-
Κρινω τα λεγομενα του Ψαριανου στη ΝΕΤ ως προαγγελο δημιουργιας κυβερνησης...
-
Περι Κουβελη, τα εγραψα Δευτερα πουρνο-πουρνό, τα υπενθυμισα σήμερα, τι να λεμε; Απο χιλιόμετρο
Τουλάχιστον ο Κουβέλης παίζει την ίδια κασέτα εδώ και μήνες.
Ο άλλος έχει ξεπεράσει τον David Guetta στο πως αλλάζει cd στην κονσόλα.
Όταν βλέπει το πλήθος να 'πέφτει' και να χάνει το ρυθμό του ανεβάζει το beat και αρχίζουν όλοι να χοροπηδάνε ευτυχισμένοι.
Έτσι κάνεις ωραίο πρόγραμμα στο +soda (αιωνία του-άσχετο), δεν κάνεις κυβέρνηση. -
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Ακόμα περιμένω ΕΝΑΝ υπέρμαχο της συγκυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, να μας πει πως θα καταφέρει το τρίτος (και άσπιλος) εταίρος να ελέγξει τις λαμογιές των δύο αυτών κομμάτων. Υπενθυμίζω την περίπτωση Proton Bank σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα συμπεριφοράς αρχηγού τρέχοντος κόμματος εν μέσω κρίσης και το 'ναι σε όλα' του έτερου αρχηγού στο Μνημόνιο 2 όπου δεν υπήρξε (ΞΑΝΑ) καμμία μα καμμία διαπραγμάτευση.Περιμένω.
Δεν μπορεί τουλάχιστον να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ; Δηλαδή μπες στην κυβέρνηση, για πρώτη φορά στη ζωή σου πάρε ευθύνη για κάτι και αν δεις ότι το πράγμα δεν περπατάει βγες τεκμηριωμένα και πες 1,2,3 λόγους.
Είπαμε, στη διαπραγμάτευση με το εξωτερικό θα μπορούσε ο Τσίπρας να είναι ο 'τρελός' της υπόθεσης. Με ευρεία συναίνεση εντός βουλής θα μπορούσαν να τσακίσουν κατεστημένα και πάσης φύσεως τρωκτικα.
Τεσπα....
Επίσης, αδυνατώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα τους με την παρουσία της ΧΑ. Όσο περνάει προς τα έξω ανησυχία και αντίδραση, τόσο καλό τους κάνουν. Ας τους αφήσουν να μιλούν, ειναι ικανοί να εκτίθενται από μόνοι τους.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Τόσο πολύ σου άρεσε το Ευρώ; Ένα καλό δεν θυμάμαι να είδαμε από αυτό.
Σκέψου το 80% αυτών που καταναλώνεις και θα αρχίσεις να θυμάσαι.
Σε αυτοκινητιστικό forum αναρωτιέται ο άλλος τι καλό είδαμε από το €.
Είδαμε αυτοκίνητα, είδαμε τηλεοράσεις, είδαμε laptop, είδαμε κινητά, smartphones, tablets, πολυτελή/έξυπνα σπίτια,ανακαλύψαμε τις αγορές μέσω internet κ.λ.π.
Γενικά το € μόνο καλά είχε και θα είχε ακόμα περισσότερα, αν αντί να εκμεταλλευτούμε όπως έπρεπε το φτηνό χρήμα που μας παρείχαν οι τράπεζες, από τη μία ξοδεύαμε χρήματα χωρίς καμία λογική και από την άλλη, το κάθε παράσιτο εκμεταλλευόμενο την κατάσταση αποφάσισε να πλουτίσει. Ακρίβαιναν εξωφρενικά τα πάντα. Οι υπηρεσίες, τα οικόπεδα, τα σπίτια, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα... Οπότε δεν φταίει το €, η νοοτροπία του ελληνικού λαού φταίει. Από την άλλη βέβαια ο λαός δεν φταίει γιατί δεν έχει παιδεία και τη δεκαετία του 80 (και όχι μόνο) έμαθε να είναι απατεώνας, τεμπέλης και να κυνηγάει το εύκολο χρήμα πράγμα που το έμαθε από το κράτος. Άρα λοιπόν το κράτος φταίει.Πριν το 2001 δηλαδή ζούσες σε σπηλιά, μετακινούσουν με τα πόδια και μόνο αν ήσουν πλούσιος με τον αραμπα που έσερνε το μουλάρι, έβλεπες τα επίκαιρα στους σιναμάδες πριν το έργο και τηλεφωνούσες από την Έβγα της γειτονιάς!
Λίγο καθυστερημένα: REALZEUS σε αυτή την ιστορία ευρώ-δραχμής που αναφέρεσαι υπάρχει μια παράμετρος που είναι: η αγοραστική ικανότητα του μέσου έλληνα/ελληνικού νοικοκυριού. Και απο ότι γνωρίζω υπάρχει στην παραπάνω παράμετρο, ποσοτική διάσταση. Επίσης έχει ειπωθεί ότι απο κρατική αρχή είχε γίνει μια σύγκριση μεταξύ 1998 και 2008 δηλαδή πρός ευρώ και ευρώ εποχής για μια σειρά οικονομικών μεγεθών πέραν απο αυτού της αγοραστικής δύναμης του μέσου Έλληνα, όπως: οικοδομική δραστηριότητα, εμπορική δραστηριότητα, βιομηχανία, αγροτική οικονομία κλπ.
Δυστυχώς τίποτα δεν έχει βγεί πρός τα έξω.
Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών; Λαμβάνοντας υπόψιν και τις διάφορες φούσκες επί Σημίτη και τα διάφορα πακετάκια της ΕΕ.
-
Στο exit-poll του forum ο Συριζα δεν βγηκε πρωτος;
Πως γινεται και οι περισσοτεροι εδω ειναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και απαιτουν υποταγη στο μνημονιο;
Δεν μου βγαινουν τα κουκια! -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ακόμα περιμένω ΕΝΑΝ υπέρμαχο της συγκυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, να μας πει πως θα καταφέρει το τρίτος (και άσπιλος) εταίρος να ελέγξει τις λαμογιές των δύο αυτών κομμάτων. Υπενθυμίζω την περίπτωση Proton Bank σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα συμπεριφοράς αρχηγού τρέχοντος κόμματος εν μέσω κρίσης και το 'ναι σε όλα' του έτερου αρχηγού στο Μνημόνιο 2 όπου δεν υπήρξε (ΞΑΝΑ) καμμία μα καμμία διαπραγμάτευση.
Περιμένω.
Ίσως θα πρέπει να υπάρξει και τέταρτος και αυτός να έχει ξεκάθαρες και συγκεκριμένες απόψεις και προτάσεις.
Ο σύριζα απέχει από κάτι τέτοιο.
Προσωπικά αισθάνομαι ότι αν γίνει πρωθυπουργός ο Τσίπρας μια χαρά θα τα πει στη Μέρκελ τα κλιμακωτά ΦΠΑ και τα εναλλακτικά μέτρα και όλα αυτά που περιμέναμε να κάνει ο ΓΑΠ εδώ και 2 χρόνια.Όμως με ξενερώνει απίστευτα αυτό το παιδιάστικο παζάρι που κάνει αυτές τις μέρες.
Τη μια μιλάει σοβαρά και την άλλη που φοβάται ότι θα μείνει εκτός κόλπου και θα χάσει το αρχηγιλίκι ( ) αρχίζει και σκούζει ότι του κατέβει.Μια αξιοπρεπής πρόταση θα ήταν κυβέρνηση ΝΔ-συριζα-ΠΑΣΟΚ-Φωτάκος με πρωθυπουργό κοινό αποδεκτό πρόσωπο ΚΑΙ από τους 4.
Κάτι τέτοιο πρότεινε ο Φωτάκος με λήξη θητείας το 2014.Αυτή τη στιγμή μόνο ο Βενιζέλος και ο Φωτάκος δεν έχουν βίτσιο με το αρχηγιλίκι.
