-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:vava:
Χάζευα μια συζήτηση στο Μέγκα χθες, με εκπροσώπους κάμποσων κομμάτων.
Ρε φούστη μου, η του ΣΥΡΙΖΑ εκπρόσωπος ήταν πιο φυγόδικη κι από τον Μάκαρο. Θα, θα, θα, θα δούμε.
Μετά έφταιγε ο ροφιάνος-δημοσιογράφος Καψής που τη ζόριζε. Αφού δεν απαντούσε, αλλά έλεγε ότι ο λαός είναι μεγάλος, το κίνημα ισχυρό, άμα θέλει ο λαός κι άλλες μπούρδες.
Ε, δεν είναι περίεργο που εν μέσω χρεωκοπίας γράφουν όλοι μαζί οι αριστεροί λιγότερο από τη ΝΔ.Λες και να απαντούσε διαφορετικά θα σου άρεσε βρε Μάνο!
Οι συμπάθειες όπως και οι αντιπάθειες δεν κρύβονται!Καλά, το ότι έβαλαν τη Βαλαβάνη απέναντι στον Παφίλη(από τους ελάχιστους του ΚΚΕ που ξέρει να παίζει καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι) ήταν fail. Εκτός και αν ήταν εσκεμμένο...
Πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ το έχει ξεφτιλίσει λίγο με το θέμα του wannabe ΠΑΣΟΚ.
-
Νομίζω ότι ένα ελάχιστο δικαίωμα απάντησης σε ένα απλό ερώτημα το έχω ως ψηφοφόρος και πολίτης.
Τι σχέση έχουν οι συμπάθειες ή οι αντιπάθειες; Αυτά μας έφαγαν.Δηλαδή, ακούω πχ το ΚΚΕ. Δεν έχει σημασία αν συμφωνώ μ' αυτά που υποστηρίζει, έχει όμως μια απάντηση.
Ακούω την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πιο σοβαρό το άλτερ έγκο, η Χρυσή Αυγή.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μάτσο υπεκφεύγοντες, που σε κουτοπονηριά κονταροχτυπιούνται με τον Καμμένο. Ο Κουβέλης δεν τους έκανε, έλεγε και καμιά αλήθεια.Δηλαδή, τι πρέπει να κάνει κάποιος; Να μη ρωτάει πώς δεν θα μείνουν απλήρωτοι μισθοί και συντάξεις, ενώ ο Τσίπρας θα παριστάνει το λιονταράκι στη Γερμανία και το ΔΝΤ; Εκτός από τσιρίδα, υπάρχει κάτι που να δίνει ένα λόγο σε οποιονδήποτε να τους προτιμήσει;
Γιατί, ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρει η γιαγιά γειτόνισσα που άκουσα σήμερα να λέει ότι θα ψηφίσει Καμμένο (έτσι, για να μη μειώσουν τη σύνταξη του άντρα της...), από τον μορφωμένο που θα ρίξει το φασούλι χωρίς να γνωρίζει το λόγο.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Και οι Χρυσαυγίτες δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, ψηφίστε τουςΤο να θυμάσαι το forum 3 μέρες πριν τις εκλογές μόνο και μόνο για να μιλήσεις για το κόμμα στο οποίο συμμετέχεις είναι λίγο 'παλαιοκομματικό', δε συμφωνείς;
Ειδαν κι αυτοι ψωμι στα ιντερνετς
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Και κάναν το ΠΑΣΟΚ του Μπένι να μοιάζει όαση μέσα σε αυτό το παλαιοκοματικο χαμό!
To ΠΑΣΟΚ, είτε του Μπενι, είτε οποιουδήποτε, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ όαση....!! Διαφωνείς.....????
-
Τι να ψηφίσω.... (χιουμοριστικό)
ΠΑΣΟΚ
ΝΑΙ: Γιατί αυτοί γνωρίζουν να κυβερνούν οπότε και θα είναι οι μόνοι που θα μας βάλουν στην Ανάπτυξη.
ΟΧΙ: Γιατί το 1981 παρέλαβε ένα φτωχό μεν αλλά νοικοκυρεμένο κράτος και παραδίδει συντρίμια.ΝΔ
ΝΑΙ: Γιατί η μόνη λύση για τη χώρα είναι ένας κεντροδεξιός πραγματισμός.
ΟΧΙ: Γιατί όταν το 2004 του δόθηκε η ευκαιρία να μην ρίξουν το καράβι στη ξέρα άφησαν τα ίδια κακώς κείμενα.ΚΚΕ
ΝΑΙ: Γιατί δεν πιστεύω στην Αστική Δημοκρατία και στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
ΟΧΙ: Γιατί πιστεύω στην Αστική Δημοκρατία και στην Ευρωπαϊκή Πορεία της χώρας.ΣΥΡΙΖΑ
ΝΑΙ: Γιατί πιστεύω ότι η ανοχή και η πολυ-πολιτισμικότητα είναι η ενδεδειγμένη κοινωνική λύση.
ΟΧΙ: Γιατί πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο Ευρώ και γιατί το κόμμα αυτό είναι κόμμα βολεμένων.ΔΗΜΑΡ
ΝΑΙ: Γιατί πιστεύω σε μία Σοσιαλιστικού τύπου με Ευρωπαϊκούς όρους οικονομία.
ΟΧΙ: Γιατί πιστεύω ότι ο προστατευτισμός είναι υπεύθυνος για τα δεινά της Ελληνικής Οικονομίας.ΔΗ.ΣΥ.
ΝΑΙ: Γιατί η Ντόρα είναι η μόνη πολιτικός που παρέμεινε σταθερή στις θέσεις της για την οικονομία.
ΟΧΙ: Γιατί δεν έχω Alzheimer και δεν πιστεύω στην παρθενογένεση.ΚΟΙ.ΣΥ.
ΝΑΙ: Γιατί πιστεύω στις αρχές του Σοσιαλισμού παλαιάς κοπής.
ΟΧΙ: Γιατί δεν πιστεύω ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στους πολιτικούς παλαιάς κοπής.ΛΑ.Ο.Σ.
ΝΑΙ: Γιατί πιστεύω στις αρχές της Ελλάδος μέσα από μία Ευρωπαϊκή πολιτική.
ΟΧΙ: Γιατί δεν αντέχω τους Εθνοκάπηλους και τους Όπου Φυσσά ο Άνεμος.ΟΙΚ.ΠΡΑ.
ΝΑΙ: Γιατί αγαπώ τη φύση και αποζητώ την πολυ-πολιτισμικότητα.
ΟΧΙ: Γιατί είμαι πραγματικός οικολόγος και δεν ανθίσταμαι σε οτιδήποτε μόνον για να κάνω ντόρο.Λ.Σ. - Χ.Α.
ΝΑΙ: Γιατί θέλω να στείλω στη φυλακή τα λαμόγια και να φύγουν οι μετανάστες από τη χώρα.
ΟΧΙ: Γιατί δεν ανέχομαι έναν Σοσιαλισμό με Εθνική χροιά και δεν αντέχω αντι-δημοκράτες.ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
ΝΑΙ: Γιατί θέλω να ανατρέψω τον καπιταλιστικό σύστημα της χώρας.
ΟΧΙ: Γιατί πιστεύω ότι η Ελευθερία των Ανθρώπων είναι υπέρτατο αγαθό για να τους την στερήσω.ΔΡ.Φ.Σ.
ΝΑΙ: Γιατί ο φιλελευθερισμός είναι η λύση.
ΟΧΙ: Γιατί τα οικονομικά μέτρα αγγίζουν το ουτοπικό.Αυτά για τα κόμματα που έχουν ελπίδες να μπουν στην Ελληνική Βουλή.
-
θέλω να θέσω ένα σοβαρό ερώτημα και θα παρακαλούσα όσο το δυνατόν πιο σοβαρές απαντήσεις.
έστω το εξής, σχετικά απίθανο ΙΜΗΟ, σενάριο.
οι ψήφοι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν φτάνουν για το σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.
κάποιο 3ο κόμμα συναινεί και τελικά σχηματίζεται κυβέρνηση αυτών των 3ων.θα θεωρήσετε οτι αυτό το 3ο κόμμα πρόδοσε τους ψηφοφόρους του?
υπάρχει κάποιος ψηφοφόφορος, εκτός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Ντόρας, που εξουσιοδοτεί άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ? -
Για να γίνει αυτό ίσως προηγηθεί μια κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Θα πει ο κωλοτούμπας που θα συναινέσει ότι π.χ. απαιτήσαμε και πετύχαμε τα κάτωθι, και από εκεί και πέρα δίνουμε σιωπηρή ψήφο ανοχή στη συμμαχία προκειμένου να μην μείνει η χώρα ακυβέρνητη και οδηγηθούμε ξανά σε 2 μήνες σε εκλογές και τιναχτούν στον αέρα οι μέχρι τούδε θυσίες του λαού, μπλα, μπλα, μπλα.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
θέλω να θέσω ένα σοβαρό ερώτημα και θα παρακαλούσα όσο το δυνατόν πιο σοβαρές απαντήσεις.έστω το εξής, σχετικά απίθανο ΙΜΗΟ, σενάριο.
κάποιο 3ο κόμμα συναινεί και τελικά σχηματίζεται κυβέρνηση αυτών των 3ων.θα θεωρήσετε οτι αυτό το 3ο κόμμα πρόδοσε τους ψηφοφόρους του?
υπάρχει κάποιος ψηφοφόφορος, εκτός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Ντόρας, που εξουσιοδοτεί άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ?Μη στεναχωριέσαι, θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη το κόμμα που θα το πράξει αυτό!
Σίγουρα όμως θα έχει προδώσει τους ψηφοφόρους του, εκτός αν είχε δηλώσει από πριν ότι δεν είναι αντίθετο σε κυβερνητικές συμμαχίες.
-
θέλω να θέσω ένα σοβαρό ερώτημα και θα παρακαλούσα όσο το δυνατόν πιο σοβαρές απαντήσεις.έστω το εξής, σχετικά απίθανο ΙΜΗΟ, σενάριο.
