-
Έπος!
-
Πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε, με την παραμικρή σαχλαμάρα . Τεσπα, για να απαντήσουμε και στον φιλαράκο-υπερN00b octavia699 , ΣΧ είναι ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, δείγμα γραφής μπορείτε να πάρετε από το blog του (όσοι δεν είναι αρχαίοι αναγνώστες-δεινόσαυροι όπως εγώ), ένα δείγμα:
Στο μεταξύ, έσο… πανέτοιμοι και όλοι πληρωμένοι στην ώρα τους, όπως είναι η μπλε συνήθεια από τον Ιούλιο, την ώρα που άρχιζαν οι καταγγελίες, οι δηλώσεις και οι αποφάσεις εντυπώσεων που σε αποπροσανατολίζουν. Σκέπτεσαι: «Λες; Θα ξεβρομίσει;». Καμία σχέση! Αθώος ο ένας, ο άλλος, ο επόμενος, αυτός, εκείνος. Χαμογελάς, κουνάς κεφάλι, την ώρα που ο σοφός της συντροφιάς κολλάει το δάκτυλο στον κρόταφο με νόημα… Πάντως, παρακολουθείς τις εξελίξεις. Σε έχει παρασύρει η ειδησεογραφία, ίσως και κάτι παραπάνω, που εκείνη την ώρα αρνείσαι, δεν μπορείς να αναλύσεις και να προσδιορίσεις. Πάντως, θέλεις δε θέλεις, σκέπτεσαι και παραπέρα και λογικά, όταν ο χρόνος τελειώνει, όταν η κλεψύδρα έχει αδειάσει, αναρωτιέσαι «μήπως παραείμαστε πολιτισμένοι;». Λόγω των αρχών που διέπουν τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, δε θα σπρώξεις, δε θα πιέσεις, αλλά απαιτείς ενημέρωση και καθαρή εξήγηση. Δεν ήμασταν παρόντες στη σχετική συνάντηση, οδηγώντας την ίδια ώρα Lancia Thema και Fiat Panda, αλλά από τα συμφραζόμενα είναι σαφές ότι η συζήτηση εξελίχθηκε ελληνικά, οπότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
(από εδώ)
Περισσότερα:
-
Άντε στο καλο και έλεγα τι μου θύμιζε ο κυρ Αντώνης και ο Φιλαρετος!
-
Εκπροσωπει καποιος εδω μεσα τη συντακτικη ομαδα του περιοδικου??
Γιατι και γω συμφωνω οτι περισσοτερο διαφημιζεται απο δω το περιοδικο το οποιο μαλλον δεν ενδιαφερεται για το φορουμ του....αν κανω λαθος ας μας πει καποιος ποιος συντακτης συμμετεχει εδω μεσα ενεργα (και οχι σε δικα του blogs και π@π@ριες) -
Ειναι προφανές ότι αλλα ειναι τα κινητρα της καταγγελίας και καλά και οχι η ανύψωση της ηθικής.Αυτό λαμβανω εγω τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ειναι προφανές ότι αλλα ειναι τα κινητρα της καταγγελίας και καλά και οχι η ανύψωση της ηθικής.Αυτό λαμβανω εγω τουλάχιστον.Βρε συ, πιστεύεις ότι έστω και ένας άνθρωπος θα κάτσει να ασχοληθεί με την 'καταγγελία' ;
-
Υπάρχει ένας moderator (όχι εγώ! ) που είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού (το αν την εκπροσωπεί ας μας το πει ο ίδιος).
Για τη διαφήμιση Thάnos είσαι εκτός θέματος, οι 4Τ 'μπαίνουν μέσα' από τη λειτουργία του 4T Forum και το διατηρούν από (να το πούμε και έτσι) κάβλα και μόνο. Εν πάσει περιπτώσει, ότι φιλοξενούμαστε όλοι εδώ μέσα φιλοξενούμαστε, όποιος δεν το αντιλαμβάνεται να πάει να διαβάσει το λεξικό... Που σημαίνει ότι η καλόπιστη κριτική ευπρόσδεκτη (υπάρχει και σχετικό θέμα στο οποίο κατά καιρούς γράφουν ΣΧ ή Κουνίτης ή ο παραπάνω moderator) αλλά όχι και οι κακόπιστες μπούρδες επιπέδου Σαρημπαλίδη και η κριτική επιπέδου 'ααα χάλια το περιοδικό -ποιός είναι ο ΣΧ ?' Ολα αυτά ΙΜΗΟ πάντα.
-
Αγαπητέ Nass, κατανοώ αυτα που θες να πεις, μα επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου
-
Τωρα τελευταια ολο και πιο συχνα σκεφτομαι τι θα κανουμε αμα κλεισει το forum μια ωραια πρωια??Πώς θα ξαναμαζευτουμε και που?Το εχει σκεφτει κανενας??
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ειναι προφανές ότι αλλα ειναι τα κινητρα της καταγγελίας και καλά και οχι η ανύψωση της ηθικής.Αυτό λαμβανω εγω τουλάχιστον.
Βρε συ, πιστεύεις ότι έστω και ένας άνθρωπος θα κάτσει να ασχοληθεί με την 'καταγγελία' ;
Αν ηταν πιο φθηνό το περιοδοκό σιγουρα όχι!
