-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είναι καλή όντως ή από ψυχή κορμάρα; Γιατί δεν βλέπω κάποια αξιοπρόσεκτη βελτίωση. -
Μην ανησυχείτε, δεν φεύγω, πάω κάτω να βάλω λάστιχα χιονιού στη μπέμπα μπας και χιονίσει καμιά μέρα και πάμε κάνα σκι αν και δεν το πολύ-βλέπω με τον καιρό που κάνει τόσους μήνες.
Πείτε τα μεταξύ σας για λίγο, χτυπώντας ο ένας την πλάτη του άλλου λέγοντας πόσο καλά τα λέτε και τι χάλια είναι η κατάσταση και οι πολιτικοί. -
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Πείτε τα μεταξύ σας για λίγο, χτυπώντας ο ένας την πλάτη του άλλου λέγοντας πόσο καλά τα λέτε και τι χάλια είναι η κατάσταση και οι πολιτικοί.Λαθος. Για φαγητο θα πάμε αυτην την ώρα!
Υπάρχει το πατροπαραδοτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι ... αν έχεις ακουστά! -
Τρολλαρει τρελα...
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Πείτε τα μεταξύ σας για λίγο, χτυπώντας ο ένας την πλάτη του άλλου λέγοντας πόσο καλά τα λέτε και τι χάλια είναι η κατάσταση και οι πολιτικοί.Σου έχει λείψει το να μπορείς να χτυπήσεις μια πλάτη κι εσύ... σε μια φιλική κουβέντα...
Να σου χτυπήσει κάποιος παρηγορητικά και τη δική σου πλάτη.Οι διαρκείς συγκρούσεις που επιδιώκεις δεν θα σου καλύψουν το κενό. Ούτε η άψυχη μπέμπα
-
Μην ανησυχείτε, δεν φεύγω, πάω κάτω να βάλω λάστιχα χιονιού στη μπέμπα μπας και χιονίσει καμιά μέρα και πάμε κάνα σκι αν και δεν το πολύ-βλέπω με τον καιρό που κάνει τόσους μήνες.
Πείτε τα μεταξύ σας για λίγο, χτυπώντας ο ένας την πλάτη του άλλου λέγοντας πόσο καλά τα λέτε και τι χάλια είναι η κατάσταση και οι πολιτικοί.Μπα τα ίδια και εδώ στην Θεσσαλονίκη...Και εγώ τα πέρασα χθές στην Cayenne....περιμένω να χιονίσει στο Καιμακτσαλάν να βγάλουμε γούστα ψήνοντας πανσέτες στο τζάκι διότι έκοψα το σκί λόγω μηνίσκου .
-
Πείτε τα μεταξύ σας για λίγο, χτυπώντας ο ένας την πλάτη του άλλου λέγοντας πόσο καλά τα λέτε και τι χάλια είναι η κατάσταση και οι πολιτικοί.
Την κατασταση μας την ξερουμε γιατι την βιωνουμε καθε δευτερολεπτο.Δεν χρειαζεται να μην την εξηγει καποιος που χαιρεκακα κουναει το δαχτυλο λεγοντας εξυπναδες.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πείτε τα μεταξύ σας για λίγο, χτυπώντας ο ένας την πλάτη του άλλου λέγοντας πόσο καλά τα λέτε και τι χάλια είναι η κατάσταση και οι πολιτικοί.
Σου έχει λείψει το να μπορείς να χτυπήσεις μια πλάτη κι εσύ... σε μια φιλική κουβέντα...
Να σου χτυπήσει κάποιος παρηγορητικά και τη δική σου πλάτη.Οι διαρκείς συγκρούσεις που επιδιώκεις δεν θα σου καλύψουν το κενό. Ούτε η άψυχη μπέμπα
η ψυχολόγα τί λέει, υπάρχει κάποια δίοδος διαφυγής, έστω και προς το τέλος της ζωής του?
-
Απουσία πατρικής φιγούρας... θυμός... συγκρούσεις... απόγνωση
-
Τρύφωνα , ελα προς τα εδω βρε , κερναμε καφεδάκι (με τα λεφτά σου).
-
Ατσα ο νεοπλουτος βλαχος και Starbucks....
-
Κωνσταντίνε δεν φτάνει ο καφές, θέλει λίγη στοργή, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, δώσε απλόχερα ό,τι μπορείς...
-
Ας πεταχτώ και εγώ ωσάν τσουτσέκι, έχοντας διαβάσει (όχι ενδελεχώς είναι η αλήθεια) τα ποστ εδώ θα έλεγα πως αν έχει πει ο Τρύφωνας 10 υπερβολές ή χοντράδες, του έχετε θέσει ή απαντήσει τουλάχιστον 100πλάσιες. Το αστείο (και θλιβερό ΣΥΝΑΜΑ) είναι πως σε πολλές περιπτώσεις του τη λέτε μεν και στο ίδιο ποστ τον επιβεβαιώνετε έμπρακτα ή έστω συμπεριφέρεστε κατά τον ίδιο (λάθος και καλά) τρόπο. [spoiler:x5pno0ub]ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ![/spoiler:x5pno0ub]
My 2 cents, ελπίζω να μην συγκεντρώσω εγώ όλη την παλλαϊκή οργή
-
Είναι αυτό που λέμε 'δεν θα σε ακολουθήσω στον θλιβερό σου κατήφορο' .
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
My 2 cents, ελπίζω να μην συγκεντρώσω εγώ όλη την παλλαϊκή οργήΚράτα τα. Δεν νομίζω!
Μερικές φορές όμως βασικο ρόλο παίζει επίσης το πως το λες και όχι απλώς το τι λες. Εκεί ο Τρύφων των Αλπεων είναι φάουλ και ... ο Έλληνας έχει χιούμορ!Ας γινει κατανοητό ότι η απολυτη ισοπέδωση μιας χώρας δεν είναι ορθη και λογική και δεν έχει καλο αποτελεσμα. Μπορεί ο Τρύφων της Σοκολάτας να βλέπει έτσι την κατασταση απο την LCD τηλεόραση του αλλα δεν είναι η αληθινή εικονα. Τι στο διάολο. Υπάρχει και κατι καλο σ' αυτη την Ελλάδα! Και ο Τρύφων των Σαλέ αν είχε να κερδίσει κάτι απο την Ελλάδα σίγουρα δεν θα έλεγε ... ότι λέει! Ο Τρύφων των Ρολογιών ΔΕΝ είναι ο τρίτος αντικειμενικος και ανεπηρέαστος κριτης!
-
Ναι όντως αμα θέλει ο Τρύφωνας μπορεί α θεωρεί την Ελλάδα 3ο, 4ο και 14ο κόσμο. Δικαιομά του. Και δικαίομα των υπολοίπων να διαφωνήσουν ένας ένας όλοι. Δεν καταλαβαίνω τι το κακό έχει να διαφωνούμε όλοι με έναν ή όλοι μεταξύ μας. Έχει και μία βάση αυτό που λέει ο Τρύφων άλλα μέχρι εκεί
-
Και άμα μένει εξωτερικό έλεος πια. Μου προκαλεί γέλιο και αηδία μαζί.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
My 2 cents, ελπίζω να μην συγκεντρώσω εγώ όλη την παλλαϊκή οργή
Κράτα τα. Δεν νομίζω!
Μερικές φορές όμως βασικο ρόλο παίζει επίσης το πως το λες και όχι απλώς το τι λες. Εκεί ο Τρύφων των Αλπεων είναι φάουλ και ... ο Έλληνας έχει χιούμορ!Ας γινει κατανοητό ότι η απολυτη ισοπέδωση μιας χώρας δεν είναι ορθη και λογική και δεν έχει καλο αποτελεσμα. Μπορεί ο Τρύφων της Σοκολάτας να βλέπει έτσι την κατασταση απο την LCD τηλεόραση του αλλα δεν είναι η αληθινή εικονα. Τι στο διάολο. Υπάρχει και κατι καλο σ' αυτη την Ελλάδα! Και ο Τρύφων των Σαλέ αν είχε να κερδίσει κάτι απο την Ελλάδα σίγουρα δεν θα έλεγε ... ότι λέει! Ο Τρύφων των Ρολογιών ΔΕΝ είναι ο τρίτος αντικειμενικος και ανεπηρέαστος κριτης!
Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να τον αποκαλέσεις ξανά γιατί εκείνη η κωλοχώρα μόνο αυτά τα δύο προϊόντα βγάζει! Σιγά την μεγάλη παραγωγό που το παίζει και υπερδύναμη. Το να το παίζει δε τιμητής των πάντων, κάποιος που ζει σε χώρα η οποία ευημερεί χάρη στις καταθέσεις και τα λεφτά άλλων κρατών είναι τουλάχιστον τραγελαφικό!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
να βλέπει έτσι την κατασταση απο την LCD τηλεόραση τουplasma λέμε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
να βλέπει έτσι την κατασταση απο την LCD τηλεόραση του
plasma λέμε
Ο μαλακας ο πωλητής μου είπε ότι είναι καλύτερες οι LCD!
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα