-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οι 4Τ το μέτρησαν 19'.Κίκιζα εσύ?
Επειδή έχω νοικιάσει και τα δύο σε νησί έχω κάποιες ενστάσεις για τις διαφορές αυτές. Εν κινήσει δε, δεν το συζητώ ότι το Παντα είναι πιο σβέλτο. Anyway...να χαμε να λέγαμε...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Οι 4Τ το μέτρησαν 19'.Ακόμα και να ίσχυε το 16 είναι 2 δευτερόλεπτα πιο αργό από το απαράδεκτο όπως είπες Jimny.
Το βενζινοκίνητο μέτρησαν τόσο.
Εγώ σε μεταχειρισμένο πάντως θα κοίταζα και κανένα τέτοιο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1351037/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1718517/ -
Για το βενζινοκίνητο μιλάω, το diesel έχει 0-100 σε ~16 (εργοστασιακό).
stefan147 εσένα μπορεί να σου φάνηκε το Πάντα πιο γρήγορο από Veyron, ο κικιζισμός αυτός όμως δεν υπερβαίνει την πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Οι 4Τ το μέτρησαν 19'.
Ακόμα και να ίσχυε το 16 είναι 2 δευτερόλεπτα πιο αργό από το απαράδεκτο όπως είπες Jimny.
Το βενζινοκίνητο μέτρησαν τόσο.
Εγώ σε μεταχειρισμένο πάντως θα κοίταζα και κανένα τέτοιο:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1351037/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1718517/+1 Στον Angel.
Πετρελαιοκίνητο Panda, αν συμβιβαστείς με τους μικρούς χώρους. Αλλιώς, μετάχειρο Terios.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Jimny, εκτός αν δεν πατάς άσφαλτο.
Το Sedici/SX4, δεν είναι για πολλά πολλά, είναι πολύ καλύτερο το Terios, έστω και μετάχειρο. -
Απορία: μπορεί να μου πει κάποιος σε τι είναι καλύτερο το panda από τα SX4/Sedici?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απορία: μπορεί να μου πει κάποιος σε τι είναι καλύτερο το panda από τα SX4/Sedici?αυτή η θεοποίηση του Πάντα ώρες ώρες καταντά κουραστική.
-
Πάντως κακά τα ψέμματα, το Panda είναι τίμιο αμαξάκι
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απορία: μπορεί να μου πει κάποιος σε τι είναι καλύτερο το panda από τα SX4/Sedici?Στην τιμή και τα πάγια κόστη και ίσως στις εκτός δρόμου δυνατότητες. Σε τίποτα άλλο. Και εξαρχής μιλάγαμε για diesel Panda εξ' ου και οι σχετικά αξιοπρεπείς επιδόσεις που αναφέρω οπότε άστοχο το περί Κικισμού (εσύ επικαλέστηκες πρώτος τους 4Τ ). Με τον 1.2 είναι πιο αργό κι απ' το replay όπως και το 500αρι μου που είναι και πιο ελαφρύ και δεν έχει και τις απώλειες της 4κίνησης.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για το βενζινοκίνητο μιλάω, το diesel έχει 0-100 σε ~16 (εργοστασιακό).stefan147 εσένα μπορεί να σου φάνηκε το Πάντα πιο γρήγορο από Veyron, ο κικιζισμός αυτός όμως δεν υπερβαίνει την πραγματικότητα.
Αυτός που ξεκίνησε το θέμα ρωτάει για το diesel.
Εσύ γιατί μιλάς για το βενζινοκίνητο? -
Αν δεν υπάρχει καποια δραστηριότητα που να απαιτεί 'off road 4κίνηση' καλό είναι μόνο το Sedici που θα κυκλοφορεί ως 2κίνητο και μόνο σε λίγες περιπτώσεις και για περιορισμένη χρήση θα μπαίνει το Auto και το κλείδωμα.
Το 4κίνητο Panda είναι οριακά καλύτερο οδηγικά απο το Jimny στην ασφαλτο σε συμπεριφορά και μόνο το diesel έχει σχετικά αξιοπρεπείς επιδόσεις. Είναι και το μόνο που έχει στανταρ προστατευτικό καλυμμα κατω απο τον χώρο του κινητήρα για πετρες κλπ εκτός δρόμου 'επαφές'.
Το Jimny ... μόνο αν αντιστοιχα σε 2κίνητο κοιταζε καποιος ένα Cuore η ένα Maruti Alto προηγούμενων γενεών και ήθελε και 4κίνηση. Περιορισμένοι χώροι, οπτικά απλώς συμπαθητική ποιοτητα κατασκευής και συναρμολόγησης, παρέχει και αυτο διακόπτη 2κίνησης/auto/κλείδωμα 4χ4 και στην άσφαλτο το πίσω μέρος χωροπηδάει στο παραμικρό. Ανεκτό στην ασφαλτο μεχρι τα 120χλμ διότι μετα θορυβος κινητήρα και αεροδυναμικοί θόρυβοι ... ενοχλούν παρα πολύ.
Για το τωρινό Terios σε μτχ εχω γενικά θετική εικόνα τουλάχιστον ως προς την συμπεριφορά του στον δρόμο.
Στα λοιπα περι τελών, καταναλωσης κλπ έχουν αναφερθεί παραπανω!
Sedici απο μενα με απαραίτητο το ESP και γνωρίζοντας πως η επιλογη 4χ4 ... μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.ΥΓ. Καπου αναφερθηκε η αποσταση του SX4/Sedici στο 4κίνητο και στο (μόνο) 2κίνητο. Αν δεν κανω λάθος (για το 4κινητο) η αποσταση είναι 19 εκατοστά ενω στο δικίνητο είναι 17 εκατοστά. Αρκετα καλή για 2κίνητο hatcback. Θεμα βεβαια ο μπροστα πρόβολος (απο τις ρόδες και μπροστά) που σαν 4κίνητο ... δεν πείθει!
-
Βρήκα στην περιοχή μου ένα terios μοντέλο 2008, 45000χλμ, abs, esp, ζάντες αλουμινίου, 1ο χέρι
στα 11500 euroΤι λέτε να το χτυπήσω?
-
Nαι, σαν χταπόδι.
-
Ο χρήστης Black_Bart έγραψε:
Βρήκα στην περιοχή μου ένα terios μοντέλο 2008, 45000χλμ, abs, esp, ζάντες αλουμινίου, 1ο χέρι
στα 11500 euroΤι λέτε να το χτυπήσω?
Δεν ειναι κακη η τιμη αν ειναι σε καλη κατασταση!!
Κανε και μια ερευνα στο car!! -
Φιλαρακι τι αποφασισες τελικα???
Φτηνό 4x4