-
Σκέφτομαι να αγοράσω το 4tforum. Που μπορώ να απευθυνθώ;
-
-
Τα βάλατε μαζί μου γιατί δεν ήξερα ποιος ήταν ο ΣΧ και γιατί θεώρησα ότι το περιοδικό έχει καταντήσει. Καταρχας το περιοδικό έχει μεγάλη ιστορία πίσω του και προφανώς η κρίση και το διαδύκτιο του μειώνουν νσυνεχώς τις πωλήσεις. Γενικά δεν το διάβασα πολύ άρα και δεν γνώριζα τον κύριο ΣΧ σαν ΣΧ. Αν μου λέγατε όνομα κάτι μπορεί να καταλάβαινα. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζω κάποιον αλπά γιατί τον ξέρετε εσείς χρόνια ή γιατι έγραφε φοβερά ή γιατί δούλευε στο 4Τ. Και λόγω του ότι είμαι νεότερος ηλικιακά από τους περισσότερους εδώ μέσα και δεν γνωρίζω και κάποιον. Την κατάντια του περιοδικού τη στηρίζω στο ότι έδωσε το δικαίομα στην ζούγκλα να μηλήσει και αυτό δεν είναι ωραίο και στο ότι θεωρώ πως είναι αδύνατον να είχαν οδηγήσει το Panda πριν. Αν κάνω λάθος οκ συγγνώμη δεν ξαναμιλάω. Αν διέπραξα έγκλημα που δεν ήξερα τον κύριο ΣΧ τότε ας banαριστώ. Και προφανώς και φιλοξενούμαστε αφού το φόρουμ έχει ιδιοκτήτη όποιος και να είναι.
-
Ο Στράτης το οδήγησε τον Νοέμβριο ένα μήνα νωρίτερα από όλους .
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
+1 στο ποστ του στορμ
Κανένας δεν μας φιλοξενεί... διαφήμιση του κάνουμε.
Που και στην τελική χεσμένο το έχει το φόρουμ (αν θυμάται δλδ την ύπαρξη του).σε φιλοξενεί φίλε κ πρέπει κάποιος να είναι πολύ γομάρι για να μη το καταλαβαίνει. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!
Α! κ διαφήμιση όταν 6 στα 10 ποστ είναι κρυαδες κ ειρωνία, οπαδιστικες επαναλμβανόμενα ποστ μαιμουδιές, κομπλεξισμός απέναντι στους δημοσιογράφους που μπροστά μας δεν πιανουνε μία να'ουμε κ στη VW.
ΟΚ!!
Το περιοδικό δεν ασχολείται με το φορουμ κ καλά κάνει. Σιγά μην ασχολείται με το κάθε πικραμένο άσχετο που κάπου άκουσε πως κ τί, σπίνιαρε σε δυο φανάρια κ πέταξε μια μουρη σε δυο βουνά κ ένα κώλο με τιμονιά, μπήκε κ στο φόρουμ του κάρου του κ έγινε κατά φαντασίαν μίξη ΣΟΥΜΙ και Setright.
ΑΝ ασχολιόταν πάντως, θα είχε ενδιαφέρον μια απάντηση του ΣΧ για το πότε οδήγησε υπό καθεστώς 'εμπιστευτικότητας' το νεό πάνταΤί είναι το ΣΧ;
Πολλα ρωτας!
-
Διαβάστε σχετικά:
http://www.autoblogger.gr/blog/ -
Η πισινή που σας έλεγα...
-
Το μονο που καταφερε ο αλλος ηταν απλα να γελοιοποιηθει...
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Διαβάστε σχετικά:
http://www.autoblogger.gr/blog/H εμμεση, πλην σαφεστατη απαντηση, στον δημοσιογραφο(?) του Alter...
Kατα τα αλλα, ιδιαιτερα ευστοχα τα σχολια του Cosneo, με τα οποια συμβαδιζω-συμφωνω απολυτως, οπως επισης και του
nass, αλλα και το σχολιο του storm.
Επι της ουσιας, στο αρθρο που 'πειραξε' τον δημοσιογραφο(?) του Alter, υπογραφει η συνεργατιδα
των 4τροχων Ελένη Ξενάκη. Η ιδια εαν θελει, μπορει καλλιστα να αποσαφηνησει, το κενο(?) - απορια(?)
στα της ημερομηνιας και οχι μονο. Μου μυριζει παντως μεγαλη 'πατατα' απο τον συνεργατη του τελειωμενου πλεον καναλιου, που βιαστηκε να βγαλει συμπερασματα, σαν παθιασμενος ημιασχετος πιτσιρικος...ή μηπως κακεντρεχης 'κολλημενος' πιτσιρικος που 'δεν τον παιζουν τα αλλα παιδακια' ?...
Μεινετε συντονισμενοι... -
κανεις δεν ενοχλειτε οτι ενας απο τους συμμετεχοντες στο αυτοκινητο της χρονιας επιλεγει δημοσιογραφο/ους πριν την επισιμη παρουσιαση να το οδηγησουν και μαλιστα 3 φορες?
Μπορειτε να μαντεψετε την ψηφο των 4τροχων?
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ.GR ΓΙΑ ΤΟΥΣ 4ΤΡΟΧΟΥΣ!!!