-
ΟΚ θα το κανω ευχαριστω πολυ!
-
Γνώμες για ημιεπαγγελματικό scanner; Αυτό και αυτό είναι μέσα στα υποψήφια (κυρίως λόγω μικρού μεγέθους, γιατί δε θέλω να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο γραφείο).
Επίσης κάποια καλή και όσο γίνεται οικονομική οθόνη 24-25 ιντσών για δουλειά γραφείου (office) με ανάλυση τουλάχιστον 1920Χ1080 (ή 1200 καλύτερα);
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γνώμες για ημιεπαγγελματικό scanner; Αυτό και αυτό είναι μέσα στα υποψήφια (κυρίως λόγω μικρού μεγέθους, γιατί δε θέλω να καταλαμβάνει μεγάλο χώρο στο γραφείο).Επίσης κάποια καλή και όσο γίνεται οικονομική οθόνη 24-25 ιντσών για δουλειά γραφείου (office) με ανάλυση τουλάχιστον 1920Χ1080 (ή 1200 καλύτερα);
Προσωπικά έχω το Scansnap S1500 και είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά είναι ακριβότερο και λίγο μεγαλύτερο απο αυτά που βλέπεις.
Υπόψιν οτι αυτοί οι scanner συνήθως δέν είναι TWAIN, δηλαδή μπορείς να σκανάρεις μόνο μέσα απο την δική του εφαρμογή και τα διαθέσιμα φορμά που μπορούν να σώσουν είναι περιορισμένα, πχ το δικό μου σώζει μόνο σε PDF και JPEG
Αν βάλεις τα ονοματα των scanner στο youtube εχουν βίντεο που τα δείχνουν εν ώρα λειτουργίας.
-
Αν ενδιαφέρει όχι τόσο η ποιότητα σκαναρίσματος (χρώματα κλπ), αλλά η παραγωγικότητα, μεγάλη σημασία να δοθεί στην ταχύτητα του scanner. Ίδιας τιμής συσκευές έχουν αρκετά μεγάλες διαφορές στην ταχύτητα. Όταν χρειαστεί να σκαναριστούν μερικές δεκάδες Α4, αυτό γίνεται πολύ αισθητό.
-
Από fujitsu έχω κι εγώ τις καλύτερες των εντυπώσεων (έχω τον scansnap s300). Αυτόν όμως τον έχω για φορητό και δε θέλω να τον 'ξεζουμίζω' στο γραφείο (θα ήθελα κάποιον πιο heavy duty για αυτή τη δουλειά).
Προορίζεται να σκανάρει έγγραφα (έγχρωμα και ασπρόμαυρα) και όχι φωτογραφίες και θα με κάλυπτε αν έκανε αυτό που κάνει και ο s300. Δηλαδή, να έχει adf, να είναι γρήγορος, να μην αργεί να σκανάρει την πρώτη σελίδα, να μη χαλάει τον κόσμο από φασαρία και να μετατρέπει τα έγγραφα σε pdf (ή και σε άλλη συμπιεσμένη μορφή, εξίσου αποδοτική και εύχρηστη).
Ο S1500 ήταν ο πρώτος που κοίταξα αλλά μου φάνηκε σχετικά ακριβός χωρίς να έχω εντοπίσει το λόγο. Δεν τον αποκλείω, καθαρά λόγω εμπιστοσύνης στη μάρκα. Αν όμως άκουγα καλά λόγια για κάποιον από αυτούς που ανέφερα (ή κάποιον άλλον όπως τον HP 3000 - edit - όχι ότι είναι ιδιαίτερα πιο οικονομικός), δε θα έλεγα όχι να γλίτωνα μερικά euros.
-
Κάτι περι Win 8 & Win 8 RT, προτου τρέξει κανεις να υιοθετήσει τα RT για tablet operations...
Γενικώς fail to introduce a full touch experience, one more time... Μπάσταρδες καταστάσεις.
-
-
παραδέξου ότι το βαλες για το 'wtf microsoft?'
