-
Μια χαρα ειναι οι bolk για την τιμη που εχουν. Δεν σε κοροιδευουν, ειναι χαμηλης ποιοτητας αλλα πολυ φθηνα.
-
Εντάξει 2 χρόνια θα βγαλουν
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για τα beru;
Τώρα βέβαια είναι αργά μιας και τα προτίμησα αντί για bosch και Valeo σε πολλαπλασιαστές.
Απλά απο περιέργεια.αξιόλογο aftermarket ανταλλακτικό.
όπως και τα Valeo και τα Bosch.
Έχε υπόψιν σου και τη μάρκα NGK , ως ιδιαίτερα αξιόλογη. -
Αγαπάμε bougicord, αν βγάζουν για το αμάξι σου.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Προφανώς αφού είναι απομίμηση ή αλλιως ιμιτασιον.Sent from Corsair's brick
Βέβαια το να βάλεις πανω στο ανταλλακτικό το σήμα VW και τον γνήσιο κωδικό ξεφεύγει απο το πλαίσιο της 'αντιγραφής' και του απλού after market ανταλλακτικου και προσεγγίζει την απάτη.
-
Αγορασα 28/03/2018 145 ευρω παραγγελια από autodoc.
Διαβαζω πριν από λιγο κριτικες(αθλιες) και πρακτικες όπως να αλλαζουν ανταλλακτικα με STARK χωρις να σε ειδοποιουν,ουτε στο τιμολογιο.Εν τω μεταξυ υποτίθεται ότι από την ημερομηνια που παρηγγειλα σε 3-4 μερες θα τα ειχα.Μπαινω και βλεπω στον λογαρισμο μου πως μου αλλαξαν ένα φιλτρο καμπινας με STARK(οκ δν ειχα παρει κανα ΜΑΝΝ).Μπαινω στην ονλινε εξυπηρετηση τους,τους το λεω και πως επισης δεν μου εδωσαν τρακινγκ ναμπερ ακομα.Φανηκα και παραλογος και εισεπραξα και ειρωνεια,ευτυχως που δν είναι φυσικο το μαγαζι γιατι θα ....
Απο τα review καταλαβα οτι 2βδομαδες τουλαχιστον μεχρι να παραλαβω και πρεπει να ειμαι σε επιφυλακη να δω μην μου αλλαξουν αλλα ακριβα ανταλλακτικα που τα πληρωσα λογω μαρκας και ποιοτητας.
Εχει κανεις εμπειρία απο αυτους?Το βλεπω να εξελισσεται σε μυθιστορημα η ολη ιστορια και θα κλαιω τα λεφτα μου...... -
Από ποια χώρα έρχονται τα πράγματα;
Ήθελε προχθές ένας φίλος να παραγγείλει από autodoc επειδή είχε κάποια έκπτωση και μόλις είδα το site του είπα να το αποφύγει. Δεν μου φάνηκε να είναι Ελληνικό το site. -
το σωστο ειναι να σε ειδοποιησουν αν το ανταλλακτικο που παρηγγειλες δεν υπαρχει σε αποθεμα η θα χρειαστει 1-2 ημερες για να τους το φερουνε
εχω παραγγειλει απο το παραπανω καταστημα και εχω μεινει ευχαριστημενος, οτι παραγγειλα ακριβως αυτο μου εστειλαν σε 18 ημερολογιακες ημερες, ωστοσο γνωριζα οτι ηταν γερμανικο καταστημα και υπολογιζα 15-20 ημερες παραλαβης.
η Dhl μου εφερε στο σπιτι την κουτα με τα ανταλλακτικα -
Το Antalaktikaonline είναι.
Είχα παραγγείλει ένα φίλτρο MANN και φίλτρο καμπίνας stark αλλά δεν είχα κάποιο θέμα. Έστειλαν ο,τι ζήτησα.
Άργησαν λίγο όμως θυμάμαι.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Για το antallaktika online έχουν γραφτεί ουκ ολίγες κακές κριτικές και για το χρόνο παραλαβής και για την αλλαγη των προιόντων με άλλα χωρίς κάποια προηγούμενη ενημέρωση. Το αυτό ισχύει και για τα παραμάγαζά του.
-
Για την ιστορια,παρελαβα μετα από 3 βδομάδες ,δυο διαφορετικα πακετα.Τα πραγματα τοποθετηθηκαν και ήταν οκ.Συμπερασμα,μονο αν δν βιαζεσαι και εχεις αναλογη διαθεση για τσακωμους.
-
Ποιος ο λογος για αγορά απο μαγαζιά εξωτερικού? Ίδιες τιμες με εδώ είναι σε μαγαζιά τύπου onparts.gr.
-
Νομίζω εχω παραγγείλει και απο αυτο. Βασικά παρασύρθηκα λογω μπροστινων τακακια που ήθελα συγκεκριμένα (τα οποία στο τέλος και δν τα πήρα......) Με 23% έκπτωση αξίζει, αλλά αν το βιάζεσαι, ούτε καν ξανά.
