-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
REALZEUS σε ευρω τα έχεις βγάλει έξω ή σε ελβετικό;Sterling FTW!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
@REALZEUS
Επειδή (αργά ή γρήγορα) θα πάμε σε δραχμή, θα διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι πόσο λάθος είσαι.
Μόνο στη κατοχή ήταν χειρότερα.Λεώ δεν μπορείς να φανταστείς πόσο διαφωνώ (ή μάλλον μπορείς ). Τώρα είμαστε στην χειρότερη ύφεση από την εποχή της κατοχής! Θα καταλάβεις ότι η τρομολαγνία ήταν το δεκανίκι όσων είχαν συμφέροντα όταν αλλάξει. Μια χαρά θα ζήσουμε με τη δραχμούλα. Ή μήπως με τον φοίνικα; Πρέπει να αποφασίσουμε όνομα.
Δε λέω ότι όλα θα γίνουν ρόδινα φυσικά. Απλά θα έχουμε λόγο πάνω στην οικονομική μας πολιτική και τα επιτόκια δεν θα καθορίζονται στις Βρυξέλλες με βάσει τις ανάγκες των ισχυρών της Ένωσης. Οι Άγγλοι μόνο ηλίθιοι δεν είναι που έμειναν εκτός.
Ειναι το ιδιο να εχεις μεινει εκτος εξ'αρχης, με το να βγεις?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχω διαβασει το τοπικ, απλα ηθελα να πω το εξης:πελατισσα μου (ψιλικατζιδικο) ψηφισε Χ.Α. 'για να γαμησουν τους Πακιστανους που πουλανε λαθραια τσιγαρα κ μας εχουν καταστρεψει'.
ΥΓ Η πελατισσα μου ειναι Αλβανη.
Η πελάτισσά σου προφανώς είναι νόμιμη, δεν είναι λαθραία όπως προφανώς είναι οι πακιστανοί.
Οπότε η Αλβανίδα έχει πιάσει καλύτερα το νόημα από όλους. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν εχω διαβασει το τοπικ, απλα ηθελα να πω το εξης:
πελατισσα μου (ψιλικατζιδικο) ψηφισε Χ.Α. 'για να γαμησουν τους Πακιστανους που πουλανε λαθραια τσιγαρα κ μας εχουν καταστρεψει'.
Η πελάτισσά σου προφανώς ΤΩΡΑ είναι νόμιμη, ΤΩΡΑ δεν είναι λαθραία όπως προφανώς είναι οι πακιστανοί.
Οπότε η Αλβανίδα έχει πιάσει καλύτερα το νόημα από όλους.Το διορθωσα...Μη με ρωτησεις τι ηταν κ πως προσγειωθηκε εδω, δεν ξερω, αλλα αν ισχυει αυτο που λεω, τοτε 'ΠΡΙΝ' ηταν κ αυτη μια απο αυτους. Απλα με ασπρο δερμα. Σωστα?
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Το μόνο επιχείρημα των λοβοτομημένων είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόγραμμα. .
Το δικό μου τουλάχιστον επιχείρημα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει πρόγραμμα αλλά ντρέπεται/φοβάται να το πει ευθέως.
Αυτό που λες ισχύει για τους Ανεξέλεγκτους Καμμένους.
Μια που περιμένεις απάντηση για να μην κάθεσαι μου λύνεις μια απορία.
Τι σημαίνει τελικά αντιμνημονιακό κόμμα; Ο Συριζα είναι μνημονιακό ή αντιμνημονιακό κόμμα;
Γιατί αυτό που λέει ο Παπαδημούλης για αντικατάσταση και όχι κατάργηση του χαρατσιού της ΔΕΗ είναι μνημόνιο φάση να ουμ.Όσο να το πεις είναι λίγο μαλαγανιά να βγαίνει ο Α και να λέει κατάργηση, να αυνανίζεται από χαρά το πόπολο και στα μουλωχτά να βγαίνει ο Β και να λέει ότι δεν είναι κατάργηση αλλά αντικατάσταση.