-
4 λεπτα βιντεο με υποθετικά σενάρια και οι μόνες 2 χρήσιμες πληροφορίες ήταν ότι δε μπορείς να έχεις τις ιδιες apps σε ταμπλετα και υπολογιστη και να στελνεις στοιχεια απο το ενα στο αλλο και επίσης ότι με τη ταμπλετα και ενα keyboard έχεις ενα CONVERTIBLE NETBOOK
blah blah blah i hate microsoft and corsair gets a bonus by google blah blah
-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
-
παραδέξου ότι το βαλες για το 'wtf microsoft?'
-
4 λεπτα βιντεο με υποθετικά σενάρια και οι μόνες 2 χρήσιμες πληροφορίες ήταν ότι δε μπορείς να έχεις τις ιδιες apps σε ταμπλετα και υπολογιστη και να στελνεις στοιχεια απο το ενα στο αλλο και επίσης ότι με τη ταμπλετα και ενα keyboard έχεις ενα CONVERTIBLE NETBOOK
blah blah blah i hate microsoft and corsair gets a bonus by google blah blah
Και η ταμπλέτα υπολογιστής ειναι... επέλεξε ομως εναν ηλιθιο διαχωρισμό η MS... μετα τον οποίο η αγορά των RT ειναι ρίσκο.
Τελος, δεν μισώ την Microsoft... ειμαι παιδί αυτής, ειδικά μετά το Lumia 710. Αλλά τα συκα συκα και η σκάφη σκάφη...
ΠΑΣΟΚΕ... ε ΠΑΣΟΚΕ...
-
-
Από εμφάνιση πάντως είναι σαν windows 98 σε μεγαλύτερη ανάλυση.
-
η ταμπλέτα ΔΕΝ είναι υπολογιστής!
το φορουμ έχει αποφανθεί!για τα υπόλοιπα σε 'φροντιζει' η μοτορολα που σε 'τιμαει' με το 3.2
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Από εμφάνιση πάντως είναι σαν windows 98 σε μεγαλύτερη ανάλυση.ερρμμμ αν αναφέρεσαι στα Win 8... δεν βλέπω πως θα μπορούσε να υπάρχει κάποια ομοιότητα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το φορουμ έχει αποφανθεί!To forum δεν ξέρει που παν τα 4! Μονο θερμοκρασίες ξέρουν να παίρνουν και να μετράνε τις στροφές απο τα φουρφούρια τους...
-
Splitter (φίλτρο) στην γραμμή πριν το router βάζουμε πάντα ;
Σε ποιες περιπτώσεις δεν βάζουμε ;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το φορουμ έχει αποφανθεί!To forum δεν ξέρει που παν τα 4! Μονο θερμοκρασίες ξέρουν να παίρνουν και να μετράνε τις στροφές απο τα φουρφούρια τους...
πες μου μια ταμπλετα που μπορει να κανει τα παντα ακομη και να τρεχει boinc
-
@elteo
φιλτρο χρειαζεται να μπει μονον πριν απο (καθε) τηλεφωνικη συσκευη.
το ρουτερ αν ειναι μοναχο του, καρφωνεται κατ' ευθειαν! -
Αρα εγώ που έχω ασύρματο τηλ και ρούτερ πρέπει να βάλω φίλτρο. Θενξ.
-
οπουδηποτε εχεις τηλεφωνο βαζεις φιλτρο
-
Νομίζω ότι τα διπλά (αυτά που βγάζουν τηλέφωνο και ρούτερ) είναι καλύτερα από τα φίλτρα.
Για 1- 2 κομμάτια δεν έχουν διαφορά στα λεφτά.
-
@elteo
εχω πριζες τηλεφωνου σε ολα τα δωματια στο σπιτι.
Το ρουτερ ειναι καρφωμενο απ ευθειας στην πριζα που βρισκεται στο γραφειο.
Η βαση του ασυρματου μου, ειναι καρφωμενη στην πριζα που βρισκεται στο σαλονι.
Το φιλτρακι μου, βρισκεται στο σαλονι. -
Eκεί που έχω την βάση του ασύρματου και το γραφείο με το ρούτερ έχω μία τηλ πρίζα. Βάζω σπλιτερ για να έχω τηλ και ιντερνετ από αυτή την πρίζα. Αυτό ξέρω. Ισχύει;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]