-
Καλημέρα!!
Ακολουθούν 2 φανταστικές ερωτήσεις περί χρώματος του αυτοκινήτου:
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιατί οι αντιπροσωπίες δίνουν διαφορετικά έτη εγγύησης για το χρώμα των αυτοκινήτων?, πχ. εδώ http://www.gocar.gr/cars/FORD/ αν δείτε εκεί που λέει 'βαφή' είναι διαφορετική από την γενικότερη εγγύηση. Δηλαδή να υποθέσω ότι πέραν της εγγύησης βαφής θα αρχίσει να μεταβάλλεται το μεταλλικό χρώμα του;;... (φανταστείτε btw το αμάξι να αλλάζει χρώμα κάθε χρόνο...)
ναι, και μια ερώτηση ακόμα......
επειδή υπάρχει μια κλίση προς το ford fiesta diesel, υπάρχει μια καλή προσφορά για το χρώμα αυτό: http://www.gocar.gr/cars/FORD/FIESTA_3d/1.4_Diesel_Titanium/.Η διαφορά του είναι ότι αυτό είναι πιο μεταλλικό (από το μεταλλικό... ), αλλά, σας μήπως φαίνεται εσάς αρκετά κοριτσίστικο;;... απλά έλεγα να αλλάξουμε λίγο από τα συνηθισμένα χρώματα που υπάρχουν μια που πρόκειται για καινούργιο αυτοκίνητο. -
Καλημέρα!!
Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει γιατί οι αντιπροσωπίες δίνουν διαφορετικά έτη εγγύησης για το χρώμα των αυτοκινήτων?, πχ. εδώ http://www.gocar.gr/cars/FORD/ αν δείτε εκεί που λέει 'βαφή' είναι διαφορετική από την γενικότερη εγγύηση. Δηλαδή να υποθέσω ότι πέραν της εγγύησης βαφής θα αρχίσει να μεταβάλλεται το μεταλλικό χρώμα του;;... (φανταστείτε btw το αμάξι να αλλάζει χρώμα κάθε χρόνο...)
επειδή υπάρχει μια κλίση προς το ford fiesta diesel, υπάρχει μια καλή προσφορά για το χρώμα αυτό: http://www.gocar.gr/cars/FORD/FIESTA_3d/1.4_Diesel_Titanium/.Η διαφορά του είναι ότι αυτό είναι πιο μεταλλικό (από το μεταλλικό... ), αλλά, σας μήπως φαίνεται εσάς αρκετά κοριτσίστικο;;... απλά έλεγα να αλλάξουμε λίγο από τα συνηθισμένα χρώματα που υπάρχουν μια που πρόκειται για καινούργιο αυτοκίνητο. -
Καλημέρα!!
Ο χρήστης tom512 έγραψε:
Καλημέρα!!Ακολουθούν 2 φανταστικές ερωτήσεις περί χρώματος του αυτοκινήτου:
επειδή υπάρχει μια κλίση προς το ford fiesta diesel, υπάρχει μια καλή προσφορά για το χρώμα αυτό: http://www.gocar.gr/cars/FORD/FIESTA_3d ... _Titanium/.Η διαφορά του είναι ότι αυτό είναι πιο μεταλλικό (από το μεταλλικό... ), αλλά, σας μήπως φαίνεται εσάς αρκετά κοριτσίστικο;;... απλά έλεγα να αλλάξουμε λίγο από τα συνηθισμένα χρώματα που υπάρχουν μια που πρόκειται για καινούργιο αυτοκίνητο.Το hot-magenta θα λες αυτό το κάτι σαν μπορντο-μωβ-φούξ που κάνει 600€ .Και δεν το παίρνεις στο απλό κόκκινο που δεν πληρώνεις δραχμή, και με τα 600€ να βάλεις κανα 2 εξτράκια ωραία(π.χ cruise control,σπορ πακέτο,sony mp3)?
-
To απλό κόκκινο είναι αηδία, καλύτερα λευκό.
-
να ρωτανε αλλους για το χρωμα(που ειναι καθαρα υποκειμενικο),πρωτη φορα βλεπω..απο εμενα λευκο..δεν το βαριεσαι ποτε,καθε μερα κ διαφορετικο χρωμα ειναι.το δικο μου ας πουμε για παραδειγμα,απο προχτες ειναι σκατι.
οσο ναναι,δεν βλεπω το ιδιο χρωμα συνεχως κ δεν βαριεμαι..περα απο την πλακα,το λευκο στην ελλαδα με την ηλιοφανεια που εχει(οκ,μεχρι περυσι,φετος εχασε τα εισητηρια για ελλαδα ο ηλιας),ειναι οτι πρεπει..δεν τραβαει ηλιο,δεν ειναι κ μουντο..
-
Χρώμα θα έχει προσφορά γιατί προφανώς έχει ετοιμοπαράδοτα.
Δεν ξέρω το φύλο σου, φοριέται πολύ από γυναίκες πάντως το συγκεκριμένο χρώμα πάντως (και το αυτοκίνητο γενικά, αλλά σε αυτό το χρώμα πρέπει να βαράει 99%).
-
fiestaros, oh yes κάπου εκεί που είπες βγαίνει το χρώμα, αλλά θα γίνει καλύτερη τιμή..
C.L.A.B.: lool, τελικά ναι όντως μόνο το λευκό μπορεί να κάνει την καθημερινή αλλαγή χρωμάτων, χεχε..
KWSN_men: τώρα αυτό γιατί το είπες;;.. και πάνω που ετοιμαζόμουν να το διαλέξω..
tom λέει το nickname μου......πέρα απ'την πλάκα, το άσπρο τον τελευταίο χρόνο πουλάει πολύ - για αντρικό τουλάχιστον -, και μετά υπάρχουν τα κλασσικά μαύρο, μπλε, κόκκινο... έλεγα να κινηθώ προς κάτι διαφορετικό, αλλά μην τον βλέπει ο άλλος και μας παρεξηγήσουν κιόλλας.....
βέβαια αν δείτε το τι άλλο κυκλοφορεί από χρώματα...
-
Εξαιρετικό χρώμα το hot magenta (δείχνει πολύ ωραίο ακόμα στην έκδοση sport) αλλά πέραν του ότι μου φαίνεται ακριβό, έχω διαβάσει ότι είναι δύσκολο χρώμα ακόμα και για τα φανοποιεια των αντιπροσωπειων..
Εναλλακτικά προτείνω το άσπρο, το γαλάζιο ή το μαύρο -
φιλε μου εχω το fiesta σε magenta hot. με τις μεταλικες ζαντες και οταν ειναι καθαρο φαινεται πολυ ομορφο. απο κει και περα εγω θα διαλεγα το panther black μονο, ως πιο ωραιο χρωμα. το μονο προβλημα του magenta hot ειναι οτι σαν χρωμα δεν ειναι και το πιο ευκολο σε περιπτωση επισκευης.
-
Χάλια τα hot και Cold μπορντοροδοκοκκινοποτροκαλοφούξια . Ειδικά στην μεταπώληση
Λευκό , Μαύρο -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Χάλια τα hot και Cold μπορντοροδοκοκκινοποτροκαλοφούξια . Ειδικά στην μεταπώληση
Λευκό , ΜαύροΤο αυτοκίνητο πρέπει να το χαίρεσαι εσύ και όχι ο επόμενος!
Πάρε όποιο θες ρε παλίκαρε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λευκό , ΜαύροΤο αυτοκίνητο πρέπει να το χαίρεσαι εσύ και όχι ο επόμενος!
Πάρε όποιο θες ρε παλίκαρε.
