-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
επειδή δεν κάνεις πολλά χιλιόμετρα.
για κάποιον που κάνει 25.000 το χρόνο, η κατανάλωση είναι σημαντικήΣίγουρα.
Αλλά όταν αγοράζω αυτοκίνητο δεν ξέρω από πριν πόσα χιλιόμετρα θα κάνω και το θέμα της κατανάλωσης θα το κοιτάξω μόνο αν αφορά ακραία κατάσταση (π.χ. κατανάλωση πάνω από 11lt/100km).
Ακόμη θυμάμαι ότι το 207 το πήρα με την προοπτική να κάνω το χρόνο τουλάχιστον 20000χλμ και τελικά κάνω περίπου 3000χλμ.
Φυσικά αν κάποιος ξέρει πόσα περίπου χιλιόμετρα θα κάνει τότε μπορεί να βάλει μέσα και την παράμετρο της κατανάλωσης.
Εγώ όμως πρώτα βάζω τα υπόλοιπα δεδομένα κόστη όπως τα ανάφερα παραπάνω και μετά κοιτάζω καταναλώσεις/τέλη/ασφάλεια. (αυτά για τις κατηγορίες 1200cc...1600cc) -
Πήγα χθες σε μία έκθεση της Seat για το Leon.
Το'χω ξαναδεί προφανώς. Μου άρεσε και είπαμε να κανονίσουμε για test drive.
Μου έκανε μια προσφορά για το Copa που ξεκινά από τα 16.228 ευρώ (από που κι ως που; Στον κατάλογο).
Με την έκπτωση 940 ευρώ από τη προσφορά για τη βενζίνη που κάνει αυτή τη περίοδο έφτασε στα 15.290 ευρώ.
Ακριβό, το περίμενα 1000 ευρώ κάτω.
Το απλό χρώμα κοστίζει 200 ευρώ (το άσπρο) και έχει επιπλέον 560 ευρώ έξοδα μεταφοράς, ταξινόμησης, προετοιμασίας και τελών κυκλοφορίας. Η τιμή του είναι δηλαδή 16.050 ευρώ.
Επίσης θα κάνουμε απόσυρση οπότε το κόστος θα πέσει κατά 960 ευρώ.
Τελική τιμή δηλαδή τα 15.090 ευρώ. Ουσιαστικά στον τιμοκατάλογο της Seat δεν αναφέρουν τα έξοδα μεταφοράς/ταξινομησης/κλπ και το κόστος για το χρώμα.
Ακόμη, ξέχασα ο βλάκας να τον ρωτήσω τι δώρα κάνει (αν κάνει). Τι να περιμένω;
Επειδή δε ξέρω καθόλου να κάνω παζάρια, ούτε αν χωράνε παζάρια. Υπάρχει περίπτωση να μου μειώσει τη τιμή κάπως; Η να μου δώσει επιπλέον δώρα;Η αδελφή μου είδε το φυλλάδιο, εξακολουθεί να μην της αρέσει το Leon επειδή είναι Seat (κοιτάει τα Audi τα οποία αποκλείονται γιατί είναι πανάκριβα) και μου είπε να κοιτάξω και το Astra 5θ γιατί είναι στα 16.000 ευρώ η έκδοση Essentia και γιατί είναι πραγματικό αμάξι, λέει.
Επίσης, μπαίνει στην εξίσωση και το Honda Civic 1.4 που ξεκινά από τα 17.400 αλλά έχει προσφορά 1.500 ευρώ οπότε μπαίνει και αυτό στα ίδια λεφτά.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μου έκανε μια προσφορά για το Copa που ξεκινά από τα 16.228 ευρώ (από που κι ως που; Στον κατάλογο).
Με την έκπτωση 940 ευρώ από τη προσφορά για τη βενζίνη που κάνει αυτή τη περίοδο έφτασε στα 15.290 ευρώ.
