-
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 21089.html
Αξίζουν:
-
Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρα της και τη μητέρα. Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια, σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.
-
...Και μην ξεχνάμε ότι έτσι όπως είναι και εύρωστη, αν πήγαινε κατά πάνω του θα τον έριχνε κάτω και θα γινόταν και ρεζίλι το παιδί
-
σε ερώτηση για το πώς θα αντιδρούσε εάν η κόρη της έφερνε… Αριστερό γαμπρό, αφού γέλασε αμήχανα, άφησε ένα παράθυρο ανοικτό για να τον αποδεχθεί: 'Δεν ξέρω. Ρωτήστε την ίδια. Αν είναι αγωνιστής, να κάνουμε πέτρα την καρδιά μας να το αποδεχτούμε'.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτη την απαντηση αραγε θα μπορουσες να την δωσεις κοιτοντας στα ματια τις οικογενειες των θυματων της μαρφιν? Τα θυματα ξυλοδαρμων απο αριστεριστες η αναρχικα στοιχεια η φαστικα στοιχεια? Τους απλους πολιτες που βεπουν τις περιουσιες τους να καταστρεφοντε και να λεηλατουντε?
ναι
Τα θύματα ξυλοδαρμών από αριστεριστές πρέπει να τα βρούμε πρώτα όμωςΜην εθελοτυφλουμε. Υπαρχουν ξυλοδαρμοι απο αριστεριστες αλλα δεν δινεται εκταση σε αυτα τα γεγονοτα. Επισεις αν ειδες δεν μιλαω μονο γα ξυλοδαρμους αλλα και για λεηλασιες και καταστροφες. Ουτε αυτες θες να μου πεις δημιουργουντε απο αριστεριστες η εστω υποτιθεμενους αριστεριστες? Δηλαδη οποτε λεμε για αριστερα και επισοδειο ειναι ολοι προβοκατορες και πρακτορες ενω αν ειναι απο αλλη πλευρα τοτε μιλαμε για φασισμο, και κατακριταιες ακραιες συμπεριφορες?
Μόνο ξυλοδαρμούς;
Εύκολο.Σπάνε καταστήματα, τα καίνε, ότι θέλεις (και με κόσμο μέσα, δεν έχουν πρόβλημα να κάψουν κόσμο).
Μερικές φορές προειδοποιούν, όταν είναι ειρηνική διαδήλωση.
Για παράδειγμα έχουν εκδώσει μανιφέστο ότι ΟΛΗ η αγορά θα είναι κλειστή γιατί θα κάνουν πορεία.
Αν κάποιος έχει ανοιχτό μαγαζί, οι προπομποί του λένε 'κλείστο αμέσως γιατί θα το σπάσουμε'.Και λίγα λές. Τα νεά παιδιά ξεχνάτε. Κονσερβοκούτια, μελιγαλάδες. Τα ξεχάσαμε τώρα???
Ο θεός έβαλε το χέρι του και σωθήκαμε από τα παλιοκΟΥμούνια. -
Aν το χθεσινο επρεπε να αποδωθει με μια λεξη ειναι η εξης: 'ΕΑΛΩ'...
Περα απο ιδεολογιες, η πλειοψηφια των Ελληνων ψηφισε τη συνεχιση της διαχειρησης του χαους απο αυτους που οι ιδιοι το προκαλεσαν. Η επιτομη της σχιζοφρενειας με αλλα λογια. Χονδρικα, οι 50-60αρηδες (το μεγαλο καμματι του εκλογικου σωματος δλδ), αλλα και η πλειοψηφια της επαρχιας που ακομα 'αντεχει' (ή ετσι νομιζει) εδωσαν τη χαριστικη βολη στην αξιοπρεπεια της χωρας. Δεν ειμαι τρελος να πιστευω οτι μπορει ο δεξιος να γινει αριστερος και τουμπαλιν. Πραγματικα απαιτουσα ομως απο τον καθενα μας να μη δωσει για κανενα λογο ψηφο στους πρασινομπλε. Επιλογες εχει προς τις 2 κατευθυνσεις. Τουλαχιστον οι του αριστερου χωρου ( κεντρωοι/ακραιοι - ειδατε νιλα το ΚΚΕ;- ) δειχνουν οτι ξυπνουν και πανω απο ολα οι νεοι που βλεπουν το μεσαιωνα που διαμορφωθηκε γι'αυτους.