-
Διόρθωση: η γκρίνια για τη ΣΥΡΙΖΑρα υπάρχει όχι γιατί δεν έχει πρόγραμμα, αλλά γιατί για κρίσιμα θέματα δεν έχει καν σαφή λόγο, έστω προεκλογικά. Άλλα λέει ο αρχηγός, άλλα ο υπαρχηγός κι άλλα ο αξιωματικός.
Επίσης, η δική μου εκτίμηση είναι ότι έχει κρυφή ατζέντα, κατάλοιπο από τη μυστικοπάθεια (βλ. λ. 'κουτοπονηριά') που επιδείκνυε για πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση. Μια έτσι, μια γιουβέτσι. Άλλα λέμε κι άλλα εννοούμε. Σήμερα με το Σύνταγμα, αύριο με το Εγκόλπιο του Καλού Αριστερού.Αλλά αυτά θα τα δούμε με τον καιρό. Προς το παρόν κι εφόσον δεν συγκυβερνήσει, μπορεί να συνεχίσει να λέει ανέξοδα πράγματα, όπως κι ο Καμμένος με τον Τράγκα δηλαδή.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν εχω διαβασει το τοπικ, απλα ηθελα να πω το εξης:
πελατισσα μου (ψιλικατζιδικο) ψηφισε Χ.Α. 'για να γαμησουν τους Πακιστανους που πουλανε λαθραια τσιγαρα κ μας εχουν καταστρεψει'.
Η πελάτισσά σου προφανώς ΤΩΡΑ είναι νόμιμη, ΤΩΡΑ δεν είναι λαθραία όπως προφανώς είναι οι πακιστανοί.
Οπότε η Αλβανίδα έχει πιάσει καλύτερα το νόημα από όλους.Το διορθωσα...Μη με ρωτησεις τι ηταν κ πως προσγειωθηκε εδω, δεν ξερω, αλλα αν ισχυει αυτο που λεω, τοτε 'ΠΡΙΝ' ηταν κ αυτη μια απο αυτους. Απλα με ασπρο δερμα. Σωστα?
Αμα είναι παράνομα νομιμοποιημένη θα την πάρει και αυτήν η μπάλα, σε δεύτερη φάση.
-
Και μπαϊ δε γουέι των λαθραίων προϊόντων δεν είναι μόνο θέμα Πακιστανών αλλά ενός ολόκληρου κυκλώματος. Όχι φυσικά ότι πρέπει να αφήνονται ελεύθεροι οι μαύροι να πουλάνε της Παναγιάς τα μάτια, αλλά η καταπολέμηση είναι ευρύτερο θέμα.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Και μπαϊ δε γουέι των λαθραίων προϊόντων δεν είναι μόνο θέμα Πακιστανών αλλά ενός ολόκληρου κυκλώματος. Όχι φυσικά ότι πρέπει να αφήνονται ελεύθεροι οι μαύροι να πουλάνε της Παναγιάς τα μάτια, αλλά η καταπολέμηση είναι ευρύτερο θέμα.πια καταπολεμηση..εχεις δει μπατσο να μαζευει λαθραια? τα περνει για αυτο η την γκομενα του..
-
Ο Κουβελης αυτοκαταστραφηκε...και φυσικα δεν προκειται να υπαρξει οικουμενικη κυβερνηση
-
Μπορει καποιος να βρει σε τι ακριβως συμφωνησαν κουβελης βενιζελος και να μας εξηγησει γιατι αφου υπαρχει ΤΕΤΟΙΑ συμπλευση για ποιο λογο τυπωσανε διαφορετικα ψηφοδελτια?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μπορει καποιος να βρει σε τι ακριβως συμφωνησαν κουβελης βενιζελος και να μας εξηγησει γιατι αφου υπαρχει ΤΕΤΟΙΑ συμπλευση για ποιο λογο τυπωσανε διαφορετικα ψηφοδελτια?http://www.ert.gr/DRASTHRIOTHTA-KOMMATW ... ai-%CE%9DD
-
Greece’s Tsipras: We Want Euro, but Not Austerity
The head of Greece's Radical Left Coalition, Alexis Tsipras, told CNBC Thursday that he will “go as far as I can” to keep Greece in the euro zone, despite declaring earlier this week that the Greek bailout agreement is “null and void” and should be abandoned.