Το απλό χρώμα κοστίζει 200 ευρώ (το άσπρο) και έχει επιπλέον 560 ευρώ έξοδα μεταφοράς, ταξινόμησης, προετοιμασίας και τελών κυκλοφορίας. Η τιμή του είναι δηλαδή 16.050 ευρώ.
Τελική τιμή δηλαδή τα 15.090 ευρώ. Ουσιαστικά στον τιμοκατάλογο της Seat δεν αναφέρουν τα έξοδα μεταφοράς/ταξινομησης/κλπ και το κόστος για το χρώμα.
Επειδή δε ξέρω καθόλου να κάνω παζάρια, ούτε αν χωράνε παζάρια. Υπάρχει περίπτωση να μου μειώσει τη τιμή κάπως; Η να μου δώσει επιπλέον δώρα;Η αδελφή μου είδε το φυλλάδιο, εξακολουθεί να μην της αρέσει το Leon επειδή είναι Seat (κοιτάει τα Audi τα οποία αποκλείονται γιατί είναι πανάκριβα) και μου είπε να κοιτάξω και το Astra 5θ γιατί είναι στα 16.000 ευρώ η έκδοση Essentia και γιατί είναι πραγματικό αμάξι, λέει.
Επίσης, μπαίνει στην εξίσωση και το Honda Civic 1.4 που ξεκινά από τα 17.400 αλλά έχει προσφορά 1.500 ευρώ οπότε μπαίνει και αυτό στα ίδια λεφτά.
Καλό κουράγιο!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ σε αυτά τα λεφτά μόνο Κορεάτη. Τα υπόλοιπα όλα με αφήνουν αδιάφορο.
Kia Rio 1.4
Kia Ceed 1.6 σε τρελές τιμές: http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/ceed/prices.htmlαλλά και το facelift : http://www.kia.gr/Kia/topnav/models/ceed_FL/prices.html
Στο τσακ κρατιέμαι να πάω εγώ να κλείσω ένα Ceed 1.6 foul extra ...
ΠΟΛΥ καλύτερη σε όλους σχεδόν τους τομείς η σεατουμπα ... Σε οδηγικη συμπεριφορά δε η διάφορα είναι μεγάλη
-
Η αδελφή μου είδε το φυλλάδιο, εξακολουθεί να μην της αρέσει το Leon επειδή είναι Seat (κοιτάει τα Audi τα οποία αποκλείονται γιατί είναι πανάκριβα) και μου είπε να κοιτάξω και το Astra 5θ γιατί είναι στα 16.000 ευρώ η έκδοση Essentia και γιατί είναι πραγματικό αμάξι, λέει.εν αντιθέσει με το Leon που είναι ?
-
Το Λεόν είναι αυτοκίνητο, το άλλο είναι άμαξα... καλά τα λέει η κοπέλα!
-
καλά η σεατ όλο μαλακιες κανει με τις προσφορές
ανεβάζει τις τιμές κ μετά κάνει προσφορά για να τις ξαναφέρει στα ίδια!!! το παρατηρώ χρόνια το τροπαρι
ζήτα κανά 700αρι στεγνά έκπτωση φίλε κ αν τους αρέσει (πιστέυω πως θα εκπλαγείς).
αλλιώς, το σιβικ είναι πολύ καλή εναλλακτική κ πανέμορφο αν έρχεται στα ίδια λεφτά
@στορμ
φίλε δεν πρόλαβες την τιμή της βενζίνης στο 1,6 κάνοντας πολλά χιλιόμετρα, να βλέπεις 350αρια το μήνα να φεύγουν μόνο για καύσιμο -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Η αδελφή μου είδε το φυλλάδιο, εξακολουθεί να μην της αρέσει το Leon επειδή είναι Seat (κοιτάει τα Audi τα οποία αποκλείονται γιατί είναι πανάκριβα) και μου είπε να κοιτάξω και το Astra 5θ γιατί είναι στα 16.000 ευρώ η έκδοση Essentia και γιατί είναι πραγματικό αμάξι, λέει.
Καλό κουράγιο!
