-
mitsara ασε το ραλακι ησυχο
κρατα λεφτα για σερβις αξονα
λαστιχα
αμορτισερ
και ολο και κατι αλλο θα χρειαστει...αν δεν κρατιεσαι βαλτου κανα φιμε
-
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!! Αφού στοιχίζει αρκετά μια τέτοια βελτίωση γιατι πωλούνται τόσα πολλά παρόμοια πχ σε car.gr με τα μισά και λιγότερα χρήματα;;
-
Ο χρήστης mitsaras_106 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!! Αφού στοιχίζει αρκετά μια τέτοια βελτίωση γιατι πωλούνται τόσα πολλά παρόμοια πχ σε car.gr με τα μισά και λιγότερα χρήματα;;Αν ειναι τοσο καλα γιατι τα πουλανε;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!! Αφού στοιχίζει αρκετά μια τέτοια βελτίωση γιατι πωλούνται τόσα πολλά παρόμοια πχ σε car.gr με τα μισά και λιγότερα χρήματα;;
Αν ειναι τοσο καλα γιατι τα πουλανε;
Τέλος!
Νομίζω μπορεί να κλειδωθεί το thread.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν ειναι τοσο καλα γιατι τα πουλανε;
Γιατί δεν αντέχουν το κακο μάτι κάθε φορα που πανε για καφε στο μπουρναζι ...
-
Ειμαι περιεργος να μαθω πως συμπεριφερεται στο δρομο ενα τουρμπισμενο 106 rallye....
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ειμαι περιεργος να μαθω πως συμπεριφερεται στο δρομο ενα τουρμπισμενο 106 rallye....εγώ είμαι περίεργος να μάθω τι γίνεται όταν φρενάρεις με δαύτο σε στροφή... ενώ έχεις μπει με 2πλα κμ από οτι συνήθως και έχεις και 40αρη λάστιχο...
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Ειμαι περιεργος να μαθω πως συμπεριφερεται στο δρομο ενα τουρμπισμενο 106 rallye....θα πρέπει να είσαι και πολύ heras .....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
θα πρέπει να είσαι και πολύ heras .....
καταλαβα...ακομα και μεδουσα να εισαι και να χεις τα χερια ολων των γιαπωνεζων του best motoring να ξεπεταγονται απ το κορμι σου δεν σωζεσαι
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
οκ, αν μπορεις γινεται να το εξηγησεις λιγο δηλαδη τα εργοστασιακα τουρμπο αμαξια εχουν ισχυροτερα μεταλλα και γενικα ειναι διαφορετικα απο τα αντιστοιχα ατμοσφ ή δεν ταιριαζει το τουρμπο απο το 207 στο 106 ?
εγω νομιζα οτι τα μοτερ ειναι ιδια πχ ο ιδιος ατμοσφαιρικοσ 1600 του 106 με μικρες αλλαγες μπαινει ακομα στο 207 ατμοσφ.
και απλα στο ιδιο μοτερ η εταιρια κουμπωσε τουρμποΑυτό που σου λένε είναι ότι το μοτέρ του 106 είναι είδη πιεσμένο οπότε δεν θα αντέξει άρα θα πρέπει να αλλάξεις το μισό μοτέρ αν θες να βάλεις επιπλέον επιδόσεις, αλλιώς μετά από κάποια χιλιόμετρα θα το πάρεις στο χέρι.
-
Κανείς δεν είπε ότι ήδη πιεσμένο.
-
Αυτό κατάλαβα από εδώ
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ακόμα και αν είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος ότι το μοτέρ είναι 'κλειστό' και εντελώς 'μαμά', η συμπίεση που έχει ακόμα και το 1.3 του πρώτου 106 Rallye είναι εξαιρετικά υψηλή για turbo, έστω και πολύ χαμηλής υπερπίεσης. Κοινώς αυτό που ζητάς -ειδικά για τα λίγα λεφτά που αναφέρεις- ΔΕΝ γίνεται, καθώς θέλει αρκετά πραγματάκια για να γίνει σωστά...
Και όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, αφού ήθελες ρεπρίζ και φαναρομαχίες, γιατί πήρες τον άρχοντα των στροφών και όχι κάποιο Punto ?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εντελώς εργοστασιακό όμως,τώρα αν πριν είχε έξάτμιση και σκούπα δεν ξέρω, πάντως δεν μου είπε κάτι τέτοιο.
Γιατί όμως όχι τούρμισμα τόσα πολλά κυκλοφορούν;;
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας!!!Ακόμα και αν είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος ότι το μοτέρ είναι 'κλειστό' και εντελώς 'μαμά', η συμπίεση που έχει ακόμα και το 1.3 του πρώτου 106 Rallye είναι εξαιρετικά υψηλή για turbo, έστω και πολύ χαμηλής υπερπίεσης. Κοινώς αυτό που ζητάς -ειδικά για τα λίγα λεφτά που αναφέρεις- ΔΕΝ γίνεται, καθώς θέλει αρκετά πραγματάκια για να γίνει σωστά...
Και όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω, αφού ήθελες ρεπρίζ και φαναρομαχίες, γιατί πήρες τον άρχοντα των στροφών και όχι κάποιο Punto ?
sorry που το παω παλι σε φασαρια αλλα αυτο το πολυ υπερβολικο ακουγεται
-
Με το που αλλάξατε τον τίτλο του θεματος, χαλασε... No identity anymore....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αυτό κατάλαβα από εδώΑκόμα και αν είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος ότι το μοτέρ είναι 'κλειστό' και εντελώς 'μαμά', η συμπίεση που έχει ακόμα και το 1.3 του πρώτου 106 Rallye είναι εξαιρετικά υψηλή για turbo, έστω και πολύ χαμηλής υπερπίεσης. Κοινώς αυτό που ζητάς -ειδικά για τα λίγα λεφτά που αναφέρεις- ΔΕΝ γίνεται, καθώς θέλει αρκετά πραγματάκια για να γίνει σωστά...
ε δεν λέει πουθενα οτι είναι πιεσμένο...
-
Εντελώς εργοστασιακό όμως,τώρα αν πριν είχε έξάτμιση και σκούπα δεν ξέρω, πάντως δεν μου είπε κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας!!!Ακόμα και αν είσαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ σίγουρος ότι το μοτέρ είναι 'κλειστό' και εντελώς 'μαμά', η συμπίεση που έχει ακόμα και το 1.3 του πρώτου 106 Rallye είναι εξαιρετικά υψηλή για turbo, έστω και πολύ χαμηλής υπερπίεσης. Κοινώς αυτό που ζητάς -ειδικά για τα λίγα λεφτά που αναφέρεις- ΔΕΝ γίνεται, καθώς θέλει αρκετά πραγματάκια για να γίνει σωστά...
δεν έχεις οδηγήσει ραλί.-
-
9.6:1 συμπίεση που έχει το 1.3, δεν είναι απαγορευτική για ελαφρύ τούρμπισμα. Δούλευα το Sei που έχει ακριβώς ίδια συμπίεση για 3 χρόνια, σε πίεση 0.5bar και δεν έκανε κιχ. Χωρίς αλλαγές σε φλαντζοκέφαλα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν έχεις οδηγήσει ραλί.-
ναι οδηγησα και ηταν ωραια εμπειρια ,ομως παρατηρησα οτι ειναι πολυ σκληροπυρινικο αμαξι, δεν συνγχωρει λαθη και οτι ειναι απροβλεπτο, τουλαχιστων εγω αυτη τη γνωμη εβγαλα μετα απο μια μικρη διαδρομη με στροφες
και τωρα για των αρχοντα των στροφων γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι το rallye, εγω πιστευω οτι σε αυτη την κατηγορια των μικρων gti η θεση του αρχοντα των στροφων ανηκει στο mini cooper. -
(στην φωτο εχει καβαλησει κερμπ και χτυπησε το καρτερ γιαυτο και ο καπνος)106 φιλου που γυρναει στις σερρες στο 1.28 (ταχυτερος γυρος FWD στην συγκεκριμενη πιστα)
και ναι ειναι ατμοσφαιρα...και ειναι προς το παρον ο 'αρχοντας' του στριψιματος (δεν εχει τρεξει μεγαρα προσφατα αλλα ειναι και αυτο στα σχεδια για να παρει και απο εκει το 'κύπελλο')
Υ.Γ Μια φωτο απο τον πισω αξονα, τι μοναδικο εχει αυτο το 106?
-
εγω πιστευω οτι σε αυτη την κατηγορια των μικρων gti η θεση του αρχοντα των στροφων ανηκει στο mini cooper.Ούτε για αστείο. Το Clio RS του κάνει πλάκα παντού και πάντα.
Τούρμπισμα 106