Τsipras (pronounced SEE-Pras), who was unable to form a coalition government this week after his party came second in Sunday's election, said a Greek exit from the euro zone would be “disastrous.”
Tsipras said he is willing to negotiate with the so-called troika — the International Monetary Fund , the European Union, and the European Central Bank — to keep Greece in the euro zone.
But his opposition to the austerity measures — known in Greece as “the memorandum” — that are required for Greece to get further bailout money puts him in direct conflict with the troika.
“I fully disagree with what is at heart of the memorandum,” Tsipras said, adding that “further austerity will make us a third world country in the EU.”
Tsipras's views are significant because a new poll on Thursday put him in first place to win snap elections if they are held in June. The elections may be necessary if none of the winners of Sunday's elections are able to form a government so far.
In a letter Thursday sent to top European officials, Tsipras urged them to re-examine the country’s strict austerity program.
His argument stresses that the strong anti-austerity vote in Sunday’s election, which produced a hung parliament, stripped Greece’s bailout commitments of “political legitimacy.”
Tsipras says the punishing cutbacks have failed to address the country’s problems, are destroying the recession-bound economy and threatening to create a Greek “humanitarian crisis.”
He urged top EU officials to “re-examine the entire framework of the current strategy.”
The letter was addressed to EU President Herman Van Rompuy, European Commission President Jose Manuel Barroso, and European Central Bank chief Mario Draghi.
Eτσι και γινει κι αυτος Κομανετσι
-
Α ρε Τσιριμώκο.....
-
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231195309
Δηλαδή είπε κάτι διαφορετικό σήμερα;
ΥΓ: δουλευόμαστε αλλά δεν πειράζει...
-
Το βρίσκω λογικό οι άλλοι 3 να σκίζονται να δημιουργηθεί κυβέρνηση σε αυτή τη βουλή μιας και οι 3 θα βγουν πολύ πιο κάτω απο τις επαναληπτικές εκλογές και ο σύριζα σημαντικά ενισχυμένος. Σε αυτό το πλαίσιο λογικό είναι ο Κουβέλης να θέλει να τραβήξει τον σύριζα σε μια 4κομματική κυβέρνηση, το ζήτημα είναι κατα πόσο θέλει σε περίπτωση που δεν μασήσει ο Τσίπρας να συνεργαστεί μόνος του, και αυτό είναι κάτι που προσωπικά το βρίσκω πολύ επιζήμιο. (για τη χώρα, για τη ΔημΑρ ούτε που με ενδιαφέρει)
Θα είναι μια απόλυτα ετεροβαρής κυβέρνηση (149 vs 19) με τα πρώην συνεταιράκια της συγκάλυψης και της διαφθοράς να έχουν την μερίδα του λέοντος, που όλοι εδώ μέσα αγαπάτε τόσο πολύ, είτε θέλετε να γίνει η κυβέρνηση είτε όχι. Εκτός αυτών θα είναι αρκετά ασταθής κατα την άποψη μου μιας και ο λαός θα αισθανθεί εξαπατημένος (καλά ούτε για αστείο δεν θα φτάσει στο 2014). lose-lose situation για όλους εκτός απο τους κομματικούς μηχανισμούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που παίρνουν μικρή παράταση.Τι θα έκανα εγώ αν ήμουν ο Τσίπρας;
Οικουμενική κυβέρνηση με δεσμευτικό πρόγραμμα; Γουάου, μέσα! Και μιας και σας αρέσουν τα μνημόνια και τιμάτε τις υπογραφές σας, θα υπογράψουμε και μνημόνιο συγκυβέρνησης για να καταλαβαινόμαστε. Προσωπικά το πρόγραμμα του τεκι μια χαρά το βρίσκω αλλά μιας και ο σκοπός είναι να τους ξεμπροστιάσουμε μπορούμε να το κάνουμε και πολύ πιο στρογγυλεμένο όσον αφορά τα οικονομικά σε σχέση με την ΕΕ για να μην έχουν λόγω να σκαλώσουν εκεί.
- Διατήρηση προσωρινά των υπαρχόντων μέτρων μέχρι να το συζητήσουμε με τους αγαπητούς εταίρους.
