-
Οδική συμπεριφορά! Πέρνα τον Μπράλο με το ένα και πέρνα τον και με το άλλο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οδική συμπεριφορά! Πέρνα τον Μπράλο με το ένα και πέρνα τον και με το άλλο.Αν είναι να περάσεις το Μπράλο με 180 στο κοντέρ τότε πάω πάσο. V50 ok!
Mιλάμε για κανονικές συνθήκες οδήγησης! Επιπλέον ένα αυτοκίνητο θα το δεις σφαιρικά όχι μόνο όταν είναι να περάσει το Μπράλο? -
Δεν χρειάζεται να περνάς με 180 για να καταλάβεις τις διαφορές των δύο αυτοκινήτων. Απλή φυσική είναι.
-
Ο χρήστης oiko79 έγραψε:
Οδική συμπεριφορά! Πέρνα τον Μπράλο με το ένα και πέρνα τον και με το άλλο.
Αν είναι να περάσεις το Μπράλο με 180 στο κοντέρ τότε πάω πάσο. V50 ok!
Mιλάμε για κανονικές συνθήκες οδήγησης! Επιπλέον ένα αυτοκίνητο θα το δεις σφαιρικά όχι μόνο όταν είναι να περάσει το Μπράλο?Όταν περνάς τον Μπράλο συνεχεια τέτοια πράγματα μετράνε ΠΟΛΥ! Από εκεί και πέρα και με 110 θα δεις διαφορες στο στρίψιμο και στην ευστάθεια. Όπως είπε και ο Ντίνος απλή φυσική είναι! Για να μη μιλήσω για την αεροδυναμική περιπτέρου του C3/C4 Picasso.
-
Σωστά , άσε που είναι και θέμα κατασκευής . Το C3 δεν είναι V50 με την καμία
Εξάλου να μας πει και ο Festo τι θα κουβαλάει , εγώ για ποδήλατο δεν διάβασα .
Αν δεν φτάνει το C5 είναι προφανές ότι θα πάει σε C5 Tourer και V50 είναι που είναι χωροταξικά καλύτερες επιλογές . -
Bεβαίος το C3 picasso δεν ειναι V50 με καμία, αλλά άλλο τόσο βεβαίος είναι και τα 5000€ που έχουν διαφορά.
Ότι και να πεις το C5 δεν φτάνει!Όταν κάποιος λέει ότι θέλει ένα αμάξι για να φορτώνει πράγματα συχνά, θα πάρει κάτι που να φορτώνει εύκολα και όχι να του φεύγει η μέση για να βάλει τα πράγματα στο αναμφισβήτητα μεγάλο πορτμπαγκαζ του C5 αλλά όχι πρακτικό για φόρτωμα ξεφόρτωμα όπως όλα τα 4πορτα.
Εγώ δεν είπα οτι το V50 δεν είναι μία καλή λύση, είπα ότι υπάρχουν ανάλογες αρκετά φθηνότερες λύσεις! -
Από τη στιγμή που ο άνθρωπος θέλει να δώσει 20.000, ας πάρει το καλύτερο δυνατόν αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα.
-
Όταν περνάς τον Μπράλο συνεχεια τέτοια πράγματα μετράνε ΠΟΛΥ! Από εκεί και πέρα και με 110 θα δεις διαφορες στο στρίψιμο και στην ευστάθεια. Όπως είπε και ο Ντίνος απλή φυσική είναι! Για να μη μιλήσω για την αεροδυναμική περιπτέρου του C3/C4 Picasso.
Επειδή δεν έχει προσδιοριστεί, ας πει ο άμεσα ενδιαφερόμενος πόσο συχνά κάνει τη διαδρομή για να δούμε αν όντως είναι 'άβολο' το C3 picasso!Γιατί αν το κάνει 2 φορές το μήνα μάλλον δεν θα δει διαφορές!
Όσο για την αεροδυναμική περιπτέρου που λες, μην τα υποτιμούμε όλα σε αυτή τη ζωή.Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα αμάξι. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από τη στιγμή που ο άνθρωπος θέλει να δώσει 20.000, ας πάρει το καλύτερο δυνατόν αυτοκίνητο σε αυτά τα χρήματα.Ακριβώς!!!!
Επιπλέον ο άνθρωπος είπε ότι έχει ταβάνι τα 22000, αυτό δεν συμαίνει ότι πάση θυσία πρέπει να δώσει 22000??? -
Θέμα προτεραιοτήτων είναι. Επειδή έχω ταξιδέψει ΠΟΛΥ στη ζωή μου και συνήθως με ταχύτητες αυτοφόρου, εκτιμώ αφάνταστα την ευστάθεια-ευθυβολία, το μακρύ μεταξόνιο, τα φαρδιά μετατρόχια και την καλή αεροδυναμική! Μετά από 1000 χιλιόμετρα σε 10 ώρες, μαθαίνεις να ξεχωρίζεις τα ταξιδάμαξα από τα κουβαδάκια. Το Βόλβο είναι ταξιδάμαξο, το C3 Picasso σε καμία περίπτωση.
-
Ο χρήστης oiko79 έγραψε:
Καλημερα και απο μενα. Ο φιλος ειπε οτι θελει χωρους για να κουβαλαει χιλια δυο πραγματα εκτος απο βαλιτσες και ρουχα.
Ρωταω λοιπον ολους εσας που του προτεινεται τετραπορτα(fluence,C5,jetta,superb κλπ κλπ, αν θελει ο χριστιανιος να μεταφερει ενα ποδηλατο, που θα το βαλει???πανω στο κεφαλι του?????
Φιλε παρε station wagon ή πολυμορφικο. Εζησα στην ιταλια 14 χρονια και μπορω να σου πω οτι ειναι σουπερ βολικα αυτοκινητα και φορτωνεις οτι θελεις!!!
Αν σου αρεσει κοιτα το C3 picasso 1.6 hdi 110hp exclusive που με τις εκπτωσεις ερχεται στα 18.500 και με την εταζιερα συκωμενη εχει γυρω στα 600λιτρα χωρο και το C4 picasso 1.6 hdi στη βασικη(αλλα οχι φτωχη εκδοση) με τις εκπτωσεις στα 22.000€.
Παντως αν θες χωρους, κανενα 4πορτο οσο μεγαλο πορτμπαγκαζ και να εχει δεν θα σου προσφερει τους χωρους ενος station ή ενος πολυμορφικου!!!+1
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν χρειάζεται να περνάς με 180 για να καταλάβεις τις διαφορές των δύο αυτοκινήτων. Απλή φυσική είναι.Συμφωνώ απόλυτα σ αυτο!
Απλά για να λέμε την αλήθεια πλέον Πάτρα Θεσσαλονίκη συμφέρει κ από ώρα και από Διόδια μέσα Άμφιλοχίας-Άρτας-Ιωαννίνων και μετά Εγνατία!
501 χλμ πόρτα-πόρτα -
Το ταξίδι θα γίνεται περίπου 3 φορές το 2μηνο, αλλά για τα 3 πρώρα χρόνια αυτός θα είναι κ ο κύριος σκοπός του
Είμαι 90% για το Βόλβο
Μένει να το δω κ από κοντά κυρίως γιατί το S40 είναι λίγο μικρό... θέλω να δω την διαφορά τους με το V50ΥΓ Τα 1000 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας είναι λίγα!!!
-
Ερώτηση ακαδημαικού ενδιαφέροντος αλλά σχετική με το θέμα του πετρελαίου.
ο δίλιτρος ντίζελ των 160ΗΡ που έχει η PSA και νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος και η Φόρντ προσφέρεται για την χώρα μας ή μόνο ο 1600αρης των 112Ρ. Σε προσπέκτους που πήρα πρόσφατα για το DS4 απο την Ωμέγα Ελλάς μου είπαν για το DS4 1600HDI/112 HP sport chic στα 24400€ περίπου αλλά δεν είδα καθόλου τον δίλιτρο των 160.
-
Volvo V50 or Skoda Octavia.
-
Μην ρωτάς α αυτονόητα .
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
V50 or c5.fxd..
-
Μια χαρά αυτοκίνητο έχεις.
Αέριο + Μπαγκαζιέρα = 1500-2000 έουρος.
-
Τόπα από την πρώτη σελίδα, υγραέριο ήταν η πρώτη μου πρόταση. Με πλείστα από αυτά που προτάθηκαν, και με τη χρήση που θα τους κάνει, απόλυτα προγραμματισμένα ταξίδια δηλαδή σε γνωστή εθνική οδό την επόμενη 3ετία, μάλλον θα ξοδέψει περισσότερα από όσα θα κερδίσει ξεπουλώντας ένα αυτοκίνητο σχεδόν καινούργιο και που τον αφήνει ικανοποιημένο προκειμένου να πάρει ένα καινούργιο πετρέλαιο στα 22.000+.
-
Ο φιλος λεει οτι εχει το GOLF VI που σημαινει οτι πρεπει να το εχει πανω κατω 2 χρονια. Αν εχει την εγγυηση τετραετιας, βαζοντας υγραεριο η εγγυηση παει περιπατο!!!!!!!!!!!!!!!!! και αν συμβει κατι...........ποιος απο τους δυο PRO και DSTOU θα του πληρωσει το συνεργειο?????????????????????
Οικογενειακό, πετρέλαιο & γύρω στα 20000ευρώ!!