-
Κοίτα, η διαστρέβλωση έχει και ένα όριο.
Σε ποιο σημείο έγραψα ότι θα έβγαζε το ΚΚΕ τα άρματα; Είπα ότι αν αυτό θέλεις (γιατί σε είδα να θέλεις καταστολές κλπ), τότε κοίτα προς τους φασίστες μεριά, αυτοί είναι αυτής της λογικής.
Επίσης έγραψες ότι έγινε της Β. Κορέας και σου είπα ότι εκεί γίνεται ακριβώς το αντίθετο, ότι δηλαδή κάθονται όλοι στρατιωτάκια.
Επίτηδες το κάνεις ή όντως δεν κατανοείς αυτά που γράφω;
-
Ρε συ για ηλίθιο με περνάς;
Εσύ δεν έγραψες ότι το ΚΚΕ θα μας έχει στρατιωτάκια;
Περιμένω να μου πεις πως θα μας έχει/κάνει στρατιωτάκια. Με την Ελληνική Αστυνομία ή με άλλο τρόπο;;Εγώ είμαι ξεκάθαρος πάρα πολλά χρόνια εδώ μέσα. Δεν κρύβω τις απόψεις μου.
Μέχρι και banned έχω φάει επειδή είπα τους μετανάστες που μπαίνουν παράνομα στην χώρα λαθρομετανάστες.α! Και εννοείται ότι όχι μόνο θέλω καταστολή για τους αλητάμπουρες που σπάνε, καίνε, βαράνε, χτυπάνε αλλά να τους πετάξουν όλους στη θάλασσα. Τελεία και παύλα. Είναι κατανοητό αυτό;;
Θες να με πεις φασίστα;; Θες να με πεις Χίτλερ;; Θες να με πεις Ναζί;;; Αν έτσι θα νοιώσεις καλύτερα, πες ότι θέλεις. Βάλε όσες ταμπέλες θέλεις. Εδώ μέσα τα έχω διαβάσει όλα για την γραφή μου.
Εγώ θέλω τάξη, ασφάλεια και νόμους στην χώρα. Δεν γουστάρω την ασυδοσία. Το έχω αναφέρει εκατοντάδες φορές.
Το ΚΚΕ τι χώρα θέλει (αν θέλει κάτι); Και αυτό που πιθανά θέλει πως θα το πετύχει;
Η ερώτηση ξανά... με την Ελληνική Αστυνομία ή με άλλο τρόπο;;;; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εσύ δεν έγραψες ότι το ΚΚΕ θα μας έχει στρατιωτάκια;Βρες μου που το έγραψα αυτό!!!
Το ΚΚΕ τι χώρα θέλει (αν θέλει κάτι); Και αυτό που πιθανά θέλει πως θα το πετύχει;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Αν γίνονταν της Β. Κορέας, όλοι θα ήταν σούζα σαν στρατιωτάκια.
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι αν ανέβει το ΚΚΕ στην εξουσία δεν θα μας έχει όλους στρατιωτάκια;
Δηλαδή θα μπορώ να έρθω με άλλα τρία κολλητάρια με κουκούλες στην επιχείρησή σου να την σπάσω, να την κλέψω και η αστυνομία να είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο να μας κοιτάει ; ;
Θα επιτρέψει το ΚΚΕ να μπορώ ελεύθερα να μπαίνω σαν αναρχική κίνηση στην Τράπεζα της Ελλάδος όποτε μου γουστάρει και να πετώ αναρχικό υλικό και να καλώ το κόσμο σε επανάσταση;
ή θα μας έχει όλους στρατιωτάκια όπως στην Βόρεια Κορέα;
υ.γ. το Linκ της ταυτότητας του ΚΚΕ το έχω διαβάσει πολλάκις. Δεν απαντά στα ερωτήματα που μπορεί να έχει ένας πολίτης αυτής της χώρας.
-
Εγώ έγραψα τι γίνεται στην Β. Κορέα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια που περιέγραψες. Απλά έπρεπε να βάλεις και λίγο αντικομμουνισμό για να περιγράψεις τα σπασίματα...
Το ΚΚΕ στην εξουσία προϋποθέτει λαϊκό κίνημα και κοινονικοποίηση των μέσων παραγωγής, άντε να άφηναν τους μικρούς μόνο. Πιστεύεις ότι με τέτοια διακυβέρνηση θα άφηναν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τέτοια φαινόμενα και επιθέσεις σε κρατικές επιχειρήσες; Άλλωστε ο Κόκκινος Στρατός από εργάτες και αγρότες (και επαναταστημένους στρατιώτες) αποτελούταν αρχικά. Ποιός θα βγει να σπάσει και για ποιον λόγο; Οι φασίστες; Αυτούς ναι, θα τους μάζευαν αμέσως.
Σε τι ακριβώς δεν απαντάει το λινκ;
-
Όχι, αυτό ακριβώς είπες και σε αυτό απήντησα!
Πρώτα από όλα τα επιτεύγματα την ψυχροπολεμικής τεχνολογίας ωφελούσαν και τους απλούς ανθρώπους, από το πρώτο υπερηχητικό επιβατικό α/φ στον κόσμο (το Tu-144), μέχρι όλα τα έργα υποδομής και τα επιστημονικά επιτεύγματα!
Δεύτερον, η τεχνολογία και γενικά η παραγωγή που ανέπτυσσαν είχε ως σκοπό το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον, όχι το να έχουν i-phone και άλλα τέτοια άχρηστα γκατζετάκια αλλά να μην έχουν ένα γαμημένο δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας της προκοπής, όπως οι αγαπημένοι σου Αμερικανοί!!! Α, να σε πληροφορήσω ότι το internet, όπως και οι πρώτοι υπολογιστές, σαν στρατιωτικά σχέδια ξεκίνησαν και είχαν και οι Σοβιετικοί αντίστοιχα.
Και φυσικά θα προτιμούσα να είμαι στην ΕΣΣΔ που θα μου παρείχε εργασία, στέγη, υγεία, παιδεία και όχι στην Αμερική που εύκολα θα μπορούσα να καταλήξω σε κανένα χαρτόκουτο ή δολοφονημένος στο Μπρονξ...Τρίτον, τα σημερινά Soyuz που ανεβοκατεβάζουν τους Αμερικάνους στο διάστημα την δεκαετία του '60 αναπτύχθηκαν, όχι στην καπιταλιστική Ρωσία. Το ίδιο και οι RD-180 που πουλάνε οι Ρώσοι στους Αμερικάνους για να στείλουν δορυφόρους. Θα συμφωνήσουμε φυσικά ότι όλος ο κρατικός πλούτος πήγε στους ολιγάρχες που είναι φίλοι των νέων Τσάρων... Αλλά αυτή είναι η φύση του Καπιταλισμού παντού, λίγοι πάμπλουτοι, μερικοί φύλακες-υπηρέτες του συστήματος και ο λαουτζίκος. Απλά στην Ρωσία το γύρισαν και σε Μοναρχία με τον Πούτιν στην θέση του Τσάρου!
Για να τελειώνουμε, ο Σοσιαλισμός (δεν είχε φτάσει ακόμα στο στάδιο του Κομμουνισμού) έδωσε στην ανθρωπότητα εργατικά δικαιώματα, κρατικές παροχές και εισοδηματική ισότητα που δεν ονειρεύονταν στην Δύση. Αυτό που έκανε για την Δύση ήταν να πιέσει ώστε το Κεφάλαιο να δώσει αξιοπρεπείς μισθούς και κάποια άλλα δικαιώματα (π.χ. 8ωρο) που τα τελευταία χρόνια, ελλείψει αντίπαλου δέους, ξηλώνονται με συνοπτικές διαδικασίες!!! Και που είσαι ακόμα...
Όχι δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες. Αυτό που έγραψα είναι ότι σε συνθήκες ελεύθερης οικονομίας έχουμε ευνοϊκότερες συνθήκες για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αφού ο ιδιώτης έχει κίνητρο να προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω.
Όλα τα υπόλοιπα που γράφεις εξηγούν τους τεράστιους αριθμούς ανθρώπων όλου του πλανήτη που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στην ΕΣΣΔ προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις άριστες συνθήκες διαβίωσης, το υψηλό βιοτικό επίπεδο, την καλή υγεία και την παιδεία. Αντίθετα δεν άκουσα ποτέ για πολίτες που ρίσκαραν τη ζωή τους προκειμένου να δραπετεύσουν από τους σοσιαλιστικούς 'παραδείσους' που μας περιγράφεις.
Ο Σοσιαλισμός έδωσε εργατικά δικαιώματα; Πλάκα κάνεις έτσι; Οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία ακόμα και η Ελλάδα ήταν σοσιαλιστικές χώρες όταν καθιέρωσαν το οχτάωρο, τις άδειες με αποδοχές κ.λ.π.; Μήπως όλα αυτά καθιερώθηκαν (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) ακόμα και 20 χρόνια πριν την Οκτωβριανή επανάσταση; Για να μη μιλήσουμε για εργατικά δικαιώματα στην κομμουνιστική Κίνα....
-
Edit [Mod]
-
Εγώ έγραψα τι γίνεται στην Β. Κορέα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια που περιέγραψες. Απλά έπρεπε να βάλεις και λίγο αντικομμουνισμό για να περιγράψεις τα σπασίματα...Το ΚΚΕ στην εξουσία προϋποθέτει λαϊκό κίνημα και κοινονικοποίηση των μέσων παραγωγής, άντε να άφηναν τους μικρούς μόνο. Πιστεύεις ότι με τέτοια διακυβέρνηση θα άφηναν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τέτοια φαινόμενα και επιθέσεις σε κρατικές επιχειρήσες; Άλλωστε ο Κόκκινος Στρατός από εργάτες και αγρότες (και επαναταστημένους στρατιώτες) αποτελούταν αρχικά. Ποιός θα βγει να σπάσει και για ποιον λόγο; Οι φασίστες; Αυτούς ναι, θα τους μάζευαν αμέσως.
Εγώ έκανα συγκεκριμένες ερωτήσεις για τη χώρα που ζούμε περί των θέσεων του ΚΚΕ.
Έβαλα και παραδείγματα. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι.Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά σχέση με τις ερωτήσεις που έκανα.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όχι δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες. Αυτό που έγραψα είναι ότι σε συνθήκες ελεύθερης οικονομίας έχουμε ευνοϊκότερες συνθήκες για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών αφού ο ιδιώτης έχει κίνητρο να προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω.Και όμως πολλές από τις μεγάλες ανακαλύψεις, ειδικά όσες θέλουν μεγάλη χρηματοδότηση, τα κράτη ή μεγάλοι οργανισμοί τα έκαναν. Σου έφερα έφερα πολλά παραδείγματα.
Ο Σοσιαλισμός έδωσε εργατικά δικαιώματα; Πλάκα κάνεις έτσι; Οι ΗΠΑ, η Μεγάλη Βρετανία ακόμα και η Ελλάδα ήταν σοσιαλιστικές χώρες όταν καθιέρωσαν το οχτάωρο, τις άδειες με αποδοχές κ.λ.π.; Μήπως όλα αυτά καθιερώθηκαν (συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας) ακόμα και 20 χρόνια πριν την Οκτωβριανή επανάσταση; Για να μη μιλήσουμε για εργατικά δικαιώματα στην κομμουνιστική Κίνα....
Και στην Δύση χύθηκε αίμα για να καθιερωθούν κάποια δικαιώματα. Όμως συχνά καταστρατηγούνται και σήμερα ειδικά είναι ανύπαρκτα. Σε Σοσιαλιστικές χώρες ήταν θέσφατα και δεν νοούταν ας πούμε να κάτσει κάποιος μισή ώρα παραπάνω στην βάρδια του ή να μην πληρωθεί ή να απολυθεί χωρίς σοβαρότατο λόγο, ή να μην βρίσκει δουλειά, ή να μην έχει σπίτι.
Βλέπεις τι γίνεται στην Αμερική με το Obamacare? Πήγε να τους κάνει ανθρώπους και να έχουν ασφάλιση και φαγώθηκαν να το καταργήσουν τα ΖΩΑ!!! Ούτε σαν τουρίστας δεν πάω σε μια χώρα που σε αφήνουν να πεθάνεις σαν το σκυλί στο αμπέλι αν δεν έχεις ιδιωτική ασφάλεια!!!
@kacey: Έγινες report για τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ έγραψα τι γίνεται στην Β. Κορέα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα επεισόδια που περιέγραψες. Απλά έπρεπε να βάλεις και λίγο αντικομμουνισμό για να περιγράψεις τα σπασίματα...
Το ΚΚΕ στην εξουσία προϋποθέτει λαϊκό κίνημα και κοινονικοποίηση των μέσων παραγωγής, άντε να άφηναν τους μικρούς μόνο. Πιστεύεις ότι με τέτοια διακυβέρνηση θα άφηναν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι τέτοια φαινόμενα και επιθέσεις σε κρατικές επιχειρήσες; Άλλωστε ο Κόκκινος Στρατός από εργάτες και αγρότες (και επαναταστημένους στρατιώτες) αποτελούταν αρχικά. Ποιός θα βγει να σπάσει και για ποιον λόγο; Οι φασίστες; Αυτούς ναι, θα τους μάζευαν αμέσως.
Εγώ έκανα συγκεκριμένες ερωτήσεις για τη χώρα που ζούμε περί των θέσεων του ΚΚΕ.
Έβαλα και παραδείγματα. Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι.Τα υπόλοιπα δεν έχουν καμιά σχέση με τις ερωτήσεις που έκανα.
Εντοπίζεις το πρόβλημα της χώρας δηλαδή δηλαδή στα σπασίματα που γίνονται; Όχι στην φτωχοποίηση του λαού; Αν ναι, σου απάντησα. Από τη στιγμή που θα υπάρχει λαϊκή εξουσία δεν θα υπάρχει πρόφαση για σπάσιμο κατά του κεφαλαίου, υπέρ των εργαζομένων κλπ. Όποιοι θα σπάνε θα είναι δηλαδή πολέμιοι του νέου συστήματος. Άρα απευθείας απομονωμένοι από την κοινωνία και στο μπουντρούμι ως εχθροί του λαού.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δίχως να θέλω να θίξω το αλάθητο του Κουτσούμπα ή του ΚΚΕ θα με ενδιεφερε στον υπαρκτό κόσμο όχι μόνο η αποστασιοποίηση του μέσα από δηλώσεις ή ανακοινώσεις αλλά η πρόταση του εντός αυτού του κόσμου και όχι ενός άλλου ιδεατού...Σπύρο είσαι τουλάχιστον αδιάβαστος.
Πάμπολλες οι προτάσεις νόμων που έχει καταθέσει το ΚΚΕ, αλλά δεν έφυγαν ΠΟΤΕ από τις επιτροπές για συζήτηση στη ολομέλεια τις Βουλής. Δεν προλαβαίνω τώρα να ψάξω να βρω μερικές.Αν μιλάς για γενική βελτίωση του Καπιταλισμού σαν κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικό σύστημα, δυστυχώς δεν θα δεις κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (το κέρδος είναι ο σκοπός που κινεί το κεφάλαιο, αν δεν υπάρχει κέρδος το κεφάλαιο μένει σταματημένο και καταστρέφεται).
Αυτό που ζούμε τώρα είναι η νομοτελειακή εξέλιξη του Καπιταλισμού που έδωσε ότι είχε να δώσει στην κοινωνική εξέλιξη. -
Εντοπίζεις το πρόβλημα της χώρας δηλαδή δηλαδή στα σπασίματα που γίνονται; Όχι στην φτωχοποίηση του λαού; Αν ναι, σου απάντησα. Από τη στιγμή που θα υπάρχει λαϊκή εξουσία δεν θα υπάρχει πρόφαση για σπάσιμο κατά του κεφαλαίου, υπέρ των εργαζομένων κλπ. Όποιοι θα σπάνε θα είναι δηλαδή πολέμιοι του νέου συστήματος. Άρα απευθείας απομονωμένοι από την κοινωνία και στο μπουντρούμι ως εχθροί του λαού.
Προβλήματα εντοπίζω σε εκατοντάδες θέματα.
Τώρα αναφέρθηκα σε ένα θέμα. Στο θέμα των αναρχικών, των αντιεξουσιαστών, των μπαχαλάκηδων, των ταραχοποιών, αυτών που σπάνε, καίνε, βαράνε, μπαίνουν στα δημόσια κτίρια και κάνουν ότι τους καπνίσει.
Και προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς υποστηρίζει και απαιτεί το ΚΚΕ αυτή την στιγμή για αυτά τα θέματα (αν θέλει κάτι) αλλά και τι θα έκανε αν ήταν στην εξουσία για παρόμοια περιστατικά.
Και φυσικά ακόμη δεν έχω καταλάβει.
-
Storm, ξέρεις πόσες φορές έχουν σπάσει, κάψει, έχουν κάνει επίθεση, οι μπαχαλάκηδες, σε γραφεία, και ανθρώπους του ΚΚΕ????
Αν ξέρεις τότε είσαι τουλάχιστον προβοκάτορας, αν όχι, μάθε πρώτα και μετά γράψε.Παρακαλώ να μην εκτοξεύετε προσωπικές κατηγορίες. Η λέξη προβοκάτορας μένει για να μην αλλοιωθεί το νόημα της παρέμβασής μας και να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι επιτρεπτό κάτι τέτοιο χωρίς στοιχεία. [Admin]
-
Οι μηχανισμοί των μπαχαλάκηδων, είναι αποδεδειγμένα καθοδηγούμενοι από την ασφάλεια.
Κάνουν ότι κάνουν για να βρεί η εξουσία πάτημα να ξεμπερδέψει με όποιο δημοκρατικό δικαίωμα έχει απομείνει.
Το ΚΚΕ καταδικάζει πάντα τις ενέργειές τους, αλλά δεν γίνεται να μην επισημάνει και τον προβοκατόρικο ρόλο τους. -
nickthetrib ...
Εκφράσεις 'το ΚΚΕ καταδικάζει και επισημαίνει' δεν αφορούν τις ερωτήσεις που έκανα.
Ούτε θα μπω σε διαδικασία χαρακτηρισμών.Οι ερωτήσεις μου παραμένουν και περιμένω απάντηση, αν ξέρεις κανείς τι τελικά θέλει το ΚΚΕ.
-
γάτος δυστυχεί...
γάτος αναρωτιέται γιατί πρέπει να επιβληθεί είτε η μία είτε η άλλη αλήθεια...
συζήτησις να γίνεται....
κοσμίως...R.S.
νικ, μάζεψον τέκνον τους χαρακτηρισμούς...αδιάβαστος, προβοκάτορας κλπ... μόνον εγώ είμαι από αυτά...
ζεύς, καταιγίς, κασέι, ήρεμα νεανίες μου...
κάτω από το σεντόνι του καθενός, η αλήθεια έχει άλλην μορφήν. δια γάτον την μορφήν της σεβασμίας κας μελίσας μονέτ μετά των φιλενάδων της... εγεράσαμεν...ευχαριστώ σας, πλήθη
-
Όταν θα έχει τη εξουσία το ΚΚΕ, την εξουσία θα την έχει πάρει μέσω επανάστασης του λαού. Συνεπώς οι όποιες αποφάσεις θα πηγάζουν από τον λαό και θα είναι προς όφελός του. Το κόμμα και οι αποφάσεις του θα είναι εξ ορισμού δίκαια αφού πάντα θα έχουν ως γνώμονα το καλό του λαού. Συνεπώς οποιαδήποτε ενέργεια μπαχαλάκηδων είναι σαφές ότι θα θεωρείται προβοκατόρικη, κατά του λαού και θα αντιμετωπίζεται αναλόγως.
Θεωρώ ότι πάνω κάτω αυτή είναι η σωστή-'εντός γραμμής' απάντηση στο ερώτημα.Να θυμίσω ότι κάτι ξέρουν και τα ΚΚ από το να βγάζουν τα άρματα στους δρόμους και να αντιμετωπίζουν ταραχές, δεν είναι προνόμιο μόνο των φασιστών αυτό (τυχαία φωτό από την εισβολή στην Πράγα η οποία βέβαια έγινε εξ ονόματος του λαού).
http://img.radio.cz/pictures/c/historie/1968/33.jpg
Στον σημερινό καπιταλιστικό κόσμο η στάση είναι το γνωστό 'ναι μεν αλλά...'.
ΥΓ: Ψάχνω να βρω που θα κατατάσσαμε χώρες όπως Νορβηγία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Καναδάς, Αυστραλία, Ν. Ζηλανδία, Ελβετία κ.λ.π. με βάση τον τίτλο του topic. Χώρες που είμαι σίγουρος ότι και ο πιο φανατικός κομμουνιστής βρίσκει αξιοζήλευτες για το επίπεδο ζωής των πολιτών τους, το κοινωνικό τους κράτος κ.λ.π. Αν είναι δυνατόν να μην έχουμε ως πρότυπο ως κοινωνία κάτι τέτοιο και να έχουμε ως πρότυπο τις σοβιετίες. Και για να μην παρεξηγούμαι, έχω ξαναγράψει ότι θεωρώ πως ο κομμουνισμός έχει πολλά να δώσει σε χώρες με πολύ χαμηλό βιοτικό επίπεδο και πραγματικά μεγάλη ανισοκατανομή πλούτου. Στην Ελλάδα και σε όμοιες χώρες με ισχυρή μεσαία τάξη δεν... Για αυτό άλλωστε ο καλός μας Αλέξις ως γνήσιο Κνιτάκι προσπαθεί να κάνει την μεσαία τάξη ένα με το χώμα.
