-
Καλη ειναι! Εχω δωσει το δικο μου για πουλημα μεσω αυτων. Απλα δεν πιστευω οτι προωθουν και πολυ σωστα ή ενεργα τα αυτοκίνητα. Παντως για τον αγοραστη ειναι εξαιρετικη υπηρεσια, αφου ειναι ελεγμενα αυτοκινητα, με εγγυηση, δυνατοτητα δοκιμης και υπαναχωρησης!
-
υποθετω εχεις υπογραψει καποια συμβαση μαζι τους. Τι λεει εκει μεσα για τη πιθανοτητα υπαναχωρησης του πιθανου αγοραστη, και επιστροφης του αυτοκινητου με φθορες/ζημιες που συνεβησαν κατα τη διαρκεια της προσωρινης 'αγορας'?
-
Το κρατάνε αυτοί, εσύ δεν το παίρνεις πίσω απαξ και πουληθει
-
Σωστα!! Απαξ και πουληθει η υπαναχωρηση βαρυνει την εταιρεια.
-
Παρατηρώ καιρό τα αυτοκίνητα των SpotMechanic.
Διαπιστώνω:
- Πολλά τρίπορτα ρε παιδιά...
- Πολλές 'μαούνες'
- Πολλά κυβικά
- Πολλά χιλιόμετρα
- Υψηλές τιμές
- Πολλά αυτοκίνητα Premium
- Και πολλά αυτοκίνητα δεύτερο και τρίτο χέρι...
Το καλό είναι ότι σίγουρα πουλιούνται και είναι ιδιωτών, γιατί στο car.gr βλέπουμε αγγελίες ιδιωτών που τελικά δεν πουλάνε...και απλά κάνουν την πλάκα τους.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
- Πολλά χιλιόμετρα
Τελικα το θελετε το γυρισμα ορισμενοι...
-
Οταν το δωσεις στην sportawheel, μπορεις ταυτόχρονα να προσπαθείς να το πουλησεις και μονος σου? Ή εισαι δεσμευμενος μονο με αυτους?
Ποσο ειναι το ποσοστο κερδους τους? -
Δεν μπορείς να το έχεις και εσύ σε αγγελία αλλά άμα βρεις εντωμεταξύ άτομο να το πουλήσεις, μπορείς. Το δικό μου το έπαιρναν 7700 και θα το πούλαγα 8950. Αφού έβαζαν καινούργια λάστιχα + καθαρισμό.
Και δεν το δίνεις, έρχονται, το φωτογραφίζουν και φεύγουν. Όταν χρειαστεί το δίνεις για test drive με συνεννόηση. -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Οταν το δωσεις στην sportawheel, μπορεις ταυτόχρονα να προσπαθείς να το πουλησεις και μονος σου? Ή εισαι δεσμευμενος μονο με αυτους?
Ποσο ειναι το ποσοστο κερδους τους?Μπορεις μόνος σου, αλλα δεν επιτρεπεται να το εχεις σε ηλεκτρονικα μεσα αγγελια. Εαν το πουλησεις μονος σου, δεν εχεις καμια δεσμευση περα απο το να τους ενημερωσεις. Εαν εχω καταλαβει σωστα δεν δουλευουν με ποσοστό αλλα με φιξ κερδος €950.
-
180kkm στην αγγελια, 230kkm στο καντραν
https://www.car.gr/9539389-peugeot-207-van-diesel -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ποσο ειναι το ποσοστο κερδους τους?Μπορεις μόνος σου, αλλα δεν επιτρεπεται να το εχεις σε ηλεκτρονικα μεσα αγγελια. Εαν το πουλησεις μονος σου, δεν εχεις καμια δεσμευση περα απο το να τους ενημερωσεις. Εαν εχω καταλαβει σωστα δεν δουλευουν με ποσοστό αλλα με φιξ κερδος €950.
