ναι οι ευρωπαίοι μεμέσω όρο 1,2 παιδιά ανά οικογένεια(και πολύ λέω τώρα πια), έχουν ανάγκη από πολυμορφικά ακόμα και στα αυτοκίνητα πόλης
Πιστέυω πως πιο πολύ είναι θέμα αίσθησης, παρά πρακτικό. Δεν χρειάζομαστε τόσο πια μεγαλύτερους χώρους, αλλά και αυτά τα οχήματα δεν νομίζω πως προσφέρουν και τόσο μεγαλύτερους χώρους από τα κλασσικά μίνι.
Το 106 ακόμα και στις πιο απλές εκδόσεις είχε αυτό το κάτι παραπάνω, σε αίσθηση, τώρα αυτό το έκτρωμα, με αυτό το ύψος είναι να το βλέπουν τα άτος και να γελάν.
Συμφωνώ και εγώ πως θα έπρεπε να είναι η πολυμορφική έκδοση του 1007 και όχι το 1007.
ΥΓ οι δε πόρτες, με τους εμφανείς συρμούς, ο ορισμός του κιτς. Αλλά βλέπετε, τόσα χρόνια είχαμε ΤΟ πρόβλημα να μπαινοβγαίνουμε στα ΙΧ μας, ενώ παρκάρουμε και συνέχεια κάθετα με το δίπλα αμάξι στα 15εκατοστά ρε παιδί μου, οπότε χρειάζονται!
chemic
@chemic
χημικός - μηχανες,αμαξια και αλλα τεχολογικοπολιτιστικα
Best posts made by chemic
-
RE: Peugeot 1007
Latest posts made by chemic
-
RE: Seat Ibiza 2017 (Mk 5)
για το cruise control ρωτήστε στη σεατ μακρής
-
RE: Skoda Kodiaq
οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος σταματάνε το αμάξι αν πας με όπισθεν να τρακάρεις τον πίσω!
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
Τελικά οι τιμές άλλαξαν ή όχι ακόμη; Στο επίσημο site υπάρχουν ακόμη οι παλαιότερες τιμές
Μέχρι πριν κανά δίμηνο εδώ έλεγε 'από 22.000€'.
Οπότε ναι άλλαξαν (τουλάχιστον στο κόντιακ που θυμάμαι) γι΄ αυτό και έκτοτε ατόνησε το subΚαι το 27.900 η παλιά τιμή είναι του 2.0 TDI DSG άρα γενικά μάλλον χρήζει αναβάθμισης η σελίδα
τα 27900 είναι για τον 1,4 150άλογα 4x4 ΑΜΒΙΤΙΟΝ.
Το 2.0 TDI DSG είχε και συνεχίζει να έχει 27700, οπως φαίνεται στον configurator.
άρα δεν ανέβηκαν οι τιμές αλλά καταργήθηκε ο 1.4 122άλογα -
όταν είναι στο auto το σασμάν και αλλάξεις ταχύτητα με τα paddles μπαίνει στο manual mode για κάποιο διάστημα (που ποικίλει, ανάλογα τις συνθήκες). Αν θες να το ξαναγυρίσεις στο auto χωρίς να περιμένεις, τραβάς παρατεταμένα το δεξί 'paddle +' και μπαίνει σε auto κατευθείαν!
Αυτό είναι πολύ πρακτικό, γιατί αλλιώς πρέπει αν περιμένεις πότε θα γυρίσει σε auto ή να μετακινείς το λεβιέ δεξιά στη θέση manual και μετά να τον επιστρέψεις στο auto!
Το ανακάλυψα τυχαία όταν είχα παρκάρει και με το τιμόνι στριμμένο είδα από τη θέση του οδηγού ότι το paddle εκτός από το σύμβολο '+' είχει και απο κάτω τη λέξη 'off' -
+1
Απλα σε εμενα η εσωτερικη λαβη οταν παω να κλεισω την πορτα, νιωθω οτι δεν ειναι 100% στιβαρη. Αλλα δεν τριζει ή κουνιεται οταν κινειται το αμαξι και ακουμπαω το χερι μου κτλ -
RE: Peugeot 3008 2016
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Μα την κάνουν ούτως η άλλως δωρεάν σε όλα τα 3008, υπογράφεις την επέκταση με την παραλαβή.Καλοριζικο με ευχαριστες διδρομες φιλε. Ειδα και το βιντεακι. Ωραιος! Ειδικα οι Α4 που τσεκαρες τον εξοπλισμο μην εχουν ξεχασει να βαλουν τιποτα
-
RE: Dacia Duster II
το drive που κυκλοφορει σημερα με τη real news, εχει master test το sportive 1.5 DCI edc.
-
εγώ έβαλα madico.
Στο σενικ που έδωσα είχα llumar. Μια χαρά και εκεί. Στο καινούργιο που πήρα βέβαια η σύζυγος σκέφτεται να μην βάλουμε γιατί το βράδυ νιώθει λίγο δυσφορία με τις μεμβράνες. Η αλήθεια είναι ότι στο σενίκ είχε βγει λίγο πιο σκούρο το αποτέλεσμα γιατί είχε και πιο σκούρα τζάμια από το εργοστάσιο/
Στο σενικ πάντως που ψηνόταν από τον ήλιο με τόσο μεγάλα τζάμια και καμπίνα και δούλευε υπερωρίες το clima κατάλαβα πόση δουλειά κάνουν οι μεμβράνες, όταν τις έβαλα.Αξίζουν οι μεμβράνες στην Ελλάδα με την τόση ηλιοφάνεια. Πόσο μάλλον για τα παιδιά πίσω που ως κοντά τρώνε πιο πολύ ήλιο αφού δεν του κάνει τόσο πολύ ίσκιο η οροφή
-
RE: ''Αναγκαστικη'' αγορα μεταχειρισμενου φθηνου diesel
Δες αν αυτο με τα 75 αλογα εχει πολυ κοντο σασμαν και σε κουραζει και καιει αρκετα στην εθνικη!
Και βεβαια αν μπορει να γινει 95 αλογα με προγραμμα.
Στο stepway δεν μπορεις να βαλεις εξτρα αυτα που θες οπωσδηποτε; -
RE: ''Αναγκαστικη'' αγορα μεταχειρισμενου φθηνου diesel
Τί δεν εχει το stepway; multimedia, cruise control, ζαντες? Αυτα μπαινουν κ μετα.
Πισω παραθυρα ηλεκτρικα; μηπως τα ανοιγουμε κ ποτε;Clima λογικα κσνενα δεν εχει...
Αν ειναι τα παραπανω οι διαφορες, παρε το stepway κατα τη γνωμη μου