-
Ο νικ και όχι επειδή το ζητησε ο gatoz μαζευει τον χαρακτηρισμό 'αδιάβαστος' προς τον Σπύρο, ζητώντας συγνώμη (η γενικότερη διάθεση του νικ σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι καλή).
Παραθέτει τις προτάσεις νόμου που κατέθεσε το ΚΚΕ μετα από πάρα πολύ πρόχειρη αναζήτηση.
http://www.kke.gr/index.php?option=com_customproperties&task=tag&ordering=&tagId=85&Itemid=72Προς τον Storm τώρα πολύ απλά.
Αποκλείεται να καλύπτει το ΚΚΕ αυτούς με τους οποίους εδώ και πάρα πολύ καιρό βρίσκεται σε κοντρα ή οποία εχει πάρει πολύ βίαιες μορφές (δεν έχω δεί ποτε μπαχαλακηδες να πετάνε μολοτοφ σε άλλους ανθρώπους, εκτος από αστυνομία και μπλοκ του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ). Ο gatoz το ξέρει και το αναφέρει, ο storm τα δικά του. Οπότε ή δεν ξέρει και πρέπει να το ψαξει λίγο, ή παιζει βρόμικο ρόλο.
Βεβαίως και το ΚΚΕ θέλει το κωλόπαιδο που πετάει μολοτοφ να μπουζουριαστεί (αν αυτό αποδειχθεί πραγματικά), αλλά να φανερωθεί και αυτός που του οπλισε το χέρι κυριολεκτικά ( ο ασφαλίτης πχ http://www.inewsgr.com/224/aftoi-einai-oi-koukouloforoi-asfalites-tis-poreias-tou-grigoropoulou.htm και https://erodotos.wordpress.com/2011/12/08/asfalites-anarxikoi/ πάλι πολυ πρόχειρη αναζήτηση) και να μπουζουριαστεί και αυτός και ο ανώτεροι που τον διέταξαν να παίξει αυτό το ρόλο, αλλά και μεταφορικά ( η πολιτική που ακολουθείται ΟΛΑ αυτά τα χρόνια).
Δεν θέλει όμως το μπάχαλο αυτό να γίνεται αφορμή για χτύπημα διεκδικήσεων και κατακτήσεων των εργαζομένων.Δεν είναι θέμα να επιβληθεί η αλήθεια του ενός ή η αλήθεια του άλλου, αλλά πρέπει να ξέρουμε κάποια πραγματα πριν πιάσουμε πληκτρολόγιο και να είμαστε γενικά υποψιασμένοι για το τι πραγματικά γίνεται, αν δεν έχουμε προσωπικές εμπειρίες.
-
Ναι, παίζω βρώμικο ρόλο στο φόρουμ των 4τροχών.
Είμαι ο Στέφανος Χίος, αλλά ας μείνει μεταξύ μας... μην το μάθουν οι υπόλοιποι εδώι...Δεν έχω να γράψω τίποτα άλλο.
Η κουβέντα πάλι γύρισε στους 'εργάτες' και στο 'λαό' του ΚΚΕ.
Τα οποία εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορο.Εγώ άλλα πράγματα ρώτησα... απαντήσεις δεν πήρα... Κανένα πρόβλημα.
Πάντως καλό θα ήταν σε όλα αυτά τα θέματα της καθημερινότητας το ΚΚΕ να είχε απαντήσεις (μέσω ανακοινώσεων ή μέσω θέσεων) προς ανθρώπους του λαού.
Γιατί και εγώ στο λαό ανήκω.
Εκτός αν με την λέξη 'λαό' εννοεί κάποιους συγκεκριμένους πολίτες.Αυτά. Πάω να συνεχίσω την αρθρογραφία μου στο makeleio...
-
Προσωπικά δεν με ενοχλεί ο όρος αδιάβαστος ειδικά όταν πάνω στον εκνευρισμό του το λέει ένας συμπαθέστατος φίλος του φόρουμ. Είναι τόσα πολλά αυτά που θα έπρεπε να μάθω όσα και υπόλοιποι γύρω μου. Θα ήθελα βέβαια με ένα νόμο ή μια τροπολογία να μου επιστρέψουν κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που μου έφαγαν με μνημονιακά τερτίπια το ελληνικό δημόσιο και όποιος άλλος... Βέβαια δεν έχω ψευδαισθήσεις και για αυτό δεν περιμένω τίποτε από κανένα. Με το ίδιο σκεπτικό δεν θα ακολουθούσα κανένα που θα μου έταζε τέτοια ανυπόστατα πράγματα.
Capitalism vs Communism Mother of all topics