-
Στην πρωτεύουσα δεν έχουν ποτηροθηκες;
-
Προσωπικά μόνο κακο δεν μου φαίνεται το εσωτερικό ...
Ίσα ίσα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Προσωπικά μόνο κακο δεν μου φαίνεται το εσωτερικό ...
Ίσα ίσα+1
-
Το εξωτερικό πως σας φαίνεται, δε μας λέτε όμως; Τι μεγάλες γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης, τι δυνατότητες ελιγμών. Είναι τεράαααστιοοοο!
Η ηλιόροφη επίσης τρομερά μεγάλη, τι πανοραμική και κουραφέξαλα
Έχουν σχεδιαστές-εντομολόγους, έδιωξαν τον Κωβό και βάλαν τους επιστήμονες -
Όσο και αν συμπαθώ τα γιαπωνέζικα, τα στρογγυλά χειριστήρια στο τιμόνι μοιάζουν σα σαλάμι αέρος πάνω σε πίτσα...
Γενικά πάντως, φαίνεται αρκετά ποιοτικό το εσωτερικό. -
Μου αρέσει το νέο family look της toyota.
Sent from my i9023 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μου αρέσει το νέο family look της toyota.Sent from my i9023 using Tapatalk 2
Έχεις Seat Leon = Η γνώμη σου περι ομορφιάς δεν έχει καμία σημασία.
-
True.
Aλλά μου αρέσει η φάτσα τους.
-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
Το εξωτερικό πως σας φαίνεται, δε μας λέτε όμως; Τι μεγάλες γωνίες προσέγγισης και αποχώρησης, τι δυνατότητες ελιγμών. Είναι τεράαααστιοοοο!
Έχουν σχεδιαστές-εντομολόγους, έδιωξαν τον Κωβό και βάλαν τους επιστήμονεςΠιστεύεις πως αυτά ενδιαφέρουν τους αγοραστές SUV
O Κωβός έφυγε δεν τον διώξανε -
το εσωτερικο του μου αρεσει παρα πολυ..το μονο που μου φαινεται ασχημο η τουλαχιστον λιγοτερο ομορφο ειναι ο πινακας οργανων.
οποτε συμφωνω με μιραζ κ ρεντμονστερ..εξωτερικα,εμπροσθιως κ πλαγιως το βρισκω επισης πολυ ομορφο.πισω μου φαινεται λιγο παλιομοδοτικο..
θα προτιμουσα να εχει πανοραμικη ηλιοροφη..
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Έχουν σχεδιαστές-εντομολόγους, έδιωξαν τον Κωβό και βάλαν τους επιστήμονεςΠιστεύεις πως αυτά ενδιαφέρουν τους αγοραστές SUV
O Κωβός έφυγε δεν τον διώξανεΗ αλήθεια είναι ότι και ο Κωβός είχε κάνει τρομερή δουλειά με το SC 430...
-
Επική πατάτα η οποία άρεσε πολύ σε συνταξιούχους Αμερικάνους Ευτυχώς δλδ γιατί το target group που στοχεύανε αρχικά ήταν διαφορετικό
Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η Toyota παραμένει γιαπωνεζοκεντρική αφού τα υψηλά κλιμάκια διοίκησης είναι όλοι Γιαπωνέζοι όπως και σε όλες τις μεγάλες εταιρείες της Ιαπωνίας. Μπορεί λοιπόν να υπάρχει κέντρο σχεδιασμού εδώ
http://goo.gl/maps/L5OyZ και ένα τεράστιο κέντρο R&D στις Βρυξέλλες αλλά η τελική έγκριση έρχεται απο την Ιαπωνία με ο,τι αυτό σημαίνει για πάρα πολλά πράγματα.
Είναι θετικό πάντως που ο CEO βλέπει τα πράγματα διαφορετικά απο τους προκατόχους του. -
το sc430 έβγαλαν ως το worst car in the world oι JC & JM στο τελευταίο τους dvd.
-
Επειδή ήδη ξέρουν τον αντικατάστατη του φυσικά
Lexus LF-LC
ΥΓ φυσικά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αλλά πολύ εντυπωσιακό nevertheless.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
O Κωβός έφυγε δεν τον διώξανεΗ αλήθεια είναι ότι και ο Κωβός είχε κάνει τρομερή δουλειά με το SC 430...
Ο Κωβός δίνει ακόμη προτάσεις στο σχεδιαστικό της Toyota , αλλά όπως λέει και ο ίδιος , για κάποιο λόγο (αδιευκρίνηστο προς το παρόν) πολλά από τα σχέδια και τα προπλάσματα σε φυσικό μέγεθος (και με πιο 'Ευρωπαικό' προσανατολισμό στο θέμα της εμφάνισης) δεν βλέπουν το φως της παραγωγής.
