-
επειδη λογο χρονων εχουν ξεραθει τα συνεμπλοκ στο πασσατ εχει αρχισει το κοπανιμα...εχω χρονο-διαθεση να κατσω να τα καθαρισω και να τα λυπανω μιπως και σε κανα χρονο τα αλλαξω, αλλα ψαχνωντας στο νετ δεν βρηκα το πως και με τι γρασο να τα κανω..εχω παρει απ το λιντλ και τα 2 γρασσα σε μορφη σπρει (το ενα σιλικονης και το αλλο απλο γρασο. εχει κανεις κατι να πρωτινει!?\
κανει και καλη μερα σημερα.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
επειδη λογο χρονων εχουν ξεραθει τα συνεμπλοκ στο πασσατ εχει αρχισει το κοπανιμα...εχω χρονο-διαθεση να κατσω να τα καθαρισω και να τα λυπανω μιπως και σε κανα χρονο τα αλλαξω, αλλα ψαχνωντας στο νετ δεν βρηκα το πως και με τι γρασο να τα κανω..εχω παρει απ το λιντλ και τα 2 γρασσα σε μορφη σπρει (το ενα σιλικονης και το αλλο απλο γρασο. εχει κανεις κατι να πρωτινει!?\κανει και καλη μερα σημερα.
γράσο σιλικόνης
-
ευχαριστώ πολύ !! έκανα ένα τεστ και με το αντισκοριακο πριν λάβω απάντηση άλλα αφήνει έντονη μυρωδιά πετρελαίου όποτε τρώει ποδι...
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
παλι 2 ρευματα θα πρεπει να βρεις, ενα οταν δεν δουλευει ο καθριστηρας και αλλο ενα οταν δουλευει.τελικα δεν ηταν το μοτερ.καποια ασφαλεια δεν εκανε καλη επαφη αφου ουτε και τα φωτα οπισθεν δεν αναβαν.αφου τις πιεσα λειτουργησαν.εχουν ραγισει οι περισσοτερες απο την θερμοκρασια και τη γηρανση.αξιζει να τις αλλαξω?
επισης επι ευκαιριας ελυσα και αλλο ενα προβλημα που ειχαν κανει στο συνεργειο.ελειπε η μια λαμπα του φως ομιχλης(εχει 2) και αναβε συνεχεια στο ταμπλο το λαμπακι του πισω φως ομιχλης.ποιος την πηρε και γιατι ελεος...
-
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το mister-auto.gr για να παραγγείλει ανταλλακτικά? Οι τιμές σε σχέση με την αγορά είναι φθηνότερες σε γενικές γραμμές (σε αυτά που είδα φαίνονται χαμηλότερες, αλλά δεν πήρα τηλέφωνα να ρωτήσω καταστήματα)? Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε προιόντα μαιμού?
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το mister-auto.gr για να παραγγείλει ανταλλακτικά? Οι τιμές σε σχέση με την αγορά είναι φθηνότερες σε γενικές γραμμές (σε αυτά που είδα φαίνονται χαμηλότερες, αλλά δεν πήρα τηλέφωνα να ρωτήσω καταστήματα)? Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε προιόντα μαιμού?Με τετοια αναγνωρισιμοτητα δε νομιζω να πουλανε μαιμουδες. Αν τω μεταξυ, αν παρεις επωνυμα προιοντα, λογικα μπορεις να βρεις και στα ιντερνετια τροπους αναγνωρισης της μαϊμους απο τα κανονικα.
-
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το mister-auto.gr για να παραγγείλει ανταλλακτικά? Οι τιμές σε σχέση με την αγορά είναι φθηνότερες σε γενικές γραμμές (σε αυτά που είδα φαίνονται χαμηλότερες, αλλά δεν πήρα τηλέφωνα να ρωτήσω καταστήματα)? Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε προιόντα μαιμού?Ψωνισα εγω για πρώτη φορά αναλώσιμα για το service του αυτοκινήτου και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Τα ανταλλακτικά συσκευασμένα απο τον κατασκευαστή και οι κωδικοί ήταν ακριβώς αυτοί που είχα ζητήσει.
Θεωρώ οτι είναι αξιόπιστο μαγαζί και δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.