+oo
-
Χοτ ματζεντα ειναι το χρωμα του αυτοκινητου ετσι να το παρεις και ασε ασπρα μαυρα κοκκινα!Ενα εντυπωσιακο χρωμα εν αντιθεση μπορει να κανει το αυτοκινητο να φαινεται πολυ ποιο ομορφο σε σχεση με αλλα χρωματα.Εγω προσωπικα αμα αγοραζα φιεστα τετοιο χρωμα θα το αγοραζα και αν βγαινει και στη σπορ εκδοση παλι ετσι!
-
σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον!!!!
μια και είμαστε σε φάση αναζήτησης χρώματος, πέρασα από την αντιπροσωπία να δω μερικά. προς μεγάλην έκπληξην είχε δίπλα το ένα στο άλλο, τα hot magenda και το κόκκινο, ενώ υπήρχε και ένα άλλο πιο δίπλα σε μαύρο.μπορώ να πω ότι το καθαρό κόκκινο, αν και δεν είναι μεταλλικό μου φάνηκε πιο έντονο (επειδή το θέλω λίγο να φαίνεται καλά το χρώμα) σε σχέση με το hot magenda... χμ... αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον τώρα...
-
Το απλο κοκκινο το εχει φιλη μου 3 χρονια και παρολο που το βαζει σε γκαραζ, εχει αρχισει να ξεθωριαζει...
-
lol, τι;;;;
άρα μάλλον πρέπει να επανέλθουμε και στην άλλη ερώτηση του αρχικού μηνύματος...το κόκκινο χρώμα είναι απλό.
το μπλέ χρώμα είναι μεταλλικό.ερώτηση: ποιο από τα δύο θα αρχίσει να ξεθωριάζει πιο γρήγορα?
α) το κόκκινο
β) το μπλέ
γ) το ίδιο και για τα δύο, γιατί όπως αναφέρθηκε, η εταιρία δίνει διαφορετική εγγύηση για το χρώμα του αμαξώματος, και άρα θα ξεθωριάσουν και τα δύο το ίδιο, ανεξάρτητα του χρώματος.Συνοπτικά, δηλαδή, τα μεταλλικά χρώματα εκτός από την διαφορετική εμφάνιση έχουν και μεγαλύτερη αντοχή;... Θέλω να δώ ποια θα είναι η απάντηση...
-
Το απλό θα ξεθωριάσει πιό γρήγορα.
Χαλαρά μεταλλικό ή λευκό χρώμα (που είναι και πολύ όμορφο στο Fiesta).
Σαφώς και τα μεταλλικά έχουν άλλη αντοχή. Δεν είναι τυχαία η επικρατησή τους ή μόνο για αισθητικούς λόγους. -
το εαν ενα χρώμα θα ξεθωριάσει δεν είναι θέμα απόχρωσης,αλλα θέμα ποιότητας.Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ΄το ελληνικό καλοκαίρι και ο τρόπος πλυσίματος του αυτοκινήτου.Αυτο το οποίο ολοι λένε οτι τα μεταλλικά χρώματα είναι καλυτερα απο τα μη μεταλλικά,είναι απλά λάθος.Την καλύτερη απόχρωση με πέρλα να έχεις,αν το βερνίκι δεν έχει καλή ποιότητα και δεν έχει ψεκασθεί σωστά, τζάμπα χρήματα και κόπος είναι.
-
Αυτός ο μύθος έχει χρονια που καταρίφθηκε.
Απλώς η σύσταση του χρώματος ειναι διαφορετική αλλά η διαδικασία βαφής ειναι ίδια. Προαφανώς θυμάσαι κατι Uno των 80ies/90ies που απο κοκκινα γίνονταν ροζ.
Η πολυκαιρία σε ένα αυτοκινητο με ακριλικο χρώμα το πολύ να δωσει μια θολότητα απο το εξωτερικο βερνίκι που φευγει σιγά σιγα ενώ το ίδιο στο μεταλλικο χρώμα δεν ειναι εντονο λόγω της 'φυσικής' απο σύστασης γυαλάδας του χρωματος.
Επιλογή χρώματος αυτοκινήτου