απαξ και πας σε αυτους, μπορεις να υπαναχωρησεις και να προσπαθησεις μονος σου; παντως λιγο προβλημα γιατι δεν τους ξερει ο κοσμος οτι πουλουν αυτοκινητα
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
απαξ και πας σε αυτους, μπορεις να υπαναχωρησεις και να προσπαθησεις μονος σου; παντως λιγο προβλημα γιατι δεν τους ξερει ο κοσμος οτι πουλουν αυτοκινητα
Το ιδιωτικο σφωνητικο ειναι για 30 ημερες. Δεν αναφερει καπου δικαιψμα υπαναχωρησης, αλλα πιστευω οτι γινεται.
Διαφημιζονται αρκετα οποτε τους μαθαινει ο κοσμος σιγα σιγα. Εγω τους ξερω σχεδον 1 χρόνο! Επισης ολα τα αυτοκινητα τα εχουν και στο car.gr. Απλα πιστευω οτι θα μπορουσαν να τα προωθουν ακομα καλυτερα. π.χ. Το δικο μου εχει φωτα ξενον, το εχω πει 2-3 φορες το εχω στειλει και γραπτα και ακομα δεν το εχουν γραψει!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
γιατί στο car.gr βλέπουμε αγγελίες ιδιωτών που τελικά δεν πουλάνε...και απλά κάνουν την πλάκα τους. [emoji38]Και όχι μόνο. Οι 'ιδιώτες' μπορεί να είναι και μεσαζοντες ξεκαρφωτοι ή και ατομικές εταιρίες που απλά...ξεχνούν να το αναφέρουν.
-
Καλά εννοείται. Αλλά τέτοιοι 'μεσάζοντες' δεν κυκλοφορούν μόνο στο car.gr ή σε ιστοσελίδες αγγελιών. Και σε φόρουμς κυκλοφορούν. Ακόμη και εδώ μέσα γίνεται αυτό.
Εγώ έχω πέσει σε τέτοια περίπτωση εδώ, όταν πουλούσα το 207GT...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το ιδιωτικο σφωνητικο ειναι για 30 ημερες. Δεν αναφερει καπου δικαιψμα υπαναχωρησης, αλλα πιστευω οτι γινεται.
Διαφημιζονται αρκετα οποτε τους μαθαινει ο κοσμος σιγα σιγα. Εγω τους ξερω σχεδον 1 χρόνο! Επισης ολα τα αυτοκινητα τα εχουν και στο car.gr. Απλα πιστευω οτι θα μπορουσαν να τα προωθουν ακομα καλυτερα. π.χ. Το δικο μου εχει φωτα ξενον, το εχω πει 2-3 φορες το εχω στειλει και γραπτα και ακομα δεν το εχουν γραψει!!
εχει καποια χρεωση να το εχουν αυτοι; Ή μονο το κερδος 950 ευρω που βγαζουν οταν το πουλησουν; Ενταξει δε λεω για τα 60 ευρω του ελεγχου της sportmechanic που τα πληρωνεις για να εχεις τον ελεγχο σου απο ανεξαρτητο
-
Οχι δεν εχει κανένα κόστος! Ουτε καν €60, αφου ο ελεγχος ειναι δωρεαν αλλα και απαραιτητος για μα σου πουν εαν το δεχονται το αυτοκινητο. Ηρθαν 2 φορες, μια για τον ελεγχο και μια για την φωτογραφιση. Επισης, εαν στο test drive κανουν ζημια, μεχρι €700 την αποκαθιστουν σε συνεργειο επιλογης του πωλητη, εαν ειναι πανω απο €700 αγοραζουν το αυτοκινητο στην συμφωνηθείσα τιμη! Γενικα ειναι εξαιρετικη υπηρεσια και για πωλητες αλλα και για αγοραστες, καμια σχέση με μαντράδες!!
-
ευχαριστω για τισ απαντησεις
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
ευχαριστω για τισ απαντησειςΠαρακαλώ! Ό,τι άλλο θές και μπορώ να βοηθήσω, ρωτάς.
-
Το μετέφερα αλλού
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Για αυτόν εδώ ξέρουμε κάτι;https://www.car.gr/9411255-bmw-x3-facel ... -exclusive
Έμποροι μεταχειρισμένων