Τι μελει γενεσθαι; Κανεις δε το ξερει. Αυτο που ειναι σιγουρο ομως ειναι οτι θα γινει 'ο,τι θελουν οι απ'εξω'. Μην εχει αυταπατες κανεις γι'αυτο. Αν θελουν θα μας διωξουν νυχτα, αν θελουν θα μας κανουν να φυγουμε οποτε εκεινους τους συμφερει, αν θελουν θα μας πετανε κοκκαλακια και θα βαυκαλιζομαστε οτι ειμαστε στην ΕΕ. Ο,τι θελουν αυτοι θα γινει και οχι ο,τι πραγματικα αξιζει η Ελλαδα. 'Μα δε θες την Ευρωπη;' θα μου πουν πολλοι. Σαφως και τη θελω, αλλα οχι ετσι. Δεν θελω να ειμαι στην Ευρωπη με φοβερες απο πληρωμενα ντοκυμαντερ και δημοσιευματα. Δεν εχει νοημα αν εχω ευρω ή δραχμη, ηταν ενα διλημμα διχως ουσια, γιατι αν τωρα θα πρεπει να παει ο μισθος και αλλο ενα 30% κατω (που θα παει και θα το δειτε) το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Παλι δε θα μπορω να καταναλωσω τιποτα και ουτε να πληρωσω τιποτα. Αρα...
Ο χρονος θα δειξει και μακαρι να ειναι γρηγορο αυτο. Ζουμε μια κολαση που κοντευει τα 3 χρονια: Αρχικα (τελος '09- μεσα '10) διαγνωστηκε το προβλημα και ετοιμαστηκαμε ψυχολογικα για την κολαση, μετα (καλοκαιρι '10-αρχες '12) βγηκαμε οπως-οπως τρωγωντας πολλοι τα ετοιμα και απο τοτε εως τωρα απλα επιβιωνουμε. Αν τα πραγματα σφιξουν και αλλο ( ακομα αμφιβαλλετε; )
θα ζησουμε απιστευτες καταστασεις. Καταστασεις που τροφοδοτηθηκαν ειτε απο την αφασια (40% αποχη σε τετοιας σημασιας εκλογες, ημαρτον) ειτε απο την ατολμια των περισσοτερων. Αν τα χειροτερα γινουν πραξη (χρεοκοπια-εξοδος απο ΕΕ+κοινωνικες ταραχες), θα ερθει και η ωρα που τα τουρκικα δεν θα ακουγονται στην τηλεοραση, αλλα στις πορτες μας. Και τοτε αποχη/συνθηκολογηση; Και μη πειτε οτι αυτο το σεναριο δε παιζει. Δεν παιζει οσο δεν επαιζε και το '07-'08 (που ξεκινησε η υφεση) οτι λιγο μετα θα ημασταν -50% σε εισοδηματα, φορολογικο συστημα Τουρκοκρατιας και εργασιακες σχεσεις Γαλερας...Επειδη παντως η ζωη ειναι μεγαλη...(ξερετε τι), θα εχει πολλη πλακα αυτα (και θα ειναι και θεια δικη) που ΠΟΤΕ δεν φανταζοταν κανεις απο τα αντιστοιχα κομματα λογω 'ονοματος και μονον' να γινουν πραξη. Νεοφιλελευθερες πρακτικες απο σοσιαλιστες (αυτο εγινε) και εξοστρακισμος απο Ευρωπη και επιστροφη στο εθνικο νομισμα και στα καπακια εθνικη ηττα ειτε διπλωματικη ειτε στρατιωτικη απο πατριωτες θρησκους οικογενειαρχες φιλελευθερους (μενει να γινει, που θα παει). Δεν γινονται αυτα; Ναι καλα...Αλλα οταν ψηφιζοταν η ποντικομαμη που ευχαριστουσε τους Αμερικανους και επαιζε τα αποθεματικα των ταμειων στο χρηματιστηριο (σοσιαλισμος) και ο μπουχεσας που αν και θεωρητικα φιλευθερος δεξιος που θα επρεπε να εχθρευεται το δημοσιο ειχε διορισει/συμβασιοποιησει μεχρι και τις μυγες που πετουσαν μεσα στα γραφεια των δημοσιων υπηρεσιων ηταν ολα καλα και συμφωνα με τις ιδεολογιες των εν λογω κομματων και των (πολλων) ψηφοφορων τους...
-
**
To ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα**Τα αλλάζει όλα στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ακόμη και το όνομα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα με το οποίο διατήρησε τις δυνάμεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr στο Πρωτοδικείο έχει ήδη κατατεθεί το νέο όνομα του Κινήματος το οποίο κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.
Η απόφαση αυτή σχετίζεται ασφαλώς και με τα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ που αγγίζουν τα 130 εκατομμύρια ευρώ τα οποία είχαν ληφθεί με ποσοστά... μεγάλου κόμματος. Δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, εφόσον υπαχθεί σε πτωχευτικό καθεστώς το χρέος «το τρώει» η τράπεζα η Αγροτική εν προκειμένω...
Σε κάθε περίπτωση, οι σχεδιασμοί του Ευάγγελου Βενιζέλου για την αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης, δεν σταματούν στην αλλαγή ονόματος. Αφενός αναμένεται να εξαγγείλει μέσα στο καλοκαίρι Συνδιάσκεψη, πριν το («συντακτικό» όπως το χαρακτηρίζει ο ίδιος) Συνέδριο της 3ης Σεπτέμβρη.
Παράλληλα, θα προχωρήσει στην διάλυση τόσο της συνδικαλιστικής οργάνωσης ΠΑΣΚΕ όσο και της ΠΑΣΠ της φοιτητικής νεολαίας. Συν τοις άλλοις όπως έχει ήδη ανακοινώσει την Τετάρτη εγκαθίσταται στην Ιπποκράτους διεθνής ελεγκτική εταιρία που θα διενεργήσει τον οικονομικό έλεγχο του κόμματος.
Θα συγκροτήσει επίσης την ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) στην οποία θα μετάσχουν νέα πρόσωπα, τριαντάρηδες, αλλά και πιο έμπειρα, όπως έχει ήδη γράψει η iefimerida.
Σε εκκρεμότητα είναι επίσης οι αποφάσεις για το εσωκομματικό μέτωπο. Η «αφωνία» του Γιάννη Ραγκούση χθες αλλά και οι γενικώς προσεκτικές διατυπώσεις του Θόδωρου Πάγκαλου (ΝΕΤ) δεν έδωσαν αφορμή για διαγραφή τους και όλα θα κριθούν από την περαιτέρω στάση των εν λόγω στελεχών.
Όλες οι ριζικές και εκ βάθρων αλλαγές θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην πρώτη συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που θα γίνει μετά τον σχηματισμό κυβέρνησης – ίσως και εντός της εβδομάδος.
http://www.lifo.gr/now/politics/11848
(τα Bοld δικά μου)
Εύγε, δάνειστηκαν με εγγύηση τα ποσοστά που δεν πήραν -παράνομα δηλαδή- και τώρα πτώχευση, που θα πληρώσει πάλι ο λαός? Σε ποια χώρα της Αφρικής ζούμε ρε παιδιά? -
Γλέζος: Δεν με ενδιαφέρει αν θα έχουμε δραχμές, πεσέτες ή στερλίνες
ΕΝΑΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 80 ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ MIA ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ --ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΤΙΜΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ---ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΠΙΝΙ
Σήμερα στα 90 του προσπαθεί να κρατήσει τη μασέλα στη θέση της ιδρώνοντας να αρθρώσει δυο συνθήματα σε αλαλάζοντες μακάκους (πιθήκους) που κραδαίνουν σφυροδρέπανα το 2012.
Αυτή είναι η κατάντια του Γλέζου και η ξεφτίλα της Ελλάδας.
Αυτοί ήταν οι πραγματικοί αριστεροί! Κύρκος, Παπαγιαννάκης κλπ. Χαιρόσουν που τους ψήφιζες! Όχι τα σημερινα ρετάλια της ΚΟΕ!