Some Are Ass και Cheap Rash είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη.
Καραγκιοζιλίκια...Δεν απαντάς, ποιός θα ελέγχει τους άλλους. Κι εσύ ρε Tifosi, τι να προσπαθήσει; Να καταγγέλει τους άλλους ενώ αυτοί θα του λένε 'στα 3 μας, είσαι μειοψηφία'; Μην ξεχνάμε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι 2 ψήφους μακριά από να κάνουν ότι γουστάρουν. Αν μπούνε τέσσερις, ο τέταρτος θα έχει ακόμα λιγότερη δύναμη από τους τρεις. Και ο κοινός πρωθυπουργός δεν πείθει πια. Ο Παπαδήμος κοινά αποδεκτός ήταν αλλά οι υπουργάρες του ΠΑΣΟΚ μέχρι και μια μέρα πριν τις κάλπες υπέγραφαν αβέρτα προμήθειες.
Μόνη ελπίδα νομίζω είναι να απαιτήσει ο Σύριζα την άμεση κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και να δεχτεί να συμμετέχει μόνο υπό αυτές τις συνθήκες. Μόνο έτσι μπορεί να διασφαλιστεί κάποιο φόβητρο, μια δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια των λαμογιών (ή των δυνητικών λαμογιών). Αλλά εσείς νομίζετε ότι υπάρχει μία στο εκατομμύριο να το δεχθούν τα γαλαζοπράσινα λαμόγια ή ο Κουβέλης (ο οποίος αποτελείται κυρίως από πρώην ΠΑΣΟΚους);;!!!;;;!!!;;;
Θυμίζω ότι από όλα τα κόμματα, μόνο ο Σύριζα που βρίζουν πολλοί, πολύ σωστά πρότεινε εξ'αρχής τον αυτοπεριορισμό της δύναμής του (και όλων των άλλων βέβαια) με κατάργηση αυτού του νόμου. Αυτό τον καθιστά αμέσως πολύ πιο αξιόπιστο συνομιλητή από οποιονδήποτε άλλον αυτή τη στιγμή. Sad but true....
-
@REALZEUS
Επειδή (αργά ή γρήγορα) θα πάμε σε δραχμή, θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι πόσο λάθος είσαι.
Μόνο στη κατοχή ήταν χειρότερα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τόσο πολύ σου άρεσε το Ευρώ; Ένα καλό δεν θυμάμαι να είδαμε από αυτό.
Σκέψου το 80% αυτών που καταναλώνεις και θα αρχίσεις να θυμάσαι.
Σε αυτοκινητιστικό forum αναρωτιέται ο άλλος τι καλό είδαμε από το €.
Είδαμε αυτοκίνητα, είδαμε τηλεοράσεις, είδαμε laptop, είδαμε κινητά, smartphones, tablets, πολυτελή/έξυπνα σπίτια,ανακαλύψαμε τις αγορές μέσω internet κ.λ.π.
Γενικά το € μόνο καλά είχε και θα είχε ακόμα περισσότερα, αν αντί να εκμεταλλευτούμε όπως έπρεπε το φτηνό χρήμα που μας παρείχαν οι τράπεζες, από τη μία ξοδεύαμε χρήματα χωρίς καμία λογική και από την άλλη, το κάθε παράσιτο εκμεταλλευόμενο την κατάσταση αποφάσισε να πλουτίσει. Ακρίβαιναν εξωφρενικά τα πάντα. Οι υπηρεσίες, τα οικόπεδα, τα σπίτια, τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα... Οπότε δεν φταίει το €, η νοοτροπία του ελληνικού λαού φταίει. Από την άλλη βέβαια ο λαός δεν φταίει γιατί δεν έχει παιδεία και τη δεκαετία του 80 (και όχι μόνο) έμαθε να είναι απατεώνας, τεμπέλης και να κυνηγάει το εύκολο χρήμα πράγμα που το έμαθε από το κράτος. Άρα λοιπόν το κράτος φταίει.Πριν το 2001 δηλαδή ζούσες σε σπηλιά, μετακινούσουν με τα πόδια και μόνο αν ήσουν πλούσιος με τον αραμπα που έσερνε το μουλάρι, έβλεπες τα επίκαιρα στους σιναμάδες πριν το έργο και τηλεφωνούσες από την Έβγα της γειτονιάς!