Άσε, καλή, χρυσή, αλλά απ'αυτά δε ξέρει τι της γίνεται.
Είναι τύπου Toyota=εγγύηση, τα VW είναι τα καλύτερα κλπ.@chemic
Μίλαγα με ένα φίλο με το 1.4Τ 125 άλογα και μου λέει οτι το πήρε το 2010 στα 14.500 ευρώ.
Τώρα το ίδιο το δίνει 2.000 παραπάνω. -
Η διάφορα του ΦΠΑ.
-
Πάρε το LEON !Το astra που λέει η αδερφή σου είναι με τα 100 ατμοσφαιρικά άλογα και βάρος 1400 κιλά .Καταλαβαίνεις επιδοσεις,ούτε μουλάρι δεν προσπερνά στην ανηφόρα .Χώρια που η essentia είναι φτωχή σε εξοπλισμό καμία σχέση με την πλούσια copa.To δε civic επίσης όχι λόγω άμεσης αντικατάστασης σε 3 μήνες,και πάλι φτωχότερου εξοπλισμού και χειρότερων επιδόσεων(δες διαφορά ροπής).Μην μασάς και πάρε το leon.Aν είναι να ακούς τι λένε οι γυναίκες άστα.Αυτές προτιμούν 316 με 120 άλογα στα 30000€ για δήθεν πρέμιουμ από ένα volvo s60 t4 180,peugeot rcz,tiguan 160 4x4 που λέει ο λόγος.Όσο για τα έξοδα ταξινόμησης,μεταφοράς και λοιπά όλοι τα χρεώνουν και δεν τα περιλαμβάνουν στις τιμές .Ζήτα έκπτωση κανα 400άρι ή επέκταση εγγύησης σε 5 χρόνια(εκτός από το συναγερμό και τους αισθητήρες πάρκινκ που τα δίνουν έτσι και αλλιώς όλοι).
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
@στορμ
φίλε δεν πρόλαβες την τιμή της βενζίνης στο 1,6 κάνοντας πολλά χιλιόμετρα, να βλέπεις 350αρια το μήνα να φεύγουν μόνο για καύσιμοΔεν έχεις άδικο. Ωστόσο όταν είδα τα σκούρα με τη βενζίνη αμέσως έβαλα μπροστά τα project:
ποδήλατο & σκούτερ 50άρι
και τελικά σκουτεριά Yourban ...Ωστόσο θεωρώ ότι είναι προτιμότερο κάποιος να πάρει ένα οικονομικό αυτοκίνητο 5θυρο για ταξίδια, βόλτες κλπ... και να πάρει και μία σκουτεριά για εργασία, πέρα-δώθε ψώνια και για όλες τις εύκολες αστικές ανάγκες.
Αυτά αν και εφόσον κάποιος έχει ανάγκη κάποιο καθημερινό αστικό μέσο και δεν θέλει να ταλαιπωρείται με το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη. Θεωρώ ότι εκεί θα δει κάποιος πραγματική διαφορά στα κόστη συντήρησης.
-
@chemic
Μίλαγα με ένα φίλο με το 1.4Τ 125 άλογα και μου λέει οτι το πήρε το 2010 στα 14.500 ευρώ.
