-
εννοω την στιγμη που απο...'ω συμφορα το χτυπησα...' και εννοουσατε ενα χτυπημα απο πετρουλα 1χ1 χιλιοστο...
εγινε 'ποτε εγινε αυτο' και ειναι μια λακουβα στο φτερο να!!!...
και εφτασε στο και που λειπει το φαναρι περα βρεχει..
γιατι το λεω..
στο Οκταβια εχω προσεξει τρια χτυπηματα που εφυγε το χρωμα σε μεγεθος κεφαλης καρφιτσας, η ιδια η ΒΙΑΜΑΡ οπου πηγα μου ειπε οτι δεν αξιζει ο κοπος, και να το περασεις με χρωμα πιο πολυ θα φαινεται..
και ομοιως ενα ιδιου μεγεθους στο παρμπριζ απο χαλικι...(λες να εχει και αλλα;;) .που με κανει να μιλαω ακομα για για αντικατασταση κρυσταλλου...!!
το να πω στο ασφαλιστη θελω να το αλλαξω και να του δειξω το σκουπιδακι θα προκαλεσει γελωτα;;(αλλα τα ατιμα οσο τα βλεπω τοσο με τριβελλιζουν, αν και για τον τριτο ουτε που ειναι ορατα, ακομα και αν του τα δειξω!!)
-
εννοω την στιγμη που απο...'ω συμφορα το χτυπησα...' και εννοουσατε ενα χτυπημα απο πετρουλα 1χ1 χιλιοστο...
γιατι το λεω..
στο Οκταβια εχω προσεξει τρια χτυπηματα που εφυγε το χρωμα σε μεγεθος κεφαλης καρφιτσας, η ιδια η ΒΙΑΜΑΡ οπου πηγα μου ειπε οτι δεν αξιζει ο κοπος, και να το περασεις με χρωμα πιο πολυ θα φαινεται..
και ομοιως ενα ιδιου μεγεθους στο παρμπριζ απο χαλικι...(λες να εχει και αλλα;;) .που με κανει να μιλαω ακομα για για αντικατασταση κρυσταλλου...!!
το να πω στο ασφαλιστη θελω να το αλλαξω και να του δειξω το σκουπιδακι θα προκαλεσει γελωτα;;(αλλα τα ατιμα οσο τα βλεπω τοσο με τριβελλιζουν, αν και για τον τριτο ουτε που ειναι ορατα, ακομα και αν του τα δειξω!!)
-
γιατι το λεω..
-
Μετά από μερικά χρόνια και όταν μαζευτούν αρκετά χτυπήματα, δεν θα σε νοιάζει πια.
Αν είσαι βέβαια ο SV2 δεν σε νοιάζει ποτέ!
-
Με το που πήρα δικό μου.
-
Εγώ ήμουνα ψείρας μέχρι που είδα το πρώτο ποστ του sv2. Μετά σταμάτησα αμέσως.
-
Εγώ έπαψα να είμαι ψείρας με το αυτοκίνητο όταν ασχολήθηκα επαγγελματικά με τα αυτοκίνητα.
Μου την έδωσε τόσο πολύ που πούλησα και την επιχείρηση 3 χρόνια μετα το άνοιγμά της. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ ήμουνα ψείρας μέχρι που είδα το πρώτο ποστ του sv2. Μετά σταμάτησα αμέσως.Και σωστά έπραξες καθότι ο Γιώργος έχει σπρώξει κάδο απορριμάτων με την 430 για να παρκάρει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και σωστά έπραξες καθότι ο Γιώργος έχει σπρώξει κάδο απορριμάτων με την 430 για να παρκάρει...
ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?!

-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και σωστά έπραξες καθότι ο Γιώργος έχει σπρώξει κάδο απορριμάτων με την 430 για να παρκάρει...
cool !
-
Εμένα μου πήρε λίγους μήνες.... Ως ότου βέβαια είχα μία στενή επαφή με κολωνάκι στην Ακαδημία.... οπότε από εκεί και πέρα... δεν με νοιάζει τπτ...
Δεν αφήνω πολλά να μαζευτούν... αλλά και πάλι στην Αθήνα ζεις....
-
Αφοτου περασαν τα χρονια....και οι μηνες στο επομενο αμαξι.
-
πιτσιρικας ηθελα να ειναι στην τριχα παντα.Με το 5 gt μεχρι 2 προφυλακτηρες ειχα για να μην κυκλοφορω με σπασμενο/ραγισμενο επειδη ηταν χαμηλο και οπου εβρισκε εσπαγε.Πλυσιμο ακομα και τον χειμωνα εξω απο το σπιτι.
Πλεον δεν με απασχολουν ουτε σημαδακια ουτε γρατζουνιες,και ειλικρινα το ευχαριστιεμαι το καθε αυτοκινητο μου χωρις αγχος.Μακραν καλυτερη φαση για μενα. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ ήμουνα ψείρας μέχρι που είδα το πρώτο ποστ του sv2. Μετά σταμάτησα αμέσως.viewtopic.php?f=5&t=7307&start=3735
ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ?ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5000 ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 1000 ΧΛΜ (F430) ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.
ΚΟΝΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ,ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ .Άβαταρ μέλους
sv2
4TF S2000 DriverΔημοσιεύσεις: 8586
Last Visit: 15/01/12 11:34
Τοποθεσία: ΘεσσαλονίκηΔιαβάζοντας το 2ο του ποστ σταματησες και τα σερβις??
-
Σταμάτησα να είμαι ψείρας, θα μας τρελάνεις!
-
Eγω θα σας τρελανω??
Η απορια μου ειναι πως γινεται να σου φευγει η ψειρα διαβαζοντας οτι καποιος δεν βαζει κοντρες. -
σταματησα να ειμαι ψειρας απο τοτε που συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν κ σημαντικοτερα κ σοβαροτερα θεματα που με απασχολουν.
τωρα πλεον ασχολουμαι μονο αν εχει να κανει με την σωστη λειτουργια του αυτοκινητου κ την ασφαλεια μου.αδιαφορω για τα θεματα αισθητικης.μια φορα το μηνα το πλενω(σε πρατηριο,οχι μονος) κ αδιαφορω για τις γρατζουνιες που εχουν παρουσιαστει,ειτε απο μενα,ειτε απο αλλους,σε εμπροσθιο κ οπισθιο προφυλακτηρα,κατα το παρκαρισμα.ευτυχως δεν εχω αλλου γρατζουνιες.
σαφως κ προσεχω μην παθει κατι,αλλα κ κατι να γινει καταλαθος,δεν θα πεθανουμε κιολας. -
Ποτέ δεν ήμουν και ποτέ δεν θα γίνω. Δεν με ενοχλούν ούτε οι γρατζουνιές, ούτε οι μικρολακούβες. Πλύσιμο, όταν και αν θυμηθώ, απλά μια φορά τη βδομάδα σκούπα και καθάρισμα μέσα για να μη μοιάζει με στάβλο.
Ο μόνος που θέλω να είναι ψείρας στο αυτοκίνητό μου είναι ο μάστορας που βάζει χέρι. Και δεν εννοώ αν θα βάλει καλύματα στα καθίσματα και στο τιμόνι ... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
σταματησα να ειμαι ψειρας απο τοτε που συνειδητοποιησα οτι υπαρχουν κ σημαντικοτερα κ σοβαροτερα θεματα που με απασχολουν.
τωρα πλεον ασχολουμαι μονο αν εχει να κανει με την σωστη λειτουργια του αυτοκινητου κ την ασφαλεια μου.αδιαφορω για τα θεματα αισθητικης.μια φορα το μηνα το πλενω(σε πρατηριο,οχι μονος) κ αδιαφορω για τις γρατζουνιες που εχουν παρουσιαστει,ειτε απο μενα,ειτε απο αλλους,σε εμπροσθιο κ οπισθιο προφυλακτηρα,κατα το παρκαρισμα.ευτυχως δεν εχω αλλου γρατζουνιες.
σαφως κ προσεχω μην παθει κατι,αλλα κ κατι να γινει καταλαθος,δεν θα πεθανουμε κιολας.+1...
it's a fuckin car... ένα αναλωσιμο αγαθό. Δεν θα σκάσουμε κιόλας στην τελική, γι αυτό φροντίζουμε να μην πετάμε πολλά χρήματα σε κάτι που είναι εκτεθειμένο στον δρόμο. Δεν αξίζει. Ειδικά σε αυτή την χώρα.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
σαφως κ προσεχω μην παθει κατι,αλλα κ κατι να γινει καταλαθος,δεν θα πεθανουμε κιολας.Ακριβως ετσι, απλα παντα ημουν αυτης της λογικης, απο την πρωτη στιγμη που τα αγοραζω.
Απο βρωμια βεβαια . Τι χρωμα ειναι το διαβαζω στην αδεια κυκλοφοριας.
ποτε παψατε να ειστε "ψειρες" με το αυτοκινητο σας;;