Λίγο καθυστερημένα: REALZEUS σε αυτή την ιστορία ευρώ-δραχμής που αναφέρεσαι υπάρχει μια παράμετρος που είναι: η αγοραστική ικανότητα του μέσου έλληνα/ελληνικού νοικοκυριού. Και απο ότι γνωρίζω υπάρχει στην παραπάνω παράμετρο, ποσοτική διάσταση. Επίσης έχει ειπωθεί ότι απο κρατική αρχή είχε γίνει μια σύγκριση μεταξύ 1998 και 2008 δηλαδή πρός ευρώ και ευρώ εποχής για μια σειρά οικονομικών μεγεθών πέραν απο αυτού της αγοραστικής δύναμης του μέσου Έλληνα, όπως: οικοδομική δραστηριότητα, εμπορική δραστηριότητα, βιομηχανία, αγροτική οικονομία κλπ.
Δυστυχώς τίποτα δεν έχει βγεί πρός τα έξω.
Τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών; Λαμβάνοντας υπόψιν και τις διάφορες φούσκες επί Σημίτη και τα διάφορα πακετάκια της ΕΕ.
Απο όσα πρόλαβα να ακούσω σε ραδιοφωνική εκπομπή, να στο πώ κάπως έμμεσα: Είχες δίκιο όταν έγραφες κάτι περί μείωσης σε αυτά που κατανάλωνες στο ευρώ σε σχέση με το δραχμή.
-
Εγώ μαζί σου. Να τα κάνει όλα αυτά.
Αλλά να βγει υπεύθυνα και να πει συγκεκριμένα τι πρόκειται να κάνει και γιατί.
Αντ' αυτού αμόλησε τον παπαρολόγο το Στρατούλη να φτιάξει κλίμα και τελικά μπορεί να βρούμε 3 ή 4 διαφορετικές απόψεις από το ίδιο κόμμα.
Και τελικά να μας πει τι σημαίνει μνημονιακό και αντιμνημονιακό κόμμα.
Είναι τραγική κοροϊδία να βγαίνει την Τρίτη ο Στρατούλης με ύφος 1000 καρδιναλίων και 5000 δεσπότων και να λέει 'Ζήλια ψώρα, ζήλια ψώρα. Ψηφίσατε μνημόνιοοοοοοοοοοο. Μπουυυυυ. Πάρτε τα τώρα. Τεσσάρα κι αλάτι.' και άλλα τέτοια εποικοδομητικά και την επόμενη ο Παπαδημούλης να μιλάει για κλιμακωτά ΦΠΑ (δηλαδή σοβαρά).Εδώ ειλικρινά κολλάει το 'Μιλάμε ή κλάνουμε;'
Ε ο Τσίπρας δεν έχει καταλήξει σε αυτό το ερώτημα. -
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Θυμίζω ότι από όλα τα κόμματα, μόνο ο Σύριζα που βρίζουν πολλοί, πολύ σωστά πρότεινε εξ'αρχής τον αυτοπεριορισμό της δύναμής του (και όλων των άλλων βέβαια) με κατάργηση αυτού του νόμου. Αυτό τον καθιστά αμέσως πολύ πιο αξιόπιστο συνομιλητή από οποιονδήποτε άλλον αυτή τη στιγμή. Sad but true....Και πολύ καλά έκανε!
IMHO αν οι άξονες του ήταν καθαρά:
--> Κατάργηση του νόμου ευθύνης υπουργών
--> Δημοσιοποίηση της έκθεσης
--> Επαναδιαπραγμάτευσηκαι προσέθετε το:
--> Προώθηση μεταρρυθμίσεων στο κράτος ώστε να απαλλαγούμε από τρωκτικάΠοιός θα μπορούσε να του αρνηθεί;
Όταν όμως απαιτεί από τους άλλους να πάρουν τις υπογραφές πίσω, ε, νομίζω πως απλώς κάνει πείσματα. Κι όταν προσθέτεις τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές των 'πρωτοκλασάτων', χέστα κι άστα.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Στο exit-poll του forum ο Συριζα δεν βγηκε πρωτος;
Πως γινεται και οι περισσοτεροι εδω ειναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και απαιτουν υποταγη στο μνημονιο;
Δεν μου βγαινουν τα κουκια!Μπά, 2-3 άτομα είναι μόνο που απλά ποστάρουν ασταμάτητα.
-
Δεν εχω διαβασει το τοπικ, απλα ηθελα να πω το εξης:
πελατισσα μου (ψιλικατζιδικο) ψηφισε Χ.Α. 'για να γαμησουν τους Πακιστανους που πουλανε λαθραια τσιγαρα κ μας εχουν καταστρεψει'.
ΥΓ Η πελατισσα μου ειναι Αλβανη.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Θυμίζω ότι από όλα τα κόμματα, μόνο ο Σύριζα που βρίζουν πολλοί, πολύ σωστά πρότεινε εξ'αρχής τον αυτοπεριορισμό της δύναμής του (και όλων των άλλων βέβαια) με κατάργηση αυτού του νόμου. Αυτό τον καθιστά αμέσως πολύ πιο αξιόπιστο συνομιλητή από οποιονδήποτε άλλον αυτή τη στιγμή. Sad but true....
Και πολύ καλά έκανε!
--> Προώθηση μεταρρυθμίσεων στο κράτος ώστε να απαλλαγούμε από τρωκτικάΠοιός θα μπορούσε να του αρνηθεί;
Όταν όμως απαιτεί από τους άλλους να πάρουν τις υπογραφές πίσω, ε, νομίζω πως απλώς κάνει πείσματα. Κι όταν προσθέτεις τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές των 'πρωτοκλασάτων', χέστα κι άστα.
Μιλάτε σοβαρά για τον ΣΥΡΙΖΑ;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
και ποιος θα το γράψει;
πότε;(ο Τσίπρας αποκλείεται λόγω βλακείας)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχω διαβασει το τοπικ, απλα ηθελα να πω το εξης:πελατισσα μου (ψιλικατζιδικο) ψηφισε Χ.Α. 'για να γαμησουν τους Πακιστανους που πουλανε λαθραια τσιγαρα κ μας εχουν καταστρεψει'.
ΥΓ Η πελατισσα μου ειναι Αλβανη.
-
Και πολύ καλά έκανε!
--> Δημοσιοποίηση της έκθεσηςκαλά ως εδώ αλλα αυτά είναι τα ευκολα
--> Επαναδιαπραγμάτευση
τι επαναδιαπραγμάτευση ονειρευεται ήθελα να ξερα και πόσο μας παίρνει. αντε να πεί για μέιωση φορολογίας. αν του πετάξει τίποτα ο Ευρωπαίος για Κέντρο Καπρων, κέντρο γούνας ΟΣΕ, εφοριακούς κλπ τι θα πεί. ήμουν αρωστος χτές και δεν μπορεσα να διαβάσω??
και πάμε στο δύσκολο που απο τους συγκεκριμένους (ND PASOK κουβελη και τσιπρα) δεν περιμένω τίποτα
και προσέθετε το:
obligatory
UMAD-fotopoulos.jpegαν κάνει οντως τις μεταρυθμίσεις είμαι σίγουυρος οτι και οι ευρωπαίοι θα βάλουν νερό στο κρασί για αλλα θέματα αλλα μέχρι εκεί έχει πολύ δρόμο.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Απο όσα πρόλαβα να ακούσω σε ραδιοφωνική εκπομπή, να στο πώ κάπως έμμεσα: Είχες δίκιο όταν έγραφες κάτι περί μείωσης σε αυτά που κατανάλωνες στο ευρώ σε σχέση με το δραχμή.Εγώ το ξέρω φίλε μου, εκεί ήμουν και το έζησα. Σε αυτούς που υποστηρίζουν το Ευρώ να το πεις.
