Ο χρήστης Storm έγραψε:
Από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι το 'οδηγούμε το νέο Fiat Panda' είναι μούφα;
Επειδή κάποιοι Έλληνες του χώρου, δοκίμασαν το αυτοκίνητο στις 15/12 αυτό σημαίνει ότι στις 14 αποκλείεται να το δοκίμασε κάποιος άλλος Έλληνας;
Και από την άλλη ποιος αποκλείει το ενδεχόμενο οι 4Τροχοί να έχουν συνεργάτες Έλληνες ή Ιταλούς ή Αφρικανούς δίπλα στην Ιταλία και να στέλνουν κείμενα, απόψεις και φωτογραφίες; ...
Σε άλλα Ελληνικά περιοδικά που μεταφράζουν τα ξένα τεστ και δοκιμές είναι ποιο έγκυρα;
Μακάρι να ήταν αυτό το μοναδικό πρόβλημα στον έντυπο χώρο.
Όσο για το ZOUGLA θα πρότεινα ευγενικά να συνεχίσει να ασχολείται με την σοβαρή δημοσιογραφία π.χ. για το τούμπανο Kim Kardashian που την έχει πάρει εργολαβία την μαμαζέλ. Όχι ότι μας χαλάει, αλλά λέμε τώρα...
Νομίζω πως η 'καταγγελία' είναι ευκόλως κατανοητή και όλα τα άλλα είναι μανταλάκια φίλων του περιοδικού που φοράνε παρωπίδες ή των ίδιων των συντελεστών του περιοδικού. Αναφέρει η καταγγελία πως οι 4Τ ισχυρίζονται και δημοσίευσαν πως οδήγησαν ΠΡΩΤΟΙ το νέο PANDA και εξηγεί πως αυτό είναι ψευδές αφού στις 14 του μηνός στη Νάπολη δεν είχε δοθεί ακόμα το αμάξι στα χέρια των δημοσιογράφων από την ΦΙΑΤ αλλά δόθηκε την επόμενη μέρα στις 15 του μηνός Δεκ. Το σχετικό λοιπόν δημοσίευμα στους 4Τ αναρτήθηκε στις 14 Δεκ, και αναφέρεται στην πρώτη επαφή των δημοσιογράφων του περιοδικού με το αμάξι έχοντας τίτλο 'Οδηγούμε ΠΡΩΤΟΙ το νέο Panda'! Αυτό προφανώς έγινε γιατί οι «4 Τροχοί», έπραξαν… πονηρά απλά και μόνο για να κερδίσουν τις εντυπώσεις αναγνωστών όπως γράφει η καταγγελία και συνεπώς πολύ απλά δημοσιεύτηκε ένα παραπλανητικό για το αναγνωστικό κοινό κείμενο που ήθελε να δώσει προβάδισμα στους 4Τ έναντι όλων των άλλων ανταγωνιστικών εντύπων. Επιπλέον, μία τέτοια κίνηση προσέβαλε τους 400 δημοσιογράφους από ολόκληρο τον πλανήτη που παρευρέθησαν εκεί, αφού, όπως αποδεικνύεται, κάποιος άλλος τους θεώρησε… κορόιδα όπως επίσης γράφει η καταγγελία.
Εάν τώρα οι 4T είχαν 'δόντι' και είχαν καταφέρει εδώ και ένα μήνα (όπως έγραψε αναγνώστης) να οδηγήσουν το αμάξι, ένα μήνα πριν σε σχέση με όλο τον πλανήτη!!!!, τότε τους δίνω και εγώ συγχαρητήρια αλλά θα έπρεπε να βγει το περιοδικό και να πει εδώ και ένα μήνα τις εντυπώσεις του από την πρώτη του επαφή με το νέο PANDA παραθέτοντας και φωτογραφίες από την πρώτη αυτή επαφή για να αποδεικνύεται κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν συνέβησαν ποτέ αυτά ειδάλλως δεν θα είχαν χρησιμοποιηθεί στο δημοσίευμα της 14ης Δεκ. (που τάχα το περιοδικό δοκίμασε πρώτο το νέο PANDA) φωτογραφίες εμπορικές της ίδιας της FIAT και όχι δοκιμής και πρώτης επαφής από το περιοδικό.....
Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης στη Ζούγκλα και τι είδους τύπος και άνθρωπος είναι για να τον εξυβρίζουν σχεδόν εδώ μέσα και να τον αποκαλούν ασόβαρο, αλλά πιο πιστικός μου φαίνεται αυτός παρά οι 4Τ που ακόμα δεν έχουν δώσει καμία επίσημη απάντηση στην καταγγελία...