Ο χρήστης G60 έγραψε:
Θα ήθελα απλά δω αν θα ήταν τόσο τσαμπουκάς αν απέναντί του είχε κανένα αντίστοιχο λεβεντόπαιδο της ΚΝΕ ή κανένα νταβραντισμένο οικοδόμο του ΠΑΜΕ αντί για την Κανέλη.
Θα το ψάχνετε στα λήματα της wikipedia μετά
Τον Κασιδιάρη; Σίγουρα! Ούτε κοκκαλάκι του δεν θα έμενε.
Για κάντε μια δοκιμή
Ελα, ετσι μπράβο....!!! Να αναβουν λίγο τα αίματα, που φλωρέψαμε όλοι τόσα χρόνια....!!!!! 'Πάμε ΠΟΛΕΜΟ.....??????' (εμφύλιο.... )
Για χαλαρώστε λίγο λέω γω.....
Μα δεν είπε 'είσαι ένοχος' είπε (αν άκουσα καλά) 'πήρες αναβολή' ?
Συμφωνούμε πάντως ότι ΔΕΝ είναι 'προσωπικό' όπως λες ?
Συμφωνούμε ότι αν αύριο με πιάσουν να δέρνω μετανάστες και με παραπέμψουν σε δίκη (λέμε τώρα... ) και βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής, το εκλογικό σώμα δικαιούται να γνωρίζει ότι είμαι υπόδικος (ασχέτως απόφασης) ή πρέπει να περιμένουμε 10 χρόνια να τελεσιδικήσει η υπόθεση ?
Τώρα μιλάς σοβαρά ρε nass...??? Μιλάμε για τα τις Alfa και τα Audi και κει που επιχειρηματολογούμε ο καθένας υπερ του δικού του οχήματος και μάρκας (Οπως, κι εγω κι εσυ), μου πετάς ξαφινικά και στο άσχετο ενα 'Προφυλακτήρα αλλαξες μετά απο κείνο το κρασπεδάκι που μάζεψες με την Αλφα σου....??? '. Αυτό θα είναι μέρος της επιχειρηματολογίας σου υπερ της Audi, ή προσπάθεια να με θίξεις επι προσωπικου....??? (και οπου βγει κιόλας...!)
Σαφως ** κι ενδιαφέρει το εκλογικό σώμα το θέμα, αλλα στη συγκεκριμμένη κουβέντα δεν είχε να προσφέρει τίποτα, παρα μόνο να αποτελέσει ΠΡΟΚΛΗΣΗ.... (και μάλιστα με τσαμπουκά..! Εκει που μιλάει με υφος στον Παπαδάκη '...... δεν υπάρχει μόνο οικονομική κρίση κ.Παπαδάκη....', διακοπτει το λογο της, στρεφει το κεφάλι προς τον Κασιδιάρη και του λέει στη ουσία, '.....υπόδικε ολά καλά με τη δικη...? Πώς πάει....?? αντε και τον πούλο....' )