- Πάγωμα οπουδήποτε νέου μέτρου για φόρους ή περικοπή εισοδημάτων μέχρι φυσικά να το συζητήσουμε (και μιλάμε και πολύ)
Πολύ ωραία , και τώρα που σώσαμε τη χώρα προσθέτουμε και το αριστερό μας πρόγραμμα με μέτρα που θα τους χαλάσουν τις σχέσεις με τα παρεάκια και τις διάφορες τεμαχικές συμφωνίες, χωρίς να μπορούν εύκολα να αρνηθούν κάποια (αφού εμείς κάναμε πίσω στη καταγγελία του μνημονίου θα κάνετε και εσείς στα παρακάτω)
- Κρατικός έλεγχος των υπο ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών
- Απλή αναλογική
- Κατάργηση νόμου περι ευθύνης (και προσέχετε πολύ καλά τι κάνετε)
- Μείωση εξοπλισμών
- Διαχωρισμός κράτους εκκλησίας, φορολόγηση και παύση μισθοδοσίας
- Διακήρυξη για εφαρμογή των νόμων και των δικαιωμάτων του ανθρώπου σε όλη την ελληνική επικράτεια και για όλους (και όταν λέμε όλους εννοούμε ΟΛΟΥΣ
- Και φυσικά θα κάνουμε και μεταρρυθμίσεις. Θα ανοίξουμε τα επαγγέλματα πραγματικά, αν και δέν είναι το πλέον σημαντικό, και όχι όπως έκανε αυτός ο Ρέππας και ο άλλος ο Βορίδης.
-
- ότι άλλο θέλετε
Ορίστε κύριοι. Ο Σύριζα είναι υπεύθυνη δύναμη, αυτά θα κάνουμε, υπογράψτε και ξεκινάμε!
Και φυσικά η απόριψη θα έρθει πρώτα πρώτα απο το Σαμαρά που δεν θα βάλει πλάτη για μια ειλικρινή συγκυβέρνηση με σκοπό να μείνουμε στο ευρώ
Και μετά θα αρχίσουν τα ακόμα καλύτερα. Μετά τις επαναληπτικές εκλογές η συζήτηση θα επαναληφθεί απλά Σύριζα και δημάρ θα έχουν 130+ βουλευτές αντί για 70και τότε δεν θα έχουμε καν ανάγκη τον Σαμαρά και την απύθμενη βλακεία του και θα μπορείς να κάνεις συζήτηση με εντελώς διαφορετικούς όρους. Και εκεί μπορείς να πας να εφαρμόσεις και τις προτάσεις του τέκι στη πρώτη κατηγορία των δεσμεύσεων. Ακόμα μέχρι και όποιο φιλελεύθερο κόμμα (ή σχηματισμό) μπει στην επόμενη βουλή μπορείς να προσεγγίσεις (Εσείς θέλετε κοινωνικό φιλελευθερισμό, πάταξη διαφθοράς/αναξιοκρατίας και οικονομικό νεοφιλελευθερισμό. Ε πάρτε τα 2 πρώτα και ελάτε να τα εφαρμόσουμε μαζί και για το 3ο περιμένετε λιγάκι 4, 5, 25 χρονάκια να αναστηθεί η ΝΔ και θα τα κάνετε μαζί τους).
Έχω ελπίδες ή μήπως ονειρεύομαι πολύ δυνατά;
-
Pez όλα αυτά που λες είναι εξαιρετικά.
Αν δεν απατώμαι όταν πήρε αμπάριζα ο Τσίπρας του πρότειναν κυβέρνηση παρτούζα (4) με πρωθυπουργό τον ίδιο και αρνήθηκε γιατί οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θέλαν αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου ενώ αυτός ήθελε άρνηση του μνημονίου.
Το ότι μετά πήγε στο σι εν μπι πως το λένε και είπε ότι 'Μπορούμε να διαπραγματευτούμε με την τρόικα' το αφήνω στην κρίση των υπολοίπων... -
Ψηφίζω Pez !
-
Αυτό δεν απέχει καθόλου από αυτό που ζητούσα και εγώ , όπως και αρκετοί άλλοι(Eddie, κλπ, κλπ).
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα