-
Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν είναι πολύ παραπάνω από το δεκαπλάσιο τα έξοδα του συγκεκριμένου φόρουμ και το κέρδος έμμεσο ή άμμεσο για το περιοδικό προσωπικά δε το βλέπω.
Φυσικά αυτό είναι θέμα πολιτικής ή ίσως αδράνειας. Ένα φόρουμ με τέτοια κίνηση θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επικερδές χωρίς να αλλάξει κάτι ουσιαστικό για τα μέλη του.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το θέμα δεν ήταν ποτέ η μία μέρα, απορώ πώς δεν το καταλαβαίνουν αυτό κάποιοι. Το θέμα ήταν αν οι Τροχοί έγραφαν τις εντυπώσεις τους από την οδήγηση ενός νέου μοντέλου χωρίς να το έχουν οδηγήσει.Πλάκα μας κάνεις;
Το έχεις διαβάσει αυτό;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=442414&cid=12Το θέμα βασίσθηκε στην ημερομηνία δοκιμής.
Με βάση μία ημερομηνία βγήκε ο άλλος και έβγαλε συμπεράσματα.
Χωρίς καν να μπει στο κόπο να το ψάξει λίγο παραπάνω, πριν δημοσιοποιήσει το οτιδήποτε.Αυτό (για μένα) δείχνει εμπάθεια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Από την άλλη προσπαθώ να καταλαβώ το σκεπτικό του dim8....Τι δεν μπορεις να καταλαβεις?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το θέμα δεν ήταν ποτέ η μία μέρα, απορώ πώς δεν το καταλαβαίνουν αυτό κάποιοι. Το θέμα ήταν αν οι Τροχοί έγραφαν τις εντυπώσεις τους από την οδήγηση ενός νέου μοντέλου χωρίς να το έχουν οδηγήσει.
Πλάκα μας κάνεις;
Το έχεις διαβάσει αυτό;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=442414&cid=12Το θέμα βασίσθηκε στην ημερομηνία δοκιμής.
Με βάση μία ημερομηνία βγήκε ο άλλος και έβγαλε συμπεράσματα.
Χωρίς καν να μπει στο κόπο να το ψάξει λίγο παραπάνω, πριν δημοσιοποιήσει το οτιδήποτε.Αυτό (για μένα) δείχνει εμπάθεια.
Και οχι μονο.... δλδ αυτος ο ειδικος δημοσιογραφος ΔΕΝ ηξερε, οτι αυτοι που ψηφιζουν για το αυτοκινητο του ετους τα εχουν οδηγησει και μαλιστα οχι μια φορα και οτι παλι δεν πρεπει να γραψουν κατι μεχρι την παρουσιαση??? αυτα ειναι για μικρα παιδια.... οποιος το πιστευει οτι ειχε αγνεια.... αλλο πραγμα ειχε - εχει και τον παιδευει αλλα κανεις δεν μπορει να τον βοηθησει σε αυτο....
-
Απλά αξιολύπητος ο καταγγέλων. Ως δημοσιογράφους του ειδικού τύπου θα όφειλε να γνωρίζει ότι ο Σ.Χ. ως μέλος της επιτροπής του COTY έχει την ευχέρεια να δοκιμάζει (γνωρίζει για την ακρίβεια) αυτοκίνητα πολύ πριν από τους περισσότερους συναδέλφους του. Μια καλή μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον εν λόγω 'κύριο' είναι το λιγότερο που του αρμόζει.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το θέμα δεν ήταν ποτέ η μία μέρα, απορώ πώς δεν το καταλαβαίνουν αυτό κάποιοι. Το θέμα ήταν αν οι Τροχοί έγραφαν τις εντυπώσεις τους από την οδήγηση ενός νέου μοντέλου χωρίς να το έχουν οδηγήσει.Όπως και σε άλλες σημαντικές περιπτώσεις αυτοκινήτων που αφορούν το COTY, δοκιμάσαμε το νέο Fiat Panda τρεις φορές πριν την επίσημη παρουσίασή του. Πρώτη φορά το Σεπτέμβριο στη Δανία, δεύτερη τον Οκτώβριο στο Μπαλόκο και τρίτη στις 5 Δεκεμβρίου στη Νάπολη. Σεβόμενοι (διαχρονικά άλλωστε) το εμπάργκο του εργοστασίου, δημοσιεύσαμε τις εντυπώσεις μας με την άρση της «απαγόρευσης» στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα και της επίσημης παρουσίασης στον ελληνικό Τύπο.
http://www.autoblogger.gr/blog/?p=655&cat=21 -
Στοιχηματίζω – μέρες που είναι – ότι ο «δημοσιογράφος» ζήτησε παλαιότερα να προσληφθεί στο περιοδικό και τον απέρριψαν.