@REALZEUS
Επειδή (αργά ή γρήγορα) θα πάμε σε δραχμή, θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι πόσο λάθος είσαι.
Μόνο στη κατοχή ήταν χειρότερα.Λεώ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διαφωνώ (ή μάλλον μπορείς ). Τώρα είμαστε στην χειρότερη ύφεση από την εποχή της κατοχής! Θα καταλάβεις ότι η τρομολαγνία ήταν το δεκανίκι όσων είχαν συμφέροντα όταν αλλάξει. Μια χαρά θα ζήσουμε με τη δραχμούλα. Ή μήπως με τον φοίνικα; Πρέπει να αποφασίσουμε όνομα.
Δε λέω ότι όλα θα γίνουν ρόδινα φυσικά. Απλά θα έχουμε λόγο πάνω στην οικονομική μας πολιτική και τα επιτόκια δεν θα καθορίζονται στις Βρυξέλλες με βάσει τις ανάγκες των ισχυρών της Ένωσης. Οι Άγγλοι μόνο ηλίθιοι δεν είναι που έμειναν εκτός.
-
Τωρα που τους ειδαμε και τους αναλυσαμε ολους, το θεμα ειναι στις εκλογες τι να ψηφισει κανεις;
αν μπορει να αλλαξει καποιος το πολλ και να το κανει τι θα ψηφισετε, να δουμε τι γινεται πια
βαλτε και μια ερωτηση για το ευρω
-
Και πολύ καλά έκανε!
Δεν διαφωνώ. Αναγνωρίστε όμως 1. ότι οι συμπεριφορές των πρωτοκλασάτων δεν αναιρούν την ουσία της πρότασης Τσίπρα, 2. η εναλλακτική δεν έχει κανένα επιχείρημα για να πείσει ως προς την καταλληλότητά της 3. είναι Α-Δ-Ι-Κ-Ο να εγκαλεί και απαιτεί κανείς από οποιοδήποτε κόμμα να έχει πλήρες και σαφές οικονομικό πρόγραμμα όταν τα στοιχεία που απαιτούνται για τη σύνταξή του είναι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.
Για το τελευταίο, περιμένω να μου πείτε το κοστολογημένο, αναλυμένο, μελετημένο και ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ πρόγραμμα των κομμάτων που είχαν πρόσβαση στα στοιχεία (ΝΔ/ΠΑΣΟΚ). ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;; ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ με πλήρη ανάλυση για το θετικό και αρνητικό αντίκτυπο στην οικονομία, προσυπογεγραμμένο από 4-5 σοβαρά ονόματα;
Το μόνο επιχείρημα των λοβοτομημένων είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα. Ναι, γιατί είχαν οι άλλοι και τα τηρήσανε κιόλας. Πως θέλετε ρε ντενεκέδες να φτιάξει ο οποιοσδήποτε πρόγραμμα όταν δεν έχει ιδέα ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;;;;;;;; Το ζήτησε ο άνθρωπος, να δούμε τι γίνεται για να δούμε τι θα κάνουμε. Αλλά όχι. Τα στοιχεία είναι μόνο για την ΠΑΣΟΚΑΡΑ. Για να μας λέει 'δεν θα έχουμε για μισθούς και συντάξεις σε 15 μέρες' και να μας εκβιάζει αλλά να περνάνε οι μήνες σαν να μην έγινε τίποτα, να μη μας δίνουν την 6η δόση των 8 δις (το 1/3 της μισθοδοσίας για όλο το έτος) και να μην τρέχει τίποτα.
Περιμένω απαντήσεις. Πιθανότατα σα μαλάκας γιατί εδώ μέσα το IQ είναι μικρότερο κι απ'του ραδικιού, αλλά περιμένω.
-
REALZEUS σε ευρω τα έχεις βγάλει έξω ή σε ελβετικό;
-
Συμπεράσματα των εκλογών
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα