-
Εγώ θα ψήφιζα Brera αλλά δε την έχετε βάλει στην ψηφοφορία
-
Να κεράσω ένα warnάκι?
-
Γίναμε 2 , ποίος είναι ο δεύτερος ?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να κεράσω ένα warnάκι?Ψήφισα Croma, το μοντέλο ΘΡΥΛΟΣ, αν σου πάει καρδιά μετά από αυτό κέρνα
-
Μετακόμισες?
-
To Passat Syncro 0 ψήφους? O Hellenic Vanagon ή δεν είδε το τόπικ ή ψήφισε κάτι άλλο? Δεν θέλω να πιστέψω στο δεύτερο.
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μετακόμισες?Γείτονας με τον Realzeus έγινε ο ΙΚΕ
-
To Opel Vectra/Vauxhall Cavalier 4x4 Turbo είναι η προφανής επιλογή νομίζω...
Στο βίντεο το βλέπουμε να κάνει τρελά donuts, εμφανώς σε off balance κατάσταση.
Και το Vectra B που ακολούθησε ήταν δυνατό όχημα, που με τον κατάλληλο οδηγό/χειριστή στο τιμόνι, μπορούσε να κάνει διάφορα hot hatches να κρυφτούν από ντροπή:
Εγώ πάντως ψηφίζω Passat Syncro, γιατί ο Hellenic Vanagon με έχει πείσει πως ήταν ό,τι καλύτερο!
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ε το παράκανες! Ούτε για αστείο δεν quotaρουμε PINK FLOYD επί ματαίω!!
Εγώ πάντως ψήφισα Integrale γιατί το αμάξι είναι όνειρο. Δεν με νοιάζει αν είναι πιο αργό ή πιο γρήγορα από άλλα, αν έχει αίσθηση ή δεν έχει αλλά πούλαγα τη μάνα μου για μια καλή Integrale!
-
To διόρθωσα, οι Pink Floyd ήταν για το fb!
-
Έτσι μάλιστα! Να σε κάνω φίλο τότε!
Πάντως αν ψάχνεις το κατάλληλο τραγούδι για να συνοδεύσεις τα βιντεάκια με το mighty Vectra σου έχω τη λύση:
-
Αν είναι να βάζεις Βίσση, μην με κανείς φίλο, γίνομαι ιδιαίτερα εχθρικός με κάτι τέτοια!
Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ναι είμαι μεγάλος φαν της Αννούλας, το παραδέχομαι!
Πάντως τι πιο ταιριαστό για τα βίντεο που έβαλες...βέβαια κέρδισε στο νήμα και κάποια άλλα trash των 90s που είχα στο μυαλό μου...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τhnks για τις τιμες...
Τοσο φθηνη η 75 Turbo America..?. Στην Ελλαδα ειχε 9,500,000δρχ περιπου, το 91' και στην Γερμανια η αντιστοιχη τιμη της απ' οσο θυμαμαι ηταν γυρω στα 4,000,000δρχ. 2,500,000δρχ στην Ιταλια? ΑαααααααχχχχΤο καλοκαίρι του 90 7,5 εκατομύρια δραχμές κόστιζε στην ιταλική αγορά μια SZ (93.044.000 λιρέτες).....ενώ με 3,2 εκατομύρια δραχμές έπαιρνες την 75 3,0V6 cat Europa (με μέσο μισθό για τον ανειδίκευτο εργάτη τα 1.100.000 λιρέτες και κόστος λίτρου βενζίνης τις 1,450 λιρέτες).....
Απο την υπαρχουσα λιστα ποιο θα επελεγες, εαν καναμε ενα back in time, σε εκεινη την εποχη (1988-1992)?
Εκείνη την εποχή μάλλον την Integrale, λόγω συνδυασμού επιδόσεων-κόστους κτήσης-συντήρησης-μύθου (αν και δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στη λίστα).
Βέβαια αν μιλάμε για την ιταλική πραγματικότητα, οι πειρασμοί ήταν μεγάλοι,καθώς στην τιμή κτήσης μιας καινούργιας integrale του 90, μπορούσες να έχεις Μ3 του 89,οποιαδήποτε Biturbo του 88 στα μισά λεφτά και 911 Carerra του 88.... τσοντάροντας 1,5 εκατομύριο παρπαπάνω...... -
Στη λίστα δεν είδα ΑΥΤΌ! http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=103&article=2834.ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ
-
Oυτε αυτο υπαρχει
http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Alfa_Romeo_164_Turbo_1.JPG
στα 19.800 καπου, πιο ακριβη νομιζω απο την 3.0 λογω μη υπαρξης καταλυτη και την επιβαρυνση με εξτρα φορους.
Για ναυτικους καπου 9.800 και για αναπηρους καπου 7+. -
Την 2.5-16 επειδή δεν έχω άλλη επιλογή.
Η αναγκαιότητα για καθημερινή χρήση που θα είχε ένα τέτοιο αυτοκίνητο εκείνη την εποχή, πιθανώς να με ανάγκαζε να κοιτάξω κάτι άλλο. (300Ε-24 ή 190-2.6 π.χ.).
Επίσης, αν η απαίτηση ήταν για το τετραθέσιο+ πορμπαγκάζ, πιθανότερα θα επέλεγα ένα κουπε (πχ Opel Calibra 2.0 16V/4x4 turbo ή C124 200-16, 280, 300-24 320 κλπ)
Αν το σκεφτόμουν με βάση το πως διαμορφώθηκε τελικά η αγορά (αγορά σήμερα), τότε, από αυτά που υπάρχουν στην ψηφοφορία, σίγουρα την Ιντεγκράλε και ως δεύτερο την 2.5-16 και πιθανώς κάποιο audi coupe Τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτα 20 χρόνια μετά.
-
Νταξ' λολ, το πουθενάδικο Φίατ Χρώμα πήρε μία ψήφο και τα Κουάτρο, Σάαμπ 900 καμμιά.
Ρε σεις...Έδιτ
Η λίστα νοσεί. Προβάλλει μερικά άχρωμα και άοσμα , ενώ ταυτόχρονα λείπουν σημαντικά μοντέλα τα οποία χρήζουν αναφοράς και ας μην τα ψήφιζε το ποπολο (οι οπαδίστι τουλάχιστον). Π.χ. το στυλάτο Ρόβερ 620 το οποίο είχε μοτέρια Χόντα, τα Χόντα Ιντέγκρα και Πρελούντ, το Μάζντα 626 που είχε και μεγάλο σουξέ στας ευρώπας, το Γκάλαντ VR4.
Κίκιζας, ολίσθημα. -
Εγώ ψήφισα την Lancia. Είχα τη χαρά να βρεθώ μια φορά, έστω και για λίγο πίσω από το τιμόνι και απλά .
Cosworth, και BMW έχω οδηγήσει επίσης, αλλά η μεν BMW ήταν μετατροπή (περίεργο ... ) το δε Sierra, απλά άθλιο πέρα από το μοτέρ. 75 δυστυχώς έχω οδηγήσει μόνο psofeo οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη για την Αμερικάνα. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα, τα ξέρω μόνο από φωτογραφίες. Αν είχα ακόμα μια ψήφο θα την έπαιρνε το Saab, αλλά δεν μπορεί σε καμμιά περίπτωση να κερδίσει τη μια και μοναδική ψήφο. Ωραίο αυτοκίνητο, αλλά καμμιά σχέση με τη Λάντσια.
Τη γνώμη μου για τις παλιές Μερκ, την έχω γράψει σε άλλο θέμα. Και όσο καλή και να τανε η 190, δεν την προτιμούσα με τίποτα από μια Μ3, αν ντε και καλά ήθελα πισωκούνα.
Ξεκολλάτε λίγο όμως με το ποιο κολλάει και το πιο δεν κολλάει στη λίστα. Πιστεύω πως με τόσα αυτοκίνητα, όλο και κάποιο ταιριάζει στα γούστα καθενός. Στο κάτω κάτω όποιος θέλει ας μην ψηφίσει και ας γράψει 'εμένα μου αρέσει το τάδε γι αυτό και για εκείνο.'Υ.Γ1 Κάποτε μου άρεσε το 620, αλλά μετά κατάλαβα πως η μόνη του συνεισφορά είναι πως μάθαμε τι σημαίνει πεζοδρομιοκυνηγός, και οι μάστορες έμαθαν πως να αλλάζουν φλάντζες κεφαλής.
Υ.Γ 2 Ξεκολλάτε με το ποιος ανοίγει το θέμα. Κι εγώ έχω διαφωνήσει μαζί του πολλές φορές, αλλά δεν σημαίνει πως ότι και να πει θα το απορρίψω.
-
και οι μάστορες έμαθαν πως να αλλάζουν φλάντζες κεφαλής.
Tέρμα άκυρο το σχόλιο για τις φλάντζες στο 620, στα τετρακύλινδρα σειράς Κ που δεν φόρεσε ποτέ γινόταν ο χαμός.
Επίσης ποιος κολλάει με το ποιος ανοίγει ένα θέμα, είναι δυνατόν ? Με το ότι η λίστα δεν είναι πλήρης έκανα σχόλιο και συμπλήρωσα μερικά μοντελάκια. Και το Μάζντα Ζίντος θα μπορούσε να μπει μέσα, αλλά λείπει. Το Χρώμα μας μάρανε.
Mεσαία σπόρ "πυροβόλα" τέλη 80's αρχές 90's