-
Το θέμα είναι σχετικά σοβαρό από μία άποψη και μόνο κατά τη γνώμη μου. Δεν έχει τόσο σημασία η ημερομηνία που οδήγησαν το νέο PANDA οι 4Τ ούτε αν το είχαν οδηγήσει ένα μήνα πριν για τρεις φορές σε τρία διαφορετικά μέρη του κόσμου αλλά αυτό που γράφει η 'καταγγελία': 'Επιπλέον, μία τέτοια κίνηση προσέβαλε τους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν εκεί, αφού, όπως αποδεικνύεται, κάποιος άλλος τους θεώρησε… κορόιδα.' Και οι άλλοι δημοσιογράφοι προφανέστατα είχαν οδηγήσει πιο πριν το PANDA στη Δανία, στο COTY και αλλού όπως γράφει ο ΣΧ αλλά δεν είδα κάποιο περιοδικό άλλο να γράφει πως πρώτο οδήγησε το αμάξι στις 14 του μήνα. Όλες οι δημοσιεύσεις έγιναν από τις 17 μέχρι και τις 19 Δεκ όπως δείχνουν και τα λινκς που έδωσα. Είναι προφανέστατο πως όλα έγιναν στα πλαίσια του ανταγωνισμού μεταξύ των περιοδικών και των δημοσιογράφων τους που κυνηγάνε πάντα την πρωτιά... Αυτό δεν είναι κακό αρκεί ο ανταγωνισμός να μη γίνεται αθέμιτος για να κερδίζει τις εντυπώσεις των αναγνωστών.. Σαν τρίτος και ως απλός αναγνώστης και παρατηρητής αυτό αποκόμισα και αυτή είναι η τελική εντύπωση μου την οποία και νομίζω πως έχω δικαίωμα να την πω. Σέβομαι το περιοδικό 4Τ το οποίο βρισκόταν πάντα στο σπίτι μου από τις αρχές του 70 και αναγνωρίζω πως είναι το ιστορικότερο και σημαντικότερο ίσως ελληνικό περιοδικό διαχρονικά αλλά πρέπει να λέμε και τα πράγματα και τις εντυπώσεις μας όταν δημιουργούνται θέματα. Δεν είναι κακό αυτό, το αντίθετο βοηθάει στο να γινόμαστε όλοι καλύτεροι. Μπορεί ο 'καταγγέλλων' δημοσιογράφος στη Ζούγκλα ίσως να έχει κάποια απωθημένα με τους 4Τ γιατί το θέμα δεν είναι και τόσο πολύ σοβαρό για να ασχοληθεί κανείς όπως δεν ασχολήθηκαν και τα άλλα περιοδικά και ιστοχώροι αυτοκίνησης και περισσότερο αφορά όχι την αξιοπιστία των 4Τ η οποία είναι δεδομένη εδώ και δεκαετίες (αν και θυμάμαι πως παλιά οι συντελεστές του περιοδικού ήταν εκνευριστικά ιταλόφιλοι και όχι και τόσο αντικειμενικοί στις δοκιμές αυτοκινήτων που έκαναν τις οποίες τις έκριναν κυρίως από την χώρα προέλευσης γεγονός που πάντα με εκνεύριζε αλλά τους συγχωρούσα γιατί όλοι έχουμε τα πάθη μας.) αλλά αφορά τον ανταγωνισμό, τη συναδελφικότητα και το κυνήγι των εντυπώσεων στους αναγνώστες αρκεί όλα αυτά να μη γίνονται αθέμιτα.. Φαντάζομαι πως ο καθένας από εμάς εάν ήταν δημοσιογράφος κάποιου περιοδικού ή ιστοχώρου αυτοκίνησης, θα τσατιζόταν με το που θα παρουσίαζε ένα περιοδικό ως πρωτιά κάτι το οποίο ήταν πρωτιά και για τους 400ους δημοσιογράφους που βρισκόντουσαν στην Νάπολη για την επίσημη παρουσίαση του νέου PANDA γιατί συν τοις άλλοις μη μου πείτε πως και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι δεν είχαν επίσης δοκιμάσει το αμάξι πριν από την επίσημη παρουσίαση του όπως έγραψε και ο ΣΧ πως ήδη είχαν γίνει τρεις προηγούμενες δοκιμές από τους 4Τ αλλά δεσμεύονταν να μη το αναφέρουν μέχρι την επίσημη παρουσίαση του αμαξιού από την FIAT. Θεωρώ το σκορ στην κόντρα αυτή 1-1.
-
Η άρση απαγόρευσης δημοσιεύσεων για το Panda από την Fiat έληξε στις 14/12. Επομένως καλώς έκανε ο ΣΧ και ανέβασε το άρθρο στις 14. Για πιο λόγο θα έπρεπε να περιμένει 2-3 μέρες για να το κάνει ?
-
Και στην Ελλαδα μονο οι 4Τ συμμετεχουν στο COTY
Sent from my MB525 using Sarko power
-
8 σελίδες για μια μπούρδα που έγραψε ο Σαρημπαλίδης...
Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό, οι τύποι που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι έχοντας αγοράσει ένα 'πτυχίο' από κάποιο ΙΕΚ (και εννοείται ότι χωρίς την αυτόματη διόρθωση του word ούτε το όνομά τους δεν θα ήξεραν να γράψουν σωστά) ή οι τύποι που χάνουν χρόνο διαβάζοντας τους προηγούμενους τύπους.
Βοήθειά μας...
-
Από το πρώτο post αυτού του τοπικού είναι σαφής η αλήθεια. Κάποιος «δημοσιογράφος» του έγκυρου «ζούγκλα» γράφει έναν κιτρινότατο λίβελλο και η απάντηση στο ΣΧ είναι απολύτως κατατοπιστική και σαφής για όσους τουλάχιστον έχουν διαβάσει το περιοδικό στο παρελθόν.
Από τη δεκαετία του ’80 πάρα πολλές φορές έχει αναφερθεί στο περιοδικό ότι οδήγησαν – είδαν ένα μοντέλο πολύ νωρίτερα αλλά δεσμεύονταν να μην πουν τίποτα μέχρι την επίσημη παρουσίασή του.
Υ.Γ. Διαβάζω τα άρθρα του ΣΧ στο περιοδικό από το 1986, αυτή η απάντησή του στο συγκεκριμένο λίβελλο, είναι μέσα στα 5-10 κείμενα που έχω καταφέρει να καταλάβω! -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Υ.Γ. Διαβάζω τα άρθρα του ΣΧ στο περιοδικό από το 1986, αυτή η απάντησή του στο συγκεκριμένο λίβελλο, είναι μέσα στα 5-10 κείμενα που έχω καταφέρει να καταλάβω!Δε θα το έγραψε αυτός!
-
Το συμπέρασμα είναι αυτό που αναφέρθηκε και πριν, πολύς λόγος για ένα αβάσιμο δημοσίευμα.
Επίσης βλέπω ότι δεν είναι μόνο οι 4Τ που δημοσιεύουν δοκιμή για το Panda πριν τις 15/12.
Στον ιστότοπο του autocar (http://www.autocar.co.uk/car-reviews/) υπάρχει 'first drive' του Fiat Panda TwinAir με ημερομηνία 14 Δεκεμβρίου. Αν, μάλιστα, 'κλικάρει' κάποιος για να το διαβάσει, βλέπει ότι γράφει 'Test date Sunday, December 11, 2011'.
Jacob
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν το οδήγησαν στις 15, χέστηκε η Φατμέ.who gives a shit...
Χεσμένους του έχουμε τους '4 Τροχούς'...ποιός το αγοράζει πλέον....
...Αλλά βέβαια, ποιός τα χέζει αυτά...
...Που και στην τελική χεσμένο το έχει το φόρουμ (αν θυμάται δλδ την ύπαρξη του).
Κάτι μου βρώμαει σε αυτήν την υπόθεση
-
-
-
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ.GR ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4ΤΡΟΧΟΥΣ!!!