Σε έρευνα αγοράς που είχα κάνει σε e-shops του εσωτερικού αλλά και σε μαγαζιά, όντως σε αρκετά ανταλλακτικά είχε χαμηλότερες τιμές.
Πάντως και για το δευτερο οικογενειακό αυτοκίνητο σε λίγο καιρό που θα χρειαστεί να γίνει service, τα ανταλλακτικά θα αγορασθούν πάλι απο το mister-auto. -
φιλε μπορεις να μας πεις ποσα μεταφορικα πληρωσες στην μιστερ αυτο για τα ανταλακτικα αυτα, καθως και αν εψαξες σε αλλα μαγαζια στο ιντερνετ αλλα και σε μεγαλες οδους με ανταλακτικα για τιμες!? θεωρω οτι ναι μεν εχει χαμηλες τιμες αλλα σου χρεωνει τρελα μεταφορικα οπου κατ επεκταση πληρωνεις περισοτερο απ οτι να το επερνες απο μαγαζι ιντερνετικο που εχει και παραλαβη απ το καταστημα!!
-
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το mister-auto.gr για να παραγγείλει ανταλλακτικά? Οι τιμές σε σχέση με την αγορά είναι φθηνότερες σε γενικές γραμμές (σε αυτά που είδα φαίνονται χαμηλότερες, αλλά δεν πήρα τηλέφωνα να ρωτήσω καταστήματα)? Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε προιόντα μαιμού?Ειχα ψωνισει απο αυτον τον mister-auto πριν ενα χρονο, η παραγγελια ηταν για 4 αμορτισερ kyb, οταν τα παρελαβα ειχαν στειλει 2 μπροστα Kyb και 2 πισω sachs, και η δικαιολογια ηταν πως εστειλαν τα sachs για να μην περιμενω γιατι αυτα ειχαν στην αποθηκη τους και τα εστειλαν χωρις καν να ρωτησουν αν εγω τα ηθελα. Ευτυχως που ειχα πληρωσει κατι παραπανω για επιστροφη προιοντων, αλλιως αντε να εβγαζα ακρη.
Πριν λιγους μηνες ειχα ψωνισει απο αυτον antallaktikaonline.gr 2 βασεις ψαλιδιων και ηρθαν σωστα οτι παραγγειλα μεσα σε 3 μερες.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
φιλε μπορεις να μας πεις ποσα μεταφορικα πληρωσες στην μιστερ αυτο για τα ανταλακτικα αυτα, καθως και αν εψαξες σε αλλα μαγαζια στο ιντερνετ αλλα και σε μεγαλες οδους με ανταλακτικα για τιμες!? θεωρω οτι ναι μεν εχει χαμηλες τιμες αλλα σου χρεωνει τρελα μεταφορικα οπου κατ επεκταση πληρωνεις περισοτερο απ οτι να το επερνες απο μαγαζι ιντερνετικο που εχει και παραλαβη απ το καταστημα!!10 ευρώ μεταφορικά πλήρωσα για ενα ιμάντα, μια αντλία νερού και ενα φίλτρο καμπίνας. Για πιο ογκώδη ανταλλακτικά σίγουρα τα μεταφορικά θα αυξάνονταν.
Στο προηγούμενο μήνυμα αναφέρω οτι έγινε έρευνα αγοράς τόσο σε online μαγαζιά αλλά και σε 2-3 μαγαζιά στο Περιστέρι και στην Αθήνα.
Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος απο την όλη διαδικασία. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα ψωνίζω στα τυφλά απο το οποιοδήποτε μαγαζί είτε λέγετε mister-auto ή οποιοδήποτε άλλο, παρα μόνο μετά απο εκτενή ερευνα αγοράς. -
καλησπερα,οταν λεμε σφιξιμο απο κατω τι εννοουμε?σφιγγουμε οτι βιδα εχει απο κατω?με ενδιαφερει για το πουντο μκ2β 1.4.
προσφατα ο μηχανκος μου εσφιξε τα ακρομπαρα της κρεμαριερας και εχει σαφως καλυτερη αποκριση το τιμονι.ειδα και την αντιστρεπτικη αλλα ηταν οκ.πισω μπορουμε να σφιξουμε κατι γιατι ειναι ο ημιακαμπτος?