Τώρα το ίδιο το δίνει 2.000 παραπάνω.ε ναι γιατί τώρα χώσαν κ το 1200αρι στη γκάμα κ ουσιαστικά κατέληξαν όσο δίναν το 1400αρι να δίνουν τώρα αυτό
επίσης, η σεατ κάνει τόσο καλό μάρκετινγκ που αναγκάζεται να βγάζει ανα τρίμηνο ετοιμοπαραδοτα με κανα 1500αρι έκπτωση. τελείως τυχάρπαστη εμπορική πολιτική
η τιμές του ibiza fr είναι χαρακτηριστικές! ξεκίνησε από 16, ανέβηκε σε λίγους μήνες στα 18,5 κ τώρα λόγω ανταγωνισμού έπεσε πάλι στα 16
τώρα με τη προσφορά με τα καύσιμα, η τιμή βγαίνει ίδια με ένα μήνα πριν, όπου δεν είχε την προσφορά
επειδή οι εποχές είναι όνττως δύσκολες, δεν κοιτάς να πάρεις κανα μεταχειρισμένο 207 1400αρι με 7χλρ ή ακόμα καλύτερα ραλύ τριετίας με 9 χιλιάρικα κ να αφήσεις τις δόσεις κ τα μπερδέματα? -
Η αδελφή μου είδε το φυλλάδιο, εξακολουθεί να μην της αρέσει το Leon επειδή είναι Seat (κοιτάει τα Audi τα οποία αποκλείονται γιατί είναι πανάκριβα) και μου είπε να κοιτάξω και το Astra 5θ γιατί είναι στα 16.000 ευρώ η έκδοση Essentia και γιατί είναι πραγματικό αμάξι, λέει.
Επειδή παρατράβηξε το αστείο, με δημοκρατικές διαδικασίες την έχεις αποκλείσει από την διαδικασία επιλογής. Πάρε της δώρο και κανένα ζευγάρι mule και τέλος, πιο φτηνά θα σου 'ρθει. drdino out.
-
Με θυμόσαστε; Ακόμα παλεύω.
Η αδελφή μου δε θέλει Seat επουδενί. Θέλει κυριλέ φάση, οπότε υποστηρίζει Astra.
Έχουμε δει αρκετά αμάξια, και από τη μικρή κατηγορία γιατί η αδελφή μου τρόμαξε με το μέγεθος της μικρομεσαίας . Test drive δεν έχω κάνει κανένα, λόγω χρόνου. Αύριο θα πάρω σβάρνα πάλι τις αντιπροσωπίες.
Έχουμε δει:
-Opel Astra 1.4T 120HP Edition στα 17500.
Τεράστιο, γεροντίστικο, κλασσάτο. Δε προλαβαίνω και να πετάξω 2-3 νήπια να τα έχω μέσα.
Προφανώς ακριβό. Το ταμπλώ του είναι εξωφρενικό με όλα τα κουμπάκια του μέσα. Τάσια (χέστηκα).-Opel Corsa 1.4 100HP Edition στα 12800.
Δε μ'αρέσει καθόλου εμφανισιακά, δεν έχει ηλεκρικά παράθυρα πίσω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΟΣΗ. Ο πωλητής πήγε να μου το παρουσιάσει σαν φιλοσοφία της εταιρίας, παλι καλά έσκασε.-VW Polo 1.2 TSI 105HP Comfortline στα 15950.
Απ'έξω μ'αρέσει, τα πλαστικά του μέσα είναι χάλια, τύπου Hyundai του '90 (και δεν είμαι καθόλου τέτοιος τύπος).
Έχει και με ηλιοροφή στα 16250. Ή μάλλον είχε, γιατί ο πωλητής είχε φέρει τη καταστροφή, οτι δε θα προλάβουμε, οτι πρέπει να το κλείσουμε τώρα γιατί δε ξέρω τι κλπ. Δεν μου άρεσε καθόλου (ο πωλητής).-Toyota Yaris 1.33 99HP Lounge στα 15700 (νομίζω).
Είπα χάλια πλαστικά για το πόλο; Ελειινά πλασικά εδώ. Τρόμαξα, νόμιζα οτι μπήκα στη βασική έκδοση για τα νοικιάρικα.
Έχει τούμπανο cd-mp3-touchscreen-gps-rearview camera, την οποία θα έχει μέχρι το Δεκέμβρη, οπότε προλάβετε γιατί μετά πάει στο χιλιάρικο επιπλέον. Βλακωδώς δε παίζει dvd το ηχοσύστημα. Κατά τα άλλα, το πιο άνετο πισω κάθισμα, και είμαι 1.85 και η αδελφή μου 1.70κάτι, ζωή να'χουμε. Διακόπτες κλπ, πολύ generic πράγματα, λες και ψωνίσανε από καλάθι, τίποτα το ιδιαίτερο.-Toyota Auris 1.33 99HP δε ξέρω έκδοση, ούτε τιμή.
Στα πεταχτά το είδαμε, δεν έχω κάτι να πω. Ψέμματα, η θηκούλα κάτω από το χειρόφρενο είναι πάρα πολύ δυσπρόσιτη. Ή εγώ δεν είμαι αρκετά ευλύγιστος. Τα 100 άλογα δε πρέπει να φτάνουν γι'αυτό το αμάξι.Citroen C3 1.4 95HP Attraction στα 12600.
Εδώ παίχτηκε η προσφορά της προσφοράς ώ προσφορά. αυτοκίνητο με αρχική τιμή 15225, το ρίχνει στα 12600.
Ομορφούλι (υπερβολικά γυναικείο όμως, σα το Ypsilon ), καλούτσικος εξοπλισμός (δεν έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, νομίζω), το ομορφότερο εσωτερικό που έχω δει μέχρι στιγμής (υλικά, σχέδιο), καλοί χώροι.
Στα μείον οτι έχει μόνο μαύρο ετοιμοπαράδοτο. Έχει και το πιο κίνκυ Speciale με τούμπανο παρμπριζ στα 14.225 και κάτι ασήμαντα έξτρα (esp ).-Seat Leon 1.2 Copa στα 15090.
Προσωπική προτίμηση γιατί μου αρέσει εμφανισιακά, έχει καλό εξοπλισμό χωρίς να κάνει χαζές εκπτώσεις. Δε φαίνεται γεροντίστικο.
Δυστυχώς δε φαίνεται και κυριλέ για να το γουστάρει η αδελφή μου που δε θα το ακουμπήσει ποτέ.Επειδή το κόβω να τον και να μη παίρνουμε το Leon αλλά το Astra, τα 120 άλογα θα'ναι αρκετά;
Θα'ναι ψόφιο; Λίγο ενδιαφέρον θα'χει στο δρόμο;
Είμαι καταδικασμένος σε μια μουντάδα;
Ειμαι ο μόνος που σκαλώνει με τα χιλιάδες κουμπάκια στο ταμπλώ; -
Το δινουν πολυ καλα το c3..βεβαια σε σχεση με το leon δεν υπαρχει συγκριση... Πατα ποδι.. εσυ οδηγας και δε μετακινησε απλως και οχι η αδερφη, εσενα θα επρεπε να μετραει περισσοτερο ο λογος..
-
Συγνώμη αλλά γράφτηκα μόνο και μόνο για να σε σώσω από ένα ΛΑΘΟΣ.
Διαβάζω αυτά που λες και φρίττω από αυτά που σου λέει η αδερφή σου για τα αμάξια.
Αυτό που λένε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν, ε άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται.
Εσύ όμως γιατί κάθεσαι και το συζητάς και ακούς κιόλας;;;;;;Πρώτα λες για κυριλέ φάση και μιλάς για Όπελ σα να είναι Μερσεντές ή ΜπεΕμΒε ή Άουντι. Έλεος!
Εντάξει δεν είπαμε ότι η Σέατ έχει το σούπερντούπερ ίματζ, αλλά από πότε η Όπελ ξέφυγε από τον όχλο και είναι και κυριλέ μάλιστα;
Για Όπελ μιλάμε που είναι μέσα στο σωρό με άλλες μάρκες, σα να λέμε Σιτροέν, Ρενώ, Φορντ κλπ.
Στη Γερμανία να καταλάβεις την έχουν πιο χαμηλά από ΦάουΒε, τόσο κυριλέ για να καταλάβεις...
Ακόμα και η Άλφα όταν μιλάει για near premium ανταγωνισμό, αναφέρει τη ΦάουΒε όχι την Όπελ.Έπειτα κάθεσαι και ακούς που σου λέει πως το Λεόν δεν είναι αυτοκίνητο.
Τεχνολογικά αφού το θες το Λεόν είναι Γκολφ που σημαίνει πολλές φορέ πιο αυτοκίνητο και γενιές μπροστά από Άστρα.
Θες λεπτομέρειες, σκέψου μόνο πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση, TSI, DSG, ελαφρύτερο αμάξωμα κλπ κλπ.
Μόνο στην παθητική ασφάλεια χάνει το Λεόν, κερδίζει όμως σε στήσιμο και ενεργητική ασφάλεια.Για το ντιζάιν άστο καλύτερα, το προφίλ του Άστρα είναι αντιγραφή του Λεόν.
Πώς γίνεται να της αρέσει λοιπόν το ένα και όχι το άλλο; Κι εσύ που το ακούς, δεν προβληματίζεσαι;
Πάρε το original ντιζάιν και άσε το αντίγραφο.
Αν θες κυρίλλα βάλε μια ωραιότατη ζάντα που θα βρεις άνετα να ταιριάζει με το ωραιότατο αμάξωμα του Λεόν και με τα άλογα του TSI, το ντιζάιν και το στήσιμό του θα'σαι ο πιο κυριλλέ άρχοντας για τα λεφτά που δίνεις.
Την πας και μια βόλτα με το Λεόν από αυτές τις ωραίες που ανακατεύονται οι γυναίκες, και θα καταλάβει μετά την κυρίλλα.
Να είσαι κυριλλέ ένα με τα παπούδια, απλά δεν υπάρχει στην εποχή μας.
Ακόμα και τα Μερσεντές έναν κομπρέσορα τον έχουν για ώρα ανάγκης κι ας μην τον λιώσουν ποτέ οι παππούδες που οδηγούν τις C Klasse.Τελικά αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι: αφού δικό σου αμάξι παίρνεις, γιατί αποφασίζει η αδερφή σου για σένα; ΓΙΑΤΙ;
-
Δεν παίρνω δικό μου αμάξι δυστυχώς.
Το αμάξι το παίρνουν δώρο στην αδελφή μου και εμένα. Αν τα έδινα εγώ τα λεφτά θα είχα ήδη παραγγείλει.
Στο τι θα επιλέξουμε, κύριο λόγο έχει η αδελφή μου. Εγώ μόνο προτάσεις μπορώ να κάνω με βάση τον εξοπλισμό και τη λογική. Το πρόβλημα είναι οτι δε παίρνει από λογική. Θέλει κλασσάτο, ηλιοροφές, ωραίες ταπετσαρίες, χαριτωμένα χρωματάκια. Πως να συννενοηθούμε; -
Ο χρήστης IasonasPeri έγραψε:
Συγνώμη αλλά γράφτηκα μόνο και μόνο για να σε σώσω από ένα ΛΑΘΟΣ.Διαβάζω αυτά που λες και φρίττω από αυτά που σου λέει η αδερφή σου για τα αμάξια.
Αυτό που λένε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν, ε άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται.
Εσύ όμως γιατί κάθεσαι και το συζητάς και ακούς κιόλας;;;;;;Πρώτα λες για κυριλέ φάση και μιλάς για Όπελ σα να είναι Μερσεντές ή ΜπεΕμΒε ή Άουντι. Έλεος!
Εντάξει δεν είπαμε ότι η Σέατ έχει το σούπερντούπερ ίματζ, αλλά από πότε η Όπελ ξέφυγε από τον όχλο και είναι και κυριλέ μάλιστα;
Για Όπελ μιλάμε που είναι μέσα στο σωρό με άλλες μάρκες, σα να λέμε Σιτροέν, Ρενώ, Φορντ κλπ.
Στη Γερμανία να καταλάβεις την έχουν πιο χαμηλά από ΦάουΒε, τόσο κυριλέ για να καταλάβεις...
Ακόμα και η Άλφα όταν μιλάει για near premium ανταγωνισμό, αναφέρει τη ΦάουΒε όχι την Όπελ.Έπειτα κάθεσαι και ακούς που σου λέει πως το Λεόν δεν είναι αυτοκίνητο.