+μπουζι denso IK20TT που δν τα έβρισκα ή ήταν πανάκριβα. -
Έχει κανείς εμπειρία αγοράς από εδώ; https://usedparts.gr/el/
-
Αγορασα 20 λιτρα μπετονι λαδι 0w30 C2 με προδιαγραφη αυτη που πρεπει(FIAT DS-1) απο gazprom,συγκεκριμενα το G-Energy,σε εξευτελιστικη τιμη. Τρομερο λαδι,μετα απο 2500χλμ,το λαδι ειναι καφε-κιτρινο τη στιγμη που με total-elf-castrol στα ιδια ιδια χιλιομετρα ηταν τιγκα μαυρα.Αυτο δε σημαινει οτι το gazprom δεν καθαριζει σωστα( τη διαβασα και αυτη τη βλακεια).Αυτο σημαινει οτι το castrol,motul κλπ. ειναι μαιμου ενω το gazprom φουλ συνθετικο.
-
Πουλανε μερικοι επιτηδειοι ημισυνθετικες παπαριες Η επαναχρησιμοποιημενα λαδια για μοτερ που ζητουν φουλ συνθετικα και τα κρατατε 15-20000 χλμ. Αργοτερα ανοιγουμε μοτερ και βλεπουμε τα χαλια μας και χαλια τους και απορουμε γιατι ενω τηρουμε εβλαβικα το προγραμμα συντηρησης του αμαξιου.
Προσοχη στις μαιμουδες.
-
Τρομερο λαδι,μετα απο 2500χλμ,το λαδι ειναι καφε-κιτρινο τη στιγμη που με total-elf-castrol στα ιδια ιδια χιλιομετρα ηταν τιγκα μαυρα.Αυτο δε σημαινει οτι το gazprom δεν καθαριζει σωστα( τη διαβασα και αυτη τη βλακεια).Αυτο σημαινει οτι το castrol,motul κλπ. ειναι μαιμου ενω το gazprom φουλ συνθετικο.
Αυτο πως το ξερεις ? Δλδ τα άλλα ηταν μαιμου και το gazprom ειναι καλυτερο επειδη δεν μαυριζει
-
Το τι βλέπουν τα μάτια μας -καφέ ,κίτρινα , μαύρα - δεν έχει καμία σχέση με την ποιότητα του λιπαντικού μόνο αν στείλεις λάδια για ανάλυση βγαίνει συμπέρασμα . Πριν 6-7 χρόνια είχα στείλει στην Αμερική ένα δείγμα από τα λάδια που έβαζε η ford στο σέρβις με 13000 χλμ , αν θυμάμαι καλά formoula F το έλεγε , ήταν φθηνό μαύριζε στα 2-3000 χλμ (σε βενζίνη) Α Λ Λ Α τα αποτελέσματα ήταν πάρα πολύ καλά, άνετα έπιανε τα 15000 χλμ κάτι δείκτες πρόσθετων ήταν υψηλοί , ΤΒΝ κλπ
Είχα δώσει 30 € αλλά γλίτωσα πολλαπλάσια συνεχίζοντας να βάζω τα φθηνά φορντόλαδα και κρατώντας τα 15000 χλμ .
-
Αγορασα 20 λιτρα μπετονι λαδι 0w30 C2 με προδιαγραφη αυτη που πρεπει(FIAT DS-1) απο gazprom,συγκεκριμενα το G-Energy,σε εξευτελιστικη τιμη. Τρομερο λαδι,μετα απο 2500χλμ,το λαδι ειναι καφε-κιτρινο τη στιγμη που με total-elf-castrol στα ιδια ιδια χιλιομετρα ηταν τιγκα μαυρα.Αυτο δε σημαινει οτι το gazprom δεν καθαριζει σωστα( τη διαβασα και αυτη τη βλακεια).Αυτο σημαινει οτι το castrol,motul κλπ. ειναι μαιμου ενω το gazprom φουλ συνθετικο.
Κινητηρας πετρελαιου?
-
Ναι για κινητηρα πετρελαιου.
Το ξερω εμπειρικα. Εχω δοκιμασει 10-12 διαφορετικα λαδια στο ιδιο μοτερ και παω εμπειρικα. Ναι δεν εχω εχω κανει uoa oil analysis αλλα ποιος εχει κανει;
Εμπειρικα, βλεπω και ακουω μοτερ.
Αυτο που θελω να τονισω δεν ειναι αν το gazprom ειναι κορυφαιο η οχι. Θελω να σημειωσω πως στην αγορα κυκλοφορουν πολλα μαιμου λαδια και να μην ψωνιζετε με κλειστα ματια επειδη ειναι motul π.χ η castrol.
Για το αρχειο και μονο τα καλυτερα λαδισ που εχω χρησιμοποιησει ηταν τα eni-agip και τα lukoil- gazprom.
Ανταλλακτικά μέσω internet? Αξίζει τον κόπο? Τι λέτε?