-
Οτι βιδα βλεπεις σφιγγε. Μονο προσεχε ειναι καποια παξιμαδια (μπροστα στα ακρομπαρα) που ειναι για την ρυθμιση της ευθυγραμισης και αν τα φερεις μερικες βολτες χανεται η ρυθμιση. Πισω με ημιακαμπτο δεν νομιζω οτι εχει κατι ρυθμισιμο. Θα σου δειξω ενα παραδειγμα απο μια πισω αναρτηση πολλαπων συνδεσμων που αν πειραξεις τη συγκεκριμενη ραβδο αλλαζει μια ρυθμιση, το καμπερ νομιζω.
-
ευχαριστω για την απαντηση.τι νουμερα παξιμαδιων ειναι απο κατω?15 και πανω λογικα ετσι?θα τα ανεβασω σε αναβατοριο και θα σφιξω οτι μπορεσω.
-
στο skoda favorit εχει χαλασει ο γρυλος παραθυρου του οδηγου.ξερει κανεις που μπορω να βρω γρυλο καινουριο η μεταχειρισμενο για τοσο παλιο αυτοκινητο?ξερει κανενας που μπορει να εχει?εχω φαει το τοπο και δεν μπορω να βρω.
-
Σε διαλυτήρια αυτοκινήτων ρώτησες? εκει καταλήγουν όλα τα παλιά και ξηλωνουν ότι μπορει να χρησημοποιηθεί.
-
εχω μια ερωτηση..σε ολα τα αμαξια που εχουν το φως πινακιδας πανω στην πορτα του πορτ-παγκαζ πρεπει να λυσεις ολη την ταπετσαρια της πορτας για να αλλαχτουν?το λεω αυτο γιατι στο αξεντ του 2003 τριπορτο για να αλλαχτουν 2 λαμπακια της πινακιδας,ξυλωσα την ταπετσαρια της πορτα+το φωτιστικο στοπ της πορτας.στο μανουαλ δεν γραφει τιποτα για λαμπακια πινακιδας.παντως σκυλια οι λαμπες που ειχε αντεξαν 215.000χλμ.
-
Θα έπρεπε να είναι απλοτερο..... Είσαι σίγουρος ότι έπρεπε να γίνει έτσι ?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
ναι 100%.
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
εχω μια ερωτηση..σε ολα τα αμαξια που εχουν το φως πινακιδας πανω στην πορτα του πορτ-παγκαζ πρεπει να λυσεις ολη την ταπετσαρια της πορτας για να αλλαχτουν?το λεω αυτο γιατι στο αξεντ του 2003 τριπορτο για να αλλαχτουν 2 λαμπακια της πινακιδας,ξυλωσα την ταπετσαρια της πορτα+το φωτιστικο στοπ της πορτας.στο μανουαλ δεν γραφει τιποτα για λαμπακια πινακιδας.παντως σκυλια οι λαμπες που ειχε αντεξαν 215.000χλμ.Απεξω δεν φαινονται βιδες ή παξιμάδια?Αν όχι ισως είναι το πλαστικο καλυμμα σαν αυτό: _______/με αυτά τα αυτακια να πιανουν λαμαρινα.Δες αν μπαινει κατι μυτερο αν όχι μην το ζοριζεις.....και ξηλωσε μοκετα(κανα 5λπτο δουλεια είναι)
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
εχω μια ερωτηση..σε ολα τα αμαξια που εχουν το φως πινακιδας πανω στην πορτα του πορτ-παγκαζ πρεπει να λυσεις ολη την ταπετσαρια της πορτας για να αλλαχτουν?το λεω αυτο γιατι στο αξεντ του 2003 τριπορτο για να αλλαχτουν 2 λαμπακια της πινακιδας,ξυλωσα την ταπετσαρια της πορτα+το φωτιστικο στοπ της πορτας.στο μανουαλ δεν γραφει τιποτα για λαμπακια πινακιδας.παντως σκυλια οι λαμπες που ειχε αντεξαν 215.000χλμ.Το μαυρο πλαστικο στο κεντρο της πορτας ακριβως πανω απο την πινακιδα, δεν εχει βιδες στην κατω μερια που φαινονται αν σηκωσεις την πορτα?
Συντήρηση αυτοκινήτου στο σπιτι - DIY - Πληροφορίες