμού ώστε να πληρώσουν λιγότερους δασμούς)
- ιστορικό συντήρησης στο οποίο να αναγράφονται τα στοιχεία του συνεργείου, ημερομηνίες, χιλιόμετρα κλπ
Πουτανιές τύπου δεν είχε βιβλίο service σημαίνει ότι με πιθανότητα 80% το έκαψε για να μην το δει ποτέ ο υποψήφιος αγοραστής. Ειδικά στις βόρεις χώρες οι άνθρωποι έχουν μάθει να συντηρούν σωστά τα αυτοκίνητά τους. Αν ο κάτοχος δεν το έκανε, σημαίνει ότι δεν το πρόσεχε γενικότερα, επομένως μάλλον είναι σκέτη φλούδα.
-
Παιδιά τα αυτοκίνητα είναι συνέχεια εν κινήσει, 24/7 πλην όταν κάνουν σέρβις. Οπότε κάνουν σχεδόν 1000 χιλιόμετρα την ημέρα, δηλαδή ίσως και πάνω από 300.000 χιλιόμετρα το χρόνο. Δεν ξέρω ακριβές νούμερο στόλου, αλλά δεν είναι πάρα πολλά ακόμα.
-
Καλησπερα,
εχω δει σε εναν συγκεκριμενο εμπορο ( www.movimentodiesel.car.gr ) , καποια πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, εισαγώγης από Ιταλία , σε πολύ καλές τιμές σε σχέση με τις αντίστοιχες της αγοράς.
Υπάρχει κατι που πρέπει να φοβηθώ;
Τα 'πειραγμένα' χιλιόμετρα τα θεωρώ δεδομένα , αλλά σε τι βαθμό ;
Έχει κανείς ιδία πείρα απο την συγκεκρίμενη επιχείρηση;Ευχαριστώ.
-
Τα οχήματα πού πουλά ο συγκεκριμένος έχουν από 300000χλμ καί άνω...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό υπάρχει κάποιος τρόπος με τον οποίο το ξέρουμε ή το εικάζουμε;
Γενικότερα πώς μπορεί κανείς να εντοπίσει κάτι τέτοιο; -
Παλιά είχε μαγαζί στήν Ιταλία....με την ίδια επωνυμία.Τα ίδια αυτοκίνητα στην Ιταλία στο autoscout24 είχαν 300000χλμ και στην Αθήνα 60000χλμ στο car.gr
Επίσης στο θέμα'αγγελίες για γέλια και κλάματα'πολλές φορές του έχουν ξεφύγει φωτογραφίες όπου αλλά χιλ.φαινονται στο καντράν καί άλλα ανάφερει στην αγγελία....Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πηγαινε ριξε μια ματια απο κοντα στα αυτοκινητα που πουλαει και θα το καταλαβεις και εσυ.
Ειχα παει πριν κανα χρονο που ενδιαφερομουν για βανακι και ολα μα ολα ηταν σαπακια.
Να κανω και ενα follow up σχετικα με την αναζητηση XC 60 που εκανα.
Τελικα αγορασα απο stock center για να εχω το κεφαλι μου σιγουρο.
Αυτο το αριστο που ειχε ο Αλιβιζατος ολο εψαχνε το book service και δεν το εβρισκε...Αφου τον πιεσα πολυ και του ειπα οτι χωρις book service δεν αγοραζω μου ειπε οτι το αμαξι δεν εχει κανει service γιατι ειχε λιγα χιλιομετρα και θα εκανε πριν το αγορασω.Φυσικα εφυγα και δεν ειναι καθολου τυχαια ολα αυτα που ακουγονται για αυτον.
Ο Παπαντωνιου απο την αλλη ηταν κυριος μαλιστα πηγε και εκανε service το αμαξι σε εξουσιοδοτημενο επειδη ειχε ερθει η ωρα του χρονικα.
Θεωηρησα ομως οτι ηταν τσιμπημενη η τιμη του για αυτο και δεν αγορασα απο εκει αλλα μου αφησε θετικες εντυπωσεις. -
Καλοτάξιδο moure, πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
Νομίζω έκανες εξαιρετική επιλογή , καλοτάξιδο . Στον Βασιλακη έχω πάντα έμπιστοσυνη . Είναι μαζί με τον Βακάκη από τους πολύ καλούς Έλληνες επιχειρηματίες που σέβεται την αγορά του.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά.
Να πω επίσης παρότι διάβαζα ότι στην ανταλλαγή αγοράζουν πολύ φτηνά το δικό μου το πήραν ανέλπιστα καλά!Μου έδωσαν 9500 για ενα 116 που ειχα αγορασει πριν 1.5 χρόνο 11.
Επίσης το κατάστημα του Αλίμου είναι πιο δεκτικό στα παζάρια αντίθετα με αυτό της Νέας Ερυθραίας. -
Πολύ καλή τιμή σου έδωσαν για την 116 σου!
-
Απίστευτα καλή τιμή του έδωσαν και ήταν και δεύτερο χέρι.
Το δικό μου το Peugeot το ξεφτίλισαν εντελώς. Όπως φυσικά και στις υπόλοιπες εμπορίες που πήγα.
Σε κάτι τέτοια φαίνεται η νοοτροπία που επικρατεί στην μεταπωλητική αξία. -
Πραγματικα και εγω δεν περιμενα να μου το παρουν τοσο.
Ηταν ενα 116 του 2009 αυτοματο,βενζινη, εντελως γυμνη εκδοση ουτε χειριστηρια στο τιμονι δεν ειχε.
Ειχε ομως 80.000 χλμ με τα service του κανονικα,το εσωτερικο του ηταν σαν καινουριο και εντελως αβαφο.
Την εκτιμηση μου την εκαναν στον Αλιμο αλλα οπου και να στην κανουν μετα ειναι δεσμευτικη για ολα τους τα καταστηματα.Πιστευω οτι στην Νεα Ερυθραια θα μου εκαναν πιο χαμηλη εκτιμηση.
Ακομα δεν το εχουν βγαλει παντως για πωληση μετα απο μια εβδομαδα,ειμαι περιεργος να δω ποσο θα το πουλησουν. -
Το θέμα είναι ότι έκανες τη δουλειά σου και με το καλύτερο τρόπο. Καλοτάξιδο να είναι το νέο σου απόκτημα...
-
Έχει κάποιος άποψη/εμπειρία για τα μεταχειρισμένα της Nissan Γεωργούλιας στο Γαλάτσι;
-
Εχει δωσει στο Γεωργουλια φιλος ενα a6 '96 ανταλλαγη για qq προ διετιας και το βρηκαμε στο car.gr με τα ιδια χιλιομετρα ( σχετικα λιγα για την ηλικια του 170.000km)
-
για να μην ανοίγω καινούριο τόπικ.
έστω, ότι θέλω να αγοράσω από ιδιώτη, μτχ όχημα, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει παραδώσει τις πινακίδες & που δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ. Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται; τι πρέπει να προσέξω στα γραφειοκρατικά;
Ευχαριστώ.
Έμποροι μεταχειρισμένων