Δε βάζω δικά μου σχόλια γιατί θα με πείτε προκατειλημμένο.
http://www.capital.gr/gmessages/showTop ... &OrderDir=
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα
(τα Bοld δικά μου)
Εύγε, δάνειστηκαν με εγγύηση τα ποσοστά που δεν πήραν -παράνομα δηλαδή- και τώρα πτώχευση, που θα πληρώσει πάλι ο λαός? Σε ποια χώρα της Αφρικής ζούμε ρε παιδιά?Πες όμως, έχεις δει πουθενά αλλού να ζητάνε ψήφο σε ένα κόμμα που υπόσχονται ότι θα αλλάξει εξολοκλήρου μετά την ψηφοφορία;
Στα σοβαρά, με ποιο πιθανό τρόπο προβλέπεται να αλλάζει ένα κόμμα και να κρατάει τις έδρες του;
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Δεν εχει νοημα αν εχω ευρω ή δραχμη, ηταν ενα διλημμα διχως ουσια, γιατι αν τωρα θα πρεπει να παει ο μισθος και αλλο ενα 30% κατω (που θα παει και θα το δειτε) το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο. Παλι δε θα μπορω να καταναλωσω τιποτα και ουτε να πληρωσω τιποτα. Αρα...Όχι ρε συ.
Άλλη αίγλη και φινέτσα με το ευρώ. -
Ο Γλεζος είναι 90 χρονών, έχει σπουδάσει γεωλογία στη φυλακή, τα έχει εφαρμόσει σε υδρομαστευτικά έργα στο χωριό του στη Νάξο και έχει ανακηρυχθεί διδάκτορας του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Το ότι υιοθετείς κάτι που γράφει ένας κομπλεξικός δε σε απαλλάσσει ούτε σε κάνει λιγότερο κομπλεξικό το ότι δεν τα έγραψες ο ίδιος.
-
Εκπροσώπηση στο προεδρείο της νέας Βουλής αναμένεται να έχει αυτή την φορά η «Χρυσή Αυγή», ως 4ο κόμμα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Γλεζος είναι 90 χρονών, έχει σπουδάσει γεωλογία στη φυλακή, τα έχει εφαρμόσει σε υδρομαστευτικά έργα στο χωριό του στη Νάξο και έχει ανακηρυχθεί διδάκτορας του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Το ότι υιοθετείς κάτι που γράφει ένας κομπλεξικός δε σε απαλλάσσει ούτε σε κάνει λιγότερο κομπλεξικό το ότι δεν τα έγραψες ο ίδιος.Αμόρφωτος είπε, όχι ασπούδαστος.
-
@johandelta
Πολύ ωραία η δημοσίευση σου, όμως νομίζω ότι έχει μια αντίφαση: Από τη μια δείχνεις αδιάφορος στην προοπτική εξόδου από το ευρώ λέγοντας: >Δεν εχει νοημα αν εχω ευρω ή δραχμη, ηταν ενα διλημμα διχως ουσια, γιατι αν τωρα θα πρεπει να παει ο μισθος και αλλο ενα 30% κατω (που θα παει και θα το δειτε) το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.
ενώ παρακάτω:
Αν τα χειροτερα γινουν πραξη (χρεοκοπια-εξοδος απο ΕΕ+κοινωνικες ταραχες)
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
@johandeltaΠολύ ωραία η δημοσίευση σου, όμως νομίζω ότι έχει μια αντίφαση: Από τη μια δείχνεις αδιάφορος στην προοπτική εξόδου από το ευρώ λέγοντας: >Δεν εχει νοημα αν εχω ευρω ή δραχμη, ηταν ενα διλημμα διχως ουσια, γιατι αν τωρα θα πρεπει να παει ο μισθος και αλλο ενα 30% κατω (που θα παει και θα το δειτε) το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο.
