-
ποσα κυκλοφορησαν συνολικα παγκοσμιως?
-
μπροστιοκίνητο υστερικό τουρμπάτο σε ελληνικό κρεμοσάπουνο ...
-
Οι φαναρτζήδες κλέφτες να γίνουν? Ο καθείς κάνει το κουμάντο του.
-
γιαυτο θεωρω αυτα που ανεφερα ως συνολικα καλυτερα προσθιοκινητα..αν κ εχω οδηγησει μονο τα 147-156 γτα(αλλα σε πιστα, που δεν ειναι κρεμοσαπουνο)..
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η Ford της Κηφισίας στο Μαρούσι (δίπλα στη Saab και τις κρέπες ) μοστράρει απ' έξω ένα RS που δείχνει να είναι RS500. Θα πέρναγα μια βόλτα να δω τι παίζει με το συγκεκριμένο. Τουλάχιστον αν είναι να πάρει κανείς Focus RS ας είναι κάτι σπέσιαλ...Κι εγώ χτες περνόντας το είδα. Πρέπει να είναι 500.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Η Ford της Κηφισίας στο Μαρούσι (δίπλα στη Saab και τις κρέπες ) μοστράρει απ' έξω ένα RS που δείχνει να είναι RS500. Θα πέρναγα μια βόλτα να δω τι παίζει με το συγκεκριμένο. Τουλάχιστον αν είναι να πάρει κανείς Focus RS ας είναι κάτι σπέσιαλ...
Κι εγώ χτες περνόντας το είδα. Πρέπει να είναι 500.
Κι εμένα έτσι μου φάνηκε.
-
@vendetta
Αν είναι σε καλή κατάσταση όπως γράφεις , και η τιμή είναι καλή χτύπα το .
Δεν βρίσκεις εύκολα καθαρά αυτοκίνητα από ψείρες ιδιοκτήτες .
Επίσης είναι εύκολο και για απλή μετακίνηση .
Εξαιρετική και η 335 αλλά άλλο πράγμα . Δύσκολη η σύγκριση και περίεργη .Η επιλογές όπως το Megane CUP είναι επίσης ιδιαίτερες και εξαιρετικά αποτελεσματικές .
αλλά αν λέμε Αν θέλεις
να ξεχωρίσεις ακόμα περισσότερο και όταν το δεις θα το ερωτευθείς παντοτινά.Renault LAGUNA Coupe GT. όπως αυτό http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1822958/
Και παίρνει πολλά παζάρια ,
κουκλί . με το σωστό εσωτερικό και την οθόνη .
απλά
και απο δυναμικά χαρακτηριστικά βάζει γυαλιά σε πολλά . . . 2θέσια coupe -
Αν από Μ3 Ε46 πας σε μπροστινή κίνηση, να είσαι προετοιμασμένος για μεγάλο ξενέρωμα. Δε πα να είναι το καλύτερο προσθιοκίνητο του γαλαξία; Εσύ έχεις μάθει αλλιώς και θα σε χαλάσει πολύ. Αν δε σε πειράζουν τα κυβικά, βρωμάει ο τόπος από κορυφαίες επιλογές σε τιμή σκότωμα.
Ενδεικτικά αναφέρω αυτό, το οποίο έχει στιλ, πολυτέλεια, φινέτσα και όταν του ζητηθεί, πολύ αλήτικο χαρακτήρα. Είναι μια ενδεικτική πρόταση, υπάρχουν πάρα πολλές (από Γερμανία, Ιταλία και Ιαπωνία μεριά) που παίζουν στη σφαίρα του ονειρικού. Όποιος μπορεί να αντέξει τα κυβικά, έχει επιλογές που κάνουν τους υπόλοιπους να αλληθορίζουν.
-
Που τη θυμήθηκες τη Laguna Coupe? Κουκλί...πρόσφατα υπήρχε και άλλη στο car τουλάχιστον 3.000 κάτω μεταχειρισμένη.
-
Ο χρήστης astanapan έγραψε:
Αν παρεις την 335 χλωμο το βλεπω να γλιτωνεις και τοσα πολλα στη συντήρηση on the long run. Σίγουρα ομως θα είναι πιο οικονομική απο την M3 smg. Η 335 είναι GT - πιο grown up επιλογη - αρα για να τη φέρεις κοντά στο επίπεδο της Μ3 θα πρέπει να βάλεις και μια μπλοκαδουρα πισω, αναρτηση, και μαλλον και φρενα. Και παλι όμως δε θα αγγίζει το στήσιμο-χαρακτήρα Μ3.Το προσθιοκινητο Φοκους που κολλαει; Αν περιμενεις να ικανοποιηθείς οδηγικά το ίδιο κάνεις λάθος Εκτος αν θες να ηρεμήσεις
Μετα απο πισωκίνητο πάμε είτε πάλι σε πισωκίνητο είτε σε τετρακίνητο. Εφοσον το προβλημα σου δεν ειναι τα τελη ή οι βενζίνες παρα μονο οι αναγκες συντήρησης θα σου πρότεινα περαν της 335 να κοιταξεις κ αλλες πισωκίνητες-αξιόπιστες επιλογες οπως** Cayman S,** 370Ζ, Exige (και σε πιο φτηνα παιζουν τα S2K, 350Ζ, ΜΧ5 2lt) και να αποφύγεις ακριβες στη συντήρηση επιλογές όπως** EVO,** STi, Ζ4Μ, Μ5 507hp, RS4, TT RS.
Οι τιμες των ακριβών μτχ εχουν κανει ελευθερη πτωση και με το μπογιοκο στο χερι παιζεις μπαλίτσα σε δικο σου γηπεδο με δικους σου οπαδους και διαιτητη.
Μια απορία : η Cayman S είναι πιο φτηνή στη συντήρηση απο ένα Lancer Evo X?
-
Που τη θυμήθηκες τη Laguna Coupe? Κουκλί...πρόσφατα υπήρχε και άλλη στο car τουλάχιστον 3.000 κάτω μεταχειρισμένη.Πολύ καλά θυμάσαι . Γιαυτό εξάλλου έγραψα ότι παίρνει πολύ παζάρι.
Ένα από τα πλέον αδικημένα αυτοκίνητα κατά την γνώμη μου . Μπορεί να υστερεί σε 0-100 αλλά είναι καταπληκτικό στο δρόμο.
-
Να την οδηγήσω δεν είχα ποτέ τη χαρά. Αλλά να την απολαύσω μέσα έξω ναι και ίσως και τη συγκεκριμένη. Πρέπει να είναι μια αρχικά περιφερόμενη ανά την Ελλάδα.
-
Τι ειναι το ΟΡ ρε παιδια???
-
Να την οδηγήσω δεν είχα ποτέ τη χαρά. Αλλά να την απολαύσω μέσα έξω ναι και ίσως και τη συγκεκριμένη. Πρέπει να είναι μια αρχικά περιφερόμενη ανά την Ελλάδα.Εχει μια ο aliask.. Παλαβωσε το forum οταν ανεβασε φωτογραφιες..
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
:offtopicviii:Τι ειναι το ΟΡ ρε παιδια???
Original Poster Πάνο.
-
Τhanks!!!
Aν και γω το ξερω ως TS (Τopic Starter). -
Αδικημένο οντως το laguna.και για να Πω την αλήθεια μονο απο το Ίντερνετ την έχω δει.
Όμορφο αυτοκίνητο.
Γενικα παιδια την m3 πραγματικα την απόλαυσα για 4 χρονια και κατι που την είχα,άσχετα οτι τον τελευταίο χρόνο ζήτησε αρκετα πραγματα.η αλήθεια είναι οτι εδω στη Κρήτη δεν εχουμε και τις μηχανικαρες και σιγουρα μας τσεκουρωνουν για τα καλα σε καποια θέματα,αλλα δυστυχως δέν εχουμε επιλογές.
Η πισωκουνα σαφώς και μου αρέσει,ασε δε που έχω συνηθίσει κιολας,αν και ταυτόχρονα είχα κι αυτοκίνητο με μπροστινη κίνηση,η πίσω βέβαια κίνηση είναι αλλο πράγμα...
Το αμάξι που θα πάρω σαφώς και θα το παντρευτω γι αυτο και θέλω με προσοχή να κάνω την επιλογή,οι τιμές είναι αρκετα δελεαστικές για αυτο και κάνω το βήμα,αλλιως δε θα το σκεφτόμουν καν καθώς οι εποχές είναι δύσκολες και δε γνωρίζουμε πλέον το αύριο.ευχομαι παντως να δούμε καλύτερες μέρες.
Η 335 αλήθεια είναι οτι σαν στυλ είναι πιο διαχρονική.το rs το δίνει 30.000 και είναι 405 άλογα,δε το χέι βάλει αγγελία καθώς δεν το κυνηγάει κιολας το θέμα,δεν βιάζεται ούτε και ζοριζεται οικονομικά.
Συμφωνώ παντως οτι σαν αυτοκινητα είναι εντελώς αντίθετα.
Αν πάρω 335 δεν σκεφτομαι καν να της βάλω χέρι ούτε να της κάνω στήσιμο m3.μια ωραία ζαντουλα,ένα χαμηλωμα κι ένα φιμε,στα υπόλοιπα είμαι καλυμενος.
Έχουν ακουστεί τίποτα ζημιές στην 335?Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
-
Το αγγλικό ΕVO είχε μια για δοκιμή μακράς διαρκείας και είχε πάθει χοντρή ζημιά. Δε θυμάμαι τι ακριβώς, αλλά σίγουρα είχε βγει κινητήρας. Μιλάμε για αυτοκίνητο με το πολύ 30Κ χλμ. Αν θυμάται κάποιο άλλο μέλος-αναγνώστης του συγκεκριμένου περιοδικού, ας βοηθήσει. Ήταν 2-3 χρόνια πριν.
Επίσης, θυμάμαι ότι είχαν και κάποιο θέμα με τις θερμοκρασίες. Καλύτερα να κάνεις την ίδια ερώτηση παραδίπλα, στο θέμα 'BMW Forum'. -
Ο χρήστης vendetta έγραψε:
Το αμάξι που θα πάρω σαφώς και θα το παντρευτω....
Αν πάρω 335 δεν σκεφτομαι καν να της βάλω χέρι ούτε να της κάνω στήσιμο m3.μια ωραία ζαντουλα,ένα χαμηλωμα κι ένα φιμε,στα υπόλοιπα είμαι καλυμενος.
Έχουν ακουστεί τίποτα ζημιές στην 335?Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
προχώρα αφοβα.
-
Ζημιές οι πρώτες 335i είχαν βγάλει στη HPFP (high pressure fuel pump).
Τσέκαρε αν τις έχει αλλάξει με καινούριες και προχώρα.
Κατά τ'αλλα είναι πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο, γραμμικό μοτέρ (ούτε καταλαβαίνεις ότι οδηγείς turbo), εύκολα βελτιώσιμο και οικονομικό συγκριτικά με τα άλογά του.
Όμως Μ3 Ε46 δεν είναι. Είναι πολύ πιο 'χαλαρή', άνετη, ήρεμη και γενικότερα GT. Δηλαδή αυτοκίνητο για μεγάλες, άνετες και σβέλτες αποστάσεις.
Αν θέλεις κάτι πιο ήρεμο, πάρε 335i. Αν θέλεις να πας ένα βήμα πάνω από την Μ3...πάρε κάτι άλλο με γράμμα Μ.
Ford Focus RS βοήθεια για αγορα