-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το 1.2 polo δεν μπορεί να ολοκληρώσει το σλάλουμ με 60 και το gti στρίβει αέρα πατέραααα... με 200km/h ?
η συγκεκριμένη έκδοση του 1.2 με τις υπερμαλακές αναρτήσεις κ τα λάστιχα μπαλόνια. τί σχέση έχει το gti με αυτό?
αν κ θεωρώ υπερβολικούς τους 4 τροχους
εδώ μετράγαν σε άλλο τευχος το φιατ παντα κ κάτι άλλα μινι κ με αυτά βλέποντας τις φωτός, είτε κοντεύαν να τουμπάρουν ή να βρει ο προφυλακτήρας κάτω από τις τεράστιες κλίσεις κ κάναν σλάλομ με ταχύτητα εισόδου 70 χλμαν όντως έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο και θεωρείς οτι με λάστιχα και αναρτήσεις θα γίνει υπεραπαραγωγή είσαι μακριά νυχτωμένος...
και σιγά μην κάθεσαι σε νέο αυτοκίνητο να αλλάζει αναρτήσεις και λάστιχα... αλήθεια , τι λάστιχα φοράει και πάει να πει λάστιχα μπαλόνια? -
ρεντ,δεν εκανα κοντρα μαζι του.πηγαινα χαλαροτατα με 60-70χλμ την ωρα(βασικα δεν θυμαμαι ποσο αλλα δεν ετρεχα).κ τρομαξα που το ειδα μπροστα μου να παει να φυγει στην θαλασσα..
προς ρεαλ,δεν θεωρω την σκληροτητα των αναρτησεων αποκλειστικο λογο για καλυτερο στριψιμο.αλλωστε κ εσυ με το φοκους,κατι θα ξερεις.. -
Το λιγότερο σπορ αν θες C.L.A.B. και με τα μικρότερα μετατρόχια και το υψηλότερο κέντρο βάρους.
-
Μάλλον για mito θα πήγαινα.
Το vag group το χουν κανει πολυ σούπα,δε γουστάρω καθόλου τα άμαξακια τους....άντε,ισως λίγο το golf gti αλλα ξεφεύγει η τιμη.Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk
-
αν ισχυει αυτο με τα μικροτερα μετατροχια κ το υψηλοτερο κεντρο βαρους,το δεχομαι.παντως θα το προτιμουσα απο τα αλλα 2.εν συγκρισει με το ιμπιθα επειδη ειναι αποκλειστικα 3θυρο κ το εχω συνδυασει με δ.σ.(οπως το συγκροτημα) κ εν συγκρισει με το πολο επειδη δεν βρισκω τπτ που να δικαιολογει την διαφορα στα χρηματα.εκτος απο την επιλογη να βαλεις ηλιοροφη κ λεντς(αν δεν παιρνει το φαμπια).
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
Δεν ξερω εσυ αν νομιζεις οτι ποιοτικο ειναι μονο κατι που κανει το λιγοτερο 40.000 η μονο αν ειναι μερσεντες, παντως το πολο στη κατηγορια του ειναι ποιοτικο ειδικα στη συγκριση αυτη..Εχω 20.000 χλμ.. ΕΠισης, εγω μπηκα και εγραψα 2-3 πραγματα, τωρα εσεις δεν ξερω κατα ποσο κομπλεξικα ατομα εισαστε, οταν ο καθενας στο ποστ του εχει γραψει κατι για τα 200...
Φίλε μου, αν διάβαζες από την 1η σελίδα εγώ είπα αρχής/εξαρχής ότι θα αγόραζα το Polo. Κάποιες ερωτήσεις έκανα γιατί ήθελα να μάθω κάποια πράγματα που να αφορούν την ποιότητα ενός αυτοκινήτου από κάποιον κάτοχο.
Και όταν λέω ποιότητα εννοώ όλους τους τομείς και όχι μόνο αν έκαψε μία λάμπα ή αν έβγαλε κάποιο μηχανολογικό πρόβλημα ή ηλεκτρικό. Εννοώ και θέματα συναρμολόγησης, ηχομόνωσης, θερμομόνωσης, στιβαρότητας αμαξώματος, θορύβων από σασί ή ανάρτηση, θορύβων από ποιότητα υλικών, τριγμοί κλπ...
Και ήθελα να μάθω τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει, γιατί π.χ. αν είχες 1000χιλιόμετρα θα μου φαινόταν λογικό να είναι άριστο ένα αυτοκίνητο. Οπότε τα χιλιόμετρα παίζουν ρόλο ώστε (εγώ) να καταλάβω για την πραγματική ποιότητα ενός αυτοκινήτου.
υ.γ. το 200 τι είναι;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=13&art_id=11993&pbreak=4RENAULT CLIO RS
ΥΠΕΡ/ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ / ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΚΑΤΑ/ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ / ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗVW POLO GTi
ΥΠΕΡ/ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΚΑΤΑ/ ΚΛΙΣΕΙΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ / ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ESPΓιατί ειρωνεύεσαι? Το Polo έχει ότι ακριβώς ψάχνει ένας άνθρωπος με σπορ αναζητήσεις
Το άλλο είναι απλα κακό αυτοκινητο.Καίει πολύ και σκούζει -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=13&art_id=11993&pbreak=4
RENAULT CLIO RS
ΥΠΕΡ/ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ / ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ / ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ
ΚΑΤΑ/ ΘΟΡΥΒΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ / ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗVW POLO GTi
ΥΠΕΡ/ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΚΑΤΑ/ ΚΛΙΣΕΙΣ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ / ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΟ ESPΓιατί ειρωνεύεσαι? Το Polo έχει ότι ακριβώς ψάχνει ένας άνθρωπος με σπορ αναζητήσεις
Το άλλο είναι απλα κακό αυτοκινητο.Καίει πολύ και σκούζεικαι δεν έχει μαλακά πλαστικά.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το 1.2 polo δεν μπορεί να ολοκληρώσει το σλάλουμ με 60 και το gti στρίβει αέρα πατέραααα... με 200km/h ?
η συγκεκριμένη έκδοση του 1.2 με τις υπερμαλακές αναρτήσεις κ τα λάστιχα μπαλόνια. τί σχέση έχει το gti με αυτό?
αν κ θεωρώ υπερβολικούς τους 4 τροχους
εδώ μετράγαν σε άλλο τευχος το φιατ παντα κ κάτι άλλα μινι κ με αυτά βλέποντας τις φωτός, είτε κοντεύαν να τουμπάρουν ή να βρει ο προφυλακτήρας κάτω από τις τεράστιες κλίσεις κ κάναν σλάλομ με ταχύτητα εισόδου 70 χλμαν όντως έχει πρόβλημα το αυτοκίνητο και θεωρείς οτι με λάστιχα και αναρτήσεις θα γίνει υπεραπαραγωγή είσαι μακριά νυχτωμένος...
και σιγά μην κάθεσαι σε νέο αυτοκίνητο να αλλάζει αναρτήσεις και λάστιχα... αλήθεια , τι λάστιχα φοράει και πάει να πει λάστιχα μπαλόνια?εσυ τί πιστεύεις δηλαδή? ότι έχει πρόβλημα το σασί? ο σχεδιασμός των αναρτήσεων? για πες μας, να μαθουν κ οι κάτοχοι των gti ή των κουπρα πχ με τα 200 άλογα
το 1200αρι βγαινει κ με πιο σφιχτό σετ απ κ λάστιχα με άλλο προφίλ (έκδοση highline). -
Απορίας άξιο πως το πιο από τα άνωθεν, 207 rc έχει τόσες λίγες ψήφους. Αν κι αυτό μάλλον είναι ανούσια σκληρό για Ελλάδα, μάλλον είναι το πιο ευχάριστο στο στρίψιμο. Εναλλακτικά το fiesta είναι πολλά υποσχόμενο κι ίσως και καλύτερο, αν απενεργοποιείται το esp του κι ακολουθεί τη φιλοσοφία του παλιότερου fiesta.
-
Τα 4τροχα στρίβουν κατα κυριο λόγο με το πλαίσιο .-
Όλα τα αλλα είναι φθηνή ημιμαθη ειρωνεία ... -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Γιατί ειρωνεύεσαι? Το Polo έχει ότι ακριβώς ψάχνει ένας άνθρωπος με σπορ αναζητήσεις
Το άλλο είναι απλα κακό αυτοκινητο.Καίει πολύ και σκούζεικαι δεν έχει μαλακά πλαστικά.
Συγχαρητήρια για τα εποικοδομητικά σχόλια... αυτό λέγεται και trolling...
-
Θεωρω απλα αστειο το γεγονος οτι λειπει απο τη λιστα το Clio RS Cup.... Δυστυχως ο κοσμος πεφτει για ακομα μια φορα θυμα της διαφημισης. Διαβαστε λιγο και κανενα ξενο περιοδικο. Ψαξτε το λιγο παραπανω οσον αφορα τη δουλεια που εχει γινει σε καποιο μοντελο. Gti δεν σημαινει παιρνω μια βασικη εκδοση και το φορτωνω με αλογα, φρενα και το κανω πιο σκληρο. Σημαινει εκτος απο τα παραπανω, και προφανως και το σημαντικοτερο, οδηγικο feedback ή αν προτιματε οδηγικη απολαυση. Δεν μπορω να δεχτω στις μερες μας οτι η VW και η παρεα της φτιαχνουν τα πιο οδηγοκεντρικα αυτοκινητα, οπως πρεπει να ειναι ενα GTi. Ειναι πιο προτιμητεα στο μεσο υποψηφιο αγοραστη γιατι συνδυαζουν λιγο απ'ολα. Αλλα δεν σημαινει οτι το πιο προτιμητεο ειναι και το πιο ικανο - καλο - απολυτο.
-
Αν διάβαζες από την αρχή το νήμα θα καταλάβαινες γιατί δεν μπήκε το συγκεκριμένο. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι μαζί με το Mini Cooper S Works είναι τα δύο καλύτερα supermini GTi. Αλλά τόσο ακριβό και δίλιτρο στην Ελλάδα του 2012 απλά δεν γίνεται! Αν είμασταν στην Αγγλία δεν θα υπήρχε καν τέτοιο θέμα καθώς το Clio θα ήταν η προφανής απάντηση...
-
Ο χρήστης R.S. έγραψε:
Θεωρω απλα αστειο το γεγονος οτι λειπει απο τη λιστα το Clio RS Cup.... Δυστυχως ο κοσμος πεφτει για ακομα μια φορα θυμα της διαφημισης. Διαβαστε λιγο και κανενα ξενο περιοδικο. Ψαξτε το λιγο παραπανω οσον αφορα τη δουλεια που εχει γινει σε καποιο μοντελο. Gti δεν σημαινει παιρνω μια βασικη εκδοση και το φορτωνω με αλογα, φρενα και το κανω πιο σκληρο. Σημαινει εκτος απο τα παραπανω, και προφανως και το σημαντικοτερο, οδηγικο feedback ή αν προτιματε οδηγικη απολαυση. Δεν μπορω να δεχτω στις μερες μας οτι η VW και η παρεα της φτιαχνουν τα πιο οδηγοκεντρικα αυτοκινητα, οπως πρεπει να ειναι ενα GTi. Ειναι πιο προτιμητεα στο μεσο υποψηφιο αγοραστη γιατι συνδυαζουν λιγο απ'ολα. Αλλα δεν σημαινει οτι το πιο προτιμητεο ειναι και το πιο ικανο - καλο - απολυτο.+1 Mεγαλη ελλειψη και 'αδικια' να λειπει το Clio RS απο την λιστα (To cup νομιζω ετσι κι αλλιως στην χωρα μας οτι δεν διατιθεται...)
Σαφεστατα στριβει καλυτερα απο ολα, δεν υπαρχει σοβαρο ξενο/εγχωριο περιοδικο, δοκιμαστες που να μην το εχουν πει.
Το κακο της υποθεσης, (για την χωρα μας ουσιαστικα) μετα και απο τα προσφατα εκτακτα μετρα εισφορας, ειναι οτι τα 2 λιτρα για ενα hot-hatch ειναι για την πλειοψηφια νεων οδηγων κυριως, τρομερη πολυτελεια πλεον...P.S Με προλαβε ο Realzeus...
-
Συγνώμη, αλλά δεν θέλουν όλοι απόλυτο στήσιμο, σαζμάν.. δίχρονου (σε ό,τι αφορά τις σχέσεις) και κινητήρα που να αποδίδει μετά τις 4-5-6000 στροφές!! Υπάρχουν και αυτοί (πολλοί; οι περισσότεροι; ) που ζητούν καλές έως πολύ καλές επιδόσεις με πιο ήπια συμπεριφορά (*), άνεση (χωρίς βουητό στην εθνική) και ευκολία οδήγησης (πχ προσπέραση σε επαρχιακό δρόμο χωρίς αλλαγές στον κόφτη). Για όλους αυτούς, αυτοκίνητα διαφορετικά του Clio RS και παρόμοια με το Polo GTI μπορούν κάλλιστα να προσφέρουν οδηγική απόλαυση.
- Ω ναι, υπάρχουν άνθρωποι που κυκλοφορούν σε πόλεις και κανονικούς δρόμους!
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Συγνώμη, αλλά δεν θέλουν όλοι απόλυτο στήσιμο, σαζμάν.. δίχρονου (σε ό,τι αφορά τις σχέσεις) και κινητήρα που να αποδίδει μετά τις 4-5-6000 στροφές!! Υπάρχουν και αυτοί (πολλοί; οι περισσότεροι; ) που ζητούν καλές έως πολύ καλές επιδόσεις με πιο ήπια συμπεριφορά (*), άνεση (χωρίς βουητό στην εθνική) και ευκολία οδήγησης (πχ προσπέραση σε επαρχιακό δρόμο χωρίς αλλαγές στον κόφτη). Για όλους αυτούς, αυτοκίνητα διαφορετικά του Clio RS και παρόμοια με το Polo GTI μπορούν κάλλιστα να προσφέρουν οδηγική απόλαυση.- Ω ναι, υπάρχουν άνθρωποι που κυκλοφορούν σε πόλεις και κανονικούς δρόμους!
Συγγνώμη αλλά είσαι
Ω ναι, αυτό που περιγράφεις δεν είναι GTi.
-
Ο χρήστης R.S. έγραψε:
Θεωρω απλα αστειο το γεγονος οτι λειπει απο τη λιστα το Clio RS Cup.... Δυστυχως ο κοσμος πεφτει για ακομα μια φορα θυμα της διαφημισης. Διαβαστε λιγο και κανενα ξενο περιοδικο. Ψαξτε το λιγο παραπανω οσον αφορα τη δουλεια που εχει γινει σε καποιο μοντελο. Gti δεν σημαινει παιρνω μια βασικη εκδοση και το φορτωνω με αλογα, φρενα και το κανω πιο σκληρο. Σημαινει εκτος απο τα παραπανω, και προφανως και το σημαντικοτερο, οδηγικο feedback ή αν προτιματε οδηγικη απολαυση. Δεν μπορω να δεχτω στις μερες μας οτι η VW και η παρεα της φτιαχνουν τα πιο οδηγοκεντρικα αυτοκινητα, οπως πρεπει να ειναι ενα GTi. Ειναι πιο προτιμητεα στο μεσο υποψηφιο αγοραστη γιατι συνδυαζουν λιγο απ'ολα. Αλλα δεν σημαινει οτι το πιο προτιμητεο ειναι και το πιο ικανο - καλο - απολυτο.κι εγω θεωρω αστείο που δεν υπάρχει το impreza sti.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
κι εγω θεωρω αστείο που δεν υπάρχει το impreza sti.
Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το χιούμορ μερικών ανθρώπων
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
κι εγω θεωρω αστείο που δεν υπάρχει το impreza sti.
Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το χιούμορ μερικών ανθρώπων
+1
Τα μικρά GTi