υπάρχει κάποιος ψηφοφόφορος, εκτός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Ντόρας, που εξουσιοδοτεί άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ?Μόνο το ΛΑΟΣ έχει πει ότι αν αποδεχθούν τις θέσεις του τα 2 κόμματα, θα συμμετάσχει ξανά σε κυβέρνηση μαζί τους.
Όλοι οι άλλοι (με ελπίδα να μπουν στη Βουλή), θεωρητικά, προτιμούν να ξαναπάμε σε εκλογές. Για ΔΗΜΑΡ δεν είμαι σίγουρος μόνο. -
υπάρχει κάποιος ψηφοφόφορος, εκτός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Ντόρας, που εξουσιοδοτεί άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ?Αν συμβεί κάτι τέτοιο.... (απαιτεί ποσοστό των δύο κομμάτων κάτω από 35% κάτι που είναι από δύσκολο ως και αδύνατο) τότε όχι. Γιατί και πάλι η έννοια της σχετικής πλειοψηφίας είναι αυτή που κυβερνά.
Έτσι και αλλιώς όμως θα διαφωνήσω περί της κρισιμότητας των εκλογών. Εγώ της θεωρώ ως τις πλέον αδιάφορες. Η οικονομική πολιτική έχει καθοριστεί (θα βελάξουμε), η εξωτερική μας πολιτική θα είναι αντίστοιχη της Φιλανδίας επί ψυχρού πολέμου και ο τρόπος διαχείρισης θα παραμείνει αυτός που ορίστηκε πριν από μερικούς μήνες. Οπότε όποιος και να έρθει στα πράγματα θα εφαρμόσει στο σύνολο του το μνημόνιο γιατί δεν έχει κάποια σοβαρότερη εναλλακτική.
Προσωπικά ένας από τους λόγους που θα γούσταρα μία κυβέρνηση της Αριστεράς είναι για να την αποκαθηλώσω στα μάτια των Ελλήνων που πιστεύουν ακόμα στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Ακόμα και το ΚΚΕ ως εργοδότης πράττει ότι ο κάθε βιομήχανος και ίσως είναι και πιο σκληρός. Μην αιθεροβατούμε. Η Ελλάδα δεν σώζεται με Harry Potter ή με ξόρκια και μάγια.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Προσωπικά ένας από τους λόγους που θα γούσταρα μία κυβέρνηση της Αριστεράς είναι για να την αποκαθηλώσω στα μάτια των Ελλήνων που πιστεύουν ακόμα στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Ακόμα και το ΚΚΕ ως εργοδότης πράττει ότι ο κάθε βιομήχανος και ίσως είναι και πιο σκληρός. Μην αιθεροβατούμε. Η Ελλάδα δεν σώζεται με Harry Potter ή με ξόρκια και μάγια.
Θα είναι τότε που πραγματικά θα χρειαστούν ελικόπτερα.
-
http://troktiko.eu/2012/05/ti-ischuei-g ... todunamia/
-
υπάρχει κάποιος ψηφοφόφορος, εκτός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Ντόρας, που εξουσιοδοτεί άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ?Το ερωτημα για μενα ειναι αλλο:
Εστω οτι ΟΛΑ τα κομματα της νεας Βουλης ενωνονται και δοξαζουν το μνημονιο.
Αυτο σημαινει οτι θα καταφερουν να εφαρμοσουν τα νεα μετρα;Παπάρια μαντολες λεω εγω -
Δικαίως ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδίκησε και έκανε τη συγκέντωσή του στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Κανένας άλλος χώρος στην πόλη δεν θα μπορούσε να χωρέσει τη λαοθάλασσα που μάζεψε ο Αλέξης Τσίπρας.
http://www.athensvoice.gr/article/city- ... F%85%CF%82
-
Ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούν με προσοχή την ομιλία του αρχηγού τους Ευάγγελου Βενιζέλου και περιμένουν με ανυπομονησία την Κυριακή για να πάνε στην κάλπη
-
Σχόλιο:
Σημασία δεν έχει να τα έχεις καλά εσύ με τον εαυτό σου. Σημασία έχει να βρούμε ένα καλό πρόβειο σε τσανάκα και να στο αμολήσουμε. Νούμερο, ε νούμερο.
-
http://jungle-report.blogspot.com/2012/05/2.html
Μονο για ΜΗ ψηφοφορους της Χ.Α. που θελουν γενικα να πληροφορηθουν(για να μην αρχισουμε παλι τα μα γιατι..) -
ο τύπος με το φραπέ
-
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Αλλά τα παρακάτω απο ότι φαίνεται θα αποτελούν την νέα τάξη πραγμάτων στην εθνοτική δομή της ελληνικής κοινωνίας.
Είμαστε πολλοί
Είμαστε πακιστανοί
είμαστε πασόκΤο 'Πακιστανοι' απο που προκυπτει; Απλα ψηθηκαν λιγο παραπανω, οπως ο γνησιος ελληνας στην καταγωγη και αριος στο αιμα, οπως δηλωνει, αρχηγος του κομματος της χρυσης αυγουλας
Μπορει να ειναι απο την Κρητη τα παιδια
Εκλογές 2012 [#2]