Τεχνολογικά αφού το θες το Λεόν είναι Γκολφ που σημαίνει πολλές φορέ πιο αυτοκίνητο και γενιές μπροστά από Άστρα.
Θες λεπτομέρειες, σκέψου μόνο πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση, TSI, DSG, ελαφρύτερο αμάξωμα κλπ κλπ.
Μόνο στην παθητική ασφάλεια χάνει το Λεόν, κερδίζει όμως σε στήσιμο και ενεργητική ασφάλεια.Για το ντιζάιν άστο καλύτερα, το προφίλ του Άστρα είναι αντιγραφή του Λεόν.
Πώς γίνεται να της αρέσει λοιπόν το ένα και όχι το άλλο; Κι εσύ που το ακούς, δεν προβληματίζεσαι;
Πάρε το original ντιζάιν και άσε το αντίγραφο.
Αν θες κυρίλλα βάλε μια ωραιότατη ζάντα που θα βρεις άνετα να ταιριάζει με το ωραιότατο αμάξωμα του Λεόν και με τα άλογα του TSI, το ντιζάιν και το στήσιμό του θα'σαι ο πιο κυριλλέ άρχοντας για τα λεφτά που δίνεις.
Την πας και μια βόλτα με το Λεόν από αυτές τις ωραίες που ανακατεύονται οι γυναίκες, και θα καταλάβει μετά την κυρίλλα.
Να είσαι κυριλλέ ένα με τα παπούδια, απλά δεν υπάρχει στην εποχή μας.
Ακόμα και τα Μερσεντές έναν κομπρέσορα τον έχουν για ώρα ανάγκης κι ας μην τον λιώσουν ποτέ οι παππούδες που οδηγούν τις C Klasse.Τελικά αυτό που θέλω να σε ρωτήσω είναι: αφού δικό σου αμάξι παίρνεις, γιατί αποφασίζει η αδερφή σου για σένα; ΓΙΑΤΙ;
Πες τα ρε χρυσόστομε .Ακου κυριλέ η όπελ .Τεχνολογικά το λεον είναι μια γενια μπροστά και φαντάσου μιλάμε για αμάξι του 2005 και όχι του 2010 όπως το άστρα.Φαντάσου.Απορώ πως θα κουμαντάρει τα 4.45 μετρα μήκους η αδερφή σου στην πόλη .Γιατί αποκλείονται τα μικρά?Γιατί όχι ένα fiesta 1.4 titanium,207 sport 1.4,clio dynamic?Aν δεν πας εντελει στο λεόν .Tσιμπα το leon και ας τραγουδάει
-
Πάρτε το fiesta 1.4 titanium στο περίφημο φραγκοσταφυλί χρώμα με το το μπορντώ ταμπλό,καλό αμάξι θα το γουστάρει και η αδερφή σου σαν μοδάτο. Ρώτα την πως της φαίνεται.Έχει και αφρώδες πλαστικό στο ταμπλό.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Πάρτε το fiesta 1.4 titanium στο περίφημο φραγκοσταφυλί χρώμα με το το μπορντώ ταμπλό,καλό αμάξι θα το γουστάρει και η αδερφή σου σαν μοδάτο. Ρώτα την πως της φαίνεται.Έχει και αφρώδες πλαστικό στο ταμπλό.Hot magenda ειναι το χρωμα
Το Leon ειναι πολυ καλο αυτοκινητο (αν επαιρνα τωρα αμαξι, μαλλον αυτο θα επαιρνα γιατι θα ηταν πιο ανετο απο το Fiesta στα ταξιδια) αλλα αυτο το εσωτερικο ρε παιδια, ακομα και τωρα που αλλαξαν το ηχοσυστημα, καταρρακωνει ολο το αυτοκινητο...
(πιο πολυ μου αρεσει το εσωτερικο του astra )
Η εκδοση Edition εχει ζαντες συμφωνα με τον Configurator
Νέο αυτοκίνητο, μάλλον Leon...