ενώ παρακάτω:
Αν τα χειροτερα γινουν πραξη (χρεοκοπια-εξοδος απο ΕΕ+κοινωνικες ταραχες)
Διολου αδιαφορος ειμαι φιλε μου. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το να πληρωσω τα χρεη μου αλλα και το να ζω αξιοπρεπως ειναι αλληλενδετα. Αν εχω 'γερμανικο' και οχι 'ευρωπαϊκο' ευρω, ειναι ακριβως το ιδιο με το να εχω δραχμη, δεν εχει καμια διαφορα στην πραξη. Αυτη τη στιγμη εχω γινει κακοπληρωτης χωρις να το θελω, προς ολους. Δεν το ειχα σχεδιασει και δεν εξαρταται απο εμενα. Εχει σημασια οτι χ-ρ-ω-σ-τ-ω και οχι το αν ειναι ευρω ή δραχμες, οπως εχουν γινει τα πραγματα. Αν οι τυποι θελουν να τους πληρωσουμε καποτε, να κανουν ο,τι χρειαζεται γι'αυτο. Με την στρατηγικη που εχουν υιοθετησει, δε θα τα παρουν π-ο-τ-ε, απλο.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Aν το χθεσινο επρεπε να αποδωθει με μια λεξη ειναι η εξης: 'ΕΑΛΩ'...Το ιδιο είναι το σκεπτικό μου και μένα το τελευταίο τουλάχιστον 6μηνο. +1....
Απλά θα ηθελα να προσθέσω, πως μετά απο 6μηνες, όποιο κόμμα και να έρθει... δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει το οτιδήποτε. Κυριολεκτικά καμμένη γη θα βρει... θα έχουν απομυζήσει και την τελευταία αποταμίευση της πλειοψηφίας του πληθυσμού...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο Γλεζος είναι 90 χρονών, έχει σπουδάσει γεωλογία στη φυλακή, τα έχει εφαρμόσει σε υδρομαστευτικά έργα στο χωριό του στη Νάξο και έχει ανακηρυχθεί διδάκτορας του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Το ότι υιοθετείς κάτι που γράφει ένας κομπλεξικός δε σε απαλλάσσει ούτε σε κάνει λιγότερο κομπλεξικό το ότι δεν τα έγραψες ο ίδιος.Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει επίτιμος διδάκτορας;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ο Γλεζος είναι 90 χρονών, έχει σπουδάσει γεωλογία στη φυλακή, τα έχει εφαρμόσει σε υδρομαστευτικά έργα στο χωριό του στη Νάξο και έχει ανακηρυχθεί διδάκτορας του τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ. Το ότι υιοθετείς κάτι που γράφει ένας κομπλεξικός δε σε απαλλάσσει ούτε σε κάνει λιγότερο κομπλεξικό το ότι δεν τα έγραψες ο ίδιος.
Μπορείς να μου εξηγήσεις τι σημαίνει **επίτιμος **διδάκτορας;
επιτιμος και αυτος -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Aν το χθεσινο επρεπε να αποδωθει με μια λεξη ειναι η εξης: 'ΕΑΛΩ'...
Το ιδιο είναι το σκεπτικό μου και μένα το τελευταίο τουλάχιστον 6μηνο. +1....
Απλά θα ηθελα να προσθέσω, πως μετά απο 6μηνες, όποιο κόμμα και να έρθει... δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει το οτιδήποτε. Κυριολεκτικά καμμένη γη θα βρει... θα έχουν απομυζήσει και την τελευταία αποταμίευση της πλειοψηφίας του πληθυσμού...
Ετσι ειναι, δυστυχως. Και περα απο αποταμιευσεις, ομολογα, spread και αλλα στα οποια γιναμε εξπερ, αυτο που εχει καει, ειναι η αξιοπρεπεια Ελλαδας αλλα και της Ευρωπης. Η ΕΕ τελικα αποδεικνυεται 'λευκος γαμος'. Εμεις στην αρχη και επονται τωρα και οι υπολοιποι. Ειτε ΚΚΕ ειτε Χρυση Αυγη, οι προσβολες που εχουν δεχτει οι Ελληνες ειναι ανευ προηγουμενου. Σε μια οικογενεια που ενα μελος εχει προβλημα, μπορει να ειναι μην δυνατον να βοηθησουν τα υπολοιπα. Τουλαχιστον δειχνουν συμπαρασταση ηθικη. Να την χεσω τετοια βοηθεια. Ουσιαστικα η αντιμετωπιση της Ελλαδας ως καρκινωμα εχει κοστισει στην ΕΕ ( ΟΚ, στη Γερμανια ) ακριβοτερα σε γοητρο αλλα και σε χρημα απο τη διασωση της με 'δανεικα και αγυριστα'...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
To ΠΑΣΟΚ αλλάζει όνομα
(τα Bοld δικά μου)
Εύγε, δάνειστηκαν με εγγύηση τα ποσοστά που δεν πήραν -παράνομα δηλαδή- και τώρα πτώχευση, που θα πληρώσει πάλι ο λαός? Σε ποια χώρα της Αφρικής ζούμε ρε παιδιά?Πες όμως, έχεις δει πουθενά αλλού να ζητάνε ψήφο σε ένα κόμμα που υπόσχονται ότι θα αλλάξει εξολοκλήρου μετά την ψηφοφορία;
Στα σοβαρά, με ποιο πιθανό τρόπο προβλέπεται να αλλάζει ένα κόμμα και να κρατάει τις έδρες του;
Αποχωρούν από το κόμμα όλοι οι βουλευτές, το κόμμα υποβάλλει αίτημα πτώχευσης, συστείνεται νέο κόμμα κι ως δια μαγείας προσφέρονται εθελοντικά να συμμετάσχουν όλοι οι βουλευτές του παλαιού κόμματος
-
Όπως ο Ηρακλής που ήθελε να αλλάξει ΑΦΜ για τα χρέη.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ΩΩΩ τί του είπες!!!!
1-0!Τι να μου πει;
Ο καημένος χρησιμοποιεί ένα φύλο ως προσβλητικό χαρακτηρισμό... Ο μισογυνισμός είναι συνηθισμένο γνώρισμα των φασιστών, καθώς έχουν κατά βάθος φοβερό κόμπλεξ με τον υποτυπώδη ανδρισμό τους (και σε πολλές περιπτώσεις υφέρπουσες παραφιλίες κλινικού επιπέδου). Αυτό τους οδηγεί σε υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες -θεωρώντας τες κατώτερα όντα- καθώς κατά βάθος νιώθουν τρόμο απέναντι τους (ως ανολοκλήρωτοι-ανεπαρκείς άντρες), μη μπορώντας να λειτουργήσουν φυσιολογικά σε μια ανοιχτή κοινωνία και αδυνατώντας να διατηρήσουν μια σχέση.
Δεν μου προκαλεί καμία έκπληξη λοιπόν.
Μεγάλε; Να σου στείλω μια φωτογραφία από τα @@ μου για να πειστείς; Να έχεις και υλικό για να χαϊδεύεσαι τα βράδια; Παρεμπιπτόντως, και γυναίκα να ήμουν, εσύ πάλι τρόμπας θα ήσουν!
αντε μωρη σπουδαγμενη παλιοκαννελη να πλυνεις κανα αμαξι μας
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια φίλη πήγε και πήρε τον πατέρα της που ήταν στο νοσοκομείο με ουρολίμωξη, τον πήγε να ψηφίσει, και τον γύρισε.
Κάποιοι άλλοι πέρασαν όλη τη μέρα στην παραλία...Το 'δε βαριέσαι' ζει και βασιλεύει (όπως και το 'τα πρόβατα στο μαντρί').
Πριν από λίγο.
Δύο μόνιμοι στην εργασία μου (στο συνδικαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ) δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί προτίμησαν να πάνε με τα γκομενάκια για μπάνιο στο Καράβι στο Μαραθώνα. Το περίμενα. Οι άνθρωποι είναι μπετόν αρμέ.
Νεόπλουτοι, με τα ακριβά Γερμανικά αυτοκίνητα, φτιαγμένοι και το παίζουν αριστεριστές και φιλόσοφοι και ξερόλες.Μέχρι την Παρασκευή στοιχημάτιζαν και πανηγύριζαν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα είναι μέσα στη μούγκα, χεσμένοι και πλέον μιλούν μόνο για την μονιμότητα (πώληση ΔΕΚΟ).
Φυσικά ήδη μιλούν για απεργίες και αγώνα διαρκείας...Ο ορισμός της υπευθυνότητας.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]