-
Προφανώς και συνεργάζεται με την Toyota δεν κόβονται έτσι οι δεσμοί με ανθρώπους που η δουλεία τους έχει εκτιμηθεi
Όσο για τα σχέδια τον λόγο τον ξέρει πολύ καλά εφόσον έχει δουλέψει στην Toyota και τον αναφέρω παραπάνω -
Για να μην ανοίγω νέο θέμα...
*Τις πρώτες θετικές εντυπώσεις από το ανανεωμένο RAV4 πήραμε εδώ στο Αλικάντε, οδηγώντας το αρκετά χιλιόμετρα στους ισπανικούς αυτοκινητόδρομους.
Χωρίς σημαντικές αλλαγές στα οδικά του χαρακτηριστικά, αλλά με βελτιωμένη ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση το ιαπωνικό SUV ενισχύθηκε στα σημεία προκειμένου να συνεχίσει την πολύ καλή του πορεία.
Στα νέα στοιχεία έχουμε να κάνουμε με τα νέα φώτα και τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τα νέα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας και το φρεσκαρισμένο εσωτερικό με τον σύγχρονο πίνακα οργάνων και φυσικά με το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων Toyota Touch2.
Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη γκάμα κινητήρων, που πλέον περιλαμβάνει και υβριδική έκδοση (!) και προσφέρει έναν άλλο χαρακτήρα στο μοντέλο.
Η βενζινοκίνητη έκδοση τροφοδοτείται με τον γνωστό 2.0 Valvematic απόδοσης 151 ίππους και η πετρελαιοκίνητη με τον 2.0 D4-D των 143 ίππων. Όσο για την υβριδική HSD έκδοση συνδυάζει έναν 2,5λιτρο κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 197 ίππους.
Η βενζινοκίνητη έκδοση είναι τετρακίνητη και προσφέρεται είτε με χειροκίνητο, είτε με CVT αυτόματο κιβώτιο, ενώ η πετρελαιοκίνητη είναι προσθιοκίνητη και συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο. Το υβριδικό HSD διατίθεται με CVT κιβώτιο και κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς.
Οι τιμές πώλησης ξεκινούν από τα 24.871 ευρώ για τη βενζίνη, από τα 25.363 ευρώ για την έκδοση ντήζελ και τα 33.770 ευρώ για την υβριδική.*
-
Η υβριδική έκδοση είναι plug in; Προσφέρει αυτονομία κάποιων χιλιομέτρων μόνο με ηλεκτρική ενέργεια;
Από την άλλη στο Ελλαδιστάν με την υπάρχουσα νομοθεσία 2,5λιτρος κινητήρας δεν έχει ελπίδες... -
Aν βαρέθηκες το νέο μέλος,δε χρειάζεται να το πηγαίνεις γύρω γύρω...μπορείς ευθέως να μου ζητήσεις ανταλλαγή
Όσο για το Rav4,δες και εδώ ...έχει περισσότερα στοιχεία. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Aν βαρέθηκες το νέο μέλος,δε χρειάζεται να το πηγαίνεις γύρω γύρω...μπορείς ευθέως να μου ζητήσεις ανταλλαγή
Όσο για το Rav4,δες και εδώ ...έχει περισσότερα στοιχεία.Για την ανταλλαγή θα το ξανασυζητήσουμε, όταν μου έρθει ο...Φόρος Πολυτελείας!! Χαχα!
Κατά τα άλλα έχω επανειλημμένως εκφράσει την άποψή μου ότι το μέλλον αποτελούν τα υβριδικά plug in αυτοκίνητα.
Απλά ακόμη απαιτείται μεγαλύτερη εξέλιξη των κινητήρων, ώστε να έχουν μεγαλύτερη αυτονομία με ρεύμα, και σαφώς καλύτερες τιμές. Όταν η αυτονομία με ρεύμα αγγίξει την απόσταση ενός ταξιδιού, η τιμή του αυτοκινήτου είναι παραπλήσια με αυτές των συμβατικών οχημάτων - ή έστω λογικά υψηλότερη - και η αξιοπιστία των μπαταριών αδιαμφισβήτητη, τότε η αγορά ενός τέτοιου αυτοκινήτου θα είναι must!H τιμή του υβριδικού RAV4 είναι πάντως λογική εδώ και το αμάξι με τα 197 άλογα έχει πολύ καλές για την κατηγορία επιδόσεις. Δεν βρήκα πάντως να γράφει κάπου ότι είναι plug in και ούτε τίποτα για κίνηση αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα. Και τα δύο τα θεωρώ απαραίτητα για την καλύτερη φόρτιση του αυτοκινήτου και πραγματικά συμφέρουσα οικονομία κίνησης.
Toyota RAV4 (2014)